HP 550 Network Controller problem

poruka: 5
|
čitano: 2.881
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Kupio sam taj laptop sa instaliranim free dos.Kupio ga u Ve milu.Instalirao sam Windowse xp ,ali nikao nemogu instalirati drivere za Network Controller i Modem Device on high definition audio bus.To dvoje mi je žuto u Device manageru.Probao sam ići i na HP stranicu i ništa ne pomaže.Kad stisnem gumb za bežično povezivanje javlja mi Wlan disabled.Ima ko kakvu ideju?Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HP 550 Network Controller problem
wasp kaže...

Kupio sam taj laptop sa instaliranim free dos.Kupio ga u Ve milu.Instalirao sam Windowse xp ,ali nikao nemogu instalirati drivere za Network Controller i Modem Device on high definition audio bus.To dvoje mi je žuto u Device manageru.Probao sam ići i na HP stranicu i ništa ne pomaže.Kad stisnem gumb za bežično povezivanje javlja mi Wlan disabled.Ima ko kakvu ideju?Hvala.

bog te pitaj koji je k... njemu.
Kondomi su in -> koristite ih i VI! Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. Hakiranje je umjetnost a ne zločin. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina
prihvaćeno rješenje

ma sigurno mozes skinuti drivere sa HP-a....

ja instalirao 2 komada prosli mjesec i skinuo sve drivere sa weba i radilo je sve...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HP 550 Network Controller problem
autorov komentar

Skinuo sam ih ali opet ništa

17 godina
neaktivan
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

Uspio sam srediti .Skinuo drivere sa Hp stranice,osim za Bluetooth.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice