Acer aspire one-kav10

poruka: 12
|
čitano: 4.127
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Acer aspire

Imam problem sa ovim laptopom zato sto kad ga upalim pise "No bootable devices -- insert boot disk and press any key".............

Mozda je problem u HDD-u ali u Biosu ga uredno prepoznaje, laptop nema cd citac (ima ali je externi a nije kod mene), probao sam bootati sa usb-a ali ne ide iako sam u biosu postavio USB ROM kao prvi boot device (laptop nije moj).................

The quieter you become, the more you are able to hear / where there is a shell , there is a way R.I.P...
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 21:12 (Ivan 992).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Acer aspire

Imas li u biosu mogucnost biranja sa kojeg diska ce bootati? Trebao bi imati? Jesi li ga dobio takvog? Ima li ikakav os na njemu?

:)
15 godina
neaktivan
Acer aspire one-kav10
Sinoc je radio sasvim normalno, jutros kad sam ga upalio izbacio mi je error koji sam i napisao, na njemu je instaliran XP (licenciran) service pack 3............
U biosu pod BOOT imam:

1. IDE0 : TOSHIBA MK1652GSX
2. IDE1 :
3. USB HDD :
4. USB FDD :
5. USB CDROM
6. Network Boot :
The quieter you become, the more you are able to hear / where there is a shell , there is a way R.I.P...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Acer aspire one-kav10

pa odaberi da ti boot-a sa tog prvog diska

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Acer aspire one-kav10
simeparanoja kaže...

pa odaberi da ti boot-a sa tog prvog diska...

...I za svaki slucaj iskljuci sve ostale.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
neaktivan

Zasto?

16 godina
protjeran
logic kaže...

Zasto?

Ja nisam mogao dok nisam pogasio sve ostale, ne znam zbog cega.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
neaktivan

NE vidim razloga niti razlike ako odgovarajuci disk stavis prvi. AKo en nadje sistem na prvom nema razlike isao komp dalje traziti ili ne.

16 godina
neaktivan

Nema bas nekog smisla isključivati sve ostalo

15 godina
neaktivan
Acer aspire one-kav10

Ma nema razloga iskljucivati sve ostalo zato sto ni nemogu iskljuciti jer iza navedenih dvotocki ne pise nista u biosu.........

Nikako mi nije jasno zasto nece da boota sa usb-a tj. memorijske kartice za mob. koju sam prethodno ucinio bootabilnom (stavio sam xp na memorijsku po @Danny HR-ovom tutorialu)............

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa jesi odabrao da ti boota sa usb-a?

mozda ti nije nesto proslo ok sa usb-om dok si ga pravio boot-abilnim?

15 godina
neaktivan
Acer aspire one-kav10

Ma sve je proslo u najboljem redu zato sto ga boota bez problema na mom laptopu, za first boot device sam postavio usb ali opet nista, kada stisnem F12 za boot menu ponuđen mi je samo HDD sa kojeg kad bootam dobijem onu poruku sto sam i napisao........

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice