World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.400
|
čitano: 9.098.812
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
LordNIbbler kaže...

Dali će dati t 10 lt, ako je elitan t8, ili ce trebat opet grindat t9 t 10 ?   Krenuo opet malo igrat, doduše grindam sad artye, m55 i gwp tigarp very balanced fulas tenk ko direkt pogodak s francuzom Stronk logic, wg logic 

jesi novi u ovoj igri ili?  Pricamo o Wargamingu, necemo nista dobiti besplatno, ako imas tier 8 lighta u garazi sada on ce biti prebacen u tier 9, tier 8 ce biti automatski otkljucan, ali ces ga morati kupiti ako ga zelis imati, a tier 10 ces morati otkljucati..

Ali ima fora, kako imas ono "Ubrazni trening posade" pored elitnog tenka, e makni kvacicu tako da free xp od tog vozila ne ide u trening posade nego da se akumulira, i na taj nacin kada dode tier 10 light, imat ces dosta xpa

Sto ocu rec, tipa ja imam ltwta u garazi, i na njemu sam skupio 90 000 free xpa, koji bi inace isao u trening posade, da sada u ovom trenutku dode update i da mi se on prebaci na tier 9, tih 90 000 freexpa od lwta bi postalo 90 000 normalnih xpa i trebalo bi mi jos samo 100 000 da otkljucam tier 10.. 
Nadam se da si me shvatio sto zelim reci? 

Ista caka vrijedi i za nove njemacke heavije, ako zelis odmah prvi dan imati novu osmice, Tiger(P) u ruke i deri 

michael kaže...

Može mi netko objasnit što se točno događa s njemačkim tenkovima nakon updatea? Zadržavamo tenkove koje do sad imamo ili će radit neke zamjene?

Uff, da ne ubim s duzinom posta, ajmo samo reci da su dobili zesce buffove, osim grilla.. Grille 15 dobiva nerf na brzinu, 1 sekundu dulji reload, i 1 stupanj manje depresije... ali osim njega svi ostali high tier svabe dobivaju buffove, opcenito topovi njemacki koji su i sada ono precizni u pixel ce dobiti jos malo poboljsanje...

Maus dobiva odlican buff, i sad je njegov top dosta precizan, a sada dobiva em vecu preciznost, al su mu smanjili reload, prednja ploca s 200 na 250 mm, msm ni do sada ga nisi mogao probiti u prednju plocu ionako, ali ovih dodatnih 50mm ce mu biti ODLICNA zastita od artija, puno manje ce gubiti sada hpa od splesheva, a bome ce moci i bouncat AP granate od artija ako je cudan kut...
Takoder 20mm, ako se ne varam?, dodaju na kupolu, tako da malo otezaju busenje u "obraze" s premium granatama...
Sve u svemu, ako imate mausa, sljedeci updejt je vrijeme za skinuti prasinu s njega  

Takoder, dodaju se nove linije, nagradni tenk onaj VK 72.01 mislim?, koji se dobivao u kampanji, ce sada postati regularni tier 10 heavy, i dodaju nove tenkove koji vode do mausa:

AirLive kaže...

Ne može se početi misije za t28 concept ako nisam preuzeo posadu koju dobijem iz stug misija? Jeli moram sve preuzeti ili samo neke da mogu nastavit sa misijama?

Mislim da moras sve preuzeti da 

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2017 18:30 (ficosime).
16 godina

Taj dio znam ali ja imam Mausa, E-100, e-75, vk 45.02 B i  vk 45.02 A. Zanima me šta će se dogodit s tim djelom, da li cu dobit Mauschen umjesto vk 45.02B ili ostaje sve kako je?

011000110010.
15 godina
michael kaže...

Taj dio znam ali ja imam Mausa, E-100, e-75, vk 45.02 B i  vk 45.02 A. Zanima me šta će se dogodit s tim djelom, da li cu dobit Mauschen umjesto vk 45.02B ili ostaje sve kako je?

Ako vec imas otkljucanog Mausa dobivas otkljucane Vk 100p i Mauschena, ali ih moras kupiti
Sve tenkove koji su vec u garazi zadrzavas
A VK 72.01 ce se najvjerojatnije morati otkljucati s VK 45.02 B, osim ako wg ne pukne darezljivost pa i njega daju vec otkljucanog

11 godina
ficosime kaže...

jesi novi u ovoj igri ili?  Pricamo o Wargamingu, necemo nista dobiti besplatno, ako imas tier 8 lighta u garazi sada on ce biti prebacen u tier 9, tier 8 ce biti automatski otkljucan, ali ces ga morati kupiti ako ga zelis imati, a tier 10 ces morati otkljucati..

Neznam ja više ništa u 5 godina sam se nagledo svega i svačega , da doslovno vridi potpis...

Kad god dođem do cca 30 tenkića oni se sjete još ih ubacit... No dobro osto jos t 92, gw tigar, gw100 te uk od t 7 do Ebole GC, tenkiće nije toliki problem izgrindat, samo sad treba igrat premiume, a dosadno seal clubat s is 6, iako sad je malo balansiran kad naletis na ovog amx liberty te patriota... 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
15 godina
World of Tanks

Lord malo free xp imaš,nekako mi je to sumljivo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Lorde moj,daj malo freexp,boze koliko je to igranja i branja free XP gj..

Imam ja sad jos jedno pitanje za lake njemacke. Frend ima ru251,skroz odkljucan i isao bi na devetku,koja promjena slijedi tu? dal ima velike promjene ako ode sada il nakon updatea? Tj ostaje li tu sve isto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Dragone kaže...

Lord malo free xp imaš,nekako mi je to sumljivo.

Perché ?  Bilo je i preko pola milje no došli šveđani....

Free expam obično nove nacije do t 5, a ostalo tu i tamo, za sad od 0 sam free expo jedino patona(t9) prije bufova do zadnjeg topa, i isu top. Ostalo grindam kad budu x5 ili x3 speciali, nije da neamam 50 tak tenkića da se igram...

Kad  nisam ništa slomio na grindu stock  stur emila do zadnjeg topa ne mislim da budem ikad išta odgrindo sam arl v 39(space shutle za ovog iza), jg pz4=govno od tenka bar meni u clubu s fochom 155 i e4 koji nije noš tenk al ako pokraj e5...

I ofc ako bude neki top of tree da uzmem ubrzam grind, ako samo ako sam blizu sljedećeg npr sutra zavrsava top of tree za is 7, a meni fali 20 k za is 8 onda to free exxpam i kupim ga a onda is7 odgrindam  ionako t 10 budu na popustu za blagdane   

Mada ja to ezy  grindam da sam uplaćivo premium ko frend mogo sam vec izgrindat 2 acaunta full  

Mislim da nisam preko 200 kn uplatio wotu u ovih 5 godina i to samo bio uzeo napocetku da mogu proširit garažu i baraku, a sve premiume što imam sam "izgrindo" , jedino su kupljeni t25 i churchil 3 od tih 200 kn na početku kad se još učilo igrat....  

A u garazi su is 6, wz 111, super pero t26e4, fv prank tank, i još masu malih od kojij je najzanjimljiviji ultimate seal cluber kv220 rađe pare  nego dam za serb space program™ 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
13 godina
neaktivan
World of Tanks

A ako imam vka trenutno, hoce li mi se otkljucati vk100.01

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LordNIbbler kaže...

Free expam obično nove nacije do t 5

Evo ja baš danas počeo šveđane grindat low tierove da iskoristim popust na treniranje posade. Meni bi baš bilo žao propustiti tu zabavu. 

Tier 4 bitka sa većinom tier 3 tenkova na kareliji (napad-obrana) i prohorovka... Koji su to rasporedi tenkova na mapi, a što je najbolje uspije ljudima jer je view range toliko loš da se niti ne vide. Doduše, vide svoje i tu zna biti napeto ako se kolege zakače™ pa bude plavih. Prevrtanje je često, samorazbijanje još i češće. Vrhunac je kad voziš tier 3 švedski LT koji ima nešto armora sprijeda, dođe pz 1c koji te ne može probiti sa strojnicom pa se zabije u tebe i prevrne te. 

Ili kad na ruinbergu tenk uđe u cap i sakrije se u neki grmić unutar kruga baze. Protivnik dođe do baze i uđe u krug svoje baze i ne vidi ga od grma pa vrti kupolom lijevo desno i ništa mu nije jasno. 

......................................

Nego ekipa, izgleda da ću morati preuzeti žensku posadu za stug IV jer drugačije ne ide. Plan mi je postaviti 4 komada na is3 kad dođem do njega. Ugl. planiram staviti na neki tenk koji se koristi u klanovima, kad se odlučim uči u neki jednog dana™. Znam da se tamo u 8icama koristi is3 i ltwt koji sad ide u tier 9. U 6icama se koriste lightovi ill cromwell obično, ne znam možda tu. Koristi li se emil 1 u 8icama, tu bi mogao 3 člana progurati do kranvagna, a ostale 2 žene pretrenirati za zlato u odgovarajuču ulogu i dodat im još jednu ženu iz personalnih misija. Slobodno vi dajte svoje mišljenje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2017 23:58 (AirLive).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam siguran jel je imala pms ili sam dobro odigrao, uglavnom ja u t54 ltwt, a ona u M53/55 artyu

EDIT:

@ja111 evo ti LINK odgovor na tvoje pitanje

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 0:58 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks
dr.zharre

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Love is in the air

(ono kad izletiš iz šumice i naletiš na lika kako se guzi)

REPLAY

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

da bi krenuo na t28 misije, moras preuzet stuga, a da ga preuzmes, moras unovacit 4

kad krenes na t28, mozes i kombinirat za jednu klasu misije iz stuga i t28 - mozes se vracat unazad, nije blokirano

a kaj se tice skupljanja expa na lightovima, jel negdje receno da expi sa ru251 t8 idu skupa s njim na t9 kad je patch, ili ce ostat na novom tiru 8?

tu mi je to malo mutno, a poznajuci omiljenu nam kompaniju kak igra prljavo, puhacu na hladno

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
To i mene zanima i pratim vijesti sa dosta strana i jos nigdje nije stigla potvrda za to...svi nagadjaju i predpostavljaju da ce tako biti ali potvrde nema...
Budi ponosan!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa koliko sam ja skužio, samo nova njemačka linija + heavy japanci + ubrzani američki td-ci su potvrđeni za sljedeći update, a to da light tier 8 ide u tier 9 su za sada samo glasine i nagađanja, službenih informacija nema, kao ni testnog servera za njih, a sumnjam da će tako veliku promjenu ubacit bez predhodnog testiranja...

EDIT:

Da se pohvalim, upravo stigo second mark na T37

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 13:52 (1BIT).
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ceek..ja sad imam Ru 251 (oko 25k) i ako bude premjesten u patchu na IX tier. jel budem imao jos uvijek RU-a il mi dođe zamjena u VIII tiru ? Hvala

0 1 hvala 0
15 godina
Dominik_045 kaže...
Ceek..ja sad imam Ru 251 (oko 25k) i ako bude premjesten u patchu na IX tier. jel budem imao jos uvijek RU-a il mi dođe zamjena u VIII tiru ? Hvala

Koliko sam ja upućen (slobodno me ispravite), ništa se još ne zna.

Swedish latin super funk.
16 godina
World of Tanks

Što mi je najbolje uzet Jagtpanther2 il ferdinanda? Na oba mi se nikako nejde,mozda kasnije kad cu htjet sve odkljucat,al sada je cilj cim prije do devetke. Volim SU liniju koja je dosta okretna kao JP2 ali od fredija se apsolutno sve odbija.Koliko vidim top i nadogradnje su jednake. Pa eto da mi pomognete vasim misljenjem i iskustvom.

Tiger 1(P) je gotov,s njime cu pricekat update da vidim kako cu dalje,ali s njim nejdem na fredija.

5 Jagdpanther II
8 Ferdinand
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Ja sam išo na ferdinanda i s njim dobiješ osjećaj ko da igraš sa JGPZ E100. 

15 godina
neaktivan
izvone kaže...

Što mi je najbolje uzet Jagtpanther2 il ferdinanda? Na oba mi se nikako nejde,mozda kasnije kad cu htjet sve odkljucat,al sada je cilj cim prije do devetke. Volim SU liniju koja je dosta okretna kao JP2 ali od fredija se apsolutno sve odbija.Koliko vidim top i nadogradnje su jednake. Pa eto da mi pomognete vasim misljenjem i iskustvom.

Tiger 1(P) je gotov,s njime cu pricekat update da vidim kako cu dalje,ali s njim nejdem na fredija.

Devetka ti ništa ne znači, ako dođeš do nje, a ne otključaš desetku, uzaludan sav trud, samo sa otključanom desetkom (mausom) se dobije nova linija do devetke otključana...

A što se tiće td-ca, ferdi ima deblji frontalni oklop, ali nije skošen, dok jagpanter ima tanji ali skošen, nemam ni jednog ni drugog, ali kako sam čuo, isti vrag je kojeg god odabrao, topovi su identični...

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Jagdpanther 2 je pokretljiviji i u načelu bolji, no Ferdi ima 6 članova posade poput Jagdpanzera auf E100.

Ferdi je tvrđi no Jagdpanther 2 može nekog lijepo razvalit sudarom sa 55 km/h.

Kupiti oba i u Ferdija stavit 6 ćelavaca nek fino treniraju...

dr.zharre

0 0 hvala 1
16 godina
1BIT kaže...

Devetka ti ništa ne znači, ako dođeš do nje, a ne otključaš desetku, uzaludan sav trud, samo sa otključanom desetkom (mausom) se dobije nova linija do devetke otključana...

A što se tiće td-ca, ferdi ima deblji frontalni oklop, ali nije skošen, dok jagpanter ima tanji ali skošen, nemam ni jednog ni drugog, ali kako sam čuo, isti vrag je kojeg god odabrao, topovi su identični...

devetka je zbog mojih razloga,na mausa idem preko tiger P na VK,no necu ga sada odkljucavati dok ne dode update.

Oba mi je preskupo zasada uzet jer imam jos tenkova u planu,pa gledam jedan s kojim bi bio bolji.

Kad smo vec kod update-a,kada bi okvirno mogao doci?

16 godina
neaktivan

Bas lijepo trollate čovjeka da uzme Ferdija

15 godina
World of Tanks

Evo jedna onako dobra sa t54 ltwt http://wotreplays.com/site/3305492#stats

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
izvone kaže...

Kad smo vec kod update-a,kada bi okvirno mogao doci?

Razni blogovi koji pisu o WoT-u najavljuju da bi test mogao doci ovaj tjedan.

Ako je to tocno onda bi moglo ici live tamo negdje iza 20.02.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
15 godina
izvone kaže...

ja imam obadva, i evo ti moj savjet:

otkljucaj prvo ferdija al ga nemoj kupit

otkljucaj jgpanteru2 i kupi ga, a kad kupis jgtigera, onda mos kupit i ferdija da ga lakse elitas jer bus imal i top otkljucan pa mos i frisku posadu trenirat

ferdi je uzasno spor, trom, sporo okrece i depresija je nikakva

svi moduli na njemu su kompatibilni sa tigerP i vk4502A jer je na toj sasiji (motori, radio, equipment za vecu nosivost da se odma uzme bolji top), pa sa jednim mozes smanjit grajnd na drugom, ovisi o tebi

nemoj jurit na devetku jer ce ti bit puno skuplje ponovo se vracat na jgpantera i ic otkljucavat drugu osmicu

sad vec imas posadu, opremu i module, to lako zgrajndas i u dan-dva sa osobnim rezervama, pogotovo ak uzmes jedan dan premiuma

ak te muce pare, igraj jgpanteru sa dugim 8.8 jer su granate 250 credsa u odnosu na soma za 10.5 top

meni osobno je nakon t20, jgpanter jedan od najboljih tenkova u wotu uopce, jos kad ga spimpas i naucis igrat, ludilo

ovo govorim od svojih pocetaka u wotu: nemoj prodavat tenk dok ga nisi skroz istrazil i elital da ga nemoras posle opet kupovat i grajndat, to je brzi put u bankrot

i uvijek gledaj dal ce ti top, radio i motor trebat za neki drugi tenk pa ih skini i spremi prije prodaje elitanog tenka

da, nekad je ferdi bio strah i trepet, al uz ovolko golda koje leti uokolo i brze tenkove, treba imat strpljenja i kempat vise

al ga moras probat, to je jedna od ikona wota

ko da ne probas kv-2 sa derpom, nemozes ne probat

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam znao da ova ženska švedska posada ima osim bia još i jedan skill po odabiru potpuno besplatno. Sad sam se zaje*ao i uzeo popravke na commanderu umjesto 6th. 

Nemojte vi napravit istu grešku...

EDIT: Ovo sad znači ja punim 2. skill i pošto je ženska posada, onda bi trebalo ići brzinom 1. skilla kod normalne posade?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2017 18:23 (AirLive).

0 0 hvala 0
17 godina

jes.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
8 godina
protjeran
AirLive kaže...

Nisam znao da ova ženska švedska posada ima osim bia još i jedan skill po odabiru potpuno besplatno. Sad sam se zaje*ao i uzeo popravke na commanderu umjesto 6th. 

Nemojte vi napravit istu grešku...

EDIT: Ovo sad znači ja punim 2. skill i pošto je ženska posada, onda bi trebalo ići brzinom 1. skilla kod normalne posade?

Resetaj taj prvi skill za silvere, nes ti popravaka...

...
10 godina
neaktivan

Hoću, ali posada je na lago trenutno, znači sa lighta na mediuma i pala je na 80% sa kreditima. Prije nego posada dođe do 100% lago će biti elite i onda opet posada pada kad je prebacim na tier 5. Vjerojatno ću tek na tier 6 moći to srediti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice