ASUS EEE PC 1005HA Seashell

poruka: 6
|
čitano: 4.608
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
ASUS EEE PC 1005HA Seashell - Gdje ga kupiti? Kn?

Pozdrav!

Znam da ima mnogo tema sličnih ovoj mojoj! Pusta pitanja oko savjeta pri kupnji, održavanja, uspoređivanja ovih netbook-a...
Ono što mene zanima jest konkretno ovaj laptop, odnosno netbook  -> Asus eee PC 1005HA Seashell  <-  dakle ne 1005Ha (bez seashell) i ne 1005HAB! Koliko sam ja uspoređivao specifikacije HAB ima najslabiju bateriju od ova 3 (a meni je trajanje baterije jako bitno), HA ima solidno trajanje, a ovaj HA Seashell ima 10.5 sati!
E sad...
Pretražio sam nabava.net, hg-spot-ovu stranicu, VeMil-ovu, chipoteku, Mikronis i Protis  (to su prodajna mjesta - pretraživao sam njihove web stranice)! Jedino u HG spotu sam uspio naći ovaj 1005HA ali piše da trenutno nije dostupan...

Dakle zanima me sljedeće:

Gdje (na području Zagreba i/ili okolice) mogu kupiti laptop ASUS eee PC 1005HA Seashel (ili barem ovaj 1005HA [bez seashell])?
Te, po kojoj cijeni se oni prodaju?

Dakle gdje i za koliko?

Hvala unaprijed!
=)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: ASUS EEE PC 1005HA Seashell

Hvala na brzom odgovoru!
;)

Eh da! Vixus! Te se firme nisam sjetio!
Dobro, njih treba nazvat da oni to naruče, pa tek onda pokupit, no to je u redu...

Ima lo još kakvih prodajnih mjesta koja imaju ovaj netbook? Bilo da ga imaju na lageru ili se mora naručivati? Da li zna itko još neko prodajno mjesto?
=)

14 godina
neaktivan
RE: ASUS EEE PC 1005HA Seashell

U Vixus-u sam provjerio. Nemaju taj model, pa nije raspoloživ i neće više niti dolaziti u prodaju jer su im najavljeni novi modeli.
Na www.portal-usluga.hr/shop... nisam provjerio (da bih saznao cijenu moram im ostavljati broj telefona i tak to...). A na njuškalu su rabljeni modeli sa solidnim cijenama. Ali većina ih nema garanciju. Jedino ima ovaj: http://www.njuskalo.hr/asus-prijenosnici/asus-eee-pc-1005ha-atom-n270-2-gb-ddr2-800-garancija-win-7-oglas-1805842
i ovaj (ali samo 2 mjeseca): http://www.njuskalo.hr/asus-prijenosnici/asus-eee-pc-1005ha-oglas-1800827

Samo prvi se prodaje Dalmaciji, a drugi u Slavoniji... :S

Jel zna još netko nekakva prodajna mjesta? Ili samo korisnik  simeparanoja  zna?

=)

14 godina
neaktivan
ASUS EEE PC 1005HA Seashell

E pozz da ne otvaram novu temu zanima me dal je dobar asus eee RO11PX...recite mi sve što znate o njemu...i ako ga netko ima neka mi kaže sve !! ja bih ga kupio a nezz dal je dobar !

wuman

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice