Kupnja laptopa u beču

poruka: 8
|
čitano: 3.882
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pupnja laptopa u beču

e ekipa, aj dok je poluvrijeme tekme i dok mi je na pametni da otvorim ovu temu ...

ugl, moram nabaviti laptop kroz sljedecih 1 - 2 tjedna i razmisljam o soluciji kupovine vani, odnosno u Beču, imam tako rodbinu koja će mi drage volje pomoći i kupiti mi laptop te ga transportirati u Hrv.

i sada trebam vašu pomoć, odnosno ako netko ima iskustva sa kupovino u Beču (i okolici) da mi preporuči neke dućane u kojima bi moga malo razgledati ponudu pa da vidim detaljno kako se kreću cijene i što kupiti

u adm-u sam vec bacio oko na dell N5110 ali starci seru kako je to previse love za laptop bla bla, nije ti to potrebno pa sam mislio prvo malo razgledati ponudi i cijenu vanka pa da odlučim.

ps MODOVI možete popraviti naslov ? :) hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 21:50 (luka.miskovic).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pupnja laptopa u beču

Ne znam za Austriju, ali dok sam ja gledao cijene u Nizozemskoj, nisu bile ništa niže nego kod nas. Jedino mogu biti akcije, pa tada bude nešto jeftinije. Raspitaj se dobro za jamstvo, možda bude drugačija tipkovnica i slično, pa tek onda razmišljaj kupit vani.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pupnja laptopa u beču

frend mi je u njemačkoj nabavio laptop za puno manje love nego sto mu je cijena kod nas (nemogu se sad sjetit koji je model i koliko love) ali bas mi je pricao da ima dosta informatičke opreme po puno manjoj cijeni nego ovdje.

a ovdje izgleda bas nemam sreće, nitko nezna ni jedan dućan u Beču da pogledam cijene?

MODOVI: NASLOV!!!

0 0 hvala 0
17 godina
Pupnja laptopa u beču

Sve mi se cini da neces nesto puno ustediti osim ako nije neka akcija. Nemoj zaboraviti da ce ti windowsi skoro sigurno biti na njemackom, a tu je uvijek i nezgodno svercanje laptopa preko granice ili si mislia i carinu platiti? Moj savjet kupi laptop u Hrvatskoj barem ces moci relativno lako garanciju iskoristiti.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pupnja laptopa u beču

Tipkovnica ljudi. Sto ces sa onim njemackim znakovima? Hoces li si markerom crtati gdje ti je č ć š ž đ, a mislim da su cak i znakovi interpunkcije na drugim mjestima na njemackoj tipkovnici...

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pupnja laptopa u beču
Sint1 kaže...

Sve mi se cini da neces nesto puno ustediti osim ako nije neka akcija. Nemoj zaboraviti da ce ti windowsi skoro sigurno biti na njemackom, a tu je uvijek i nezgodno svercanje laptopa preko granice ili si mislia i carinu platiti? Moj savjet kupi laptop u Hrvatskoj barem ces moci relativno lako garanciju iskoristiti.

na laptop ne moraš platiti carinu, laptop je dio osobne prtljage.. samo ga nemoj baš u kutiji njegovoj nositi nego u torbi za laptop i nitko te neće ni pitati..

16 godina
moderator
luka.miskovic kaže...

MODOVI: NASLOV!!!

Ubuduće prijavi svoju poruku ako nešto želiš,jer nemožemo mi sve vidjet.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Tipkovnica ljudi. Sto ces sa onim njemackim znakovima? Hoces li si markerom crtati gdje ti je č ć š ž đ, a mislim da su cak i znakovi interpunkcije na drugim mjestima na njemackoj tipkovnici...

windowsi se riješe za pol sata, a na tipkovnicu se nije problem naviknuti, ionako ne gledam u nju dok tipkam... a nekim modelima se moze mijenjat predložak tipkovnice, tj makneš njemački i ako uspijes naci hrv zamjeniš ga i to je to.

mislim da mi se nece biti problem naviknuti se na njihovu tipkovnicu i ako je ne promijenim.

samo me zanima jel zna itko ikakav dućan tamo, da malo pogledam cijene, jer mozda mi se i ne isplati kupovati tamo.

carinu ne mislim plaćati nego ga prenijeti kao prtljagu, dovoljno ce biti da ima instalirane windowse i da nije u kutiji da ne moras carinu platiti

edit: hvala modovi, ubuduce cu prijaviti

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 14:02 (luka.miskovic).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice