Worms : Reloaded

poruka: 648
|
čitano: 121.779
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Worms : Reloaded
pirat01 kaže...
4ucker kaže...

Eto i ja sam jogurt verziju krenuo ali me malo razočaralo oružje (nema miniguna, ovce leteće, krave leteće (ugl sve ono što je bilo dobro u WWP i WA sada nema), no igra je dobra to svakako i zanima me još kako kad želim napraviti game style ne da super powers da stavim (armageddon, aleluja bombu i dr). Ako netko zna neka posalje pm ili ovdje!

Ovca ima 100% za kravu nisam siguran, ali mislim i ona, idi u training pa vidi, tamo su sva oruzja

btw kako preci ovu misiju 29 :S

Ma ja hocu "ingame" da mogu u gamestylu to sve imati :D ali hvala svejedno i tebi i kolegi gore.

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 12:18 (4ucker).
16 godina

Napraviš svoj gamestyle i imaš

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Jeste, ja napravim ali kada hocu staviti recimo municiju i koliko rundi da treba da postane oruzje koristivo slova budu siva kao da mi ne da da uopce stavim (slucaj weapon armageddon).

16 godina
4ucker kaže...
xxxxx kaže...

Jeste, ja napravim ali kada hocu staviti recimo municiju i koliko rundi da treba da postane oruzje koristivo slova budu siva kao da mi ne da da uopce stavim (slucaj weapon armageddon).

To ti je oružje koje nije još kupljeno, kada prelaziš kampaniju dobijaš bodove i kasnije s tim bodovima u shopu kupuješ to oružje (ima 5 oružja za kupit mislim)

16 godina

Nema kravica, već imaš volove ali istu foru rade kao i krave. Ono što meni fali je vodena ovca, prije ste mogli ići pod vodu ipod terena i napasti protivnika iz dubineSmijeh

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

znaci kada sakupim te bodove i kupim neko od tih 5 oruzja,to mogu protiv protivnika u MPu koristiti bezobrazno?

eplati.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
eplati.com kaže...

znaci kada sakupim te bodove i kupim neko od tih 5 oruzja,to mogu protiv protivnika u MPu koristiti bezobrazno?

Mislim da ne, jer ja sam sve otključao i niš od toga...mislim da to znači da ih možeš namjestiti da koristiš u igri(ako recimo radiš svoj mod igre)

Stoja
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
eplati.com kaže...

Mislim da ne, jer ja sam sve otključao i niš od toga...mislim da to znači da ih možeš namjestiti da koristiš u igri(ako recimo radiš svoj mod igre)

Skonto, hvalaaa!

...i tebi xxxxx

16 godina

Napravis svoj mod u igri sa oruzjima koje hoces,i onda u online-u odaberes taj mod(samo ako ti napravis sobu mozes birati i svi ce imati taj mod ukljucen)

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
16 godina

Meni je prežestok onaj warzone mod, i obožavam onaj totem postaviti, to vam je kipić koji svaki krug svim protivnicima uzme 2 energije a vašim crvima da 2 energije. Efekt se može zaustaviti jedino ako se kip uništi ili ga druga ekipa postavi. Ali ako ste darksider kao ja(oni koji vole biti u rovovima) i dobro se ukopate i bacite kip untura možete ishod igre okrenuti samo takoCool

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Meni je prežestok onaj warzone mod, i obožavam onaj totem postaviti, to vam je kipić koji svaki krug svim protivnicima uzme 2 energije a vašim crvima da 2 energije. Efekt se može zaustaviti jedino ako se kip uništi ili ga druga ekipa postavi. Ali ako ste darksider kao ja(oni koji vole biti u rovovima) i dobro se ukopate i bacite kip untura možete ishod igre okrenuti samo takoCool

Kad smo kod toga - što radi ono "oružje" Marked for death?

16 godina
Stoja kaže...

Pussy metod ha? Belji se

16 godina
4ucker kaže...

Kad smo kod toga - što radi ono "oružje" Marked for death?

Uf to je isto brutalno oružje. Sa njim označi protivničkog crva i iznad glave će mu biti mali oblak sa kišom i gromovima. I dokle god mu stoji taj oblak(jedno 5 krugova bi rekao da stoji) bilo što da mu se dogodi, biti će double damage, tako da možeš i sa slabijim oružjem ubiti od šaleSmijeh Naravno nakon što primi ozljedu oblak se miče i normalan je.

Također odlično oružje vam je lighting strike, samo ono vam služi za vaše crve. Crvi vam moraju biti na otvorenom i naciljajte ga. Stvoriti će se grom i pogoditi vašeg crva i ako je bio otrovan izlječiti će ga i dobiti će 30 energije, super stvarOsmijeh

@xxxxx: ne to je dobro promišljena taktika, treba se snaći kad ostane 2 crva protiv njih 10 a igramo 1v1v1v1 a jedan igrać ima svih 4 i to potpuno zdravih... ali sam zadnjih 4-5 partija uglavnom bio lightsider, valjda imao srećeBelji se

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 12:43 (Stoja).
16 godina

jel može netko malo detaljnije pojasniti kako da imam sva oružja kad igramo 1v1 na istom kompu

Xfire:mirkeckiller///////////COD2 nick:|BuG|Mirkeckiller ///////// Trackmania nations forever login:mirkeckiller
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Marsel007 kaže...

jel može netko malo detaljnije pojasniti kako da imam sva oružja kad igramo 1v1 na istom kompu

Morati ćeš si sam napraviti takav mod. Znači tamo pod customize mislim da možeš kreirati novi mod tj, scheme i sam onda staviš koja oćeš oružja, u kojim količinama koliko da vam krug traje itd. Nakon toga pokreni partiju i odabereš taj mod i dereš. A ako oćeš sam, onda odi na training pa odaberi firing range i tamo sam možeš sva oružja isprobati...

Stoja
16 godina
Stoja kaže...
Marsel007 kaže...

Morati ćeš si sam napraviti takav mod. Znači tamo pod customize mislim da možeš kreirati novi mod tj, scheme i sam onda staviš koja oćeš oružja, u kojim količinama koliko da vam krug traje itd. Nakon toga pokreni partiju i odabereš taj mod i dereš. A ako oćeš sam, onda odi na training pa odaberi firing range i tamo sam možeš sva oružja isprobati...

ee, hvala ovo za trening znam al je dosadnoNamigivaSmijeh

Xfire:mirkeckiller///////////COD2 nick:|BuG|Mirkeckiller ///////// Trackmania nations forever login:mirkeckiller
16 godina
Marsel007 kaže...

ee, hvala ovo za trening znam al je dosadnoNamigivaSmijeh

Da treninzi su očajno loše izvedeni, prije su baš bile serije testova sa raznim oružjem gdje si uništavao mete i pokušao što duže vrijeme izdržati(za svaku uništenu metu dobivao si vrijeme) Odlična stvar je bila za vježbanje bazooke i granate a sad ništa od togaPlač

Stoja
15 godina
neaktivan
LJudi upravo sam se uzbudiooo! :D da uzbudio, zaigrao sam wormse 1. puta i ko za Kurax, evo mene u lobby sa adminom od Teama 17 (oni su napravili igru) user mu je billt17, omg, još sam uzbuđen, uglavnom bio sam loš, igrali smo mod only bazooka i granata, i tako se zavuklo do kraja dok nisam slucajno, da slucajno ubio admina i ostao 1 vs 1 sa nekim punkom, naravno ownao sam ga i bio sam worms te runde, pobjednik ofc....
Idem dalje rasturati! pozzz....
A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

joj ja bi danas mogao malo početi snimati sa frapsom pa napraviti kompilaciju most l33t shots & kills, baš sam polako oet počeo ulaziti u mot sa bazookom, najmočnijim oružjem u igri ako ju znate iskoristitiCool

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne mogu naći na "jogurt" verziji Worms Reloaded sobu (neki iz teme kažu da se tako zove) i da vas tamo najviše bude. Ja ne igram na Tunggleu nego iz igre MP direktno pa ako je netko predveče za partiju neka mi javi na PM kada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako treba igraca (tunngle), slobodno me zovite :).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zasto vi igrate i kako preko Tunnglea kad mozete sa "jogurt" verzijom isto MP i bez njega?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Evo danas otkrio još jednu foru sa oružjem "lighting strike". Naime, sa njim ako nanišanite svoj(ili tuđi) grob od palog crva, munja će ga oživiti i dati će mu 30 healtha. Tu je foru danas jedan protivnik protiv mene iskoristio dok sam ja bio duboko zakopan sa totemom, ali nije očekivao da će moji ferreti doći do njega i taman 30 healtha mu skinutiCool

Stoja
Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Evo danas otkrio još jednu foru sa oružjem "lighting strike". Naime, sa njim ako nanišanite svoj(ili tuđi) grob od palog crva, munja će ga oživiti i dati će mu 30 healtha. Tu je foru danas jedan protivnik protiv mene iskoristio dok sam ja bio duboko zakopan sa totemom, ali nije očekivao da će moji ferreti doći do njega i taman 30 healtha mu skinutiCool

Hehe to sam ja na treningu skonto' još. :D

Ajmo jednu partiju dodaj me na steam acc ime mi je Bull_JeezR

15 godina
Stoja kaže...

Joj kad se zakopaju pod zemlju, uh, nista goreŠutim

dore 2 cuo
15 godina

Je li netko za warzone igru?

Worms:Delpins

tunngle:captain_soap_McTawish

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 20:24 (captain_soap_McTawish).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni nesta nije jasno kad hocu kreirat svoju igru i kad napravim znaci koliko igraca i koja tezina da bude kako nemogu uci u one postavke da namjestim koliko ce se npr.rundi igrati ili da skratim vrijeme da se brze mora igrat oruzje i to,jel se tu opce moze namjestit?

kao drugo kako oni neki idioti drze stalno mic ukljucen pa to je za pop.... koliko su ljudi mutavi...

kao trece kako se igra preko toga tugllea ja udem u onu sobu reuloded 2 i vidim samo igrace a neznam kako da udem u igru sta tu treba radit?

0 0 hvala 0
16 godina

Hebote ja sam se pravo navuko na ove crve, od igara igram samo njih.

Čak sam i na mobitel stavio Worms World Party ako sam dalje od kompa, a igraju mi se :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima li negdje u opcijama da se stavi ono infinite na neki mod, mislim na infinite na oružja... Zabavno mi je tako protiv AI

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Ima li negdje u opcijama da se stavi ono infinite na neki mod, mislim na infinite na oružja... Zabavno mi je tako protiv AI

Ides CUSTOMISE>CREATE GAME STYLE.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice