Stvarne brzine T-Com ADSL-a!!!
- poruka: 516
- |
- čitano: 198.475
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma testspeed se gubi,meni isto nekad prikaze takve brzine.
KAD CE T-COM PODUPLATI BRZINE KAO STO JE b.net?
Nikada! ;)
T-com je ove godine več smanjio cijene pa vjerojatno neče povečavat brzine
Nije on niš smanjio nego je povukao jedan pametan potez..
Smanjenje cijena ako potpišeš ugovor na još 12 mjeseci..vrlo pametno s obzirom da svi jedva čekaju da odu od njih..
Nedavno sam preselio iz centra Karlovca na periferiju...i nemalo se iznenadio kad sam vidio da je optička instalacija
za net u ovoj zgradi koja je stara 50-ak godina...a u centru grada sam bio na "žici".
Ljudi iz T-coma su došli za jedno 5 dana instalaciju popraviti u stanu...donijeli novi router...Siemens gigaset sx763 i za par minuta sam bio online žičano.
E...kako mi moje računalo stoji podaleko od routera...odlučih se spojiti bežično...i tu je bilo par dana problema...pucao connection na net...pa sam zvao SZK...
par puta neuspješno(javljali se neki koji pojma nemaju)...da bi mi se na kraju javila jedna gospodična koja razvaljuje struku...i uz njezinu pomoć smo sve riješili.
Brzina????
Pa,ako ćemo suditi po Speedtest.net-u....dobijam točno ono što mi u ugovoru stoji.
pa ja sam na 15 GB i u gornjem postu mozes vidjeti da mi je brzina 4.55 MB
Ma brzine downloada su sasvim OK, ali upload im je koma da ne može biti gora. Onog tko je izmislio taj ADSL treba kazniti. Umjesto da izmisle i stave da je bandwidt 4 Mbps, pa jel skidao ili uploadao dijeliš taj bandwidt. Ako ne skidaš onda možeš uploadati tom brzinom i obratno. A ne ovako, skidaš brzinom cca 480 kB/s, a uploadaš 'ogromnom' brzinom od 30 kB/s.
pa ja sam na 15 GB i u gornjem postu mozes vidjeti da mi je brzina 4.55 MB
Misliš Mb (megabit).
Ocu i ja ovu brzinu od 900kbps downloada i uploada.Ali to u Bosni nije moguce
eo ljudi da podjelim sto sam sada zabiljezio na utorrentu...sami predpostavite kolku brzinu imam (da napomenem to je kucna konekcija nikakav server)
vjeruj mi zavidim ti
eo ljudi da podjelim sto sam sada zabiljezio na utorrentu...sami predpostavite kolku brzinu imam (da napomenem to je kucna konekcija nikakav server)
vjeruj mi zavidim ti
xD...ISP kaze 24/24...ja ovdje vidim 24/60, prava rijetkost kod hrvatskih ISP-a
Garant ima neku stelu kod direktora ISP-a pa ima dobar net
Koji ISP?
BTnet
kad je već ovakva tema onda me zanima kojom brzinom skida kad je
4Mbps
10Mbps
20Mbps
jer mislim sa 4Mb prijeć na 10 pa me zanima koja bi mi razlika bila u kilobajtima
jer na 4 Mb najviše postignem 495kb/s
kad je već ovakva tema onda me zanima kojom brzinom skida kad je
4Mbps
10Mbps
20Mbps
jer mislim sa 4Mb prijeć na 10 pa me zanima koja bi mi razlika bila u kilobajtima
jer na 4 Mb najviše postignem 495kb/s
ja imam kod optime 10Mbps i imam kod skidanja sa weba znaci brzih servera kod ATI-a ili NVIDIA-e 1,25 MB/sec prosjek
dok kod skidanja torenta sa privatnih treckera i puno seed-ra prosjek je 1,15 MB/sec
ja super zadovoljan
Da, cijena je 100kn. Al ja iskreno mislim da bi to trebalo prepolovit na 50kn ne radi mene nego ostale telekomunikacijeske kompanije imaju znatno niže cijene. Meni frend preko faxa plaća flatrate 1kn u metroneta
Pa da, 100 kn racun, i jos na telefonskom racunu imas onih 80 kn.
ja sam se njima javio i potvrdio još da ću ga koristit godinu dana i sad mi je 79kn
-.-" Evo moje brzine ADSL-a!
http://www.speedtest.net/result/837164434.png
T-lopovi znaju nekad skinut brzinu i ako ne prijaves ostave tako, meni su skinuli upola brzinu na 2MB iako imam flat rate pa kao "paze" na mene.
nakon 5 dana sam ih nazvao (cekao sam bas da vidim sta ce se dogoditi) i rekli su da se u centrali nesta iskljucilo i vratili mi brzinu u roku 5 min.
Tko zna koliko ljudi nije primjetilo smanjenje brzine i kako t-com u nedostatku kapaciteta infrastrukture presipa iz supljeg u prazno i krade narod koji je osudjen na t-lopove.
Trebamo napraviti masovnu akciju gdje svi trebaju zvati i poslati mail i zaliti se na kvalitetu usluge, preskup im je flat rate.
a koji je K.... ovom speed testu .. pogledajte šta pokazuje na bilo kojem serveru...??? Ali meni tu stvarno nešto sumnjivo .. skido sam si program od 26 Mb i provo počne skidat ono normalno nekih 3 sekunde .. i onda odjednom .. full skinut program.. instaliram ga i radi nije neka greška .. šta je ovo???