World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.280.672
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Mquany kaže...

Gold ammo je zakon na svim tenkovima i gotovo. Ja sam neki dan napravio test i odigrao 70 partija pucajuci samo gold i na scooute i na arty i na sve pucao gold, igrao sam od tier 6 do tier 10, 20ak razlicitih tenkova. Wn8 nakon 70 partija 3500, a inace je od 2000-2500. Neki tenkovi tipa t55a je kada spamas HEAT totalno op tank, ima vrlo gadan moralni ucinak na neprijatelja, tipa stojimo ja i E100 u hull down poziciji, ja njega pen 4/5 u kupolu, on mene dva puta nije pen sa HEAT isto, mislim da je lik pozelio da razbije comp i pobije cijeli wargaming , stojis hull down u jednom od najtvrdjih tier 10 heavy tenkova i unistava te medim tier 9 tenk kojeg on nije 2 puta probio sa goldom, muhahahahhahahahahaa .

Taj e100 kojeg ismijavas da si ga tako pametno gadjao zlatom da zna voziti i nakositi kupolu tog tenka ne bi ga probio tako lako a da je umjesto tog zlata sto te dingalo tovario HE granatu i da te dva puta pljusno i izbio ti vise od pola HP a pri tom ti pobio pola posade i modula vidjeli bi da li se smijao danas na forumu...

Zlato ima opravdanja u odredjenim situacijama (npr. kad se odlucuje partija ili kad si tir, dva nizi od protivnika a imas top losije penetracije) a sve ostalo je upitno. I sam sam se nekad cudio tome i danas ponekad se zacudim u nekim siutacijama ali kako je pamet u WOTU odavno rekla laku noc tako se isto nema ni smisla nervirati oko toga. Ja jos nisam sreo ljubicastog stat padera da nije me tovario zlatom al to su vecinom likovi koji su nabili statistiku na t18 i ostalim cluber tenkovima dok je malo pravih dobrih igraca da ne koriste zlato u randomu po defaultu.

11 godina
neaktivan
malina22 kaže...
Mquany kaže...

Gold ammo je zakon na svim tenkovima i gotovo. Ja sam neki dan napravio test i odigrao 70 partija pucajuci samo gold i na scooute i na arty i na sve pucao gold, igrao sam od tier 6 do tier 10, 20ak razlicitih tenkova. Wn8 nakon 70 partija 3500, a inace je od 2000-2500. Neki tenkovi tipa t55a je kada spamas HEAT totalno op tank, ima vrlo gadan moralni ucinak na neprijatelja, tipa stojimo ja i E100 u hull down poziciji, ja njega pen 4/5 u kupolu, on mene dva puta nije pen sa HEAT isto, mislim da je lik pozelio da razbije comp i pobije cijeli wargaming , stojis hull down u jednom od najtvrdjih tier 10 heavy tenkova i unistava te medim tier 9 tenk kojeg on nije 2 puta probio sa goldom, muhahahahhahahahahaa .

Taj e100 kojeg ismijavas da si ga tako pametno gadjao zlatom da zna voziti i nakositi kupolu tog tenka ne bi ga probio tako lako a da je umjesto tog zlata sto te dingalo tovario HE granatu i da te dva puta pljusno i izbio ti vise od pola HP a pri tom ti pobio pola posade i modula vidjeli bi da li se smijao danas na forumu...

Zlato ima opravdanja u odredjenim situacijama (npr. kad se odlucuje partija ili kad si tir, dva nizi od protivnika a imas top losije penetracije) a sve ostalo je upitno. I sam sam se nekad cudio tome i danas ponekad se zacudim u nekim siutacijama ali kako je pamet u WOTU odavno rekla laku noc tako se isto nema ni smisla nervirati oko toga. Ja jos nisam sreo ljubicastog stat padera da nije me tovario zlatom al to su vecinom likovi koji su nabili statistiku na t18 i ostalim cluber tenkovima dok je malo pravih dobrih igraca da ne koriste zlato u randomu po defaultu.

Ma dok E100 reloda na HE treba mu 100 godina, znaci prva mu je svakako bila HEAT, a za drugu je mozda i mogao staviti na HE, ali sve je to scenario sta bi bilo kad bi bilo, zlorabis njegov aim time i snapshoot ga... 

Neki od tenkova koje imam u garazi i koje sam igrao u ovih 70 partija su Hellcat, Comet, VK 45.02A, t54, t55a, ovi tenkovi kada se igraju s gold ammo su 1 000 000 ucinkovitiji nego bez golda, to je neusporedivo, pogotovo kada igras protiv veceg tiera...

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav svima, vidim da je ova tema dosta aktivna pa sam se odlučio malo pridružiti. Igram nešto više od mjesec dana i još uvijek sam veliki njub u igri, pogotovo s mojim main tenkom ( idem na Object 140, trenutno sam započeo s T-44 i osjećam se useless jer sam stock ). 

Zbog toga volim više s arty igrati i puno mi bolje ide, evo sad sam uspio završiti svih 15 spg misija tako da sam ispunio i secondary objectivese, te u istoj partiji dobio Mark of Excellence :D

Zasad imam jedan Mastery Badge Ace Tanker ( s arty lvl 5 ) i nešto manje od 49.5% overall win rate, dok sa svim arty imam više od 50% win rate.

Imam jedno pitanje zasad: kad napravim dmg il nekog spoam il bilo koju aktivnost, na vrhu mi nepiše ono Dmg Caused, Critical Hit, Spotted itd, a u opcijama to nemogu naći. Znate li gdje se to aktivira?

Mark Mark
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2015 14:07 (Blizek).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Neki ce se sjetiti ere kad su se tenkovi igrali bez op td-ova, lightova itd, kad se gold municija mogla kupiti samo za gold, kad su heavy tenkovi mogli koristiti armor , kad je top tier bio bog i batina i nije se bojao da ce ga -2 tier busiti svaki put sa gold-om, kad si u partiji mogao vidjeti 7-10 artya. Davno je to bilo i puno toga se promijenilo, gledam ove japanske heavy tenkove sta dolaze, i kontam kako ova igra postaje svje smjesnija i smjesnija, ali da je hebes vuce nas svaki dan da vise i vise igramo. Koliko god da mi placemo , rageamo i razbijamo, to smo vise privrzeni igri :)

Sto se tice wn8, neki ce se sjetiti kako je isao eff, pa wn7 pa wn8, da se mijenja percepcija nabijanja statisitike, sad se zna da wn8=dmg , a dmg = gold ammo, tako da ne znam zasto se svi cude tome. Tko ima pucati ce, tko nema nece. 

Netko zivi na visokom standardu, netko zivi kao prosjak u igri i to je to :D 

Netko je moralista a nekoga se ne hebe sta ce mu u randomu napisati neki saban :) 

Dobar dan svima, post prije nego udjem u game i dobijem slom zivaca :D

8 0 hvala 0
14 godina
Mistercro kaže...

Neki ce se sjetiti ere kad su se tenkovi igrali bez op td-ova, lightova itd, kad se gold municija mogla kupiti samo za gold, kad su heavy tenkovi mogli koristiti armor , kad je top tier bio bog i batina i nije se bojao da ce ga -2 tier busiti svaki put sa gold-om, kad si u partiji mogao vidjeti 7-10 artya. Davno je to bilo i puno toga se promijenilo, gledam ove japanske heavy tenkove sta dolaze, i kontam kako ova igra postaje svje smjesnija i smjesnija, ali da je hebes vuce nas svaki dan da vise i vise igramo. Koliko god da mi placemo , rageamo i razbijamo, to smo vise privrzeni igri :)

...

Zato su u to vrijeme bile kvalitetnije borbe(barem meni)...napetije,dužeg trajanja i osjećaja ponosa kad nakon takve krvave bitke uđeš u garažu :)

15 godina
World of Tanks

toga se i ja sjecam...

kad sam sa amx 40 gadjao t34 sa HE i zaglavio mu turret i polagano grickao hp, frajer je poludio... nekad se to moglo

i jednom sam u m6 naletio na type 59 koji me je skroz ignorirao dok sam pucao po njemu, kao da me ni nema, ali kad je rijesio t8 pored mene, i meni je zviznuo pljusku jer sam mu ogrebo dragocjeni tenkic i novu farbu...p.s. mislim da tad niti nije bilo farbe

btw nisam na vrijeme vidio:

edgeboy 3.8.2011. -  3.8.2015. wot acc

tanking for 4 years, workink as intended

promjenio 4 posla, nogirao 3 zenske tokom 3 grajnda, preselio se kroz 4-5 soba, 4 grada, ....

stari lap ukraden, novi kupljen i vec skoro za bacit.....

presao 100 slotova i tenkova

i nisam vise limun nego zelena jabuka

10 kilova: bdr g1b na dragon ridgeu, matilda uk t4 i toster

uspio uci u minus sa t34

sniper sa su-8, steel wall sa pzr 3/4

i jos igram....

p.s. soriii kolege na postanju first class, al sam rijesio lt-1¸5 misiju o dobijo chick tonkericu, oprostice mi znate vec ko

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Borbe danas skoro i nisu zanimljive, Barem meni; ili nas pregaze u par minuta ili ih mi pregazimo. Npr. jucer je cijeli moj tim projurio po jednom flanku i capao bazu. Ja sam izginuo na suprotnom flanku. Nije to pobjeda ljudi moji, bilo i je drago sto su me razneli, a bilo mi je zao sto smo pobjedili.

Ili se dogodi da se kampa u bazi.

Naravno izgubili smo. Preko brda sam presao, pokupio tri artija i e50.

http://studio-dizajn.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobra stara vremena dok mi nisu nerfali FV 183

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mquany kaže...

nije mi jasno kako izdrzavas pucat HEAT cijelo vrijeme,meni je ne podnosiva ta sporost HEAT granata

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan
luka94 kaže...

nije mi jasno kako izdrzavas pucat HEAT cijelo vrijeme,meni je ne podnosiva ta sporost HEAT granata

u pravu si spora je to granata, ali kao i HE ne gubi snagu penetracije bez obzira na udaljenost

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
14 godina
World of Tanks

Ja se sjećam kad sam počeo igrat,glavna fora ili cilj je bio uzet brzi tenk i drito u njihovu bazu...što više od odspotat i natrag u garažu,statsi ludilo  (uz cap)

Letio sam ko' lud tada,to je bila fora,zato sad plaćam cijenu sporo se diže wn8...prvih 5-6k borbi bio kamikaza!

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2015 22:01 (Thoroughbred).

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav ekipa.

Kako već duže pratim ovu temu najprije zahvala svima na korisnim savjetima i preporukama. Na nagovor sina (tada još bio u vrtiću) instalirao ovu igru i neke stare ovisnosti zamijenio ovom. Nemam pojma do kad će trajati, ali još uvijek više guštam nego se živciram. A kak se igram još od doba ZX Spectruma (jako duuuuuugo vremena) ponekad se zasitim, par dana ili tjedana pauze pa se opet vratim. Jbg. nisam našao ništa bolje za gubljenje vremena. Ako ima neki savjet samo naprijed. Pošto se ovdje cijene samo vrhunska dostignuća (Mastery, netko?) evo dvije solidne.

Jedna od jučer

http://wotreplays.com/site/2091039#siegfried_line-ludi_vuk-t-34-85

a jedna od danas

http://wotreplays.com/site/2091043#himmelsdorf-ludi_vuk-black_prince

4 0 hvala 0
11 godina
Ja se sjecam u zatvorenoj beti dok smo prvi puta vidjeli tigrove u igri. Cim sam ga vidio - crta, jer sam ima pz IV. Ma vk 3006 je bio vec strah :D
Samomrzeći hrvat
12 godina
neaktivan
World of Tanks

evo malo da se pohvalim jer je islo dobro zadnjih 10ak dana, sada vjerovatno dolazi vrijeme za WG osvetu i poraze, dosta su me pomagali 

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2015 23:09 (game789).

1 0 hvala 0
15 godina
game789 kaže...

evo malo da se pohvalim jer je islo dobro zadnjih 10ak dana, sada vjerovatno dolazi vrijeme za WG osvetu i poraze, dosta su me pomagali 

rekli bi moji bivsi iz razreda: ljepa nasa hrvatska jezik ... slika sa sta-1:

mapu Overlord su preveli "Vladar"™©®

pa neka djeca u skoli uce kako se napad na Normandiju zvao operacija Vladar

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
neaktivan
World of Tanks

hahaha, Pozdrav Gevinda(HAMI), ne znam točno sa kim sam igrao, ali izgleda da mene dosta ljudi prate, čudni su putevi od MM-a, šteta da uvijek naletim na nekoga sa foruma u protivničkom timu, nikad u svom.

U ovoj bitki sam možda imao najveći luck ikada, na pola igre nisam naletio na Gevindu, mislim si odlično, čovjek bi me odero ko zeca, sigurno bi mi ammo rack letio u zrak, počistim ja oko sebe na sve što naletim i vidim još par njih na rubu karte, a Gevinda u bazi i mislim si shit, ko će do ovih, daleko su, idem na Gevindu, bliže je, a ostao sam na oko 4HP-a i ništa ja brzo rush oko zgrada u napad na Gevindu po putu preživim dva dinga (jedan od Dicker maxa, drugi ni sam ne znam ko me gađao) i ostane meni tih 4HP-a, ugledam prednji kotač i gusjenicu od Gevinde, nisam stigao ni nanišanit, već padnem mrtav, velim baš sam imao sreće da smo se našli na kraju, bar sam uspio uništit nešto.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Jel zna neko hoće li uskoro biti kakav popust na ruske osmice ?? Istražio sam IS-3 pa sad dali da ćekam popust ili da skupim kredite i kupim ga za punu cijenu ?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Mateo77 kaže...

Jel zna neko hoće li uskoro biti kakav popust na ruske osmice ?? Istražio sam IS-3 pa sad dali da ćekam popust ili da skupim kredite i kupim ga za punu cijenu ?? 

Računaj da ti treba silvera i za opremu. Ventilacija, ramer...

Nisam ja ništa prčko.
11 godina
neaktivan
World of Tanks

hahahah i ja sam bio kamikaza sa elc amx, cilj mi je do nihove baze doć i to je to.... preko 1.4k bitki sam ja to radio... a preživjele bitke su mi 0.27% lololol

RAMPAGE

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Pozdrav Gevinda(HAMI)

yo, taman se covjek odmori mjesec dana, opija se, regenerira zivce na moru i onda dodes doma upalis wot i u dvije veceri sve vratis na staro .

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

S kojom SPG riješiti misiju za T55A? Pravilo kod G.W. Tiger kojeg trenutno imam, ako ja imam dobru partiju, netko drugi još ima bolju sa exp-om.

wot: maxonuniversal

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ja111 kaže...
1BIT kaže...

Pozdrav Gevinda(HAMI)

yo, taman se covjek odmori mjesec dana, opija se, regenerira zivce na moru i onda dodes doma upalis wot i u dvije veceri sve vratis na staro .

Kolko si ti accounta promijenio dosad?

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas 10 odigranih i svih 10 pobjede...

Strah me dalje igrat, imam osjećaj da nakon ovih 10 pobjeda sljedi 20 gubitničkih...

1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

ti dakle igraš za win rate, a ne za gušt!?

1 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tebi je gušt izgubiti?
Optimizam je nedostatak iskustva.
13 godina
neaktivan
dedaa kaže...
ja111 kaže...
1BIT kaže...

Pozdrav Gevinda(HAMI)

Kolko si ti accounta promijenio dosad?

Jedan, nickove mjenjam

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
16 godina
turbojc kaže...
Tebi je gušt izgubiti?

prekinit sa igranjem jer ćeš MOŽDA početi gubiti? koja pamet...

14 godina
neaktivan
dado314 kaže...

ti dakle igraš za win rate, a ne za gušt!?

win rate i statistika općenito mi apsolutno ništa ne znači, to se jasno vidi po mojoj statistici

kad već pitaš za gušt, bio je gušt igrati u timovima koji djeluju kao tim, volim agresivnu igru pa je bio gušt igrati uz podršku svoga tima...

dado314 kaže...

prekinit sa igranjem jer ćeš MOŽDA početi gubiti? koja pamet...

ne znam od kuda ti ta informacija da sam prestao igrati, mene je ovih 10 pobjeda potaknulo da nastavim sa igrom...

nisam rekao da prestajem igrati nego da me strah nastaviti igrati, a to sam rekao zbog svojih životnih iskustava, jer kad god mi se nešto lijepo dogodilo neko/nešto mi je pokvario taj moj osječaj zadovoljstva

ako ti u mom komentaru ne prepoznaješ moj osječaj zadovoljstva onda ti imaš večih problema sa "pameti" ovo ti nebi rekao da nisi spominjao moju pamet

15 godina
Mateo77 kaže...

Stari moj zakasnio si :/ popusti na tier 8-10 su bili prije svega nekoliko dana, nece novi tako skoro

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas je neki sitan update pušten i prvo šta sam primjetio, više replay ni jedan ne radi, krasno, a moraš update-at...

Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice