World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.292
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
Intel&ATI kaže...

E to je najgore kad ih vrijedas na engleskom sve u sesnaest, a niko ne reagira, onda znas da je popusena borba, to vidim i po xvm-u kad bas niko, ama bas niko ne reagira u 80% slucajeva likovi su svi crveni, u tom slucaju vise je mogucnost, il su toliko retardirani da su i nepismeni, il su <10 godisni poljaci,cesi,itd. koji nemaju pojima sta je engleski jezik il je obadvoje skupa...

Mapa Pearl River, Tier IV/V/VI partija, moj tim je na onoj strani gdje most.

(nije točno tako bilo, ali slično)

Početak partije

Kažem:

Don't cross the bridge.

Vidim da svi idu prema mostu osim VRL 39 koji govori što i ja.

Ponavljam:

Don't cross the fu*king bridge!

Polako prelaze most...

Ponavljam opet:
Don't cross the fu*king bridge, fu*king IDIOTS!!! 

Svi prešli most, {#}

Pa kažem:

Fucking retarded shithead dickless morons I hope you will burn in fu*king hell!!!{#}

Niti riječi nisu rekli, niti me reportali.

Izzy kaže...

Boli me gledat kako se patiš ko isus na križu s tom rezolucijom, ako ništa barem nemoraš u paintu croppat slike score-ova XD

Fortune favours the brave
15 godina
Hyperion kaže...
Intel&ATI kaže...

E to je najgore kad ih vrijedas na engleskom sve u sesnaest, a niko ne reagira, onda znas da je popusena borba, to vidim i po xvm-u kad bas niko, ama bas niko ne reagira u 80% slucajeva likovi su svi crveni, u tom slucaju vise je mogucnost, il su toliko retardirani da su i nepismeni, il su <10 godisni poljaci,cesi,itd. koji nemaju pojima sta je engleski jezik il je obadvoje skupa...

Izzy kaže...

Boli me gledat kako se patiš ko isus na križu s tom rezolucijom, ako ništa barem nemoraš u paintu croppat slike score-ova XD

jadan je dobio usku parcelu za gradit garazu pa mu stane samo 5 tenkova po sirini {#}

umjesto da je potplatio arhitekta ko svi ostali {#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
13 godina
World of Tanks

Sniper s artyem {#}

4 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

sreća kod wota ujutro je da ti netreba kava da se odeš pos...ati nakon prvih par partija.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Nejde pa nejde

2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Mene muči više nizak fps, nego niska rezolucija. Ali baš ću je povećati, pa da vidim onda kako će mi biti igrati i za koliko će se još više smanjiti fps. 

Igrao sam ja prije na najvećoj rezoluciji monitora (1280*1024), ali sam smanjio na 1024*768 baš zbog toga da dobijem koju sliku više.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 9:05 (Izzy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Haha, mislio sam da sam jedini. Sinoć uzimam pobjede, na kraju 30% WR, preko 100k u minusu i gorak okus u ustima.

Jes da sam gledao TV i igrao, al opet... :D

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Vikendi su najgori, ja sedmicom i fino igram i bude odnos pobjeda i poraza u plusu al vikendom katastrofa, sad ovaj vikend 50 partija 27 izgubljenih 23 dobijene...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Jucer, 36/44 81,82% wr {#}

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
moderator
Intel&ATI kaže...

Jucer, 36/44 81,82% wr {#}

Cheater, hacker, goldnoob, statpadder, sealclubber, unicum platooner, kurwa yebani.

Ovo je šala naravno, svaka čast {#}

17 godina
DrNasty kaže...

Cheater, hacker, goldnoob, statpadder, sealclubber, unicum platooner, kurwa yebani.

Ovo je šala naravno, svaka čast {#}

i najosnovnije si zaboravio: ban !!!!!!! {#}

17 godina
moderator
Ziga kaže...

i najosnovnije si zaboravio: ban !!!!!!! {#}

I report :D

15 godina
World of Tanks

Goldskill noob, stop using goldskill, use normal skill only !!!

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Imam dojam da je navečer teže dobiti partiju, nego tijekom dana. Evo zadnjih 2-3 puta sa igrao navečer jer tijekom dana nemam vremena i čini m ise da je dosta teže odigrati dobro i pobijediti.

Tako je i sada bilo, ali baš me je zadnja partija oraspoložila i završio sam igru sa osmijehom na licu, usprkos tome što je sveukupno bilo loše večeras.

Pod hitno mjenjaj 3 skill, skini BIA jer ti je neupotrebljiva idućih puno bitaka. Prijedlog samo, ali mjenjaj to. {#}

17 godina
World of Tanks

hebote te zadnjih 10k do e100 prebolesno. lol tenk ko da postane uklet kad dođeš na 99% do idućega.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Na commandera sam stavio eagle eye, i sad mi je na 100% al mi je to beskorisno :S. Sad ako tamo u commanderovom izborniku odem ono  odbaci, dal ce mi skill nestat il cu moc stavit novi i kak uopce to resetiranje skillova funkcionira, jer to nisam nikad radio?

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Najslađe je u komad noći otkinut dobar komad sreće...

Primjetih u zadnje vrijeme da razina stresa opada od 1h do 3h ujutro...;)

Topek sa tigra na tigra 2 radi kao urica... 5-6 sec reloaded i tenkići pucaju kao kokice...(pod uvjetom da se posloži "debilizam i tier")

-I uzeo je hleb i ribe, pogledao u svoje učenike i rekao: Jebi ga. Ulazimo u posao sa viskijem...
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 11:50 (paleopajdash).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
paleopajdash kaže...

Najslađe je u komad noći otkinut dobar komad sreće...

Primjetih u zadnje vrijeme da razina stresa opada od 1h do 3h ujutro...;)

Topek sa tigra na tigra 2 radi kao urica... 5-6 sec reloaded i tenkići pucaju kao kokice...(pod uvjetom da se posloži "debilizam i tier")

Puno je tu uslova kad je wot i rng u pitanju :)

13 godina
neaktivan
World of Tanks

U četvrtak 31.10. u 22:00h održava se Hrvatski 2na2 Kasnonoćni kup.
Otvoreno je za 32 ekipe s time da će se broj povećati ukoliko dođe do većeg broja prijava, igra se single elimination.
Nagrade:
1. 5,000 WoT gold x2
2. 3,500 WoT gold x2
3. 2,500 WoT gold x2
4. 1,500 WoT gold x2
5-8. 500 WoT gold x2
Objava: http://www.esl.eu/hr/wot/news/231601/
Prijava: http://www.esl.eu/hr/wot/2on2/kasnonocni_kup02/signup/
Pravila: http://www.esl.eu/hr/wot/2on2/kasnonocni_kup02/leagueinfo/

0 0 hvala 0
17 godina
sokre kaže...

hebote te zadnjih 10k do e100 prebolesno. lol tenk ko da postane uklet kad dođeš na 99% do idućega.

Potpisujem boldano, iako sam ujutro imao dobru zadnju rundu s ST-1 prije nego sam istražio IS-4.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

4 0 hvala 0
16 godina
Gozer_87 kaže...
Izzy kaže...

Imam dojam da je navečer teže dobiti partiju, nego tijekom dana. Evo zadnjih 2-3 puta sa igrao navečer jer tijekom dana nemam vremena i čini m ise da je dosta teže odigrati dobro i pobijediti.

Tako je i sada bilo, ali baš me je zadnja partija oraspoložila i završio sam igru sa osmijehom na licu, usprkos tome što je sveukupno bilo loše večeras.

Pod hitno mjenjaj 3 skill, skini BIA jer ti je neupotrebljiva idućih puno bitaka. Prijedlog samo, ali mjenjaj to. {#}

A što da stavim umjesto toga? Možda da stavim za popravke i gašenje? Sve mi se čini da ću ostaviti, pa neka se puni. Biti će korisno kada jednom dođe svima na 100%...

Trebao sam to staviti kao prvo, ali eto, nisam. Želio sam da što prije dobijem "Sixth sense" jer mi je to korisno zbog sporosti tenka i kada igram kao nekakav "snajperist", iz grma.

14 godina
World of Tanks

Danas odigrao 25 borbi, 20 izgubio, ne vjerujem, sve vise i vise hebenih imbecila igra ovu "zabavnu" igru. A ovaj tim je valjda najbolje retardirani ikada.

Dvojica AFK, svi ostali na brdo pusit k

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 16:01 (Stolnik).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

A ja sinoć sam odigrao 23 i izgubio 15, a 8 dobio. I isto tako u jednoj partiji su dvojica bila AFK.

Ono što mene nervira je to da (gotovo) uvijek moj tim ima više crvenih/narančanstih igrača od protivničkog.

Tako je bilo sinoć i možeš se ti truditi oštetiti i uništiti ih što više, ali ne ide. Normalno kada ne možeš ti sam nadomjestiti recimo 5 svojih igrača koji su smotani. Odnosno igrati za petoricu. Na kraju te ipak neprijatelj nadjača.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 16:19 (Izzy).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ako svi pušimo pa di su ti koji pobjeđuju ehhehe

10 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

relativno sam jos "zelen" u ovoj igri (oko 3,3t bitki), pa imam pitanje u vezi mod-ova, moze nekakvo objasnjenje za to, kako se koristi, koje izabrati, koji su najbolji, sto preporučate i sl. jer mislim da je korisno i da bi mi posluzilo!

hvala!

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 17:47 (game789).
13 godina
World of Tanks

Neki dan sam se žalio kao BL10 promaši metu na 100m. Danas nanišanim tenk full, i taman da ću opaliti neprijateljski tenk se pomakne. Meni prst svejedno trzne i opalim u prazno. Gledam granatu kako leti kao bumerang i pogađa ga u ammo rack za 1400+ dmg. Počet ću nišaniti pored tenkova...{#}

13 0 hvala 0
17 godina
moderator
hoss kaže...

Gledam granatu kako leti kao bumerang i pogađa ga u ammo rack za 1400+ dmg.

Guided missile. Pa neka neko kaže da nema modernog ratovanja u WoT-u {#}

13 godina
Unimatrix 007 kaže...
sokre kaže...

Potpisujem boldano, iako sam ujutro imao dobru zadnju rundu s ST-1 prije nego sam istražio IS-4.

Meni baš suprotno ovaj vikend. Čim sam u četvrtak skužio da će Matilda biti na 50% popustu, krenuo sam grindati Medium III skoro od nule. To sam za čas posla obavio, kupio Matildu i posadu na 75% i u prošla tri dana izgrindao britanku u 75 bitaka (posada došla do 90%). Sad čekam popust za Churchill I. Uz Medium III sam izgrindao i Pz 38 (t) , kupio Pz 38 (t) n.A. kontajući da potonji izgrindam i kupim Pz IV na 50% popustu (ušteda 186 500 silvera), međutim nakon 19 bitaka s Pz 38(t)n.A. sam procijenio da neću stići pa sam se okrenuo grindanju Matilde. Puno lakše je izgrindati tier 3 nego tier 4...

Usput, ima li glasina što će iduće biti na popustu od tenkova, opreme...?

Nisam ja ništa prčk'o.
13 godina
neaktivan
Izzy kaže...

A što da stavim umjesto toga? Možda da stavim za popravke i gašenje? Sve mi se čini da ću ostaviti, pa neka se puni. Biti će korisno kada jednom dođe svima na 100%...

Trebao sam to staviti kao prvo, ali eto, nisam. Želio sam da što prije dobijem "Sixth sense" jer mi je to korisno zbog sporosti tenka i kada igram kao nekakav "snajperist", iz grma.

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/167203-super-pershing-crew-skillperk-suggestions/

Ovdje imaš prijedlog za skillove i perkove. 4 ili 5 post, tamo ti je projedlog koji je po mom mišljenju ispravan. Jedino na topniku stavi SNAP SHOT.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice