World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.857
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
World of Tanks

9.7 Info

- apparently, 9.7 will contain only 5 HD remodel tanks: ELC AMX, E-100, Jagdpanzer E-100, IS-4 and T26E4
- Super Pershing armor got apparently nerfed AGAIN based on the first look, but this is unclear yet
- several new vehicles are in the files: Polish T-34/85 “Rudy”, IS-2 Berlin, ISU-122S Berlin, Cromwell Berlin – no idea what the last three are for, but they are not regular premiums
- according to private Storm’s comments on supertester forum, VK3002DB stats suck and it will be buffed

- new premium tanks (some planned Soviet heavy, no details)
- new branches (French minibranch, Japanese branch, Chinese artillery)
- new trees (Czechoslovak tree). Devs also want some Brazilian vehicle (unclear which) as a premium tank in the US tree

All for now. Funny thing though – yesterday, supertesters reported a new “city” map appeared on supertest… and today the “Berlin” vehicles. My guess? Some special event mode for the 70th anniversary, perhaps commemorating the post-war Berlin military parade?

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 12:13 (Stolnik).
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
Re: World of Tanks
Entry Point kaže...

Dajte mi malo podrške. Kao u anonimnim alkoholičarima 

Imaš moju. Dođi u Elite Dangerous, dam ti 20 tona paladija pa si kupi Eaglea odma'. :D

ED63 kaže...

daj mi molim te navedi jednog koji je izbriso igru, prodo acc i otisao dalje? za 2-3 dana dodju nazadtu i zicaju invite kodove ili neciji alt acc da kupe

Ima nas, ima. :) Odigrao 10.000 bitaka, nisam je 2 i pol mjeseca pipnuo i sve mi se čini da neću nikad više jer sam se 3 mjeseca prije toga prisiljavao igrat ju samo zbog klana. Ostalo i zlata i prem tenkova na accu, briga me. Jedino još klikam po forumskim temama, teško se riješit navike. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 12:45 (Moloch).
11 godina
Moloch kaže...
Entry Point kaže...

Imaš moju. Dođi u Elite Dangerous, dam ti 20 tona paladija pa si kupi Eaglea odma'. :D

To i mislim kupiti 

Samomrzeći hrvat
17 godina
moderator
Stolnik kaže...

9.7 Info

- Super Pershing armor got apparently nerfed AGAIN based on the first look, but this is unclear yet

Haha zar nisam ja ovo prognozirao prije par mjeseci? Tako su predvidljivi.

Al navodno su izdali saopćenje ako je došlo do nerfa da nije namjeran i da će ispraviti.

11 godina
ED63 kaže...

jesi srusio i server sa instalacijskim torentom? il kak se vec to zove? jer ako nisi, i mozes opet igru skinut i instalirat, djaba ti sve

vratices se ti opet, znas da izljecenja nema, pitaj nase uvazene doktore

daj mi molim te navedi jednog koji je izbriso igru, prodo acc i otisao dalje? za 2-3 dana dodju nazadtu i zicaju invite kodove ili neciji alt acc da kupe

I prije nisam igrao 2 godine, tak da nema frke što se apstinencije tiče 

A i imam posla ko dr*eka.

Samomrzeći hrvat
14 godina
Entry Point kaže...
Moloch kaže...
Entry Point kaže...

To i mislim kupiti 

Valja to čudo? 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
14 godina
World of Tanks

Ima tko tier 7/8 light tenk? Treba mi u platoonu za misiju.

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Imam ti ja, nisam odlican s njima al trudim se, ako nisi rjesio iza 20h sam u igri pa ti mogu pomoci

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 17:08 (game789).
14 godina
game789 kaže...
Stolnik kaže...

Imam ti ja, nisam odlican s njima al trudim se, ako nisi rjesio iza 20h sam u igri pa ti mogu pomoci

Hvala, al rješio sam. Sad mi treba netko s JgPz E100, ak ga imaš samo se javi u igri :)

14 godina
World of Tanks

Storm Talks about new Physics 

Jako zanimljivo, pogotovo videi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Stolnik kaže...

Driftaju ko u WT arcade-u, ali izgleda da ti to ovdje paše i tu je sigurno realistično, a zapravo tenk na zemlji ne može driftat zbog gripa, a da na asfaltu probas ond bi ti se potrgali trackovi

14 godina
Del_Boy97 kaže...
Stolnik kaže...

Driftaju ko u WT arcade-u, ali izgleda da ti to ovdje paše i tu je sigurno realistično, a zapravo tenk na zemlji ne može driftat zbog gripa, a da na asfaltu probas ond bi ti se potrgali trackovi

Ti si neki stronk tenkista a? Baš se pitam koliko si tenkova vozio u RL. I daj mi još samo pojasni gdje to meni paše da tu tenkovi driftaju? I da si prije pročitao tekst nebi sad pisao gluposti, jer tu nema ni približnog driftanja dok skrečeš kao u WT-u, nego tenkovi driftaju dok stisneš handbrake tj radiš U turn, a ne kao u "realističnom" WT-u kad stisneš A ili D za skretanje, tenk se ponaša kao RC autić na ledu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 18:19 (Stolnik).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel zna možda netko kaj bude od 1.03. Top of the Tree?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Stolnik kaže...
Del_Boy97 kaže...
Stolnik kaže...

Ti si neki stronk tenkista a? Baš se pitam koliko si tenkova vozio u RL. I daj mi još samo pojasni gdje to meni paše da tu tenkovi driftaju? I da si prije pročitao tekst nebi sad pisao gluposti, jer tu nema ni približnog driftanja dok skrečeš kao u WT-u, nego tenkovi driftaju dok stisneš handbrake tj radiš U turn, a ne kao u "realističnom" WT-u kad stisneš A ili D za skretanje, tenk se ponaša kao RC autić na ledu.

Dobro ti je reko. POnasanje je skoro pa isto ko u WTu i sad to odjednom pase... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
World of Tanks

zato što si wot fanboy i hejtaš WT gdje god stigneš makar ga nisi igrao nego samo na yt gledao

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
Del_Boy97 kaže...

zato što si wot fanboy i hejtaš WT gdje god stigneš makar ga nisi igrao nego samo na yt gledao

aaaaaaaaaaaahahahahhahahahahahhahahhahahahhahahahhahahahha, dobra, dobra :D Da malo duže pratiš ovu temu vidio bi kaj mislim o WoT developerima i općenito o WG kompaniji, zato STFU kid.

12 godina
Stolnik kaže...
Del_Boy97 kaže...

aaaaaaaaaaaahahahahhahahahahahhahahhahahahhahahahhahahahha, dobra, dobra :D Da malo duže pratiš ovu temu vidio bi kaj mislim o WoT developerima i općenito o WG kompaniji, zato STFU kid.

very mature @stolnik, very mature

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Mene ne zanimaju ovakve rasprave :) samo igram igru, uglavnom igra sama po sebi ne može bit gora nego što je, baš zbog nekih glavnih mana koje su odlučili stavit od samog izbacivanja ove igre.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne znam, men se nova fizika sviđa zasad sa videa, a pogotovo dio sa prugama i sitnim predmetima koje će suspension "upiti", najbolji primjer je ovaj sa prugom.

Ovaj novi IS-2 sa bijelim linijama i SU-122S piše da će vjerovatno bit nagrade za evente, nadam se da pod tim misle na misije kao što je bilo za WZ-111 i da neće bit baš brutalno teške jer mi se sviđaju ti tenkovi

Toni
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

very very realistic

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
rapture686 kaže...

Ne znam, men se nova fizika sviđa zasad sa videa, a pogotovo dio sa prugama i sitnim predmetima koje će suspension "upiti", najbolji primjer je ovaj sa prugom.

Ovaj novi IS-2 sa bijelim linijama i SU-122S piše da će vjerovatno bit nagrade za evente, nadam se da pod tim misle na misije kao što je bilo za WZ-111 i da neće bit baš brutalno teške jer mi se sviđaju ti tenkovi

To se i meni najviše sviđa, kad prek takvih prepreka idem s light-om dosta izgubi na brzini, došao je i tome kraj.

14 godina
Del_Boy97 kaže...

very very realistic

Ne kužim te kaj pokušavaš reći s tim "very very realistic". Niko nije rekel da je to realna fizika i da se tak tenkovi ponašaju u RL. WoT je arkadna igra i to će uvijek biti. 

14 godina
World of Tanks

First: Storm confirmed that physics test will come tomorrow.

- turret armor of IS-6 in the game is historical (won’t be buffed)
- Jagdtiger 88 armor will most likely not be changed much during its rework to HD (SS: the unhistorical LFP will stay)
- from time to time, when a battle ends, the client crashes. This is a known bug and will be fixed.
- post-mortem camera (specifically which friendly tank you will view next) apparently works as intended
- Storm is not sure whether the platoon spectator mode was postponed again
- Storm statest that T95 was NOT nerfed in HD (specifically the hatch weakspot size, clearance remained the same as well)

- physics test client will be based on 9.2 version, eg. some maps will be old (pre-changes) and only those HD vehicles, that were available in version 9.2 will be on the test
- Storm states that something like weather will come, but developers have to be really careful in implementing such stuff
- in new physics, the handbrake is mapped to the “spacebar” key. If you have something else mapped there (like fire extinguisher), you’ll have to remap one or another
- new motion physics will come neither in 9.7 nor in 9.8 – this is just a test for feedback collection, after the test it will be decided what comes next
- new motion physics (NMP) does NOT mean that the suspension of SD tank models will suddenly start behaving like HD one (independent suspension)
- historical Porsche type transmission will not be implemented for now
- Havok will come only after very long time (SS: definitely not anytime soon, “long KTTS” usually means around a year) To su ti nesposobni ruskie votka developeri koji su obečavali da će doći prvo u 9.2 ili 9.3, a onda su rekli da će sigurno doć u 9.6. Bit ćemo sretni ako bude do 2017-te.
- NMP has no influence on client performance, it is calculated server-side
- when you get tipped on your roof, you will get the same countdown as when drowning, if you don’t manage to get back on your tracks within the time limit, you will explode
- NMP does not mean net the traffic will increase
- rails (the railway irons) will not become physical objects. This would significantly increase how complex the collision model is and it would lead to server performance drop
- the point of the physics test is to find out how good the NMP gameplay is
- some players are very angry about the content left out from 9.7 due to e-sports. Storm doesn’t consider it that big of a deal.
- Q: “War Thunder has tanks that smear themselves with “brown substance”” A: “If it’s interesting for them, let them smear themselves with it.”
- tanks getting dirty from mud in WoT apparently won’t come anytime soon, as there are many other issues with WoT to be solved first - 95% WoT-a je issue 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
Del_Boy97 kaže...

very very realistic

Ne kužim te kaj pokušavaš reći s tim "very very realistic". Niko nije rekel da je to realna fizika i da se tak tenkovi ponašaju u RL. WoT je arkadna igra i to će uvijek biti. 

video nije realan nikako vozila previse klize po neasfaltiranom terenu a ako ste gledali video sa is -3= onako drifta na kockama himelsdorfa sta ce tek biti sa lightovima(što je realno za lagana vozila na gusjenicama)bit ce razbijanja kod svakog skretanja pod 90 stupnjeva

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 20:42 (markulj).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

opet se javljaju ovi wt fanboyevi, sjećam se kad je izlazio wt priče kako je to puno bolja igra od wota

i kako će wot propast zbog nje ali ne izgleda mi baš danas  uspješno za jednu tako super igru  

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

2 1 hvala 0
12 godina
World of Tanks

nije tu nitko wt fanboy nego mislim da je ground forces podcijenjena igra i da se pljuje puno po njoj od wot fanboya stolnika u drugoj temi

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
markulj kaže...
Stolnik kaže...
Del_Boy97 kaže...

very very realistic

video nije realan nikako vozila previse klize po neasfaltiranom terenu a ako ste gledali video sa is -3= onako drifta na kockama himelsdorfa sta ce tek biti sa lightovima(što je realno za lagana vozila na gusjenicama)bit ce razbijanja kod svakog skretanja pod 90 stupnjeva

Ja se nadam da neće biti tako kao što je sad, vjerujem da će se puno toga promjenit do finale release-a.

EDIT: trebao sam višestruko citirat  sry admin

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 21:13 (Stolnik).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Probao sam neki dan taj ground forces, ok je, nista posebno. Nije me privuklo, uz to malo odmora od wota dok igra stagnira.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Neću hateat ali ground forces je izašao prije par mjeseci u War Thunderu i još će to evolvat tokom vremena vjerojatno u bolje od WoT-a sama činjenica da imaju implementiran sistem da kad probije oklop može pobit posadu i bude instant kill je napredak kakav nisu u WoT stavili. Sve ima svoje pluseve i minuse, osobno igram oboje, trenutno pauziram sa WT dok grafička ne stigne. 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice