Laptop pitanje?

poruka: 7
|
čitano: 2.205
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Laptop pitanje?

1.Želio bih pitati koja je razlika izmedu 15,6" i 15,4" ekrana na laptopu???

2. Napokon ce mi starci kupit laptop i shvatio sam da mi laptop netreba za igranje tj. neisplativo je, a i vec imam takorekoc "jak comp" (igram sve na high/vhigh).

Pa sam mislio uzet laptop koji ima autonomiju barem 2h+ i da se negrije previse (0pa sam time izbacio amd-a) i da ima hdmi izlaz, i graficku koja je u stanju pokrenuti starcraft II  koji nece biti tako zahtjevan. Na početku sam mislio uzeti neki 17" što bi bilo super da nekosta iznad 5000 i mozda kojih stotinjak kuna vise, a da ima barem hd3470 ( ili nest slicno sa hdmi-jem) i core 2 duo ili dual core pentium 2,0ghz, ali sam odustao. Dali ima nesto bolje za cijenu do 5000kn?

Na kraju sam nasao ACER Extensa 5630G-582G32Mn (Core 2 duo T5800 2,0GHz,hd3470 256mb, 2GB ram, 15,4", hdmi, 320GB HDD, ostale đinđe..)- 4654kn

3. Ovaj laptop ima PM45 chipset, i mislim da ima integrirku 4500hd od intela. Dali ja mogu iskljucit eksternu bez vađenja i upalit ovu integrirku ako netko zna???

Znam da postoji hybrid crossfire i sli i znam kak to radi i da na ovom to laptopu nemoze na taj nacin radit, ali dali se moze podesit u biosu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Laptop pitanje?

Forcebook Diablo  4999 kn u hg-spotu

core 2 duo T 7250 2.0GHz

2 GB RAM

160GB HDD

GeForce 8600GT 512 MB

15,4 monitor

http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=200&podgrupa=2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Laptop pitanje?

samo si nemoj dopustit da ti grafika bude 8600. da cijela serija je cijela defektna kod laptopa. pogledaj si na forumima. i bug je par puta tu vijest objavio. a ja ti imam tu grafičku u laptopu i za sada sam je samo jednom promijenio.

16 godina
RE: Laptop pitanje?

Za što bi koristio laptop?

Ukoliko se laptop ne koristi za nešto tipa LAN partiji ili već što ti ja znam gdje ukratko trebaš nekakav balans između preformansi i mobilnosti, a čini se da tebi to ne treba, onda toplo preporučujem combo stolno računalo (koje već imaš) i nešto tipa eeePC / AAO i sl. Vjeruj mi, te male igračke će ti više poslužit nego klasičan laptop (naravno, uz pretpostavku da ne trebaš jaku konfiguraciju).

EDIT: Zapravo, kad malo bolje razmislim, te igračke još nisu upoznale HDMI?

Ja bih tebe skidao k'o filmove s torrenta
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2008 2:32 (Bukva).
17 godina
Laptop pitanje?

Cuo sam da se 8600gt grije jako i da ide do 100C s temperaturom te da je defektna,a i autonomija laptopa nebi bila ni 1h mislim. Ovaj diablo nema hdmi.

Za igranje imam comp pa netrebam gaming laptop i mislim da je to ionako neisplativo.

Laptop bih trebao za slusanje muzike,gledanje filmova i kad nabavim LCD TV da spojim lap sa tv-om pa gledam filmove ili neke slike,prezentacije....,surfanje internetom, i igranje starcrafta broodwar ili starcraft II na battle.net-u sto bi cak i geforce fx5200 pokrenula.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laptop pitanje?

Izvinjavam se moj laptop ima u sebi bluetoth.Kada mi se desio kvar odneo sam ga uservis i sve su mi izbrisali.Dali neko zna gde mogu skinuti taj bluetoth software..??

Miltenovic Milos
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Laptop pitanje?

bluetooth je uredjaj unutar laptopa ko i svaki drugi znaci treba ti drajver sa stranica proizvodjaca

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice