World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.296.642
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

S AMX 13t 90 sam uspio ubiti E75 s jednim šanžerom, doduše bio je AFK, ali treba nači takvu savršenu metu. Tenk je stvarno lud ali 1vs1. Svaki jači gun koji ga pogodi uvijek ga zapali, pod obavezno. 

Edit: Pati me sada jedino da idem na BatMobile sada kada sam gunove istražio ili da istražim engine koje ne koristim na Batmobilu ali Lorraine je tako fucking spor a neda mi se 90k XP.a na engine. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 16:07 (Gajotres).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Naravno da su francuzi OP,zao mi je sto nemam premium da nabavim batmobil prije nego ga nerfaju pa da se izivljavam{#}

Josip666 Hajdučko Srce
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
World of Tanks

evo da se opet pohvalim, danas sam bouncao 2 puta od kv sa is3 lol, i to sam ga gađao po sredini sa prednje strane{#}

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 18:04 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
JozicA kaže...

Da priupitam dezurne ... evo konacno i ja IS kupio, akcija , pa da se iskoristi ... sto sad predlazete od dodataka da stavim na njega ? 10% brze punjenje ? 10% brze ciljanje ? svaki savjet prihvacam ...

Kao vlasnik IS-a sa 257% ekipom mogu ti slobodno reći da stavišGun rammer, Gun laying drive i Crew vent.

Pošto od Crew vent-a dobiješ boost na commandera, onda ostatak ekipe dobiva boost od njega. Kod mene je ekipa na 110% overall training, znači bolji su od uobičajene ekipe na 100%

Evo kod mene na IS-u je Gun rammer zasad, skinuo sam Gun laying drive i Crew vent pomoću golda pa stavio na neki drugi tenk.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Taj gun laying drive je skroz nepotrebna stvar, ama bas nikakvo poboljsanje neces vidjeti, IS ionako nije za kempanje u grmlju nego za close range brawling, bas kao svaki heavy.

Univerzalna oprema za sve heavye je po mom misljenju ventilacija, rammer, i spall liner. Kod mediuma mozes zamijeniti liner za optiku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Tanks

Igram s ISom, danas 29 partija vec,11 pobjeda sve ostalo porazi, ne kontam, sto i kako, a u kakve me partije baca, evo ovo je jedna od laksih danas, cak sam trojicu ostetio ... a Mausa i IS-7 sam se nagledao danas, fino izgledaju, stvarno

budem poslusao,hvala obojici  ... uzimam ventilaciju,za nju imam kredita ... probati cu jos 250k kredita da navucem danas ako uspijem

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 18:59 (JozicA).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo statistike

16 godina
World of Tanks

Onaj koji nije igrao s njima nezna kako je.Dobri su ali i prepuni mana.Svaki hitac primljen je ili ammo rack ili motor ili kupola ili goriš.Evo u među vremenu dok sam pisao ovo sam odigrao partiju u kojoj mi je otišao motor i ammo rack od dva prrva hitca  i nakon toga su me zapalili.

Francuski tenkovi definitivno zahtjevaju najviše vještine.

Svi vi koji serete da su op probajte igrat s njima.samo probajte.Ništa vas ne košta.Kad probate dodjite ovdje i napišite dojam.

Muka mi dodje kad sherman skuži da reloadam i onda me počne rejpat a ja u tenku tiera 9.

edit: :D evo opet.Prvi hitac ammo rack ,drugi gorim :D

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 21:09 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Znao sam biti ljut na KV3 zato što se stalno pali i onda sam počeo voziti francuze i skontao sam da je KV3 mala beba ignajta naspram francuza, a ovi 0 damage criticali tako znaju doči kod izražaja s francuzom da mi se plače sada 

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 22:18 (Gajotres).

0 0 hvala 0
15 godina
JozicA kaže...

Da priupitam dezurne ... evo konacno i ja IS kupio, akcija , pa da se iskoristi ... sto sad predlazete od dodataka da stavim na njega ? 10% brze punjenje ? 10% brze ciljanje ? svaki savjet prihvacam ...

evo mog iskustva:

na t29 sam skrsio milju cred u pon kad je pocela akcija-ramer,vent,vertikal=850k i na to top 105mm (konacno) je 150k i ode milja...

al posada ce za jedno 2-3 % bit na 100% a camo je na 88% (posada sa priesta-znam,blasfemija)

tenk je postao od spore kutije za grajnd expa drugima naravno, postao je ubojica na blizu i teski snajper na daleko

jos zadnji motor i bice mrcina,al vise nema sprejanja i pucanja u prolazu,vaze se svaki shot (AP=1000cred, HE 680 cred)

jucer prosao pored kv-a na 10% jer kontam ne isplati mi se potrosit 1k na njega budu ga iza mene...postao sam stedisa

{#}

al da se vratim na is-a sad mu stavljam camo net binoculars i toolbox jer drugo nemam

a posto ode milja grajndam za easy 8 i t-34-85

nebi ti preporucio heavy spall liner,imao sam na kv-u i na m6 al brate postanu rage i ponovo dobe stock brzinu

gun drive-vidi se razlika,ali on radi samo kad se ne mices (na is nejde vertikal stabiliser) i u biti dobis osim brzeg nisanjenja i 10% manji krug na kraju (vidi wiki i manual u folderu sa intalacijom na kompu-korisno za procitat)

zavisi kak ces ga igrat,ja nemam zadnji motor,a brijem da se pretvara u brzog heavy-ja s njim,ili polu-mediuma

pa ak snajpas,ramer,gun drive i binoc

ak si u pokretu i juris cyclone filter, vent i ramer moze(ili nekaj po tvom izboru), a od consumables uzmes speed governor i bolji benzin znaci dobijes 10% + 5% na snagi motora i isto tolko na brzini i sa topom 100mm radis dar mar

sve ovisi o parama i stilu igre

da moze ja bi na njega vertikal stavil al jbga nejde...a ramer se narocito osjeti na sporijim topovima (122mm na is-u i 105 na t29), vent je standard

i kad ces ga prodavat cijena te opreme ce biti ista pa si samo obrnul creditse i otkljucal iduci tier,ili skidas sa goldima pa stavljas u najbolje kaj imas

velika je razlika kad kupis tenk dal je posada na 75% ili na 90% (prebacena iz nekog prije iste klase) i jos dodas opremu

i da ides redom kupola, top122 (ili ga imas od kv3) pa is-3,a kasnije otkljucavas zadnji top i motor,a gusjenice ni nemoras jer ima nosivost

ja sam radio otkljucal na su-8 samo ga stavil,a top 100 sa kv3,znaci samo sam kupolu istrazil i idem na is-3

17 godina
protjeran
World of Tanks

ED63: tako sam nekako i konto, top pa is3 onda ostalo, evo uspio sam kupiti danas za IS i dva dodatka, 5% na vjestinu posade i 10% brze punjenje topa ... akcija uspjesno iskoristena, trece prazno mjeseto ceka iducu akciju, koliko vidim budu malo pa cesto ... sad samo kredite skupljat pa se nadat da ce za mjesec dana biti IS3 u pol cijene ...

a sutra jos 4 mjesta u garazi uzeti :) skupio nekih 600 golda na kodovima pa da i njih pametno iskoristim, a mjesta u garazi uvjek fali ...

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

General Test Pack 0.7.1.1

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=de&rurl=translate.google.com&sl=ru&tl=en&twu=1&u=http://worldoftanks.ru/news/826-common_test_7-1_1/&usg=ALkJrhhLvIr_2RrACMNgGqby_ZfgaAWU7A

EDIT: Dzaba nije za nas server, ja sam probao malo pre i sve se igra updajtuje normalno ali kada se dodje do dela kada treba da ukucate email i pass tu mi kaze da je problem i da nece da igra radi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 2:45 (Asteroid1979).
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Taj gun laying drive je skroz nepotrebna stvar, ama bas nikakvo poboljsanje neces vidjeti, IS ionako nije za kempanje u grmlju nego za close range brawling, bas kao svaki heavy.

Univerzalna oprema za sve heavye je po mom misljenju ventilacija, rammer, i spall liner. Kod mediuma mozes zamijeniti liner za optiku.

A što ako sretneš kojeg tenka s nekih 200+ metara? Gun laying drive tu pomaže, jer ćeš brže naciljat što znači brže ćeš opucat jer ne trebaš čekat da se krug smanji ma minimum toliko dugo...

Anyway, dugo nisam igrao sa IS-om jer mi stalno gubi pare, koliko god štete napravim one AP granate jednostavno nisu za "bacat" naokolo, 1.2k creditsa za jednu a još upadneš često u tier 9-10 bitke tako da tu nema ništa od te 122-ojke.

Eventualno IS-3 sa Bl9 može nešta napravit ali D25-T (zadnji top na IS-u i predzadnji na IS-3) nema baš previše šanse protiv devetki i desetki. Tako da zabava igranja sa IS-om je ravna nuli a jedino te baca u minus...

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 3:05 (Krešo91).
16 godina
neaktivan
nev75 kaže...

a najgore od svega što 13-90 tier 7 light tenk radi takva sranja da se i njega moram bojat..

koja je to logika?

sad će se sigurno nać netko pametan pa reć kak se ne znam postavit bla,bla...

čak i da je to točno pred ni jednim tier 7 tenkom ja se NE BI TREBAO UOPĆE postavljat,namještat itd. itd..

na kraju će svi igrat samo s rusima i francuzima,ovi drugi ne vrijede ionako ništa..

sorry ali nisi u pravu. francuska serija amx 13 tenkova je zabavna samo kad igraš protiv totalnih početnika. volim za njih reći da su neukroćena goropad i uopće nisu OP.  sa amx 13 75 sam bio više u minusu nego igrajući med tankove VK3601 i M4A3E8 sveukupno. MM me ne mazi pa moram igrati sa moronima koji ne žele pratiti svoga scouta i misle kako scout tankovi služe za uništavanje artiljerije, polovice neprijateljske ekipe te još neoštećeni capaju neprijateljsku bazu. amx 13 90 je odličan tenk ali samo u paru sa nekim drugim tenkom ili više njih. pogotovo kada kružiš oko tenkova tiera 9 i 10 koji te imaju fiksaciju uništiti te pritom zaborave na tvoju potporu u vidu dva teška tenka koji ga razaraju. ne moraš previše uključiti mozak, važno je ne udaljiti se previše od potpore jer sam prosječan igrač. natprosječni rade čuda sa tim tenkovima, ja nisam čudotvorac. ali ipak dobiješ nekakvu satisfakciju nakog mukotrpnog grindanja tenkova amx serije 38 i 40.

15 godina
neaktivan
m4r1ju4n kaže...
nev75 kaže...

a najgore od svega što 13-90 tier 7 light tenk radi takva sranja da se i njega moram bojat..

koja je to logika?

sad će se sigurno nać netko pametan pa reć kak se ne znam postavit bla,bla...

čak i da je to točno pred ni jednim tier 7 tenkom ja se NE BI TREBAO UOPĆE postavljat,namještat itd. itd..

na kraju će svi igrat samo s rusima i francuzima,ovi drugi ne vrijede ionako ništa..

sorry ali nisi u pravu. francuska serija amx 13 tenkova je zabavna samo kad igraš protiv totalnih početnika. volim za njih reći da su neukroćena goropad i uopće nisu OP.  sa amx 13 75 sam bio više u minusu nego igrajući med tankove VK3601 i M4A3E8 sveukupno. MM me ne mazi pa moram igrati sa moronima koji ne žele pratiti svoga scouta i misle kako scout tankovi služe za uništavanje artiljerije, polovice neprijateljske ekipe te još neoštećeni capaju neprijateljsku bazu. amx 13 90 je odličan tenk ali samo u paru sa nekim drugim tenkom ili više njih. pogotovo kada kružiš oko tenkova tiera 9 i 10 koji te imaju fiksaciju uništiti te pritom zaborave na tvoju potporu u vidu dva teška tenka koji ga razaraju. ne moraš previše uključiti mozak, važno je ne udaljiti se previše od potpore jer sam prosječan igrač. natprosječni rade čuda sa tim tenkovima, ja nisam čudotvorac. ali ipak dobiješ nekakvu satisfakciju nakog mukotrpnog grindanja tenkova amx serije 38 i 40.

ja ne ulazim u to da li su isplativi ili ne(to je vaš problem)..ja sam prenosio svoja iskustva iz raznih bitaka..

samim tim, moja iskustva-moje mišljenje(a ne kukanje)..imam gadnih problema s francuzima..jedina pozitivna stvar što svi znaju da prvo njih treba potamanit..

ali igrao sam na frendovom acc. sa 13-90..iznimno zabavan tenk za igranje..dečki iz klana su mi potvrdili da je batmobil njihov favorit trenutno..

jednostavno uživaju igrat s njima..ubijaju sa smješkom na licu :)

je,je znam...armora nema(iako neki dan u klanu tip dobio steel wall u batchatu!)..ali ima brzinu i opak top..

i sam bi išao na francusku liniju ali mi se ne da grindat do tiera6, kad kreće zabava..

17 godina

ipak dobiješ nekakvu satisfakciju nakog mukotrpnog grindanja tenkova amx serije 38 i 40.

Lol apsolutno, tko god je igrao AMX 40 treba dobiti subvencije države, povlaštenu mirovinu i braniteljski status. Tenk je takvo mučenje da još imam nočne more. 

13 godina
protjeran
Gajotres kaže...

ipak dobiješ nekakvu satisfakciju nakog mukotrpnog grindanja tenkova amx serije 38 i 40.

Lol apsolutno, tko god je igrao AMX 40 treba dobiti subvencije države, povlaštenu mirovinu i braniteljski status. Tenk je takvo mučenje da još imam nočne more. 

A D1 i B1 ??

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...
16 godina
neaktivan
nev75 kaže...

ja ne ulazim u to da li su isplativi ili ne(to je vaš problem)..ja sam prenosio svoja iskustva iz raznih bitaka..

samim tim, moja iskustva-moje mišljenje(a ne kukanje)..imam gadnih problema s francuzima..jedina pozitivna stvar što svi znaju da prvo njih treba potamanit..

ali igrao sam na frendovom acc. sa 13-90..iznimno zabavan tenk za igranje..dečki iz klana su mi potvrdili da je batmobil njihov favorit trenutno..

je,je znam...armora nema(iako neki dan u klanu tip dobio steel wall u batchatu!)..ali ima brzinu i opak top..

i sam bi išao na francusku liniju ali mi se ne da grindat do tiera6, kad kreće zabava..

mene ne zanimaju navodno OP tenkovi svih nacija, jedino me zamaraju igrači za koje je kerum ajnštajn. oni ubijaju WoT, ne nekakvi navodno OP tenkovi.

16 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

situacija. penjem se sa amx 40 na himmelsdorfovo brdo. ekipa pobije sve živo na brdu i sad se spuštam prema bazi jureći skoro 60 na sat.. čim dođem na ravno tenk usporava ko budala. još mi se suze nisu osušile.

17 godina
Doxy_CRO kaže...
Gajotres kaže...

A D1 i B1 ??

Za njih još skupljam hrabrosti :) 

13 godina
protjeran
Gajotres kaže...
Doxy_CRO kaže...
Gajotres kaže...

A D1 i B1 ??

Za njih još skupljam hrabrosti :) 

Da vidiš, kad po ravnici zapičiš 17 km/h...najjači top nemože penetrirati loltraktora, uf...koja je to muka bila.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...
15 godina
neaktivan
m4r1ju4n kaže...
nev75 kaže...

mene ne zanimaju navodno OP tenkovi svih nacija, jedino me zamaraju igrači za koje je kerum ajnštajn. oni ubijaju WoT, ne nekakvi navodno OP tenkovi.

hahaha, a vidim ja da je tebi WoT vrhunac intelektualnog uzdizanja..

tu treba bit jako pametan,da..{#}

14 godina
neaktivan
m4r1ju4n kaže...
Gajotres kaže...

situacija. penjem se sa amx 40 na himmelsdorfovo brdo. ekipa pobije sve živo na brdu i sad se spuštam prema bazi jureći skoro 60 na sat.. čim dođem na ravno tenk usporava ko budala. još mi se suze nisu osušile.

Pa ti si rođeni mazohist, penjat se na brdo sa tim sranjem, šta si otišao na čevape dok se popeo :)

Još na to sranje možeš stavit 75mm top pa nešto i ubiješ ali ovo heavi sranje sa 45 topom pa to je još veća katastrofa...

Ajmo ljudi koji je najdosadniji tenk u igri, a da ne računamo ispod tier 5, meni Jagdpz4...

17 godina
neaktivan

Izbor je težak, ovisi o igraču - ako u bazi čekaš da umreš zadnji svaki ti je dosadan.

Ali moja lista:

- prva 4 tiera US arty - nemaju domet, skoro da mapu fulaju koliko loše pogađaju

- FR AMX 40/BDR/ - strava! sve druge je OP za te tenkove. A MM te baca da si stalno zadnji

- M3 lee - taman kada nađeš neprijatelja - već si mrtav

sve drugo je izuzetno upotrebljivo ako igraš sa tenkom za što je rađen. Isti stil sa bilo kakvim tenkom je smrt - adopt or die i tu većina ekipe griješi. Rush sa Hetzerima, snipe sa IS-om i slični n00bizmi su izvor većine frustracije.

-- HaHa na sve
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 12:58 (HaHa).
17 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Iskreno ne znam šta je gore kad te stavi MM sa amx 40  na vrh ili na dno ljestvice. Ako si na vrhu ljestvice protivnici samo lete oko tebe pucaju po tebi svaki 15 metak te penetrira a isto tako i ti zadaješ bolne udarce protivnicima da od 15 šuteva jedva 7 pogodiš a od tih 7 jednog penetriraš :D. Ako si na dno ljestvice taman kad dodješ do četvrtine mape svi protivnici već budu ubijeni tako da neispališ niti jednog metka, ili ako nas protivnici pobjeđuju ti uspiješ doći isto do četvrtine mape ispalit jedan metak ni u snu ne možeš pomisliti da će taj jedan metak penetrirati i onda časno pogineš:D. ajoooj jednom sam se naša da sam ja bio zadnji iz tima u amx40 ali isto tako i zadnji u protivničkom timu amx40 ,5 do 6 minuta smo stajali jedan nasuprot drugog i pucali jedan po drugom...

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 13:43 (popajx).

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Pitanje tehničke naravi: do prije nekolko dana sam igrao preko wlana (preko 2 zida), i ping je bio redovito oko 250-300, 3-4 fps. Totalno neigrivo, ali sam se nekako snalazio. Sad sam se spojio na kabel i situacija mi je ista. Kako to riješiti? Da li je problem u modemu, kompu.....

0 0 hvala 0
17 godina
BIPS kaže...

Ajmo ljudi koji je najdosadniji tenk u igri, a da ne računamo ispod tier 5, meni Jagdpz4...

Najusraniji a ne najdosadniji tenk u igri po mom, najjači top ništa ne oštećuje, ni na 50 metara s direktnim pogotkom u bok 1-2 tiera slabijeg tenka!

Krvi i živaca mi je popio, a slabiji tieri su me redovito silovali, 2 pogotka i gotovo....Žali Bože expa i kredita utrošeno na kupnju toga.

13 godina
odjavljen
hoss kaže...

Pitanje tehničke naravi: do prije nekolko dana sam igrao preko wlana (preko 2 zida), i ping je bio redovito oko 250-300, 3-4 fps. Totalno neigrivo, ali sam se nekako snalazio. Sad sam se spojio na kabel i situacija mi je ista. Kako to riješiti? Da li je problem u modemu, kompu.....

T-com,je li tako?

SK crew
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...
BIPS kaže...

Najusraniji a ne najdosadniji tenk u igri po mom, najjači top ništa ne oštećuje, ni na 50 metara s direktnim pogotkom u bok 1-2 tiera slabijeg tenka!

Krvi i živaca mi je popio, a slabiji tieri su me redovito silovali, 2 pogotka i gotovo....Žali Bože expa i kredita utrošeno na kupnju toga.

Pz IV sa dugim 75mm je bio zakon. Dodaš cammo i eto najbolji sniper tank u svom tieru. Jedini problem je čest one shot od KV sa kratkim topom. Ali inače - nimalo loše..

-- HaHa na sve
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice