Pozdrav.
Već neko vrijeme želim kupiti sat i stvarno mi se dopada Citizen Tsuyosa. Imate li neke stranice ili trgovine gdje se može kupiti povoljnije, budući da ga kod nas prodaju po 400e?
Nosite li sat?
- poruka: 3.248
- |
- čitano: 1.210.418
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
https://svijet-medija.hr/art/rucni-sat-citizen-elegant-nj0151-88x/119046
U Kroni su po 300e bili prije 2tj
Kako se ljutim na Citizen zbog veličine satova. Mora li baš svaki lijepi sat biti minimalno 40mm?
Meni veličina nije nikad bila ograničavajući faktor bilo manje ili veće,ali cijene već jesu...
bdw...jel ima kakav crni petak vrijedan spomena u temi?
Kako se ljutim na Citizen zbog veličine satova. Mora li baš svaki lijepi sat biti minimalno 40mm?
Ne mora, ima i 39.5 Piši im da se uozbilje malo
CITIZEN SUPER TITANIUM AW0130-85XE | samo za 331,55 € | irisimo.hr
Treba malo forsirati satove od 36 ili 37mm. Tome može pomoći samo da ljudi krenu kupovati takve satove mnogo više nego ih sada kupuju.
Gledao sam neke statistike, najviše se kupuju satovi od 40mm, iza njih idu satovi od 41,42mm i tek onda idu satovi od 36-38mm. Ali opet, danas je mnogo veća šansa da će muško imati 195cm visine nego 165 cm, a s time se ogleda i razlika u zglobu i veličini potrebnog sata.
Sada čekam 11.11. da vidim koliko mogu sniziti cijenu onog šarenog dress San Martina od 36mm.
Već sam ti prije 6 stranica rekao da izvježbaš taj zglob, sada si već mogao natuć da ti paše taj 39.5 uz malo truda🤣