World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.300.065
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

nisam znao da je ovo moguće izvesti sa KV-1S

1 hits -> 810

Moj PC  
0 11 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
dalton kaže...

1 hits -> 810

možeš svaki tenk sa svakim tenkom oneshot-at kad ga pogodiš u ammo rack

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
13 godina
neaktivan
luka94 kaže...
dalton kaže...

1 hits -> 810

možeš svaki tenk sa svakim tenkom oneshot-at kad ga pogodiš u ammo rack

Joj kad sam ja sa is3 opalio full is7 haha koje je to ludilo bilo{#}

15 godina
Zaja kaže...

Rado cu pokazat na forumu svaki debilni ispad balkanca,ako nista bar da se smijemo. Ja pisem gore stvari ali one idu na PL,CZ,SK,MAGYAR adrese i klosara od 960 wn7 koji mi govore kako da igram. Ovaj je udario na manjine u hrvatskoj i time je pokazao svoju velicinu.

cesi i madjari nisu manjine u hr? ili smo samo osjetljivi na pedere i srbe? svi smo vidjeli 100 puta gore stvari sto se pisu u igri, di bi dospjeli da sad svako kaci skrinsote tih izljeva bijesa ili cega vec

16 godina
World of Tanks

Je li netko možda ovih dana kupovao Paysafe? Evo ja sam bio u petak i danas i oba puta mi nisu mogli izdati Paysafe bon od 50 kuna. Zapravo 3 puta jer sam u petak bio na jednom kiosku, a danas sam provjerio opet taj isti i još jedan drugi i sva tri puta sam dobio odgovor da je odbijeno i da su zadnjih nekoliko dana i drugi ljudi htjeli kupiti Paysafe, ali iz nekog razloga im nisu mogli izdati bonove. 

Drugi kiosk sam išao provjeravati onako iz znatiželje, iako sam pretpostavljao da ako ne može na jednom da neće moći ni bilo koji drugi. I oba su naravno, Tisak kiosci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

U Sisku ista stvar, ne mozes nigdje psc uzeti. Valjda je cijeli sistem pao ili odrzavaju, sta li vec..

15 godina
World of Tanks
WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Tomo53nja kaže...

I naravno isprike svima ako se netko uvrijedio ili nesto,svakako nije uredu da se tako ponasa,kako ni ja kad se tako ponasam,tako ni kolega iz klana stoga je uredno upozoren i lijepo se ispricao i rekao da se to nece ponovit,ipak se neka pristojnost i postovanje kako i u zivotu tako i u ovoj igri mora znat...{#}{#}

Sry na {#} i duplom postu...Zvijeli i sretno grindanje,ja se ipak u ove blagdanske dane odmaram i od wota i od svega pa nisam previse u svemu pa tako ni ne pratim previse stanje u klanu,hvala na upozorenju...{#} {#}{#}

ajde svaka ti cast kad si se ispricao za prijatelja i za sebe...zivio =)

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ono kad uđes na WOT i izgubis 10 partija zaredom{#}

http://media.giphy.com/media/wZCXWRgkF1UYg/giphy.gif

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

Obožavam kad mi se ljudi zabijaju u is3 jer misle da su teži od mene, pogotovo t9.

Ja se sa svojim KV4 zato obožavam zabijati u is3. :P

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 19:51 (g12356).
15 godina
began kaže...

Ono kad uđes na WOT i izgubis 10 partija zaredom{#}

http://media.giphy.com/media/wZCXWRgkF1UYg/giphy.gif

haha, uzeo ja jucer jt88 i reko da probam malo kakva je pila i usput cu dovrsit grind s t54 prema obj140 jer bu to kao islo brzo jer x2 je za svaki win. 20 partija odigrao, pola s jednim pola s drugim, naravno s JT gotovo sve dobio, s t54 sve poduvao. reko dobro je...

14 godina
Izzy kaže...

Je li netko možda ovih dana kupovao Paysafe? Evo ja sam bio u petak i danas i oba puta mi nisu mogli izdati Paysafe bon od 50 kuna. Zapravo 3 puta jer sam u petak bio na jednom kiosku, a danas sam provjerio opet taj isti i još jedan drugi i sva tri puta sam dobio odgovor da je odbijeno i da su zadnjih nekoliko dana i drugi ljudi htjeli kupiti Paysafe, ali iz nekog razloga im nisu mogli izdati bonove. 

Drugi kiosk sam išao provjeravati onako iz znatiželje, iako sam pretpostavljao da ako ne može na jednom da neće moći ni bilo koji drugi. I oba su naravno, Tisak kiosci.

Ja sam 23.12. kupio dva bona bez problema na tisku (varaždin) i odma kupio golde. Probaj na nekom drugom kiosku (inovine...)

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi, očajan sam.{#} Ne znam igrat WoT! Priznajem, ne znam!! Ima koja dobra duša za platoon da me nauči neke cake?{#}
A bome više niti ne znam kaj da grindam. Prvo sam grindal Britanske Heavy-e, sad sam na Black Princu i više mi se ne da. Spor je, nema neki gun (a ne pomaže niti to kaj me većinom matcha sa tier IX tenkovima) i samo gubim srebro s njim. Kad sam željan zabave, igram sa T-34-85 i on mi je ok tank. Iako bi trebal i malo poduke kak igrat mediume jer ponekad krepam bez veze. Sad sam se dosta zagrijal za njemačke TD-e i trenutno sam na Pz. Sfl. IVc i također mi nejde baš. Tenk je dobar i napravim neki dmg, ali ne uspijem ubit nikoga i nerijetko izgubim game pa i s te strane slabo dobivam XP-e i srebro.
Ne znam, možda sam ja kriv, a možda samo nemam sreće.
Pa ako ima ko da grinda nekaj na tieru V, VI, VII i željan je pomoći mi sa kojim savjetom da se malo dignem na noge, nek mi se javi na PM.

Hvala! {#}

P.S I nemojte me baš sad sa TD-ima nadjeliti. Ako vam se ne sviđa post, zaobiđite ga.

Moj PC  
7 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Bruner kaže...

Ljudi, očajan sam.{#} Ne znam igrat WoT! Priznajem, ne znam!! Ima koja dobra duša za platoon da me nauči neke cake?{#}
A bome više niti ne znam kaj da grindam. Prvo sam grindal Britanske Heavy-e, sad sam na Black Princu i više mi se ne da. Spor je, nema neki gun (a ne pomaže niti to kaj me većinom matcha sa tier IX tenkovima) i samo gubim srebro s njim. Kad sam željan zabave, igram sa T-34-85 i on mi je ok tank. Iako bi trebal i malo poduke kak igrat mediume jer ponekad krepam bez veze. Sad sam se dosta zagrijal za njemačke TD-e i trenutno sam na Pz. Sfl. IVc i također mi nejde baš. Tenk je dobar i napravim neki dmg, ali ne uspijem ubit nikoga i nerijetko izgubim game pa i s te strane slabo dobivam XP-e i srebro.
Pa ako ima ko da grinda nekaj na tieru V, VI, VII i željan je pomoći mi sa kojim savjetom da se malo dignem na noge, nek mi se javi na PM.

Hvala! {#}

P.S I nemojte me baš sad sa TD-ima nadjeliti. Ako vam se ne sviđa post, zaobiđite ga.

Ne valja ti za početnika igrat sa tenkovima kao black prince(zeznuti su za igrat),nego počmi ruske heavy,kv-1,kv-1s,is,is3...oni su ti laki i brzo ćeš se uhodat,baci oko na youtube,nemoj jurit kao muha naprid,malo sačekaj pogledaj kako se bitka razvija,pomoć će ti kolege s foruma više.....{#}

12 godina
g12356 kaže...
Del_Boy97 kaže...

Obožavam kad mi se ljudi zabijaju u is3 jer misle da su teži od mene, pogotovo t9.

Ja se sa svojim KV4 zato obožavam zabijati u is3. :P

zato se ja klonim KV4 :D

17 godina
World of Tanks

Iskoristio ovaj x2 za svaku pobjedu i juce otkljucao ovu zvijer, a danas sam skupio i srebro da je upiknem {#}

Sve sto cujes na ovom tenku je ding, ding, ding {#}

Treca partija i mastery {#} i jos nisam citavu partiju izgubio niti jedan HP, jesu mi doduse sjebali top i gusjenice {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bruner kaže...

Hvala! {#}

i ja sam se zaheba kad sam počeo igrat...privukli su me medium tenkovi na početku i stalno sam igrao britance,a svi tenkovi nakon matilde im nisu vrijedni spomena...idi na ruse tj. kv1

16 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

Iskoristio ovaj x2 za svaku pobjedu i juce otkljucao ovu zvijer, a danas sam skupio i srebro da je upiknem {#}

Sve sto cujes na ovom tenku je ding, ding, ding {#}

Treca partija i mastery {#} i jos nisam citavu partiju izgubio niti jedan HP, jesu mi doduse sjebali top i gusjenice {#}

1212exp i mastery, lose (za igrace tog tenka naravno).

WoT: GuntherPrien
15 godina
kad većina preferira 268 pa ne moraš imati neki poseban score za mastery u 263
One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Problem s object 263 je što ne podnosi arty granate. Pogodiš kraj njega, dakle splash, sa npr. 203-com i njemu ode cca. 40% HP-a i još 2 crewmembera, osim ako nema spall liner....

Kolega je sa T92 pogodio kraj jednog (normalna HE) i najednom ode mu cca. 70% hp-a ili tak nešta....

Svakako bolestan tenk (in a good way), rijetki znaju gdje gađat sprijeda da probiju, a to je onaj komad "gvožđa" oko gun-a. Tako da samo tu gađat i naravno pokoja HE granata ako ste u npr. E100 ili Jagd E100 ili čak Obj. 268.

Opet dobar je tenk što se tiče samo prednjek oklopa, mobilnosti i ROF......ostalo je teški bullshit.

Pen dosta loš za tier i klasu (malo "bolji" IS-7 top), vozilo otvorenog tipa (arty magnet/crew death trap) i ostatak oklopa bullshit, te slab gun traverse (jako mali kut) i još gun depressio.

Po meni bolji 268 jer imaš oklopa, imaš odličan pen i dmg, ROF je sasvim OK za tier i tip gun-a. Nema nekih većih mana osim kad ga pogodiš straga podosta puta se zapali ili to samo meni svaki puta kad me pogode u dupe ko da mi curi vodka umjesto dima iz auspuha pa glumim švapske tenkove {#}

Anyway, dosta mog rant-a, kako god se okrene Object 263 se MORA igrat kao second line ili CQ support TD, sniper jedino medium range jer pen je jako loš i još zapamtite da APCR ammo gubi pen na daljinu VIŠE nego AP, yup it's a BUG...a big one.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
World of Tanks

290mm pen loše na T10? Sad sam stvarno sve čuo... {#}

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobio za bozic dvije makete pzkpf IV i pzkpf V panther sa wot bonus codovima i prvi upisem i radi, pogledam drugi, kad vidim vec otvoren, evo vam ga na {#}

Ali eto necu tugovati jer dvije lijepe makete su tu, a takoder 450 golda, 7 dana premiuma i neki tenk tier 3 nisam ga jos odigrao 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 0:04 (ja111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja111 kaže...

Dobio za bozic dvije makete pzkpf IV i pzkpf V panther sa wot bonus codovima i prvi upisem i radi, pogledam drugi, kad vidim vec otvoren, evo vam ga na {#}

Ali eto necu tugovati jer dvije lijepe makete su tu, a takoder 450 golda, 7 dana premiuma i neki tenk tier 3 nisam ga jos odigrao 

tenkic je odlican, zasad imam 11 partija, 100% winrate i 40+ killova s njim{#}

14 godina
World of Tanks

ajmo brzinski odg...hitno trebam produžit premium,treba li preko Mopay ukucati i pozivni za hr ili samo 091 xxx xxxx?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sheeva kaže...
ja111 kaže...

tenkic je odlican, zasad imam 11 partija, 100% winrate i 40+ killova s njim{#}

Samo kaj je MM brutalan često...u tier V skupljaš mrvice...a nerijetko upada u tier V...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
dedaa kaže...

1212exp i mastery, lose (za igrace tog tenka naravno).

Pa kad ih nema u opticaju puno nije ni cudo, mada znamo Deda da si ti vozio da bi to bilo min 2500 base xpa, ipak ti preferiras ove kemp tenkove {#}

Posto vas je par se javilo koji jos planirate upiknuti ovaj laptop nocas sam picio na ovim postavkama i ide od nekih 20 do 35 fps-a, najcesce je oko 30, nije nikada palo ispod 20 koliko sam ja primjetio  {#}

17 godina
moderator
Krešo91 kaže...

i još zapamtite da APCR ammo gubi pen na daljinu VIŠE nego AP, yup it's a BUG...a big one.

Kakav bug? Pa APCR je u stvarnosti imao lošiju balistiku i gubio na brzini i preciznosti, a samim tim i na penetraciji jer je upola lakši od AP-a.

Niko ne može ovoj igri poreći ''historical accuracy'' faktor.

17 godina
World of Tanks

Raja sa foruma, sretna vam Nova godina {#}

Sta da vam pozelim kad ono najvaznije svi imate - neogranicen internet {#}

Ovima ozenjenim zelim da im zene sto manje kukaju sto igraju igru, ovima mladjim da nadju kakve sisate cure koje su uz to i okorjele gejmerke i da vam nedaju sise jer su zauzete igrajuci WoT {#} a klosarima poput mene dobrih gida i kvalitetnog {#}

Naravno da nam War Thunder sto prije udje u pogon pa ili svi preselimo tamo ili nas WG nastavi zasipati dobrim specijalima radi konkurencije, da nam MM uvijek bude naklonjen i najvaznije sto vise SIEMKI u timovima, protivnickim naravno {#} i da kloniraju Dedu u jedno 10 000 primjeraka da moze po jedan uvijek platunat sa svakim od nas da nikada vise ne izgubimo partiju {#}

Obecajte si nesto tipa u sljedecoj godini cu si povecat eff za barem 300 poena, ja sam obecao da necu vise kupiti niti jedan premium tenk {#}

Lijep provod veceras bili u kuci, kakvoj birtiji ili na WoT serveru (nadam se da nece biti takvih {#})

I naravno sto vise sexa zato ebite se u sljedecoj godini {#}{#}

Zivili {#}{#}{#}

30 0 hvala 25
17 godina
World of Tanks

evo jedne odlične sa t14 šteta poraza. i dokaz da je statistika kur..a.

90% win chance lol.

početak 90% winn lol početak 90% winn lol
the end the end
ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 12:07 (sokre).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Kako ne volim ove šarene modove. Pa ne vidiš tenkove od gluposti po ekranu. {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
19 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice