Bestbuy netbook danas?

poruka: 8
|
čitano: 3.311
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Bestbuy netbook danas?

Odlučio sam se uzeti jedan za faks. Ne treba mi za igre niti nikakve zahtjevnije obrade slike, zvuka i videa.

Za surfanje netom, gledanje jubito-a, pisanje koda i drugih ne zahtjevnih stvari. Koji bi mi preporučili? I koji je dobavljiv u Hrvatsku?

Pitao sam mnoge naše dobavljače al jednostano ne mogu nabaviti jer nije dostupno na ovim prostorima.

Unaprijed hvala na odgovoru.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Bestbuy netbook danas?
Krkan kaže...
Pitao sam mnoge naše dobavljače al jednostano ne mogu nabaviti jer nije dostupno na ovim prostorima.

Šta si ih pitao, ne kužim? Za određeni netbook ili?

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
16 godina
neaktivan

najbitnije si zaboravio do koliko novaca hoces laptop i u kojem gradu da ti bude dostupan...

14 godina
neaktivan

Da, pitao sam za model Asus EEE PC 1015PED. Trebao bi netbook do 2500kn, na području Slavonije.

Kolko sam vidio, Asusovi modeli s novim procesorom dobro iskorištavaju energiju, a baterija im je jaka pa mogu imati velik stupanj autonomije. Za ostale neznam, zato sam i došao pitati :D

15 godina
neaktivan
Bestbuy netbook danas?

Ja sam dok nisam prešao na lenovo 13'' edge imao ovaj HP mini. Izvrstan je, sve preporuke.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hmm, gledao sam ipak ove Asusove modele. Asus eee pc 1005HA mi se čini kao ok model, no želio bi neki noviji, a po mogućnosti i bolji.

Vidio sam da prodavači ovdje nude Asus eee pc 1005PXD. Ima li ga tko i kakvi su dojmovi?

17 godina
Krkan kaže...

Odlučio sam se uzeti jedan za faks. Ne treba mi za igre niti nikakve zahtjevnije obrade slike, zvuka i videa.

Za surfanje netom, gledanje jubito-a, pisanje koda i drugih ne zahtjevnih stvari. Koji bi mi preporučili? I koji je dobavljiv u Hrvatsku?

Unaprijed hvala na odgovoru.

Hm ovo kaj sam ja spomenul na linku, nije Netbook kaj drugo ali s obzirom kolko košta u usporedbi s nekim Netbook-om kojeg tjera jadni mali Intel Atom ovo je super za 2000kn.{#} Razmisli o tome iako je 15 velicina, ne može se rec da je preveliko inace Interspar imas u Osijeku uglavnom ovo je odlicna ponuda dok traje.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/popusti-akcije-dobre-ponudehardver/66513.aspx?page=4&jumpto=1830725&sort=asc&view=flat

http://www.spar.hr/spar_hr/cfm/index.cfm?CFID=361528&CFTOKEN=62162964&fuseaction=Suche.standortetreffer

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
14 godina
neaktivan

Problem je što meni treba mali netbook radi lakše prenosivosti i puno većeg stupnja autonomije od ostalih većih laptopa.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice