Dell inspiron 1525 Red

poruka: 11
|
čitano: 6.465
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Dell inspiron 1525 Red

Pozdrav.

Trazim oval laptop za zenu, i zanima me iskljucivo crveni. Sto mislite o njemu i gdje se moze najpovoljnije kupiti? Nasao sam ih nekoliko razlicitih modela, tj. razlicit procesor, RAM, HDD... Sto preporucujete?

Kakva je razlika izmedju core 2 duo t5550, t8100 i dual core t2370? Koji reporucujete, zasto, koja cijena i gdje. Hvala. Ja sam najjeftinije nasao na adm.hr,ali ne znam jesu crveni, i to 5438 kn za t8100, 4567 za t5550 i 3729 za t2370.

Hvala

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2008 18:18 (Ramo).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dell inspiron 1525 Red

ukratko t8100 je najbolji od ova 3. evo pogledaj ovo:

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

tu imaš sve što bi te moglo zanimati oko mobilnih procesora

17 godina

znam da je najbolji, ali zanima me konkretno koliko, tj. jel se isplati platiti ga 1000 i nesto kn vise? jel dobitak na performansama pokriva razliku u cijeni?

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

pogledaj si 3dmark06 CPU score. mislim da tu nema neke VELIKE razlike između t8100 i t5550. a za 1000 kn si uzmeš nešto uz njega. ili externi hdd, miš nešto što ti je potrebno

17 godina
neaktivan

Ja imam Dell Inspirion 1525 (nije crveni, nego neka sivo maslinasta boja - ali to je samo poklopac, kad ga otvoris, sve je metalik srebrno). Proc je Core 2 Duo 2GHz, 2 GB RAM, 160 HD, integrirana graficka. Platio ga cca 5,600 kn. Meni se cini da se radi o izrazito kvalitetnom kompacu, u proslom broju BUG-a su ga lagano nahvalili (light verziju), made in Ireland, ima sve sta ti srce pozeli. A s obzirom da ga kupujes za zenu (a bez uvrede i predrasuda), koliko je stvarno bitno da ima dobre performanse? Odlicno izradjen laptop, pristojne cijene. Toplo preporucujem.

17 godina
Juzer kaže...

A s obzirom da ga kupujes za zenu (a bez uvrede i predrasuda), koliko je stvarno bitno da ima dobre performanse? Odlicno izradjen laptop, pristojne cijene. Toplo preporucujem.

Znam da je laptop dobar, i znam da je samo poklopac crven, i bas njega hocu. Ili zelis reci da oni stavljaju poklopac po zelji? A nisu joj toliko bitne performanse, ali posto bih ga vjerojatno koristio povremeno i ja, ipak da se ne vuce... A njoj je najvaznija muzika, a procitao sam u bug-u da moze slusati muziku bez da pali os (vjerojatno windows), to je savrsen laptop za nju. Ali uvjet je da bude crven :-)

17 godina
neaktivan

Gle, ne mogu ti pomoci da bude crven, hebiga. :-)

Koliko znam, dodjes u ducan, i odaberes boju. Neznam da li vec imaju odredjene boje uz odredjene konfiguracije, to se raspitaj (znate, crveni imamo samo u varijanti 1.8 GHz ... :-))

Vuci se nece sigurno, dobro je slozen koliko vidim. E sad u vezi muzike - je, moze bez da se pali, ali pod uvjetom da zadrzis original Vistu koja dolazi uz nju. Dobijes i daljinski i sve. Ali ako ti padne na pamet trazit XP, kao sto sam ja inzistirao, onda se oprosti od cijelog niza ugradjenih fensi funkcija.

Druga je stvar kvaliteta reproduciranog zvuka - po mome laickom misljenju, katastrofa. Nije toliko los zvuk koliko nema snage. Jedva se cuje. Moji zvucnici od 25 kn na akciji sa desktopa bolji su za tri klase od ovog sto cujem sa Inspiriona.

Pa ti vidi.

17 godina
neaktivan

ima crvenih u svim kombinacijama

http://www.links.hr/index.php?naziv=Notebook+DELL+Inspiron+1525+%2F+Core2Duo+T5550+1.83GHz%2C+DVDRW%2C+2+GB%2C+160GB%2C+Intel+GMA+3100%2C+15%2C4%27%27%2C+Bluetooth%2C+Kamera+2.0+MPix%2C+WinVista+Home+Premium%2C+crveni&option=artikl&id_kategorija=0106&id_artikl=010.600.169

http://www.links.hr/index.php?naziv=Notebook+DELL+Inspiron+1525+%2F+DualCore+T2370+1.73GHz%2C+DVDRW%2C+2+GB%2C+160GB%2C+Intel+GMA+3100%2C+15%2C4%27%27%2C+Bluetooth%2C+Kamera+2.0+MPix%2C+Windows+Vista+Home+Basic%2C+crveni&option=artikl&id_kategorija=0106&id_artikl=010.600.166

http://www.links.hr/index.php?naziv=Notebook+DELL+Inspiron+1525+%2F+Core2Duo+T8100+2.10GHz%2C+DVDRW%2C+2+GB%2C+160GB%2C+Intel+GMA+3100%2C+15%2C4%27%27%2C+Bluetooth%2C+Kamera+2.0+MPix%2C+Windows+Vista+Home+Premium%2C+crveni&option=artikl&id_kategorija=0106&id_artikl=010.600.165

grafika, hdd rami sve isto samo procesor drugi

17 godina

Nasao, sve 5. A ne pada mi na pamet vracati se s konja na magarca (na xp s viste) Steta jedino sto dolazi s home basic vistom...

16 godina
neaktivan
Dell inspiron 1525 Red

Ja imam ovaj Dell sa Intelom T5550 samo Black.Dodao sam mu jos RAM-a i Vista Ultimate. Mogu rec da je extra za ono za sta mi treba.Jedino sto mu je mana,ako mogu tako rec,sto mu se cuje HDD kako radi i kada sam u tisini pomalo nervira.

Zanima me jel se i kod vas tako cuje?Inace mu je unutar Samsungov HDD na 5200rpm.

hifi

0 0 hvala 0
17 godina

Nisam primjetio da se cuje nesto posebno. Ja sam imao jedan veci problem. njegov originalni disk je prije nekog vrenema riknuo. Tek tako, bez da je pao, ili da je bio neki udarac. Sreca da sam jos imao garanciju, pa sam dobio novi, a da se nisam morao ni prepirati s ljudima iz ASBIS-a. Nadam se da je izoliran slucaj, da se nece vama dogoditi.

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Satellite pro a300 1gt
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice