Dali će dati t 10 lt, ako je elitan t8, ili ce trebat opet grindat t9 t 10 ? Krenuo opet malo igrat, doduše grindam sad artye, m55 i gwp tigarp very balanced fulas tenk ko direkt pogodak s francuzom
Stronk logic, wg logic
jesi novi u ovoj igri ili?
Pricamo o Wargamingu, necemo nista dobiti besplatno, ako imas tier 8 lighta u garazi sada on ce biti prebacen u tier 9, tier 8 ce biti automatski otkljucan, ali ces ga morati kupiti ako ga zelis imati, a tier 10 ces morati otkljucati..
Ali ima fora, kako imas ono "Ubrazni trening posade" pored elitnog tenka, e makni kvacicu tako da free xp od tog vozila ne ide u trening posade nego da se akumulira, i na taj nacin kada dode tier 10 light, imat ces dosta xpa
Sto ocu rec, tipa ja imam ltwta u garazi, i na njemu sam skupio 90 000 free xpa, koji bi inace isao u trening posade, da sada u ovom trenutku dode update i da mi se on prebaci na tier 9, tih 90 000 freexpa od lwta bi postalo 90 000 normalnih xpa i trebalo bi mi jos samo 100 000 da otkljucam tier 10..
Nadam se da si me shvatio sto zelim reci?
Ista caka vrijedi i za nove njemacke heavije, ako zelis odmah prvi dan imati novu osmice, Tiger(P) u ruke i deri
Može mi netko objasnit što se točno događa s njemačkim tenkovima nakon updatea? Zadržavamo tenkove koje do sad imamo ili će radit neke zamjene?
Uff, da ne ubim s duzinom posta, ajmo samo reci da su dobili zesce buffove, osim grilla.. Grille 15 dobiva nerf na brzinu, 1 sekundu dulji reload, i 1 stupanj manje depresije... ali osim njega svi ostali high tier svabe dobivaju buffove, opcenito topovi njemacki koji su i sada ono precizni u pixel ce dobiti jos malo poboljsanje...
Maus dobiva odlican buff, i sad je njegov top dosta precizan, a sada dobiva em vecu preciznost, al su mu smanjili reload, prednja ploca s 200 na 250 mm, msm ni do sada ga nisi mogao probiti u prednju plocu ionako, ali ovih dodatnih 50mm ce mu biti ODLICNA zastita od artija, puno manje ce gubiti sada hpa od splesheva, a bome ce moci i bouncat AP granate od artija ako je cudan kut...
Takoder 20mm, ako se ne varam?, dodaju na kupolu, tako da malo otezaju busenje u "obraze" s premium granatama...
Sve u svemu, ako imate mausa, sljedeci updejt je vrijeme za skinuti prasinu s njega
Takoder, dodaju se nove linije, nagradni tenk onaj VK 72.01 mislim?, koji se dobivao u kampanji, ce sada postati regularni tier 10 heavy, i dodaju nove tenkove koji vode do mausa:
Ne može se početi misije za t28 concept ako nisam preuzeo posadu koju dobijem iz stug misija? Jeli moram sve preuzeti ili samo neke da mogu nastavit sa misijama?
Mislim da moras sve preuzeti da