Zanima me je li itko naručivao te sluške s Amazona i jesu li to te.
I može li se platiti Paypalom i koliko košta dostava.
EDIT:Krivi je naslov treba ići 377
Zanima me je li itko naručivao te sluške s Amazona i jesu li to te.
I može li se platiti Paypalom i koliko košta dostava.
EDIT:Krivi je naslov treba ići 377
Koliko znam nemozes narucivati sa Amazona nesalju u Hrvatsku osim knjiga nista i probaj rade neke druge slusalice jako su nekvalitetne imao sam ih i fatal1ty koje nisu inace mnogo skuplje mnogo bolji zvuk imaju
baš si zapeo za te sluške.. 
a da prvo kod nas pregledaš trgovine?
http://www.crazy-shop.com/artikl.asp?item=plantronics-slusalica-za-pc-gamecom-367&code=5033588029250&cat=plantronics
http://www.ishop.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=1557&Itemid=191
Čovjek gleda 377 ,a ne 367 . Zapeo je s pravom,jer su vani dosta jeftinije,nego kod nas!
pa i ja bih htio jedne al ih nema nigdje..
da.. i ja sam vidio to.. pratim sve teme na periferiji tjedan dva.. ;)
trebali ste odma svi nahrupit dok sam napisao da ima za 165 kn s mymemory 
stajala je tema cijeli dan,i jos drugi dan ujutro je osto 1 kom.
evo ja vec drugi dan uzivam u njima,presavršene su 
a nikako da napravim račun u banki, a dok nađem nekog da mi kupi... jbg..
ja sam si jos pred 3 godine napravil ziro u pbz. ni jedne kune nisam nista platio, dobio sam visu electron. igrom slucaja ta kartica bez pardona radi na amazon,paypal a i opce je prihvacena u svim webshopovima. kad nesto zelim kupit odem uplatim si tocnu sumu,i narucim.
evo u 3 god nisam nikad nist trebao platit,besplatno sam je dobio i nije nuzno biti zaposlen, mislim da jedino moras biti punoljetan.
cak imam i aktivirano da mogu pratit stanje racuna preko moba u realnom vremenu,i to nista ne placam.
pa eto svatko tko moze nek ode i napravi si to,pa moze bez frke kupovat s neta.
Aha. A student sam pa mogu napraviti studentski račun, njegovo vođenje sigurno ništa ne naplaćuju.
Aha. A student sam pa mogu napraviti studentski račun, njegovo vođenje sigurno ništa ne naplaćuju.
imam i ja studentski račun pa ti skinu svaki mjesec 5 kn !
Stvarno? Koja banka? Ja sam mislio u PBZ-u napravit.
Svi moji imaju u tamo pa ako mi požele poslati lovu, da bude bez provizije. 
ja sam u Zagrebačkoj banci i očito vole zarađivati i na nama-siromašnim studentima