Optima povećala brzine! :-))

poruka: 21
|
čitano: 6.350
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo, lijepo iznenađenje :

http://www.optima.hr/press-centar/optima-telekom-povecao-brzine-usluga-sirokopojasnog-interneta

Dosad sam imao 3 Mbit-a, odsad 5....Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

OMG da nisam pod ugovorom, sad bi mozda i preso na optimu.

Al ja sam uvjeren da ce i T com uskoro povecat brzine.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Evo.čekam da i Metronet reagira...malo su se uspavali.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Optima povećala brzine! :-))
Psiho246 kaže...

OMG da nisam pod ugovorom, sad bi mozda i preso na optimu.

Al ja sam uvjeren da ce i T com uskoro povecat brzine.

Da.... Namigiva. Nadam se da budu, iako baš i ne vjerujem, ali se nadam
AMD Phenom 9500 GA 790x DS4 RAM : 4 GB ATI RADEON 4850
17 godina

Heh

Optima 3Mbit/384 flat = 118kn

T-com 2Mbit/256 flat = 178kn

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2008 14:04 (BlackDwarf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BlackDwarf kaže...

Heh

Optima 3Mbit/384 flat = 167kn

Evo ispravio sam ti.
Neznam zasto ljudi imaju potrebu za ocitim lazima...Neodlučan
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
BlackDwarf kaže...

Heh

Evo ispravio sam ti.
 Pogledaj sliku, malo matematike iz 2. osnovne (ipak je preko 100), pa onda komentiraj...

Inače, ovo mi je dupla pušiona!
1. Živim u gradu od 10000 stanovnika, 250m zračne linije od zgrade poglavarstva i 300m od pošte, a nije mi dostupan njihov DSL do kraja 2009?! I kažu "znate, datumi se stalno pomiču". Vidim, po prvoj informaciji, trebao sam ga imati do kraja 2007!
2. Na poslu imamo Optimu 1024/256. Znači, opet nula bodova!
"Ja sam tragični pubertetlija zarobljen u telo odrasla čoveka!"
17 godina
Psiho246 kaže...
BlackDwarf kaže...

Heh

Evo ispravio sam ti.

O cemu ti pricas? Optima je povecala brzinu sa 2 na 3 mbita a cijena je i dalje 68,00 + 50,00 = 118,00
Kod t-coma je 2mbita 79,00 + 99,00 = 178,00

Zar je tebi toliko tesko provjerit ono sto sam napisao, pa onda pricat o necemu.
17 godina

Mjesečna naknada za OptiDSL 3072/384 kbps   68,00

Mjesečna naknada za ADSL Traffic FlatMAX   99,00

Ja se ispricavam ako sam sta pogrijesio ali ja sam dobio ovo s njihove stranice. Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ma mos tako dobit i iljadu kuna, al nije to to. Traffic ide samo preko drugih operatera. I onda je skuplje nego preko Optimine infrastrukture

17 godina
neaktivan
Pih, 1 mbit je ostao nepromijenjen.
You only got one finger left And its pointing at the door
16 godina
neaktivan

E pozdrav.

Sad mene nešto zanima. Imo sam brzinu 1024/256 i sinoć sam zvao službu za korisnike da mi stave na 3mbps

i danas mi to nije bilo još aktivirano, pa su mi oni to morali nešt rješavat i sad kad ih pitam kolko imam oni kažu 5mbps...

Kolko ću onda ja sad platit više račun  ako sam imo od 1mbps???

tnx...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Ja se ispricavam ako sam sta pogrijesio ali ja sam dobio ovo s njihove stranice. Neodlučan

Nisi jako pogriješio, ali malo si.
Ti si stavio ponudu za Trrafic uslugu, koja ide preko drugih operatera,  mislim da je optima dovoljno rašilira svoje veze pa da netreba t-com infrastrukturu.
Ja sada koristim trrafic ulugu, ali u 12, kada mi istječe ugovor sve prebacujem na Optimu, niti jedan račun od t-cpm, hvala ti bože.
Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.
17 godina
neaktivan
Roby86 kaže...

Evo, lijepo iznenađenje :

http://www.optima.hr/press-centar/optima-telekom-povecao-brzine-usluga-sirokopojasnog-interneta

Dosad sam imao 3 Mbit-a, odsad 5....Cool

Tak i ja, cudim se kak se rapida odjenom skida po 600 a ne po 350kbps :D Obozavam ih!!
...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
17 godina
protjeran

Ček malo, znači da od 10 Mbit je 250 kn?!

People that think they know it all annoy those of us that do! http://s7.ba.bitefight.org/c.php?uid=26875

0 0 hvala 0
17 godina
Pačo kaže...
Psiho246 kaže...

Ti si stavio ponudu za Trrafic uslugu, koja ide preko drugih operatera,  mislim da je optima dovoljno rašilira svoje veze pa da netreba t-com infrastrukturu.
Ja sada koristim trrafic ulugu, ali u 12, kada mi istječe ugovor sve prebacujem na Optimu, niti jedan račun od t-cpm, hvala ti bože.
 Aha sad kuzim.
Pa to je onda prepreprperpeprperedobro!
Joooj da nisam vezan ugovorom...
Ma nadam se da ce T com nesto ucinit u vezi ovoga kao npr srezat cijene i povecat brzinu.Smijeh
17 godina
Psiho246 kaže...
Pačo kaže...
Psiho246 kaže...

Aha sad kuzim.
Pa to je onda prepreprperpeprperedobro!
Joooj da nisam vezan ugovorom...
Ma nadam se da ce T com nesto ucinit u vezi ovoga kao npr srezat cijene i povecat brzinu.Smijeh
 Pihhh, i da ti daju besplatno auto SmijehSmijeh

Ma boli njih za konkurenciju, oni idu svojim laganim tempom jer i tak većina ljudi ide preko njih, njih još to ne brine, a dok konkurencija uzme maha, onda će smanjiti cijene drastično, a sad im je svejedno.
AMD Phenom 9500 GA 790x DS4 RAM : 4 GB ATI RADEON 4850
17 godina
NoOne1 kaže...

E pozdrav.

Sad mene nešto zanima. Imo sam brzinu 1024/256 i sinoć sam zvao službu za korisnike da mi stave na 3mbps

i danas mi to nije bilo još aktivirano, pa su mi oni to morali nešt rješavat i sad kad ih pitam kolko imam oni kažu 5mbps...

Kolko ću onda ja sad platit više račun  ako sam imo od 1mbps???

tnx...

Platit ćeš onolikok koliko te košta povišenje s 1mbps na 3 mbps. No ovih 5mbps nećeš jer su to oni besplatno povećali brzinu svakome  :)
Viva La Vida
17 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu budem tu pital.

Danas sam dobil Optima Flat internet i sve uredno radi. Ali nisam dobil nikakav username i password za korisničke stranice i web mail koje ima na optiminoj web stranici. Moram se registrirati ko novi korisnik tam ili sam trebal dobiti username i pass? Pitam jer me zanima onaj Optima Blast koji je svaki mjesec besplatan po 1 sat.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hUntEr kaže...

Danas sam dobil Optima Flat internet i sve uredno radi. Ali nisam dobil nikakav username i password za korisničke stranice i web mail koje ima na optiminoj web stranici. Moram se registrirati ko novi korisnik tam ili sam trebal dobiti username i pass? Pitam jer me zanima onaj Optima Blast koji je svaki mjesec besplatan po 1 sat.

Mislim da su ti  username i password za korisničke stranice i web mail isti kao i oni koje koristiš za spajanje na ADSL.
17 godina
neaktivan
klimama kaže...
hUntEr kaže...

Mislim da su ti  username i password za korisničke stranice i web mail isti kao i oni koje koristiš za spajanje na ADSL.
 A ni to nisam dobil jer sam non-stop spojen na internet. Možda mi je tip zaboravil reći ili dati to.  Ako nazovem službu za korisnike oni mi to mogu dati ?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice