Laptop i spajanje na wifi

poruka: 10
|
čitano: 22.603
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Molim pomoć:spajanje na internet

-molim vas za pomoć

-ovako stvari stoje

-ja ću jednostavnim riječnikom da objasnim stanje,budući da sam laik za ove stvari

-u pitanju je lap-top koji posjeduje wirelles

-na internet sam spojen preko grid antene koja se nalazi na krovu i sa koje vodi nekakvo antensko kablo do prostorije gdje je skopčano u  kutijicu na kojoj piše TP link wirelles acces point.Iz ove kutijice opet vodi nekakvo kablo kojemu neznam ime do lap-topa.

-posjedujem još nekakvu kutijicu na kojoj piše tp-link wireless ADSL2 modem router i na kojoj se nalazi antenica

-zanima me da li je nešto moguće iskombinirati od ova dva uređaja tako da budem u mogučnosti spajati se na internet preko wirellesa koji se nalazi u lap topu,tj.htio bih biti bežično spojen sa internetom  jer koja korist od wirelles-a u lap topu bla,bla,eto nadam ste da ste shvatili što želim reći,

-unaprijed zahvaljujem na odgovorima

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 0:05 (000747).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Molim pomoć

pa upali wiereles na laptopu i traži mrežu na koju ćeš se spojiti, a ako te traži wep ili wap key om te mreže upiši ga i spoji .pa ako je aces point ta antena onda kako imaš spojen modem ruter i da li imaš spojen taj modem/router na liniju ili kako jer si naveo da je adsl koji se spaja na tel.liniju a pošto je i Wierles onda bi se trebao spojiti laptopom bežićno.E da koji operater ti daje uslugu ili kako sada imaš internet od koga. Po tvojem pisanju ti loviš antenom wierles mrežu i onda si spojen na nju kablom ne kužim.

Sve se nema.Možeš mislit.
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 0:20 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Molim pomoć:spajanje na internet
000747 kaže...

-molim vas za pomoć

-ovako stvari stoje

-ja ću jednostavnim riječnikom da objasnim stanje,budući da sam laik za ove stvari

-u pitanju je lap-top koji posjeduje wirelles

-na internet sam spojen preko grid antene koja se nalazi na krovu i sa koje vodi nekakvo antensko kablo do prostorije gdje je skopčano u  kutijicu na kojoj piše TP link wirelles acces point.Iz ove kutijice opet vodi nekakvo kablo kojemu neznam ime do lap-topa.

-posjedujem još nekakvu kutijicu na kojoj piše tp-link wireless ADSL2 modem router i na kojoj se nalazi antenica

-zanima me da li je nešto moguće iskombinirati od ova dva uređaja tako da budem u mogučnosti spajati se na internet preko wirellesa koji se nalazi u lap topu,tj.htio bih biti bežično spojen sa internetom  jer koja korist od wirelles-a u lap topu bla,bla,eto nadam ste da ste shvatili što želim reći,

-unaprijed zahvaljujem na odgovorima

Upali WLAN na tom TP-link ADSL2 modemu i na laptopu odi na traženje dostupnih WLAN mreža.
Spoji se na svoju te ako te zatraži WEP/WPA key potraži ga u korisničkim uputama ili u ugovoru operatera (ako nisi mjenjao key) te ga upiši i voila - spojen si na WLAN. 

AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2179126
15 godina
neaktivan

na donjoj slici se vidi kako to izgleda,int signal lovim od lokalnog davatelja usluga,ovaj drugi modem mi je ostao od nekog prethodog operatera,ovaj drugi modem nema veze sa ovom slikom,zanima me da li je nešto moguće iskombinirati sa ova dva modema da primam int.signal bežično na lap topu??hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
molim pomoc. imam laptop samsung radio je savrseno spajao se na wifi bez problema itd... e sada nedavno mi se pokvario HDD koji sam promjenio ponovno instalirao OS. win 7 E i od tada mi se nece spoji na wifi. nece mi uhvati signal pitanje jeli moram nesto sam instalirti nekakav program ili neznam u cemu je problem. e ako netko zna rjesenje bilo bi super . i hvala unaprijed

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Laptop i spajanje na wifi
matrix007 kaže...
molim pomoc. imam laptop samsung radio je savrseno spajao se na wifi bez problema itd... e sada nedavno mi se pokvario HDD koji sam promjenio ponovno instalirao OS. win 7 E i od tada mi se nece spoji na wifi. nece mi uhvati signal pitanje jeli moram nesto sam instalirti nekakav program ili neznam u cemu je problem. e ako netko zna rjesenje bilo bi super . i hvala unaprijed

Instalirao si drivere?

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
11 godina
neaktivan
nisam nista instalirao znas koji bi mi pomogao driver koji program da instaliram
11 godina
neaktivan

Koji je točan model laptopa? 

Tko ti je stavljao windows ?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
laptop je samsung ali notebook ja sam instalirao windovs i7 je ali starter nekakav paket tako pise na cd u taj cd sam dobio s laptopom a skidam bas sada neki driver intel pa cu probati s njim . ako ne oticu kod susjeda probati s njegovog laptopa skinuti ako se moze tako uopce .
11 godina
neaktivan
matrix007 kaže...
laptop je samsung ali notebook ja sam instalirao windovs i7 je ali starter nekakav paket tako pise na cd u taj cd sam dobio s laptopom a skidam bas sada neki driver intel pa cu probati s njim . ako ne oticu kod susjeda probati s njegovog laptopa skinuti ako se moze tako uopce .

JOOJ! 

Ne možeš skidati samo tako drivere i stavljati, možeš, ali nećeš raditi.

Koji je TOČAN model laptopa npr. Acer aspire V5 552G ili Lenovo G510 itd. ?

Inače ta starter verzija nevalja ničemu !

Moj savjet ti je da se ne petljaš u to, nego da odeš nekome tko se razumije i da ti to napravi kako treba .  

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 19:16 (TheMenstalist).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice