Okupljanje u BUG caffe-u

poruka: 9
|
čitano: 2.455
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Okupljanje u BUG caffe-u, petak 19.12.2008.

Bok ekipa,

pala mi na pamet zgodna ideja. Kako već mjesecima dikutiramo tu na forumu i nekako se već 'kužimo' prek postova, bilo bi fora da se barem djelić nas skupi na nekakvoj pivi/kavi i IT trač-partiji jednu večer na prikladnom mjestu, a gdje ćeš prikladnije od BUG caffe-a? Namigiva

Dakle mogli bi odabrati petak 19.12. (za 2 i sitno tjedna) i od 19h nadalje se lagano skupiti na adresi Tratinska 36 (ako se ne varam) - to je jedna tramvajska stanica iza Cibone (tj. Tehničkog muzeja) kad se ide prema Remizi i nemre se fulati jer je BUGov logo na tendi i 'izlogu' hehehe..

Javite kak vam se sviđa ideja i nadam se da će se skupiti bar 10tak aktivnijih forumaša Smijeh

P.S. U slućaju veeelikog odaziva, možemo se zapičit u neki veći prostor..   no bilo bi idealno da možemo svi stat u BUG.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
RE: Okupljanje u BUG caffe-u, petak 19.12.2008.

ajde samo naprid, mozda i mi iz Splita poduceni vasim okupljanjem ne napravimo nista... ja bi se ionako opija ko mamlaz i bija beskoristan za ikakve civilizirane razgovore, uglavnom samo vičem kako mrzim računala i ne znam nista o njima (to je zato sta mrzim popravljat tudze probleme s torrentima kada sam subotom vanka)... a uglavnom svaki moj izlazak zavrsi plesnjakom u ohare i debelim mamurlukom sutra... tako da bolje da ja ne izlazim iz kuce... Cool

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
17 godina
Okupljanje u BUG caffe-u

Stalno vidim taj BUG caffe. Sta je to uopce? Neki sluzbeni BUGov birc il kaj???

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
neaktivan
RE: Okupljanje u BUG caffe-u
Psiho246 kaže...

Stalno vidim taj BUG caffe. Sta je to uopce? Neki sluzbeni BUGov birc il kaj???

Izgleda da se poduzetnik samo nakačio na BUG brand, ništa više. Jer im je blizu. Moja pretpostavka.

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
17 godina
neaktivan
Okupljanje u BUG caffe-u

To je kafić ispod BUGovih uredskih prostora (isti blok zgrada), no ne znam ima li direktno veze s redakcijom ili su samo dali dozvolu za korištenje imena i loga.

No moram priznati da sam (neugodno) iznenađen mlitavom reakcijom ekipe iz ZGa da još nitko nije potvrdio dolazak Neodlučan

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

To je kafić ispod BUGovih uredskih prostora (isti blok zgrada), no ne znam ima li direktno veze s redakcijom ili su samo dali dozvolu za korištenje imena i loga.

No moram priznati da sam (neugodno) iznenađen mlitavom reakcijom ekipe iz ZGa da još nitko nije potvrdio dolazak Neodlučan

Postao si u 7:44, pričekaj. Neki čitaju ovaj forum jednom tjedno. Postavio si dovoljno daleki rok da ih većina vidi i odluči.

Da sam tada navečer u ZG, svakako bih došao, ali nisam, hvala za poziv.

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
17 godina
neaktivan
Okupljanje u BUG caffe-u

A da sam napisao da će biti besplatna piva sigurno bi se odmah ekipa javila Belji se

(nema besplatne cuge, svatko se sam financira na žalost..  ipak je financijska kriza)

16 godina

Novi sam na forumu i ne mogu se pohvaliti da sam previše aktivan. Međutim, to mi je tako reći pored stana (dobro ne baš pored, al ak malo jače prdnem netko s nešto boljim njuhom može osijetiti), tako da vrlo vjerojatno budem tamo. Naravno, ak primate jednog polu anonimca :]

Ja bih tebe skidao k'o filmove s torrenta
17 godina
neaktivan
Okupljanje u BUG caffe-u

Sudeči po dosadašnjim 'reakcijama' nebude ništa bilo od te ideje..  Ljudi jednostavno nisu zainteresirani za okupljanje 'u živo uz pivo' izgleda Mršti se

Ne kužim samo kako je moguće da se od nekoliko stotina forumaša iz ZGa nije mogla skupiti šaćica od 10tak ljudi za pivu, al dobro..  valjda se nitko ne može odvojiti od kompa na par sati.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice