Problem sa racunarom

poruka: 3
|
čitano: 665
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 tjedna
Problem sa racunarom

Pozdrav svima ,

Imam neki problem sa racunarom, zapravo prvo sam imao problem da kada koristim racunar , samo mi se pojavi blackscreen ventilatori na 100% i prisilno gasenje , to sam uspeo da resim instalacijom novog sistema valjda ( Nije mi se do sada desavalo ), sada

imam problem da dok koristim racunar zaledi mi se slika , zvuk ide u pozadini i on odjednom prestane i tera me na prisilno gasenje racunara. Ne postoji konkretno momenat za gasenje nekad se ugasi odma nekad posle pola sata, i desava se uvek i kada koristim desktop manje zahtevne aplikacije i igrice itd..Radio sam test komponenti on bude uspesan ( sve bude ok ) i opet kad upalim desi se isti problem !

Hvala unapred !

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Problem sa racunarom

Ovdje kad trebamo postaviti pitanje napišemo što imamo u računalu od hardwera i koji je operativni system da bi se lakše došlo do rješenja.

Za svoj profil mogu se i upisati " Moj PC "  ti podaci tako da se ne treba pitati što imaš.

Ovako taj problem zasada izgleda da je negdje loš spoj konektora npr. od GPU spoj PCI-e na MBO , spoj jednog "keksa" RAM memorije , spoj nekog kabla od napajanja itd...

16 godina
Re: Problem sa racunarom

Ispuši računalo promjeni paste na cpu i vga te probaj onda....ako ne znaš to da uradiš potraži stručnu pomoć od kolege kakvog ili servisa.

Javi se kada to riješiš ako ideš sam pa ćemo vidjeti dalje

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice