World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.295.916
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
hoss kaže...

Pitanje tehničke naravi: do prije nekolko dana sam igrao preko wlana (preko 2 zida), i ping je bio redovito oko 250-300, 3-4 fps. Totalno neigrivo, ali sam se nekako snalazio. Sad sam se spojio na kabel i situacija mi je ista. Kako to riješiti? Da li je problem u modemu, kompu.....

Bit torrent ti nesmije bit ni upaljen.

Ja nekužim čemu se vi bojite b1 i d2?

Jedino šta morate znati je da ih morate igrati kao da igrate mausa i da su potpuno različiti od svih drugih francuza.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
Ziga kaže...
BIPS kaže...

Ajmo ljudi koji je najdosadniji tenk u igri, a da ne računamo ispod tier 5, meni Jagdpz4...

Najusraniji a ne najdosadniji tenk u igri po mom, najjači top ništa ne oštećuje, ni na 50 metara s direktnim pogotkom u bok 1-2 tiera slabijeg tenka!

Krvi i živaca mi je popio, a slabiji tieri su me redovito silovali, 2 pogotka i gotovo....Žali Bože expa i kredita utrošeno na kupnju toga.

Da, to je baš mučenje isto bilo. Usporediti njega s SU-100 je nemoguće. Na svu sreću dolazi onda JagdPanter pa onda nešto nejvjerojatno u obliku Ferdinanda.  Baš nešto gledam, od svih T6 tenkova koje sam igrao njemu nema premca. Stock gun na SU-100 je malko lošiji od njegovog top guna.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ferdinand je ziva katastrofa bez 12,8 cm topa, bez njega samo zauzima mjesto nekom tier 8 heavyu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Pranja kaže...
hoss kaže...

Pitanje tehničke naravi: do prije nekolko dana sam igrao preko wlana (preko 2 zida), i ping je bio redovito oko 250-300, 3-4 fps. Totalno neigrivo, ali sam se nekako snalazio. Sad sam se spojio na kabel i situacija mi je ista. Kako to riješiti? Da li je problem u modemu, kompu.....

T-com,je li tako?

hm, tako očito?

16 godina
neaktivan
nev75 kaže...

hahaha, a vidim ja da je tebi WoT vrhunac intelektualnog uzdizanja..

tu treba bit jako pametan,da..{#}

eh sad, u multiplayu sam više od desetljeća i služi mi kao razonoda i razbibriga. samo što u WoT-u toga ima malo. ako netko ne kuži osnove igre koje su idiotski jednostavne ne vidim smisla zašto je onda igra. u redu je ako netko zbog svoje glupavosti slabo napreduje kroz igru ali mi idioti koji kužimo ovu jednostavnu igru ne moramo zbog njih ispaštati.

13 godina
odjavljen
hoss kaže...

hm, tako očito?

Da. XD

Nazovi ih i žali im se na ping,oni ti ga mogu spustiti.

Isto mogu učiniti i svi ostali koji i nemaju problem sa pingom-izmislite neku retardirano veliku brojku (300-400) i recite da vam je ping toliki. Pali kod svih ISP-a,ne samo kod T-coma. {#}

Meni je na Optimi ping bio oko 70,sad je 20-30.

SK crew
17 godina
protjeran
World of Tanks

Evo igram i s KV-3 i IS istovremeno, nemam premium, lagano, pa nije bas da sam jako u minusu s IS, lilalo, nekad bude 20k u plusu a kad izgubimo do 5k minusa najvise, uglavnom sam u plusu, zasada, a imam onaj osnovni top na IS, s KV-3 idem na 122 pa onda na oba tenka ga stavljam, na KV-3 imam 107 koju sam na KV istrazio, uglavnom pokrivam eksp s KV-3 i IS tako da sada skupljam eksp s IS za IS3 a s KV-3 cu istraziti 122 top ...

0 0 hvala 0
13 godina
Pranja kaže...
-izmislite neku retardirano veliku brojku (300-400) i recite da vam je ping toliki. Pali kod svih ISP-a,ne samo kod T-coma. {#}

Meni je na Optimi ping bio oko 70,sad je 20-30.

Ja ne trebam izmišljati {#}

13 godina
protjeran
World of Tanks

Mislio sam da će prelazak s KV-3 na IS biti preporod...rpevario sam se.

KV-3 mi je s elitnim statusom, i posadom na 100% mašina za grind love.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

I je preporod, maknuo si se sa tenka oblivenog uljem na oklopiranu zvijer sa ubitacnim topom i mobilnoscu mediuma. Ako je stock onda naravno da ne valja kao uostalom niti jedan tenk osim KTa, full apgrejdani je prava zvijerka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ostavi KV3 i grindaj XP dalje kada dođe KV4 da budeš spreman

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Gajotres kaže...

Ostavi KV3 i grindaj XP dalje kada dođe KV4 da budeš spreman

To i radim lol.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Netko je objavia app prije koji misec di se moglo izabrat za maknit oblake, dim u sniper modeu ili iz ispusne cijevi i sl.

Jeli ima ko link, bio bi zahvalan, download je bia sa ruske stranice...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma kakav zip, imaš to u Settingsima pod Graphics, Extra effects quality/Extra effects in sniper mode.

~
17 godina
protjeran
Doxy_CRO kaže...

i ja sam to mislio :)

na IS sam kupolu nadogradio i skupljam za IS3

s KV3 idem na 122mm top ... kad istrazim ide top i na IS i na KV3

a rusi su takvi, ili ih volis ili mrzis, a nekad i oboje istovremeno, evo maloprije IS cuda napravio ... a ima partija najradje bi se usima pokrio ... kad oce onda oce ...

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 2:44 (JozicA).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljep pocetak jutros,8 poraza za redom.{#}{#}

Josip666 Hajdučko Srce
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
JozicA kaže...
Doxy_CRO kaže...

i ja sam to mislio :)

na IS sam kupolu nadogradio i skupljam za IS3

s KV3 idem na 122mm top ... kad istrazim ide top i na IS i na KV3

a rusi su takvi, ili ih volis ili mrzis, a nekad i oboje istovremeno, evo maloprije IS cuda napravio ... a ima partija najradje bi se usima pokrio ... kad oce onda oce ...

ja sam sa nekih 7k free xp nisam mogao izdrat sa 100mm pa sam reko aj u k**** i istrazio kupolu i stavio top i sad je tenk predobar svaku partiju skoro u plusu jos i zaradujem :)) {#}

Xc
15 godina

Ovaj AMX40 je govno2 .Em je spor,em ima tier3 top,em nema oklopa.Kako da ja sa njime dodjem do sljedeceg tenka je misterija.Vozim 15 na sat sa zadnjim motorom po ravnici,top nemoze nista probit,a da ne govorim da snajpanje mi ne smije past na pamet.

Blazeni IS-3,brz,za sve vrste bitki.Pogotovo za 1vs1 u malom prostoru.

17 godina
protjeran
World of Tanks

ma prelazak s stock opreme na jacu je prica za sebe, s KV-3 122mm top je u plusu non stop, izgubilo ili dobio partiju, a s IS 122mm je prica za sebe, svaki tenk se sad moze dobiti tj. ostetiti ... nema vise toliko bjezanja u rikverc kao inace, a ja nisam mogao izdrzati da ne stavim na IS onaj top od 19k eksp :) ima se :) a inace sam za 1 dan natuko eksp za taj top, pa ko kaze da se nemoze ... sad racunam, nece mi biti problem eksp za IS-3 nego krediti .. toga ce da fali ...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

meni treba credita za T32 da imam za ESL janjca a T34 pojeo pare

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Ovaj AMX40 je govno2 .Em je spor,em ima tier3 top,em nema oklopa.Kako da ja sa njime dodjem do sljedeceg tenka je misterija.Vozim 15 na sat sa zadnjim motorom po ravnici,top nemoze nista probit,a da ne govorim da snajpanje mi ne smije past na pamet.

igraj ga kao support light tank jer drugačije ne ide. kad otvoriš liniju amx12 i 13 slijedi nagrada za pretrpljene duševne boli i mazohizam ;-)

15 godina

http://worldoftanks.eu/news/1220-update-forecast-en/

i IS-8 u 7.2.Tako da sada ocekujemo pun k**** heavya po mapama,a jos najbolje ce biti sto ga nitko nece moci probit od sadasnjih premium tenkova.

I HE ce biti buffan u 7.2 u nekim djelovima tenka.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 11:53 (ivanoile).
16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

http://worldoftanks.eu/news/1220-update-forecast-en/

i IS-8 u 7.2.Tako da sada ocekujemo pun k**** heavya po mapama,a jos najbolje ce biti sto ga nitko nece moci probit od sadasnjih premium tenkova.

I HE ce biti nerfan u 7.2 u nekim djelovima tenka.

After the 7.2 release a few new tanks will be introduced to the game

Pod time valjda misle u 7.3 a ne u 7.2, jer koliko znam ruski heavyi su za 7.3.

In the 7.2 update, several of armour groups will be absorbing around 20% less damage caused by HE.

Mislim da je ovo buff za HE, jer pise da ce taj oklop absorbirati 20% manje stete od HE, a ne vise stete.

14 godina
hm, bas suprotno, HE ce biti buffan...
15 godina

ovo kaj velis za IS-8... kolko sam ja shvatio update ruske heavy linije ce biti u 7.3... znači tada dolaze KV-1, KV-2, KV-3 pojačan i premješten u tier VII, T-150, KV-4, ST-1 i IS-4 premješten u tier X a tu onda na njegovo mjesto odlazi T-10 aka IS-8

a kaj se armora IS-8 tiče... pa on ce bit zamjena za IS-4, nije neobicno da ce stvarat velike probleme manjem tieru kao i IS-4 i E-75.. isto ko sto ja sad s IS-4 bez problema jedem sve premiume i to vecinom uspjesno, osim par puta kad sam naletio na lowea s premium ammo

inace, moguce je da u 7.2 dođe novi tier VIII ruski premium Object 252 aka IS-6 ali ako to nisu nigdje najavili onda nece bit jos.. ja jos nisam sreo tu informaciju

btw ima ko jos kakve informacije od IS-8 ili IS-6

★★★★★☆
15 godina
@dedaa Jos na toj strani pise odgovor kad ce doci KV-4 i ostali.U 7.3 su planirani,a IS-8 je premium tenk koliko sam shvatio.
15 godina
nani_cropes kaže...

ovo kaj velis za IS-8... kolko sam ja shvatio update ruske heavy linije ce biti u 7.3... znači tada dolaze KV-1, KV-2, KV-3 pojačan i premješten u tier VII, T-150, KV-4, ST-1 i IS-4 premješten u tier X a tu onda na njegovo mjesto odlazi T-10 aka IS-8

a kaj se armora IS-8 tiče... pa on ce bit zamjena za IS-4, nije neobicno da ce stvarat velike probleme manjem tieru kao i IS-4 i E-75.. isto ko sto ja sad s IS-4 bez problema jedem sve premiume i to vecinom uspjesno, osim par puta kad sam naletio na lowea s premium ammo

inace, moguce je da u 7.2 dođe novi tier VIII ruski premium Object 252 aka IS-6 ali ako to nisu nigdje najavili onda nece bit jos.. ja jos nisam sreo tu informaciju

Osim KV-4 nece biti uveden niti jedan novi tierVIII heavy.Samo 2xtier IX od jacih.ST-1 bome izgleda odlicno,a imat ce i 130mm sa IS-4.

16 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

IS-6 sam vidio davno na overlordovom blogu, trebao bi biti premium tenk sa bl9 topom. Mislim da ce i njega ubaciti u 7.3.

15 godina
Could you please share your preliminary plans for vehicles in 7.3?
  • In 7.3 there will be some changes in the Soviet HTs. The KV tank range will be branched into KV-1 and KV-2. Heavies T-150, KV-4 and ST-1 will be introduced into the game. IS-4 will be moved to tier X, and IS-8 (T-10) will take its place in tier IX.

novi premium ce bit object 252 aka IS-6 ali je pitanje kad ce ga ubacit

★★★★★☆
15 godina

IS-8 ima neki novi top,mozda i vjerovatno oko 130mm.

IS-8 IS-8
ST-I ST-I
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 12:07 (ivanoile).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice