Stvarne brzine T-Com ADSL-a!!!

poruka: 516
|
čitano: 198.475
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

nekaj tu nevalja, mada bi bilo odlicno kad bi imao tu brzinu Belji se za razliku od moje 4 Mbit-ne

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma testspeed se gubi,meni isto nekad prikaze takve brzine.

KAD CE T-COM PODUPLATI BRZINE KAO STO JE b.net?

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Stvarne brzine T-Com ADSL-a!!!

Nikada! ;)

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
protjeran

T-com je ove godine več smanjio cijene pa vjerojatno neče povečavat brzine Plač

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nije on niš smanjio nego je povukao jedan pametan potez..

Smanjenje cijena ako potpišeš ugovor na još 12 mjeseci..vrlo pametno s obzirom da svi jedva čekaju da odu od njih..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
neaktivan

meni je ok...iako sam imao problema do prije koji tjedan ali sam sve sretno uspio rijesit.....

moja brzina moja brzina
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 12:41 (daemon).

0 0 hvala 0
16 godina

Nedavno sam preselio iz centra Karlovca na periferiju...i nemalo se iznenadio kad sam vidio da je optička instalacija

za net u ovoj zgradi koja je stara 50-ak godina...a u centru grada sam bio na "žici".

Ljudi iz T-coma su došli za jedno 5 dana instalaciju popraviti u stanu...donijeli novi router...Siemens gigaset sx763 i za par minuta sam bio online žičano.

E...kako mi moje računalo stoji podaleko od routera...odlučih se spojiti bežično...i tu je bilo par dana problema...pucao connection na net...pa sam zvao SZK...

par puta neuspješno(javljali se neki koji pojma nemaju)...da bi mi se na kraju javila jedna gospodična koja razvaljuje struku...i uz njezinu pomoć smo sve riješili.

Brzina????

Pa,ako ćemo suditi po Speedtest.net-u....dobijam točno ono što mi u ugovoru stoji.

bubamara...hehehehehe:)))
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 12:53 (fromcelltohell).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koristim najeftiniji prijenos podataka, mislim da 4 MB

Apple iPhone 3GS 16GB
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 15:18 (lg-viewty).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja mislim da ovi iz t-coma najviše paze na nas koji imamo flat,zna se naravno i meni dogodit da veza pukne,ali to samo na 2 min.,a na nas paze zato jer im se mi više isplatimo,mom kolegi koji nema flat nego 15 gb se brzina srozala sa 4 mb na 2.5 mb i recite jel to fer od njih,ja mislim da nije,nemoš ti doć sad nekom brzinu za pola spustit stvarno nepošteno od njih.
http://kristijan3d.webs.com/
16 godina
neaktivan
Zekida kaže...
ja mislim da ovi iz t-coma najviše paze na nas koji imamo flat,zna se naravno i meni dogodit da veza pukne,ali to samo na 2 min.,a na nas paze zato jer im se mi više isplatimo,mom kolegi koji nema flat nego 15 gb se brzina srozala sa 4 mb na 2.5 mb i recite jel to fer od njih,ja mislim da nije,nemoš ti doć sad nekom brzinu za pola spustit stvarno nepošteno od njih.

pa ja sam na 15 GB i u gornjem postu mozes vidjeti da mi je brzina 4.55 MB

Apple iPhone 3GS 16GB
17 godina
neaktivan

Ma brzine downloada su sasvim OK, ali upload im je koma da ne može biti gora. Onog tko je izmislio taj ADSL treba kazniti. Umjesto da izmisle i stave da je bandwidt 4 Mbps, pa jel skidao ili uploadao dijeliš taj bandwidt. Ako ne skidaš onda možeš uploadati tom brzinom i obratno. A ne ovako, skidaš brzinom cca 480 kB/s, a uploadaš 'ogromnom' brzinom od 30 kB/s.

Abit AB9 Pro|Chipset P965|Intel Core 2 Duo, E6700, 2733 MHz|Kingmax 4x1024MB|NVIDIA GeForce 8800 GTS, 320 MB|WD Raptor 150 GB + Seagate 400GB + Maxtor 300GB + Maxtor 120GB + Seagate 300GB|Coolermaster
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
lg-viewty kaže...

pa ja sam na 15 GB i u gornjem postu mozes vidjeti da mi je brzina 4.55 MB

Misliš Mb (megabit).

17 godina
neaktivan

eo ljudi da podjelim sto sam sada zabiljezio na utorrentu...sami predpostavite kolku brzinu imam (da napomenem to je kucna konekcija nikakav server)

Download i Upload Download i Upload
VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ocu i ja ovu brzinu od 900kbps downloada i uploada.Ali to u Bosni nije moguce

Idu dva momka jedan je pametan,a drugi također navija za Sarajevo!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GeForce kaže...

eo ljudi da podjelim sto sam sada zabiljezio na utorrentu...sami predpostavite kolku brzinu imam (da napomenem to je kucna konekcija nikakav server)

vjeruj mi zavidim ti Belji se

HR-INVITES, otvorio registracije: http://hr-invites.com//register.php?do=signup
17 godina
neaktivan
BORG kaže...
GeForce kaže...

vjeruj mi zavidim ti Belji se

xD...ISP kaze 24/24...ja ovdje vidim 24/60, prava rijetkost kod hrvatskih ISP-a

16 godina
neaktivan

Garant ima neku stelu kod direktora ISP-a pa ima dobar net

Idu dva momka jedan je pametan,a drugi također navija za Sarajevo!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Koji ISP?

17 godina
neaktivan

BTnet

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kad je već ovakva tema onda me zanima kojom brzinom skida kad je

4Mbps

10Mbps

20Mbps

jer mislim sa 4Mb prijeć na 10 pa me zanima koja bi mi razlika bila u kilobajtima

jer na 4 Mb najviše postignem 495kb/s

tsimic
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
tsimicx kaže...

kad je već ovakva tema onda me zanima kojom brzinom skida kad je

4Mbps

10Mbps

20Mbps

jer mislim sa 4Mb prijeć na 10 pa me zanima koja bi mi razlika bila u kilobajtima

jer na 4 Mb najviše postignem 495kb/s

ja imam kod optime 10Mbps  i imam kod skidanja sa weba znaci brzih servera kod ATI-a ili NVIDIA-e  1,25 MB/sec prosjek

dok kod skidanja torenta sa privatnih treckera i puno seed-ra prosjek je 1,15 MB/sec

ja super zadovoljan

evo speedtest prema dubrovniku evo speedtest prema dubrovniku
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 7:08 (pasko).
16 godina
neaktivan
Jel normalno da ja vec godinu dana placam t-com flat rate 100kn mijesečno?toliko dolazi račun.
16 godina
neaktivan

Da, cijena je 100kn. Al ja iskreno mislim da bi to trebalo prepolovit na 50kn ne radi mene nego ostale telekomunikacijeske kompanije imaju znatno niže cijene. Meni frend preko faxa plaća flatrate 1kn u metroneta

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crowap kaže...
Jel normalno da ja vec godinu dana placam t-com flat rate 100kn mijesečno?toliko dolazi račun.

Pa da, 100 kn racun, i jos na telefonskom racunu imas onih 80 kn.

Odsada smo Real i ja jedno!
16 godina
neaktivan
crowap kaže...

ja sam se njima javio i potvrdio još da ću ga koristit godinu dana i sad mi je 79kn

16 godina
neaktivan
Dali se nešto dobije produženjem ugovora?mislim na neke pogodnosti itd...
15 godina
neaktivan

-.-" Evo moje brzine ADSL-a!

http://www.speedtest.net/result/837164434.png

Moj Blog -> http://wedran-dev.blogspot.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 9:28 (Wedran Dev).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

T-lopovi znaju nekad skinut brzinu i ako ne prijaves ostave tako, meni su skinuli upola brzinu na 2MB iako imam flat rate pa kao "paze" na mene.

nakon 5 dana sam ih nazvao (cekao sam bas da vidim sta ce se dogoditi) i rekli su da se u centrali nesta iskljucilo i vratili mi brzinu u roku 5 min.

Tko zna koliko ljudi nije primjetilo smanjenje brzine i kako t-com u nedostatku kapaciteta infrastrukture presipa iz supljeg u prazno i krade narod koji je osudjen na t-lopove.

Trebamo napraviti masovnu akciju gdje svi trebaju zvati i poslati mail i zaliti se na kvalitetu usluge, preskup im je flat rate.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a koji je K.... ovom speed testu .. pogledajte šta pokazuje na bilo kojem serveru...??? Ali meni tu stvarno nešto sumnjivo .. skido sam si program od 26 Mb i provo počne skidat ono normalno nekih 3 sekunde .. i onda odjednom .. full skinut program.. instaliram ga i radi nije neka greška .. šta je ovo???

Tu nešto nevalja mjerio sam već par dana i svaki dan slićno ... uvjek preko 50 Mb/s Tu nešto nevalja mjerio sam već par dana i svaki dan slićno ... uvjek preko 50 Mb/s
evo i s drugim serverom.. isti k...koji? evo i s drugim serverom.. isti k...koji?
Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 11:05 (Zvjerkan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zna li možda netko odgovor na gore moje postavljeno pitanje?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice