1.Želio bih pitati koja je razlika izmedu 15,6" i 15,4" ekrana na laptopu???
2. Napokon ce mi starci kupit laptop i shvatio sam da mi laptop netreba za igranje tj. neisplativo je, a i vec imam takorekoc "jak comp" (igram sve na high/vhigh).
Pa sam mislio uzet laptop koji ima autonomiju barem 2h+ i da se negrije previse (0pa sam time izbacio amd-a) i da ima hdmi izlaz, i graficku koja je u stanju pokrenuti starcraft II koji nece biti tako zahtjevan. Na početku sam mislio uzeti neki 17" što bi bilo super da nekosta iznad 5000 i mozda kojih stotinjak kuna vise, a da ima barem hd3470 ( ili nest slicno sa hdmi-jem) i core 2 duo ili dual core pentium 2,0ghz, ali sam odustao. Dali ima nesto bolje za cijenu do 5000kn?
Na kraju sam nasao ACER Extensa 5630G-582G32Mn (Core 2 duo T5800 2,0GHz,hd3470 256mb, 2GB ram, 15,4", hdmi, 320GB HDD, ostale đinđe..)- 4654kn
3. Ovaj laptop ima PM45 chipset, i mislim da ima integrirku 4500hd od intela. Dali ja mogu iskljucit eksternu bez vađenja i upalit ovu integrirku ako netko zna???
Znam da postoji hybrid crossfire i sli i znam kak to radi i da na ovom to laptopu nemoze na taj nacin radit, ali dali se moze podesit u biosu