Znaci bez obzira sad sto imam veci tier od V ako istrazim naredni tier V imat cu 3 dana premium ?
Ako sam dobro shvatio :$
ne, ako dosada već nisi to dobio a istražio si tier 5 onda nećeš ni dobit jbg
Znaci bez obzira sad sto imam veci tier od V ako istrazim naredni tier V imat cu 3 dana premium ?
Ako sam dobro shvatio :$
ne, ako dosada već nisi to dobio a istražio si tier 5 onda nećeš ni dobit jbg
Ajde evo da se pohvalim platoonom, igrali kolega @ficosime i ja, par partija, i bogme nemogu reći da je bilo lako, stronk Russian serveri se izgleda pregrijavaju ovih dana (pogotovo vikendom kad je navala botova), lag-alo je dosta, npr vozim se ravno i stisnem na kratko tipku d da skrenem desno, a ono tenk mi nastavi ići desno i drek kad me odspotaju, navale na mene ko komarci
, imali smo i malih poteškoća da nismo mogli opće odabarti tenk prilikom formiranja platoona, ali sve u svemu dobro smo se zabavili.
285 dmg
svaka čast,taj mali type mi se čini kao jako dobar tenk,nadam se da će ga se moći uskoro za gold ingame kupiti
Ok je, možda malo trom, pogotovo kada treba uteći brzo. Ja sam ga sredio za pasivni spotting, tako da ima max mogući viewrange i još radim na kamuflaži za posadu, ali sada kako je je praktički nevidljiv. Osim ako neko dođe preblizu.
EDIT: I da, trebaju mi dvojica za LT13. Ta dvojica moraju napraviti 2k dmg a ja trebam onda napraviti 2.5k spotting dmg. Ako netko bude zainteresiran nek me doda.
neznas koji je gadniji od ovih novih japanaca
Pozdrav ekipa, wot sam jućer na poslu instalirao vidio sam da ima mušterija na računalu pa me iskreno zanimalo kako to izgleda, igra me vrlo zainteresirala, dali imate Vi kakve savjete za početak?
Igrao sam danas :) mislio sam savjete tipa koji tenkovi, nadogradnje, i ostele korisne info
malo igraj pa vidi koja vrsta tenkova ti paše...heavy...medium...arty...td..
285 dmg
svaka čast,taj mali type mi se čini kao jako dobar tenk,nadam se da će ga se moći uskoro za gold ingame kupiti
Ok je, možda malo trom, pogotovo kada treba uteći brzo. Ja sam ga sredio za pasivni spotting, tako da ima max mogući viewrange i još radim na kamuflaži za posadu, ali sada kako je je praktički nevidljiv. Osim ako neko dođe preblizu.
EDIT: I da, trebaju mi dvojica za LT13. Ta dvojica moraju napraviti 2k dmg a ja trebam onda napraviti 2.5k spotting dmg. Ako netko bude zainteresiran nek me doda.
zovni i mene, ak me vidis onlajn, EdgeBoy, upravo mi je kod limara oso tajp62, trazio sam urban_camo_uber_cool maskirnu shemu
nece se NIKAD vise prodavat ingame za golde, to mozes zaboravit
samo kao nagrada u eventima, i to druga, nakon tajpa59 ( a on se pak nikad vise nece prodavat. nikad. uopce. nikako! )
laganini 10 leševa.
seal clubber
al eto ipak je poolova medalja pa ajd nek bude... nadam se da dedaa nece vidjet bas sve detalje
Pozdrav ekipa, wot sam jućer na poslu instalirao vidio sam da ima mušterija na računalu pa me iskreno zanimalo kako to izgleda, igra me vrlo zainteresirala, dali imate Vi kakve savjete za početak?
imam ti ja savjet
prvo procitaj upute na hard disku u instalacijskom folderu
c:\win\users\error1911\Wot_guide.PDF ili tak nekak
uglavnom shvatio si
onda na www.wot.eu i nadji begginers guide
onda surfaj po ovom podforumu unazad neznam kolko stranica sam nabacao u jedan post HRPU korisnih linkova za pocetnike
neda mi se sad to trazit i linkat, potrudi se...tak ti je i u wotu, moras se trudit
kad malo probas kak to ide, dodjes do tira 3-4 onda mi se javi na PM pa cu te pozvat da budes moj regrut
krenuces sa novim accountom, ispocetka, ali ces dobijat vise expa i credsa kad igramo u platoonu, mozda i invite kod upali
za doci do tira 4 ti treba jedno popodne kad znas kako i kaj treba
i nemoj pocet trosit pravu lovu na igru dok ne skuzis kak sve funkcionira.....
kupi si tier 8 premium tenk i rokaj burki, ne zamaraj se sa detaljima
Victory!
Battle: Steppes
Vehicles: WZ-131
Experience received: 3,330 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 29,530
Battle achievements: Mastery Badge: "I Class", Exemplary Performance: Light Tanks
cista slucajnost, not fair plane kemp bush
pa što će dedaa reći, 1. klasa
Victory!
Battle: Steppes
Vehicles: WZ-131
Experience received: 3,330 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 29,530
Battle achievements: Mastery Badge: "I Class", Exemplary Performance: Light Tanks
cista slucajnost, not fair plane kemp bush
Nije M, miči to dok VIP osoba to ne vidi xd.
Jucer igram jedno 4ca likova se voze ko izgubljeni, stanu , zaletavaju se i 1 je cak pucao po nasima, wtf?
Neki nece da pucaju gold jer se boje uvrede u chatu tipa "gold noob" , netko puca gold po potrebi kada ti treba jer je i gold municija standardni dio municije, i netko spama gold jer misli da je gold skill, tipa jgpz e100 kad siba samo gold ili netko u mediumu puca samo heat. Kao sto uvijek kazem ,igra je kao enciklopedija, neke stvari treba znati, kada je + a kada -, a nekim igracima je uvijek samo plus ili minus, takvi ne znaju da razmisljaju dok se koncentriraju na trazenje W i S tipke na tipkovnici.
I cestitam na 1500 postova o tenkovima xD
Moj bi ti savjet bio da prvo nabavis invite code, kruzi ih dosta po netu, ima ih i tu dosta po topicu unazad par stranica, ima nekih s besplatnim tenkovima nizeg tiera
Evo od juce do danas sam dosao do KV1. Na koji sljedeci tenk da idem?
Neki nece da pucaju gold jer se boje uvrede u chatu tipa "gold noob" , netko puca gold po potrebi kada ti treba jer je i gold municija standardni dio municije, i netko spama gold jer misli da je gold skill, tipa jgpz e100 kad siba samo gold ili netko u mediumu puca samo heat. Kao sto uvijek kazem ,igra je kao enciklopedija, neke stvari treba znati, kada je + a kada -, a nekim igracima je uvijek samo plus ili minus, takvi ne znaju da razmisljaju dok se koncentriraju na trazenje W i S tipke na tipkovnici.
45 tisuća postova :) a 1500 stranica
Jučer mi rejting konačno prešao 4000, već jedno tjedan dana se vrtim oko 3980 i nikako preć
Jučer mi se u bitci pojavi neki lik sa ovim čudom, to neki premium tenk predpostavljam ?
Baš ga malo gledam, izgleda ko čučica nekakva, ja sa T67 i teleskopom pokušavam spotat, a taj UC2-pdr je bio u platoon-u sa M3 Lee, i sad vidim kako M3 Lee prelazi cestu, a UC2-pdr ga prati, ja sam puko od smjeha, baš ko patke nekakve se prate
A mnogi pucaju samo gold da im predragocijeni wn8 ne padne.
Evo od juce do danas sam dosao do KV1. Na koji sljedeci tenk da idem?
Kreni oba, i KV-1s i T-150, pa vidi koje ce ti grane vise sjest ;)
KV-1s vodi na mobilnije tenkove, po meni bolje malo, a T-150 ti vodi na teške ruske oklopnjake s opakim armorom, ali ne ocekuj veliku brzinu i mobilnost
sreća prati glupane ! na kraju ohoho sreće
http://wotreplays.com/site/2088847#overlord-smellsliketeenspirit-amx_13_90
i jedan s skoro istim dmg
U moru loših partija i poraza danas isplivala je i jedna dobra. Nekom nesretniku sam razneo ammo. Bilo mi žao čovjeka. :D
A mnogi pucaju samo gold da im predragocijeni wn8 ne padne.
Najbolje je kad naletis na lika sa E-50M koji spamma HEAT.
Tenk ima 0.3 acc, 2.1 sec aim i 270 penetracije sa standardnom APCR municijom. Kao da pucas sa laserom.
Pa ako to nekome nije dovoljno i svejedno spamma iskljucivo HEAT onda sorry, ali poserem se ja i na njega i njegov WN8.
Ja osobno u svojim T10 mediumima nosim nesto premium ammo, ali to pucam iskljucivo kada gadjam nekoga odlicno oklopljenog gdje niti high penn standardni ammo nece (pouzdano) penetrirati.
Za sve ostalo standardni ammo na T10 mediumima je vise nego dovoljan.
ja sa svojim e50m i arty goldom gadjam .. to mi je najdraze.
Nemoj troll jer e50M ne treba gold amo ni pod razno za sada, a arty gold svi igraju tako da....
Gold ammo je zakon na svim tenkovima i gotovo. Ja sam neki dan napravio test i odigrao 70 partija pucajuci samo gold i na scooute i na arty i na sve pucao gold, igrao sam od tier 6 do tier 10, 20ak razlicitih tenkova. Wn8 nakon 70 partija 3500, a inace je od 2000-2500. Neki tenkovi tipa t55a je kada spamas HEAT totalno op tank, ima vrlo gadan moralni ucinak na neprijatelja, tipa stojimo ja i E100 u hull down poziciji, ja njega pen 4/5 u kupolu, on mene dva puta nije pen sa HEAT isto, mislim da je lik pozelio da razbije comp i pobije cijeli wargaming , stojis hull down u jednom od najtvrdjih tier 10 heavy tenkova i unistava te medim tier 9 tenk kojeg on nije 2 puta probio sa goldom, muhahahahhahahahahaa
.
ja sa svojim e50m i arty goldom gadjam .. to mi je najdraze.
Gadjanje artiljerije premium ammom je vise nego opravdano jer vrlo cesto izaziva izljeve nerd ragea kod arty igraca