Zasto svi misle da su skils player citeri?

poruka: 47
|
čitano: 7.660
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Zasto svi misle da su skils playeri citeri?

Evo zanima me kako vi to ljudi gledate.... Svako je u necemu poseban i u necemu je dobar..U ovom svijetu modernizacije i tehnologije dobili smo i VIDEO IGRE...

Puno ljudi igra razne igre online i jako su dobri...Ja osobno igram COD2 online i nisam bas dobar al ima jos jedna igra meni jako draga a to je COJ(Call of Juarez)...

E u njoj sam jako dobar..dapace sto bi rekli na cod2 kad gledam kakvih frikova ima(svaka cast decki stvarno ste pro i ja to respektiram) tako sam u ja vamo PRO

E sada kako drugima utuvit u glavu da te ne kickaju sa servera samo zato sto imas skills a ne cheat...

Pa me zanima sta vi mislite o tome?

Iskustva i kako pokazat ljudima da ne varas nego jednostavno da si jako dobar u toj igri!?!?!?

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2008 6:19 (pancurak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Zavisi tko igra igru. Imao sam prilike igrati TF2 na "VAC" (un)secured serveru, i tamo je debil sa sniper klasom rasturao sve živo. Ono, može on imati skillza ali ne može spy klasu upucati kad je u cloak modu a mislim da ni heavy klasu ne možeš upucati jednim sniper metkom. U MP-u mrzim cheatere. Pa onda kad naiđeš na nadobudne admine, pa ako si bolji od njih ili suxaš jer ti nije danas neki dan pa te đubrad kicka, tako je to, thats the way it is. Poseban je užas Americas Army, tamo ima debila na tone.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Zasto svi misle da su skils player citeri?

Ne zamaraš se sa njubarama i igraš na provjerenom službenom serveru sa original ključem...Cool

17 godina
neaktivan

Par puta mi se znalo desavati u Counter Strike-u da su ljudi vikali

"omg noob cheater"

"lolz hackerz"

"lololkeke he's cheating"

i slicne gluposti, ali skills je skills...mogu oni vikat sta god oce, kasnije nadjes servere di igraju pravi igraci i koji znaju sta je sve moguce izvodit u CSu i slicnim igrama, ne zamaraj se s takvim glupostima samo ti peri i boli te briga :)

17 godina
protjeran

ne znam kako da uvjeriš druge da ne varaš, ali kad smo već kod varanja, želim vas pitati nešto, jel postoji oružje koje se zove minibomb, izgleda ko minigun ali izbacuje bombe

Shady in the house

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Shady kaže...

ne znam kako da uvjeriš druge da ne varaš, ali kad smo već kod varanja, želim vas pitati nešto, jel postoji oružje koje se zove minibomb, izgleda ko minigun ali izbacuje bombe

neke takvoga ima demoman na TF2
DONT HIT KIDS ! No, seriously . They have guns now.
17 godina
neaktivan

Ljudi sto je najvise smjesno ja i igram sa dobrim igracima i admin sam na jednom serveru sa ostalima i stvarno smo dobri...

Al uvijek bar od stranih igraca cujem neku ljubomoru i podjebavanja kako sam ga ja ubio i te fore,,,

I sinoc igram na jednom clan serveru(Pub)..ownam ih ko budale da bi se lik sjetio rec da on vidi da ja varam (neki GLOW WH-kak da ne)..on je iz toga klana al nije korsitio tag neko spiun bio sto bi se reklo...

Uglavnom zivcira me sto moji kao prijatelji isto sumnjaju u mene..

Al sta da ja radim kad sam dobar..

Takodjer respect drugima u drugim igrama..Iako nemas skill sam budi posten i igraj i ne varaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A ništa, treba ih rasturati ali ne u igri.

Meni je pun k... noobova koji me udaraju u Gridu.

Bolje NE idite igrat u multi ak ste u nečem početnik.

NIKADA vam PROFI igrači neće pravdati pogreške iako su i nenamjerene.

Učite u SINGLE playeru i ne ulazite u multi vode prije nego se ne naučite.

Ak ja imam dane i dane i noći i noći prevedene u Gridu i pojavi mi se neki noob, početnik, jadnik koji me udari i uništi mi trku- ma odma bi ga....

A takvih ima puno, prokleti početnici koji nemaju pojma ni o stazi, a kamoli od vožnji i osjećaju prolaska zavoja.

Takve sam zamrzil i sad im se redovito osvećujem ak me udare.

NE IDITE u MULTI u BILO kojoj igri ak ste ROKKIE!!!

Evo moja iskustva iz Grida, i mene su par puta nazvali "cheater", ali djeca ili prokleti neiskusni noobovi.

Sad ih zbilja mrzim jer sam sve bolji tamo i jedan sam od najboljih.

Previše mojeg truda i vremena je uloženo da mi to kvare početnici i noobovi-i još me zovu cheater na kraju.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Najsigurnije igrat kao ja - na (W)LAN mreži i tuci.

Svi se poznamo i vidjeli smo na djelu druge igrace da su bolji tako da nema optuzbi da neko cheata

Ja nisam imao Cod4 jedno 3 mjeseca i dođem ponovo se priključim i odownam ih sve niko se ne ljuti-iduću rundu sam bio treći od 9-10

A i kada bi meni neko reko da sam citer mene bi bas bolio djon - vratio bih mu istom mjerom

Ideologije se rađaju krvlju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uf koliko je meni dosla misao "da si mi sad tu vrat bi ti zavrnuo" kad se noobovi nakote nemos nista...a noobova ima puno u danasnje vrijeme...nema tu neke pmoci osim igrat na nekim serverima di znas ljude i tome slicno

I BTW zanimljivo je kako je noob postao pogrdni naziv, a prije je oznavavao samo pocetnika u raznim igrama, a danas noob = budala :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2008 11:12 (mislav_01).
17 godina

Eee vidish, "noob" je uvijek bila pogrdna rijec, newb nije, to je pocetnik. Noob je vise budala kojoj ne mozes dokazati da pusku drzi naopacke, jer je on 1337, pa kada se ubije si mu ti kriv jer varas Osmijeh i onesposobio si mu pusku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Igram ja CoD2 i bude takvih iskustava nazalost. Odes na neki strani server, porokas sa snajperom na Toujane mapi, budes prvi (a prosjecan sam igrac) i odmah bude call vote i kikaju te...kao nemas skilla, cheater, ovo ono, a aimbotera niko ne kika, glupost ziva! Onda ako si novi i konkurent si na nekom serveru nekom adminu koji je "dobar" i "profi" odmah te kika. Najbolje igrati na nekom svom serveru, barem budes miran. Ali cheatera je mnogo i ljudi su skepticni prema svima, puno vrijedjanja, provokacija i svega ostalog. Covjeku se nekad zgadi igrati.

Ali ima druga strana medalje, kad dodjes negdje na server i frajeri te skidaju puskom s kraja na kraj mape i to s kuka 10 -15 puta! Tako da vise neznas ni ko je pro niti ko je cheater. Tako da je za malo iskusnog igraca tanka granica izmedju cheatera i igraca koji ima skilla. Jer cesto ljudi sude o drugima prema svojim sposobnostima, tako da brzo zakljuce da je to sto on radi nemoguce bez varanja.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
17 godina

A po mom iskustvu je sve to u mozda 30% slucajeva stvar skilla, 20% cheateara i 50% pinga, mozda cak i josh vishe do pinga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

30% skill, 20%ping i 50% luck.

Mislim, džabe ti skill ako ti taj dan baš neide....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Baš naprotiv! Ako netko hoće napredovati neka igra online (bez hackova naravno) što više a ne protiv kompa. Što se tiče skill-a, možeš ga mačku o rep objesit ako nemaš ni malo sreće. Oni koji ,bez argumenata, osporavaju nečiji skill su noob-ovi.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2008 19:26 (PROTECTOR).
17 godina
Zasto svi misle da su skills player citeri?

Zasto svi misle da su skills player citeri?

Zato sto su danas cheatevi dostupniji nego ikad i kad je netko bolji od tebe toliko puno da mu nemozes nista,ako si glup covjek,prvo sto pomislis jest da imas posla sa cheaterom.To mozes izbjeci tako da igras iskljucivo na orginalnim serverima koji imaju ukljucen software za detekciju cheatera i tamo ti je koncentracija potonjih vrlo mala,zapravo usudio bih reci da ih ni nema,ali uvijek se nadje neka budala koja izdvoji nofce ili ako je sam sposoban napravit neki program koji ce mu omoguciti cheatanje.I sam sám bio nekoliko(desetaka :)) puta prozivan da sam cheater na CoD2 i CoD4 serverima i to domacih vlasnika.Ako si toliko dobar da neko misli da si cheater potrudi se naci server za kojeg znas da na njemu igraju dobri igraci pa ces mozda i ti za nekoga reci da je cheater(lol).

:))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

@Armor ne igram bas previse grid u mp par utrka sam odigro al kak mozes tamo biti citer ne kuzim sta imas neki wh?? :D

A odgovor zasto svi misle da si citer nemam jel toga fakat ima svugdje na orginalima ili ne. Ak si dobar igrac i ownas druge naravno da ce te kickat i vrijedat jel oni nemogu priznat da si tolko bolji. A i noobovi to rade misle da su najbolji dodje neko poroka ih i dobis kick. Ali pazi ako si u nekom high skill klanu koji je kao poznat niko ti nece reci da si citer .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Od FPS-ova igram CoD4 online, i mogu reci da do sada nisam imao da mi bash ne ide dan :), no zato po****im svaki put kada me neki noob upuca jer imam ping 80, a on 40. Kad na killcamu vidim da do njega nije ni dosla informacija da sam ja pucao rascvjetam se od srece. Bash danas, vidim lik trci, cca 5 metara od mene. Ja operi s M14 po njemu, cijeli sanzer istreso njemu nista. Lik se okrene i opali dva metka u mom generalnom smjeru i ja crk. A na killcamu vidim da je on trcao, stao, polako se okreno prema meni, opalio dva metka i to je to. Kod njega ja nisam ni zapucao.

No cini mi se da je to do iskona, malo sam googlao i vidim da neki imaju po 7ms ping na mail.iskon.hr, ja imam 25ms. Sve mi se cini da cu morati zvrcnuti iskon.

17 godina
Solo761 kaže...

Od FPS-ova igram CoD4 online, i mogu reci da do sada nisam imao da mi bash ne ide dan :), no zato po****im svaki put kada me neki noob upuca jer imam ping 80, a on 40. Kad na killcamu vidim da do njega nije ni dosla informacija da sam ja pucao rascvjetam se od srece. Bash danas, vidim lik trci, cca 5 metara od mene. Ja operi s M14 po njemu, cijeli sanzer istreso njemu nista. Lik se okrene i opali dva metka u mom generalnom smjeru i ja crk. A na killcamu vidim da je on trcao, stao, polako se okreno prema meni, opalio dva metka i to je to. Kod njega ja nisam ni zapucao.

No cini mi se da je to do iskona, malo sam googlao i vidim da neki imaju po 7ms ping na mail.iskon.hr, ja imam 25ms. Sve mi se cini da cu morati zvrcnuti iskon.

Uff to se i meni zna desavat ti si korisnik t-coma?
17 godina
Solo761 kaže...

Postoji anti lag opcija koja sprecava bas to tako da ja na serveru pingom 80-90 pwnam likove sa pingom 35-40.
17 godina

anti lag? moze malo pojasnit

17 godina

Znam samo za CoD2 i CoD4 postoji opcija antilaga i kada je serveri imaju ukljucenu puno je lakse igrat na serverima kada imas vecu latenciju.Igrivo je cak ako imas i 100ms bez da se zivciras da ti nije uhvatio metak etc..Dal je ta opcija ukljucena mozes vidjeti ugl sa Xfire.Samo kliknes na neki server i sa desne strane mozes vidjeti server info,a malo nize ispod imas Display Raw Server Info  ,kliknes i tamo potrazis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam na iskonu. Sto se anti-lag opcije tice to je server side only koliko znam, jer mora biti za sve ukljucena, a ne samo za nekoga. U teoriji bi trebala pomoci kod razlika s pingom tako da predvidi polozaj igraca u ovakvih situacijama kada ping igra ulogu, a ne skill/talent/stovec. Ako ja imam ping 80, a onaj s druge strane 40, i oba stisnemo fire u isto vrijeme ja cu nastradati jer je informacija s mog kompa da sam stisnuo fire putovala duplo duze nego njegova. Tu onda ulazi ta kompenzacija. No u praksi se dogadjaju svakakva cuda, npr. ti imash ping 50, a drugi lik 200, mozes ga banderom tuci, a nista mu neces moci :P, imao sam i takvih slucajeva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PROTECTOR kaže...
Armor kaže...

Baš naprotiv! Ako netko hoće napredovati neka igra online (bez hackova naravno) što više a ne protiv kompa. Što se tiče skill-a, možeš ga mačku o rep objesit ako nemaš ni malo sreće. Oni koji ,bez argumenata, osporavaju nečiji skill su noob-ovi.

NE, NOOBOVIMA iliti početnicima NIJE mjesto u MULTIJU, barem ne u nekim skupinama (sessionima) gdje su najbolji. 
Da napomenem, svi dobe šansu dvije neovisno o ranku koji imaju-pustimo ih da se dokažu.
No, većinom odma izlete van, tj. kickamo ih jer su idioti koji jednostavno smetaju našoj igri.
Ja igram samo sa najboljima i svi me cijene ko i ja njih, dovoljna je jedna riječ bilo koga od nas da kickamo nekog newbia i vani je odma.
Možda i nije najpoštenije ali ima i drugih sessiona gdje mogu igrati.

toxic kaže...

@Armor ne igram bas previse grid u mp par utrka sam odigro al kak mozes tamo biti citer ne kuzim sta imas neki wh?? :D

A odgovor zasto svi misle da si citer nemam jel toga fakat ima svugdje na orginalima ili ne. Ak si dobar igrac i ownas druge naravno da ce te kickat i vrijedat jel oni nemogu priznat da si tolko bolji. A i noobovi to rade misle da su najbolji dodje neko poroka ih i dobis kick. Ali pazi ako si u nekom high skill klanu koji je kao poznat niko ti nece reci da si citer .

Postoji BOOST koji je APSOLUTNO NEDOZVOLJEN u MULTIJU, ja ga nemam niti u single jer to ne igram, a rađe bi se ubio nego varao u igri.
I onda se dogodi sljedeće; dođem u neku skupinu gdje trenutno nema jakih igrača i onda me ili optuže da VARAM ili me strgaju.

NO, zbog toga sad se okupljamo isključivo mi najbolji i kikamo bez pitanja proklete newboye. Velim, možda nije najpoštenije ali prvo moraju ZASLUŽITI da igraju s nama. U GT1 i OMEX sam među top 5 u svijetu i ni u kojem slučaju ne mislim igrati sa noobovima ili POVREMENIM igračima.

ZA GRID ja dajem svoj maksimum i totalno sam mu posvećen-igram ISLJUČIVO njega.
NE može meni neki povremeni igrač tamo diktirati jer je prokleti početnik koji MNOGO griješi.
Nakon dana i noći intezivnog igranja (i nekog talenta za pojedinu igru), stiže se u TOP CLASS u kojem NEMA mjesta NOOBOVIMA!!!!!

Ja imam neke svoje zacrtane ciljeve u gamingu, a oslonac je GRID i mogu reći da sam tamo profi, ne hvalim se nego iznosim činjenice.
Istina, mrzim gubiti ali na sve načine i uz što više treninga pokušavam to staviti na minimum.

Evo jedne bizarnosti, ludosti; U GRIDU, gotovo UVIJEK pobjeđujem na stazi ISTANBUL, znate zašto, ZBOG OSVETE za poraz u četvrtfinalu Eura. Jednostavno NE podnosim poraze i zato igram isključivo jedno, težim perfeckciji u tome.
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina

Za ovo NE, NOOBOVIMA iliti početnicima NIJE mjesto u MULTIJU, barem ne u nekim skupinama (sessionima) gdje su najbolji.  bi ti dao ban na 6 mjeseci jer gluplju i uvredjujucu izjavu nisam vidio,bar ne na ovom forumu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ukay1000 kaže...

Za ovo NE, NOOBOVIMA iliti početnicima NIJE mjesto u MULTIJU, barem ne u nekim skupinama (sessionima) gdje su najbolji.  bi ti dao ban na 6 mjeseci jer gluplju i uvredjujucu izjavu nisam vidio,bar ne na ovom forumu.

NE, nikako NEĆU NIKOG uvrijediti već samo samo naglasiti da su MENE bezbroj puta STRGALI upravo tvoji miljenici, noobovi.

Osobno, NEĆU ni BLIZU F.E.A.R. ili sličnim naslovima u multi jer sam tamo prokleti GUBITNIK, NOOB i POČETNIK- evo i sebe vrijeđam.
No velika je razlika jer tamo NE mogu nekom uništiti njegovu perfekciju kao što se to može recimo u GRIDU!
Jedan mali udar, jedno kočenje ispred nekog koga nećeš udariti a prokleto je spor, daje presudnu prednost drugim dobrim igračima.

Ja nikog ne udaram i ako to napravim sam sebe strgam namjerno, pitaj druge koji samnom igraju.
Težim FAIR PLAYU a ne trganju.
I još mi onda vele da varam...Mršti se
17 godina

Moji miljenici noobovi?Mislim da ti igre shvacas preozbiljno i preporucio bi ti jedan ''session'' kod psihijatra.Ako si ti tako ubersupadupaskilled igrac sto se imas zivcirati zbog noobova?Oni se zivciraju zbog tebe tak da te fakat nekuzim koji je tvoj problem s ''mojim miljenicima'' :S.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Armor kaže...
ukay1000 kaže...

NE, nikako NEĆU NIKOG uvrijediti već samo samo naglasiti da su MENE bezbroj puta STRGALI upravo tvoji miljenici, noobovi.

Osobno, NEĆU ni BLIZU F.E.A.R. ili sličnim naslovima u multi jer sam tamo prokleti GUBITNIK, NOOB i POČETNIK- evo i sebe vrijeđam.
No velika je razlika jer tamo NE mogu nekom uništiti njegovu perfekciju kao što se to može recimo u GRIDU!
Jedan mali udar, jedno kočenje ispred nekog koga nećeš udariti a prokleto je spor, daje presudnu prednost drugim dobrim igračima.

Ja nikog ne udaram i ako to napravim sam sebe strgam namjerno, pitaj druge koji samnom igraju.
 Vjerojatno si u pravu da MP nije za pocetnike, ali tvoja najveca greska je u tome sto generaliziras sve MP igre a u biti mislis samo na Grid.
Da bi dobio skill u nekoj MP igri, jednostavno moras igrat MP i po mogucnosti biti u klanu di ti ekipa pomaze da sto lakse i sto brze razvijes svoj skill.
Ja sada govorim o FPS igrama (BF 2142 npr.) tak da ne bi bilo zabune.
MorciTheCroat Dwarf Champion lvl.25 http://swim.forumh.net/
17 godina
MorciTheCroat kaže...
Armor kaže...
ukay1000 kaže...

Vjerojatno si u pravu da MP nije za pocetnike, ali tvoja najveca greska je u tome sto generaliziras sve MP igre a u biti mislis samo na Grid.
Da bi dobio skill u nekoj MP igri, jednostavno moras igrat MP i po mogucnosti biti u klanu di ti ekipa pomaze da sto lakse i sto brze razvijes svoj skill.
Ja sada govorim o FPS igrama (BF 2142 npr.) tak da ne bi bilo zabune.
 Slazem se s Morcijem sto se tice generaliziranja, Grid i pucacine nisu isto, tako da Armor ima pravo za Grid ali to kaze na ruzan nacin. Mozda Armor i jeste profi, zna voziti i tako to, ali je definitivno bio pocetnik kad je krenuo s multiplayerom bez obzira na mnoge sate provedene u singleplayeru. Sto se tice multiplayer pucacina, nemogu se sloziti. Multiplayer kao takav nije nicije vlasnistvo, serveri mozda jesu, ali multiplayer nije. Tako da ako netko hoce igrati multiplayer nek i igra pa bio on pocetnik.  Bolje da igraju pocetnici nego cheateri...
Ja kad sam poceo sa online multiplayerom (prva igra mi je bila CoD2) bio sam tako slab da sam jedva 20 -25 killova imao po mapi, nitko me nije zvao noob, niti me zezao zbog slabog igranja ili kikao.  Sad napravim do 4 ili 5 puta vise killova, ali opet to nije neki extra skill kao kod nekih stvarno dobrih igraca.
Veoma mi je ruzno i iritantno kad u multiplayer igrama dodju tzv. "profi" igraci i pocnu se folirati, vrijedjati i "noobirati" ostale. Na public serverima svima je dozvoljeno, tako da vasi "noobovi" (o kako mi je mrska ta rijec) bi trebali biti ravnopravni sa svima osim u skillu, kojeg ce ako se trude steci te vam parirati za mjesec, dva..
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
17 godina
ukay1000 kaže...

Moji miljenici noobovi?Mislim da ti igre shvacas preozbiljno i preporucio bi ti jedan ''session'' kod psihijatra.Ako si ti tako ubersupadupaskilled igrac sto se imas zivcirati zbog noobova?Oni se zivciraju zbog tebe tak da te fakat nekuzim koji je tvoj problem s ''mojim miljenicima'' :S.

Krenimo redom, psihijatri su za mene hrpa ....!
Imal sam posla s njima i jedino kaj možem (i spremam) je ozbiljna tužba protiv njih.

ubersupadupaskilled, naziv ti rulaNamigiva
Vidiš, zbog noobova ili lijepo rećeno neiskusnih igrača, bolji igrači gube.
Znaš zašto, objasnil sam već gore dalje ali nije mi teško ponovo. Naime, kad te neko lupi pred kraj utrke-čeka te, tj. bilo koga-cilj je jedinstven-uništavanje drugih, kak bi se osjećal?
No to je najteža skupina idiota, krenimo na "normalne" početnike koji ne žele nikog udariti ali pošto ne znaju stazu/auto(kakrakteristike) i koče bez veze i prerano, opet uništavaju "grand race" ak je više dobrih igrača unutra.
I ak te već udare, onda je barem red reći "sry", "sorry", "didnt want" itd...
A ne da si cheater, budala ili gubitnik...
Vidiš, to me ljuti, debilzam nekih.

@boxer, istina, možda i je rećeno na malo ružan način ali to je zbog frustracije. Imaš ljudi kojima je glavni i jedini cilj uništavati druge. Dobro, pretrpi se 2, 3 puta ali kad se nagomila onda je već malo teže to podnašati. Jednostavno nije pošteno (znam da danas ništa nije pošteno ali...).
Ipak, u zadnje vrijeme se više ne živciram previše oko toga, oni mene-ja njih i sve 5!

Pošto je ljeto i nisam trenutno zaposlen, imam malo više vremena tako da sam malo više posvećen kompu i igranju.
Ipak, traženje posla mi je primarno, a to kaj malo više igram sad po ljetu ne znači da sam lud, uber super mega gamer(ukayNamigiva).
Samo komentiram u temi, ništa više.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice