Imam 5000 kn i htio bi si kupiti laptotp

poruka: 18
|
čitano: 4.940
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Moćete li mi pomoći sa prijedlogom koji laptop da si kupim, laptop nemora imati ugrađen os.

asi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koja je namjena tog laptopa koji misliš kupiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Imam 5000 kn i htio bi si kupiti laptotp

www.nabava.net

Imas tamo kategorije kao sto su:

Core 2 duo

Dual core

1gb ram

2gb ram

4gb ram

8gb ram

Home Premium

Win xp PRO

Ultimate

Linux

HDD

160gb

250gb

500gb +++

Uglavnom samo ukucaj sto ti je potrebno tj...ako ti mora biti s windowsom oznaci windows ako volis vistu i izac ce ti lista laptopa i samo nades neki laptop do 5000kn i klikni na njega i vidi gdje ga mozes kupiti kad ga izaberes stavi ga ovdje na forum ako ti treba misljenje koje i stavi za sto ce ti sluziti laptop...ako ti je za gaming ja bih odmah otisao na www.hgspot.hr i trazio FORCEBOOK

16 godina
neaktivan

Htio bi si kupiti laptop koji je namijenjen programiranju i surfanju internetom.

asi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Za to ti je praktički svaki dobar nije to nešto što će neznam kako opterečivati grafu i trošiti bateriju. Ako ti treba za programiranje pazi samo na vrijeme autonomije i to ti je praktički to.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Seky kaže...

Za to ti je praktički svaki dobar nije to nešto što će neznam kako opterečivati grafu i trošiti bateriju. Ako ti treba za programiranje pazi samo na vrijeme autonomije i to ti je praktički to.

nisam bas siguran! mislis da nije zahtjevno istovremeno imati otvoren npr. Visual Studio, NetBeans, Eclipse, i jos neke druge, plus pokrenute razne servise, servere i virtualne mašine za testiranje.... zavisi sta covjek sve koristi kad programira...?

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2009 16:03 (kooboora).
16 godina
neaktivan

Pa za te novce najvjerojatnije uzima Dual Core i barem 3 GB RAMA tak da s time nebi trebao imati problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

To su 15 ekrani pa ako mozes uzet vecega za istu cijenu to je tek onda bolje sigurno kao ovaj dole recimo iz Linksa definitivno!Cool

16 godina
neaktivan

Trebaš prvo znati kakav laptop tražiš - hoće li biti zamjena za stolno računalo(desktop replacement) ili želiš da bude što lakši za prenositi.

Ako trebaš desktop replacement - baci oko na HP ProBook 4710s, a za prijenosne modele imaš Dell Studio 15 ili TOSHIBA Tecra A10-12L.

Evo i par recenzija; Dell i HP  a svakako pogledaj i ovaj vodič za kupovinu laptopa.

Dell i HP imaju novi tip pozadinskog osvjetljanja LED - koje troši manje energije pa ti i baterija dulje traje, a Toshiba je na akciji i ima sad neko novo jamstvo

"No Matter What".

Eto, nadam se da sam pomogao Osmijeh.

A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

NOTEBOOK HP 4510s

Mislim da bi ti ovo bio savršen....za sve... s tim da moras nadodat 400kn....

MSN @ unimatrixbax@hotmail.com - ICQ @ 459422075
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2009 19:01 (FrightMare).
16 godina
odjavljen

Stranica: http://www.njuskalo.hr/oglas500411

Ime:

Acer Aspire 5920G - 302G16

cijena: 4.000 kn

Arijel

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

naso sam boljeg i jeftinijeg :)

http://www.njuskalo.hr/oglas507367

cijena: 3.300 kn

16 godina
neaktivan
žiža98 kaže...

Stranica: http://www.njuskalo.hr/oglas500411

Ime:

Acer Aspire 5920G - 302G16

cijena: 4.000 kn

to su polovni laptopi.....

16 godina
neaktivan

ovaj za 3300 je polovan ,al ima 4 gb korisno za  Visual Studio, NetBeans, Eclipse,......

16 godina
neaktivan
poljda kaže...

ovaj za 3300 je polovan ,al ima 4 gb korisno za  Visual Studio, NetBeans, Eclipse,......

ma tko zna sto mu je bilo i u kakvom je stanju a btw on trazi do 5.000kn novi laptop a ne neki polovni .....najbolje je uzesti onaj sto je rambox predlozio iz linksa ili ovaj

ACER Extensa 5630G-644G25Mn Core 2 Duo T6400 4GB 250GB 15.4'' WXGA HD3470 BT Linux/LX.EB30C.002

bolji su od tih.....polovne se ne isplati kupovat.....

16 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...
poljda kaže...

ma tko zna sto mu je bilo i u kakvom je stanju a btw on trazi do 5.000kn novi laptop a ne neki polovni .....najbolje je uzesti onaj sto je rambox predlozio iz linksa ili ovaj

ACER Extensa 5630G-644G25Mn Core 2 Duo T6400 4GB 250GB 15.4'' WXGA HD3470 BT Linux/LX.EB30C.002

ma laptop je u najboljem stanju  ko nov tj. prodaje ga moj frend a on jako pazi na sve. A jeftin je zato kaj mu treba lova.

16 godina
neaktivan
poljda kaže...
Razer Mamba kaže...
poljda kaže...

ma laptop je u najboljem stanju  ko nov tj. prodaje ga moj frend a on jako pazi na sve. A jeftin je zato kaj mu treba lova.

ma da Belji se i kako je bolji ima hdd od 160gb... LOL i po meni je samo bolja graficka kartica .....bolje novo i s garancijom nego staro i bez garancije...

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2009 21:26 (Razer Mamba).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice