Gold ammo je zakon na svim tenkovima i gotovo. Ja sam neki dan napravio test i odigrao 70 partija pucajuci samo gold i na scooute i na arty i na sve pucao gold, igrao sam od tier 6 do tier 10, 20ak razlicitih tenkova. Wn8 nakon 70 partija 3500, a inace je od 2000-2500. Neki tenkovi tipa t55a je kada spamas HEAT totalno op tank, ima vrlo gadan moralni ucinak na neprijatelja, tipa stojimo ja i E100 u hull down poziciji, ja njega pen 4/5 u kupolu, on mene dva puta nije pen sa HEAT isto, mislim da je lik pozelio da razbije comp i pobije cijeli wargaming , stojis hull down u jednom od najtvrdjih tier 10 heavy tenkova i unistava te medim tier 9 tenk kojeg on nije 2 puta probio sa goldom, muhahahahhahahahahaa
.
Taj e100 kojeg ismijavas da si ga tako pametno gadjao zlatom da zna voziti i nakositi kupolu tog tenka ne bi ga probio tako lako a da je umjesto tog zlata sto te dingalo tovario HE granatu i da te dva puta pljusno i izbio ti vise od pola HP a pri tom ti pobio pola posade i modula vidjeli bi da li se smijao danas na forumu...
Zlato ima opravdanja u odredjenim situacijama (npr. kad se odlucuje partija ili kad si tir, dva nizi od protivnika a imas top losije penetracije) a sve ostalo je upitno. I sam sam se nekad cudio tome i danas ponekad se zacudim u nekim siutacijama ali kako je pamet u WOTU odavno rekla laku noc tako se isto nema ni smisla nervirati oko toga. Ja jos nisam sreo ljubicastog stat padera da nije me tovario zlatom al to su vecinom likovi koji su nabili statistiku na t18 i ostalim cluber tenkovima dok je malo pravih dobrih igraca da ne koriste zlato u randomu po defaultu.