- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo par slikica Rampage 4 Extreme ploce...
Nazalost proc koji sam testirao ima IMC cold bug te nije bio u mogucnosti bas dobro raditi pod faznim
Opaka stvar Quake ali evo par slika od prijatelja te validacija.
jucer dobio ati 5770 batmobile na probu od frenda, htio je da prodam, ali nazalost, ispala je neispravna graficka. javlja se display recovery i pojavljuju se plave crtice nakon nekog vremena rada. ako se nekom da zafrkavat s njom nek se javi, dat cu je povoljno.
prodana
Malo sam se poigrao s monitorima, šteta što mi grafička ne podržava 3 monitora istovremeno jer imam još jedan 17" iza. Ovo je Sony 32"(1920x1080) TV i Samsung 23" monitor(2048x1152). Na stolu je i iPhone, radi usporedbe veličine.
eto ,malo sam se "zaposlio" oko jedne tipkovnice...
naime, "ugrabio" sam na poslu jednu Dell SK-8115 kojoj su falile tipke F3 i num 3...
tipkovnica je u dobrom stanju, sve radi,bez oštečenja,ali je bila prljava da ne povjeruješ....
voda od namakanja tipki je skoro pa bila crnija od samih tipki :D
nakon što sam prekopao par starih tipkovnica da bi uopće našao tipke sa istim utorom, na sreću ,
pronašao sam jednu koja ima isti utor samo su tipke pliće ,mrvičak svijetlije i mat...
ali služe svrsi.
pomnim razmišljanjem ( lol ) ,sam odabrao kombinacije sa slika, po osobnom izboru.
pošto su originalne tipke više ,ostavio sam ih na "vitalnim" mjestima tipa W A S D ,Enter, 1234 (kakti za gejmere :D )...ostatak otkrijte sami po slikama
+zamijenjene ledice - originalno su sve tri zelene ali sam stavio jednu crvenu i jednu žutu , čisto da se razbije "monotonija" :)
u planu imam još napraviti backlight i dodati 1 ili 2 usb utora... :)