Preporuka koji miš?

poruka: 45
|
čitano: 15.747
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Preporuka koji miš?

http://www.legionhardware.com/Pics/OCZ_Equalizer_Laser_Gaming_Mouse/Image_00.jpg planiram kupiti ovaj mis u diskontu sad mi recite dali je ok uredu isti je ko sharkoon sam druga boja neradi se o problemu s parama nego postarina podloga itd.kuzite

0 0 hvala 0
16 godina
Preporuka koji miš?

ne valja ti ovaj link daj ga obnovi

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka koji miš?

http://www.diskont24.com/product.php?productid=50907&cat=471&page=4

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka koji miš?

moze preporuka hitno mi je sry na duplom posto!Mršti se

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Preporuka koji miš?
razer1911 kaže...

http://www.diskont24.com/product.php?productid=50907&cat=471&page=4

Za toliko love to je ok mis taj OCZ ima visoku rezoluciju od 2500 DPI mos ga uzet slobodno bit ce dobar sigurno a usput i fino izgleda!Cool

16 godina
neaktivan
Preporuka koji miš?

115kn hahaha neradi se o tome uzeo bi i ja nest bolje al stas kad nema tu kod nas trgovina nekih pa moram narucivat postarina mi podloga i skupo izade kuzis?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka koji miš?

ajme, jes ti cuo za interpunkcijske znakove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka koji miš?

Prijatelju, reci koliko para imas na raspolaganju... jer znas onu, koliko para toliko muzike :)

i da narucis u linksa (a imaju dobrih miseva i povoljni su) ako ti je puno dati za postarinu 20-30kn, ubi se... nemoj otic na 2-3 kave i to je to, ako ti je vec stalo do misa :)

EDIT:

moja preporuka: http://www.links.hr/index.php?naziv=Mi%9A+RAZER+Death+Adder+Nova+Blue%2C+1800+dpi%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.133

- sa ovim neces pozalit, i odlican je u kombinaciji sa podlogom ovom (jer sam igro sa time u rodjaka): http://www.links.hr/index.php?naziv=Podloga+za+mi%9A%2C+STEELSERIES+QCK%2B%2C+crna&option=artikl&id_kategorija=1018&id_artikl=101.800.044

Dobro i ja sam ga sada presro xD al' na tebi je da odlucis :)

Ja imam MX518 koji me vec odlicno sluzi nepune 4 godine, sa istom podlogom navedenom.

I ako vec kupujes neki bolji mis, a nemas podlogu dobru, radje skupi para jos i kupi podlogu takodjer..

roX!
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2009 10:54 (Joky).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka koji miš?

nje stvar u tome planiro sam uzet sharkoona fireglidera 200 kn i postarina 55kn i podloga 129 kn mogu kupit mis boli glava kuzis me ako znate neke trgovine di je jeftinija postarina kazite

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

nje stvar u tome planiro sam uzet sharkoona fireglidera 200 kn i postarina 55kn i podloga 129 kn mogu kupit mis boli glava kuzis me ako znate neke trgovine di je jeftinija postarina kazite

aj ne zaje..avaj

uzet ces ga sad i ponovno za 3 godine...

i obavezno dobru podlogu...inace je mis ko riba bez vode...Smijeh

Psssssst Zecovi spavaju
15 godina
Preporuka koji miš?
ma dobar je svaki

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka koji miš?

evo da ne otvaram novu temu mozete li mi preporucit neki bezicni mis do nekih 300kn...nije za ozbiljan gaming malo za cod i to je to...ali da je upriliku precizan i to....

Tuning is not a crime
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gman kaže...

evo da ne otvaram novu temu mozete li mi preporucit neki bezicni mis do nekih 300kn...nije za ozbiljan gaming malo za cod i to je to...ali da je upriliku precizan i to....

Bezicni misevi ti nisu bas za igranje uopce ne bi ti ja preporucil takav mis, ako hoces dobar mis za ne puno love onda jedan od ova dva recimo sigurno. No ako hoces odlican mis za igranje i ostalo koji usput fenomenalno izgleda onda ovaj s trece fotke sigurno bolji ne mozes kupit za tu lovu a bolji je i od puno skupljih miseva!Cool

16 godina
neaktivan
rambox kaže...
Gman kaže...

Bezicni misevi ti nisu bas za igranje uopce ne bi ti ja preporucil takav mis, ako hoces dobar mis za ne puno love onda jedan od ova dva recimo sigurno. No ako hoces odlican mis za igranje i ostalo koji usput fenomenalno izgleda onda ovaj s trece fotke sigurno bolji ne mozes kupit za tu lovu a bolji je i od puno skupljih miseva!Cool

aha ali mislio sam posto je u mene laptop da bi bilo bolje i lakse uzeti bezicni...a zasto nisu za igre neprecizni ili sta???

Tuning is not a crime
16 godina
neaktivan
Preporuka koji miš?

sporiji su. ja bih ti preporucio g7 ali ga nema vise kod nas.

moj Bux.to http://bux.to/?r=JURGOLINHO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka koji miš?

Bežični miševi nižih kategorija istina nisu baš za igre, budući da često imaju slabo vrijeme odaziva a i dešava se da im nešto ometa signal.

Međutim bežični miševi koji su visoko rangirani, npr. Mamba ili G7 ne pate od tih problema.

Ipak ako pikiraš na miševe nižeg cijenovnog ranga, definitivno biraj žičani miš.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Bežični miševi nižih kategorija istina nisu baš za igre, budući da često imaju slabo vrijeme odaziva a i dešava se da im nešto ometa signal.

Međutim bežični miševi koji su visoko rangirani, npr. Mamba ili G7 ne pate od tih problema.

Ipak ako pikiraš na miševe nižeg cijenovnog ranga, definitivno biraj žičani miš.

a bas mi se i nedaje 600 ili 1000 kn za mis...

Tuning is not a crime
16 godina
neaktivan
Preporuka koji miš?

a koja je razlika izmedju laserskih i optickih miseva???

Tuning is not a crime
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Laserski imaju bolju reakciju na razne podloge uz to i reagiraju na manje razmake, dakle slučajni pomaci cursora kod pomicanja ruke su svedeni na minimum.

Generalno su precizniji i brži.
17 godina
neaktivan
rambox kaže...
Gman kaže...

a gdje si izgubio mx 518...također odličan miš, a z arelativno male novce...Belji se

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan
Preporuka koji miš?

a sta u misa znaci ono dpi???

Tuning is not a crime
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dots Per Inch.
To ti je razlučivost miša, dakle broj pixela preko kojih će se miš na ekranu pomaknuti kada ti njega pomakneš za jedan inč.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2009 21:20 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Dots Per Inch.
To ti je razlučivost miša, dakle broj pixela preko kojih će se miš na ekranu pomaknuti kada ti njega pomakneš za jedan inč.

pa koliko je dpi okoprilike najbolje za mis(sad mislim na bezicni),1000,1600 ili manje??ili vise???

Tuning is not a crime
17 godina
neaktivan
To nema veze sa time jel miš bežični ili žičani.

Što se tiče toga koliko je najbolje, to ti ne mogu ja reći, ovisi o stilu igre.

Ako voliš igrati kao sniper onda uzmeš što manje DPI, ako voliš trčati u rambo stilu uzmeš više.

Probaj izabrati miš koji ti dozvoljava da imaš više razina osjetljivosti koje možeš mijenjati 'on the fly'.

16 godina
neaktivan
Preporuka koji miš?

a mozes li mi predloziti neke sa tom opcijom...bezicne...

Tuning is not a crime
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Preporuka koji miš?
Savjetnik za odabir miša:
http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/savjetnik-odabir-odgovarajuceg-gamerskog-misa/27592.aspx

PS:
Imam ja OCZ Equalizer; fenomenalan miš. Nema potrebe tražiti dalje.
Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka koji miš?

mozes bacit koju sliku od njega da vidimo kakav je mozes opisatNamigiva

0 0 hvala 0
17 godina
Preporuka koji miš?

Ovako, miš bi služio za sve na kompu, od surfanja, klikanja za bezz po exploreru do igranja.

Cijena-oko 100 kn.

Imam nekoliko kandidata, mada, ako netko ima neko bolje rješenje, neka ga nabaci, rado ću ga razmotriti.

PRESTIGIO PJ-MSO3

Canyon CN-MSL5A

OCZ Equlizer(da li zna netko trgovinu gdje bi bilo njega još za kupiti? Na nabavi.net ga nema, tražio sam i ovako po nekoliko trgovina, nema u nijednoj, a čini mi se da je najbolji kandidat)

Logitech RX1000 Laser Mouse OEM

Logitech RX1500 Corded Laser Mouse OEM

Genius Navigator 535, USB

Genius Ergo 555 Laser, USB

ovi boldani miševi se svi nalaze ovdje

hehehe, ovdje je taj miš najjeftiniji (genius ergo 555), a u drugim trgovinama kao adm i protis je duplo skuplji

Ovdje na ovom dijelu se nalazio jedan čudan tekst, pisalo je o ova prva 3 miša, o svakome po malo. Dok klikanjem po stranici na kojoj su ovi zadnji miševi, nisam došao do genius ergo 555 laser. Mislite li i vi da je to najbolji izbor od tih svih miševa? Košta 104 kn (hehe, za keš ide 8% dolje, nije puno, al' nek se spomene)

Samo još da mi svojom dimenzijom paše, i sve će biti 5

Nepratim nešto tu "mišju" industriju. Znam za ove sve poznatije miševe, heh, tj. skupljeIzlanuo se

usput da pitam, da li bi ova podloga bila ok?

Revoltec FightMat podloška

ili je bolja ona advanced?

ili ova Thermaltake A2501 GrenX GAMING

Trgovine na raspolaganju za nju su mi vemil, hg spot i power computers (ova trgovina na ovom zadnjem linku)

Budimo realni, cijeli ovaj post je čudan, ali htio bih vaše mišljenjeSmijeh

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 1:02 (denix).

0 0 hvala 0
17 godina
Preporuka koji miš?

Rastegni se i uzmi Sharkoon Fireglider ili OCZ Eclipse u Linksu.

Pogledaj, možda negdje imaju Canyon Gaming Laser CNR-MSL7 (to ti je isti OCZ Equalizer).

Ni ti Genius nisu loši, samo im je vijek kratak...

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka koji miš?

Sharkoon fire glader

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice