Odjednom osjetim duh dobre volje u sebi!
T-Com Internet
- poruka: 19.965
- |
- čitano: 7.099.607
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo prije par minuta NESTAO internet....odem na ruter postavke i vidim pise INTERNET DISCONNECTED i ja lijepo kliknem CONNECT i nece,kliknem na net info i upisem svoje podatke i login.....NISTA,zovem ja 0800 9000 i pita me covjek koja mi je lozinka ja mu recem i on kaze TO NIJE TOCNO,ja u sebi koji qurac od kad sam stavio net ta mi je lozinka,i on kaze stavit cu vam ja tu,lik stavio i evo sada radi.
Znaci problem je bio sto su ONI resetirali meni lozinku a covjek mi kaze da nezna kako se to dogodilo,ako on nezna tko ce znati? btw jeli za Dubrovnik voip usluga za danas? treba sa splitera kabel staviti u ruter?
U čemu je problem? Riješio si problem jednim jedinim pozivom, i to instantno. To ja zovem dobrom podrškom. Ne znam što ti nije jasno.
evo prije par minuta NESTAO internet....odem na ruter postavke i vidim pise INTERNET DISCONNECTED i ja lijepo kliknem CONNECT i nece,kliknem na net info i upisem svoje podatke i login.....NISTA,zovem ja 0800 9000 i pita me covjek koja mi je lozinka ja mu recem i on kaze TO NIJE TOCNO,ja u sebi koji qurac od kad sam stavio net ta mi je lozinka,i on kaze stavit cu vam ja tu,lik stavio i evo sada radi.
Znaci problem je bio sto su ONI resetirali meni lozinku a covjek mi kaze da nezna kako se to dogodilo,ako on nezna tko ce znati? btw jeli za Dubrovnik voip usluga za danas? treba sa splitera kabel staviti u ruter?
U čemu je problem? Riješio si problem jednim jedinim pozivom, i to instantno. To ja zovem dobrom podrškom. Ne znam što ti nije jasno.
problem je taj sto su oni kreteni eto koji je problem,resetirali mi lozinku sto je automatski prekinulo internet. Ako ja placam za internet i mogu mjenjat lozinku svake sekunde ako hocu,zasto onda oni to rade bez upozorenja da ce nesto radit na mrezi pa zato ce se mozda lozinka promjeniti ili sto ja znam,i koji je to ISP kojeg moras zvati svako malo,osobito zbog ovakvog problema
ma samo ti daj, ali meni 15GB ne bude dosta nikako mjesecno...ja radim 60tak GB prosjecno, a koji put i do 100GB mjesecno samo JA, a imam sve skupa 3 kompa spojena na net (brat radi jos recimo pola mog prometa, a stara nesto sitno, koji GB mjesecno, dakle nabere se)
dobro racunam da imas flat po noci, ali neznam...
svaka cast na uploadu, prvi put da vidim ovako nesto u hrv :)
a kad gledas cijena - ista je...ja toliko placam t-comu za 4mbit+flat...tako da neznam, jos uvijek ostajem pri t-comu i dobrim iskustvom s njime...
u pocetku nisam mogao ni ja birati provajdera, cekao sam optimu, ali nikako da dodu u moj kvart i onda srecom sam odustao od njih i uzeo t-com...sad imam svasta na biranje, ali nebi se micao od njih, posto imam samo dobra iskustva...
Pa jel ti lijepo napisao da imamo noćni flat 8 sati dnevno ali ti se naravno primiš tih 15GB, no u tih 8 sati skidaj koliko hoćeš pa i tih tvojih 100GB pa i 300GB, ali ne ti se primiš tih 15GB lol, da i ja ne vidim taj upload prvi put ja ga koristim već godinu i dva mjeseca otkad imam takav stick, živio :)))
evo opet nestao internet,ugasio-upalio ruter sve proradilo,idem uci u ruter postavke NEMOGU,zasto? nemam pojma......ma glavno da radi....
evo opet nestao internet,ugasio-upalio ruter sve proradilo,idem uci u ruter postavke NEMOGU,zasto? nemam pojma......ma glavno da radi....
Vjerojatno si restartao router, pa se promijenila lozinka. Probaj s defaultnom.
pa jesam.... bio sam pokusao i sa admin lozinkom isto nije htjelo,nisam napisao ali iza ovog se opet resetirao par puta (sada radi....)a jucer se i ukljucila lampica phone1 znaci da su mi ukljucili voip,moram ih zvat da mi neki qurac ukljuci jer kad stavim kabel iz splitera u ruter cujem neki cudni zvuk,pokusao sam zvati i vidio sam u ruteru u telephony brojeve koje sam zvao^^ kako retardirano majko mila..... za mjesec dana svi ce imati ukljucen tak voip i sto onda? zakacis se nekome za net otides na ruter postavke jer 99.99 ljudi ne mjenja default lozinku i gledas koje brojeve su zvali^^ spijunaza na kvadrat
Poslusa sam neciji savjet i onda sam lijepo jucer posla mail t-comu tj upit sinoca da jeli moguce da ja dobivam samo jednu cetvrtinu dns (sada mi je "do" 4Mb/s) da imam namjeru se pribacit na vecu brzinu tipa od 10Mb/s ali da nema smisla se preplacivat na nesto vece ako mi ne nude ono sta placam, cak sam isa malo u krajnost pa sam reka da bi moga trazit raskid ugovora. jucer sam preko speedtesta mjerio brzine kad ono katastrofa rezultati 0.86M/s downloada a 0.12uploada. danas cili dan nakon sta sam dobio standardni odgovor za vasu brzinu tribamo poslat tehnicara.... mi je je dns bio 4.02Mb/s a upload 0.25 kao sta pise i na njihovim stranicama. :D :D . koliko ce trajat neznam ali mi paše sada. jos s obzirom da zivim 8km od najblize stanice, sve je rjesivo!
Poslusa sam neciji savjet i onda sam lijepo jucer posla mail t-comu tj upit sinoca da jeli moguce da ja dobivam samo jednu cetvrtinu dns (sada mi je "do" 4Mb/s) da imam namjeru se pribacit na vecu brzinu tipa od 10Mb/s ali da nema smisla se preplacivat na nesto vece ako mi ne nude ono sta placam, cak sam isa malo u krajnost pa sam reka da bi moga trazit raskid ugovora. jucer sam preko speedtesta mjerio brzine kad ono katastrofa rezultati 0.86M/s downloada a 0.12uploada. danas cili dan nakon sta sam dobio standardni odgovor za vasu brzinu tribamo poslat tehnicara.... mi je je dns bio 4.02Mb/s a upload 0.25 kao sta pise i na njihovim stranicama. :D :D . koliko ce trajat neznam ali mi paše sada. jos s obzirom da zivim 8km od najblize stanice, sve je rjesivo!
OSAM KILA od najbliže centrale, a 4 MB/s? Oprosti, al ovaj grafikon govori protiv tebe: http://surispace.files.wordpress.com/2007/10/internode-adsl2-distance1.jpg
Ma, sve je to super, tako je bilo i mojoj curi, i onda joj je stalno ispadala linija. Onda su joj ogranicili brzinu na pola megabita (tj. jos manje, download ide do 47 kBps), i sad radi uredno. A niti 2 km od centrale nije.
pa jesam.... bio sam pokusao i sa admin lozinkom isto nije htjelo,nisam napisao ali iza ovog se opet resetirao par puta (sada radi....)a jucer se i ukljucila lampica phone1 znaci da su mi ukljucili voip,moram ih zvat da mi neki qurac ukljuci jer kad stavim kabel iz splitera u ruter cujem neki cudni zvuk,pokusao sam zvati i vidio sam u ruteru u telephony brojeve koje sam zvao^^ kako retardirano majko mila..... za mjesec dana svi ce imati ukljucen tak voip i sto onda? zakacis se nekome za net otides na ruter postavke jer 99.99 ljudi ne mjenja default lozinku i gledas koje brojeve su zvali^^ spijunaza na kvadrat
Na koji način se ti nekome samo tako "zakačiš za net"?
Kada ti je netko u networku tko ne želiš da jest, najmanji problem su ti brojevi koje si zvao.
jako jednostavno,na laptopu vidis na wireless listu mreze koje nisu zakljucane ili probijes mrezu u 2 min i eto postao si tajna obavjestajna
Znam da je ovo tema za T-com, ali da vam podijelim, ako netko ima nedoumicu na kojeg providera prijeci..
Znam da b-net ima svoje nedostatke, mnogi ga pljuju zbog pada brzine i zagusenja u vecernjim satima, ali ga mnogi i hvale..
B-net je svoju osnovnu brzinu u 2D i 3D paketima povecao na 12 Mb/s download i 1.25 Mb/s upload..tocnije, do kraja godine..
Znam da je ovo tema za T-com, ali da vam podijelim, ako netko ima nedoumicu na kojeg providera prijeci..
Znam da b-net ima svoje nedostatke, mnogi ga pljuju zbog pada brzine i zagusenja u vecernjim satima, ali ga mnogi i hvale..
B-net je svoju osnovnu brzinu u 2D i 3D paketima povecao na 12 Mb/s download i 1.25 Mb/s upload..tocnije, do kraja godine..
do 12mb a ne na 12mb
Pa jel moram napisati do, to se podrazumjeva, svugdje pise do 4 Mb/s, do 10 Mb/s, bla bla
onda se misli da su povecali brzinu sa trenutacne na 12mb ^^
jako jednostavno,na laptopu vidis na wireless listu mreze koje nisu zakljucane
Pa sam si si kriv ako ne staviš zaštitu. A ako je netko već dovoljno neupućen/blesav/glupav da nema zaštitu na mreži, kao što sam već rekao, najmanji problem je to što ti može vidjeti ispis poziva.
probijes mrezu u 2 min
A ja sam Super Mario.
kad nevjerujes tko ti je kriv,nego....
MAXadsl popust na mjesečnu naknadu: do 10 Mbps i do 20 Mbps
19% popusta na MAXadsl do 10 Mbps
19% popusta na MAXadsl do 20 Mbps
Ponudu ostvarite na svim T-prodajnim mjestima te pozivom Službi za privatne korisnike na 0800 9000 do 17. prosinca 2011.
* Pogodnost vrijedi uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca na ADSL pristupu do 10 Mbps ili
do 20 Mbps.
Što imam vjerovat i ne vjerovat. WPA2 je nemoguće probiti, to je činjenica.
Što imam vjerovat i ne vjerovat. WPA2 je nemoguće probiti, to je činjenica.
sam pitas - sam odgovaras
tko je spominjao wpa2? zar ti samo znas za wpa2?
pricas gluposti
oko mene preko 32 mreze a samo 4 zasticene sa wep2
sam pitas - sam odgovaras
tko je spominjao wpa2? zar ti samo znas za wpa2?
pricas gluposti
Ako netko ovdje priča gluposti to si ti. Kakve veze ima što ti netko vidi ispis poziva, kad ti je već u mreži. Rekao sam već, najmanji problem je to što ti vidi ispis poziva, a to se s uvođenjem VoIP-a nije promijenilo niti u jednom smjeru. Sam si započeo temu, ja ti samo pokazujem kako to što si rekao nema veze s vezom, kao ni s t-comom, već s informatičkom neobrazovanosti ljudi.
već u mreži? kako pricati s nekim tko nista neshvaca,ja sam rekao kad se zakacim na neku mrezu da mu mogu viditi brojeve koje je zvao ovo sto ti pricas nema smisla. Ako je TEBI najmanji problem sto ti netko drugi moze viditi brojeve koje si zvao e pa mene je briga. I gdje si sada s onim ja sam super mario ?
MAXadsl popust na mjesečnu naknadu: do 10 Mbps i do 20 Mbps
19% popusta na MAXadsl do 10 Mbps
19% popusta na MAXadsl do 20 Mbps
Ponudu ostvarite na svim T-prodajnim mjestima te pozivom Službi za privatne korisnike na 0800 9000 do 17. prosinca 2011.
* Pogodnost vrijedi uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca na ADSL pristupu do 10 Mbps ili
do 20 Mbps.
naravno jer je najmanje korisnika s tim paketima, btw neko ko uzme te pakete sigurno da mu ne igra neku toliko bitnu ulogu oce placat 19% vise manje
već u mreži? kako pricati s nekim tko nista neshvaca,ja sam rekao kad se zakacim na neku mrezu da mu mogu viditi brojeve koje je zvao ovo sto ti pricas nema smisla. Ako je TEBI najmanji problem sto ti netko drugi moze viditi brojeve koje si zvao e pa mene je briga. I gdje si sada s onim ja sam super mario ?
Koji dio nema smisla? Što to ja ništa ne shvaćam? Ti ne shvaćaš, da ako si spojen na mrežu, možeš uredno pokupiti podatke s računala u mreži, brojeve kartica, lozinke itd. itd. Ako je tebi to manji problem od jednog ispisa poziva to je druga stvar.
Što gdje sam? I dalje tvrdim da je WPA2 nemoguće probiti, a kamo li u "2 minute" kao što si ti rekao. To što se premalo koristi prava zaštita, pa čak i zaštita uopće, to je druga stvar. Ali ovo što si ti naveo kao ogromnu manu VoIP-a je apsurdno.
o majko mila....
ja sam rekao da se mreza moze probiti u roku 2 minute na sto si ti odgovorio a ja sam super mario i nakon toga si poceo govoriti o wep2,a nitko nije ni spomenuo wep2 -.- ako se rece da se mreza moze probiti na sto ce covjek pomisliti wep koja se moze probiti ili wep2 koja se nemoze probiti? Ja ne govorim o tome kako pokupiti podatke s racunala u mrezi,lozinke itd ne mjenjaj temu! Ako se ti neslazes ovo sto sam rekao ako se zakacis nekome na net mozes viditi koje je brojeve zvao sto cu ti ja? ja sam samo iznio osobno misljenje,a mislim da nitko ovdje osim tebe zeli ako mu se netko spoji na wireless - ude u ruter i da mu moze viditi koji mu je username,mail,telefonski broj,koje si brojeve zvao,koji su brojevi zvali tebe.Ja sam svoje rekao, a ti ako ces jos par tema promjeniti briga me dovidenja.
o majko mila....
ja sam rekao da se mreza moze probiti u roku 2 minute na sto si ti odgovorio a ja sam super mario i nakon toga si poceo govoriti o wep2,a nitko nije ni spomenuo wep2 -.- ako se rece da se mreza moze probiti na sto ce covjek pomisliti wep koja se moze probiti ili wep2 koja se nemoze probiti? Ja ne govorim o tome kako pokupiti podatke s racunala u mrezi,lozinke itd ne mjenjaj temu! Ako se ti neslazes ovo sto sam rekao ako se zakacis nekome na net mozes viditi koje je brojeve zvao sto cu ti ja? ja sam samo iznio osobno misljenje,a mislim da nitko ovdje osim tebe zeli ako mu se netko spoji na wireless - ude u ruter i da mu moze viditi koji mu je username,mail,telefonski broj,koje si brojeve zvao,koji su brojevi zvali tebe.Ja sam svoje rekao, a ti ako ces jos par tema promjeniti briga me dovidenja.
koji wep2.nisam znao da to postoji
sorry pisem u mraku^^ mislio sam na wpa2