WiFi problem

poruka: 5
|
čitano: 940
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
WiFi problem

Pozdrav.

Imam problem sa Wifi om. Brzine preko Wifi su užas, ponekad takve da ne mogu  otvoriti niti web stranicu. Net provider mi je Terakom.

Naime rečeno mi je da je stari modem (fritzBox) bio imao jači Wifi koji je navodno gušio druge signale i zato su ga micali. Sad su stavili nekakvi novi koji je bolji, kao, te firzbox više ne daju.

Dali je moguće spojiti kakv drugi modem na ovaj da pojača taj singal i koji bi bio dobar?

Hvala na pomoći.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2020 17:40 (Point-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WiFi problem

Bump

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: WiFi problem

Koliko "crtica signala" imaš kad je slab wifi?

A kaj se tiče ovoga kaj su rekli da je smetao drugima, onda su ti očito uvalili neki na 5 GHz, uđi u postavke routera i uključi 2,4 GHz mode i igraj se s izborom kanala koji koristi.

Najvjerovatnije ti ne treba ništa drugo, samo malo poriktat.

Kruha i igala...
8 godina
Point-X kaže...

Pozdrav.

Imam problem sa Wifi om. Brzine preko Wifi su užas, ponekad takve da ne mogu  otvoriti niti web stranicu. Net provider mi je Terakom.

Naime rečeno mi je da je stari modem (fritzBox) bio imao jači Wifi koji je navodno gušio druge signale i zato su ga micali. Sad su stavili nekakvi novi koji je bolji, kao, te firzbox više ne daju.

Dali je moguće spojiti kakv drugi modem na ovaj da pojača taj singal i koji bi bio dobar?

Hvala na pomoći.

U konfiguratoru routera promijeni kanal na kojem se odašilje WLAN signal. Počni s 1, 6, 11 i onda kasnije mijenjaj ako na ova tri ne ide kako treba. 

16 godina
fer-de-lance kaže...

Koliko "crtica signala" imaš kad je slab wifi?

A kaj se tiče ovoga kaj su rekli da je smetao drugima, onda su ti očito uvalili neki na 5 GHz, uđi u postavke routera i uključi 2,4 GHz mode i igraj se s izborom kanala koji koristi.

Najvjerovatnije ti ne treba ništa drugo, samo malo poriktat.

Fora je št ovaj kada stavim na 5Ghz ide ok. 2,4 je spor, budem se morao igrat sa settingom routera.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice