Kad se male ruke slože, ili bolje reč kad se dvije T54-ke slože
Kad se male ruke slože, ili bolje reč kad se dvije T54-ke slože
Meni baš suprotno ovaj vikend. Čim sam u četvrtak skužio da će Matilda biti na 50% popustu, krenuo sam grindati Medium III skoro od nule. To sam za čas posla obavio, kupio Matildu i posadu na 75% i u prošla tri dana izgrindao britanku u 75 bitaka (posada došla do 90%). Sad čekam popust za Churchill I. Uz Medium III sam izgrindao i Pz 38 (t) , kupio Pz 38 (t) n.A. kontajući da potonji izgrindam i kupim Pz IV na 50% popustu (ušteda 186 500 silvera), međutim nakon 19 bitaka s Pz 38(t)n.A. sam procijenio da neću stići pa sam se okrenuo grindanju Matilde. Puno lakše je izgrindati tier 3 nego tier 4...
Usput, ima li glasina što će iduće biti na popustu od tenkova, opreme...?
jel to kaze covjek koji je zadnji put reko da ima "samo" 9 milja na acc jer je "pao" sa 11 milja?
p.s. 38nA je oznacen kao "scout" pa ces se napatiti do tir 5
www.tazilon.net
Jucer, 36/44 81,82% wr
Cheater, hacker, goldnoob, statpadder, sealclubber, unicum platooner, kurwa yebani.
Ovo je šala naravno, svaka čast
n00b troller uniscum
kaze serb da je idealan wr 49.5%,sve iznad i ispod toga je sumnjivo
Do kad sad nećemo moći igrati?sve mi se updejtalo i svejedno se ne zeli spojiti.
Dok nam ne dozvole, strpljenja malo
Do kad sad nećemo moći igrati?sve mi se updejtalo i svejedno se ne zeli spojiti.
Za to vrijeme malo pročitaš gradivo, napišeš zadaću, počistiš stol, nazoveš frendicu iz kvarta i pozoveš je na "kavu"...
Ako neko ima nek okaci link za download samo peča, sajt je još dole.
Za to vrijeme malo pročitaš gradivo, napišeš zadaću, počistiš stol, nazoveš frendicu iz kvarta i pozoveš je na "kavu"...
I ona dođe, popije kavu i ode!
I ona dođe, popije kavu i ode!
I treba otići, da ne smeta kad proradi WoT.
Ja sam skinuo patch, ali nemogu se spojiti ni na jedan server
jel to kaze covjek koji je zadnji put reko da ima "samo" 9 milja na acc jer je "pao" sa 11 milja?
p.s. 38nA je oznacen kao "scout" pa ces se napatiti do tir 5
www.tazilon.net
Nije beg cicija ali ja jesam...
Eh, da, taj Pz 38 nA je živi drek, ali T-50 je u još većoj gabuli jer mi ga stalno trpaju s tier 6,7 i 8. On je totalno scout. Stavili ga jučer slučajno sa čistim tier 4 pa sam odmah iskoristio šansu i roknuo četvoricu.
Haha ja devet milja nikad nisam imao na racunu...ne znam ni kako izgleda taj broj, spiridon te poslikaj pa okaci da vidimo na sta to lici :D
Rekli su da do 11 sati ide održavanje servera... A otmjeno je kasniti...
Haha ja devet milja nikad nisam imao na racunu...ne znam ni kako izgleda taj broj, spiridon te poslikaj pa okaci da vidimo na sta to lici :D
Evo 10 da bude okruglo.
EDIT: Pa nisam ja džabe ganjao 15 pobjeda u danu prošli mjesec... 20 puta sam to izgurao.
Laptop mi je pokvaren i ne mogu se spojit na server??
9 '' milja'' silvera ?? Deputy iz mog klana ima 27 '' milja '' silvera . Hahaha :)
9 '' milja'' silvera ?? Deputy iz mog klana ima 27 '' milja '' silvera . Hahaha :)
Ja igram random bez premiuma, bez golda, imao sam ~1800 bitaka i LTP (tier 3) kao najjači tenk kad sam skupio 10 "milja".
Ja igram random bez premiuma, bez golda, imao sam ~1800 bitaka i LTP (tier 3) kao najjači tenk kad sam skupio 10 "milja".
pa normalmo da si skupio tolko kad su ti troskovi skoro pa nista, ako umres i ne napravis nista jos uvijek si u plusu...
dok mi ostali koji imamo tier 10-ke to su isto creditsi, pa sva oprema i ostalo...
da ja imam 1800 borbi i vecinom igram low tier imo bi 30mil credita...
Ovo je lako mogla biti borba od 8k-9k dmg-a...
Encounter na steppes, da defeat je bio, cappali nam bazu nisam se stigao vratiti, a moje picke su samo iza cekale...
I da ostao sam na full hp, full f*cking HP!!11!!!!1
Hebo im ja sve
pa normalmo da si skupio tolko kad su ti troskovi skoro pa nista, ako umres i ne napravis nista jos uvijek si u plusu...
dok mi ostali koji imamo tier 10-ke to su isto creditsi, pa sva oprema i ostalo...
evo da se ne svadjate ;)
fali mi jos 2 milje da budem bolji i od ravena :D
Dajte meni malo!
evo da se ne svadjate ;)
fali mi jos 2 milje da budem bolji i od ravena :D
to sam hipotetski govorio, ako bi igrao samo low tier, nemam 30milja ima 22 milijuna :D
Will you stop comparing your tiny dicks? -.-
uzasan lag povodom pustanja 8.9 na live servere... ne mogu ni izbrojat koliko me puta ubio
Stvarno je uživancija igrati "team battle" kada se skupe fine ruke.
5 x tier 8....sa random ljudima (isti su bili do kraja)....15+ u nizu...čista uživancija...
Poklopilo se ko kec na desetku....šta reć...:)
katastrofa koji lag.......
za sve one koji trebaju novi xvm...mozete ovdje skinuti
Pošto je na serveru ogroman lag, ne rade mi modovi, znam da bi se samo živcirao na višim tierovima...
Stoga, let's have some fun...znam da ćete me sad razapet za profesionalni seal clubbing...ali ovo je prezabavno da ne bi igrao...za statistiku mi se fućka..:P
Uglavnom ovaj T7 Car je dream za T18...:)