World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.286
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
SeaCucumber kaže...

hajd vi meni recite kako stojite sa win/lose statistikom? ja jedno zadnjih mj dana svaki dan u minusu, sto god da napravim u partiji jednostavno ne ide. nije mi do ukupne statistike, ocu li biti crn, crven ili kakav vec, ali grindam 8ice i to bacanje sa desetkama i sl mi ide na nervu. recimo igram perhinga i t32, ovakvim tempom cu ih izgrindati 2019. imam premium ocito mi jedino preostaje gadati samo s gold granatama

sve razumijem da je takva igrica ali realno neke stvari nemaju smisla

Ja od proslog mjeseca isto grindam 8ice, STA-1, TVP VTU, O-Ho, Amx 30, UDES 03 i nakon par dana dok sam skontao da je VIII broken i 90% partija je protiv desetki, igram ih samo x2 il x3, jedan win i onda se prebacim na devetke sto grindam i igram ili prem IS6 za pare skupljat, nema smisla uopce igrat VIII trenutno, ovako sam barem na 50-52% s njima, dok nisam skontao da je VIII **eban bio sam na 30 i nesto %. Ovako 1-2 partije i drzim 50% na njima sada, a zabavljam se sa IX koji trenutno je najbolji za igranje, pola si top tier, pola nisi al nije problem X kao kod VIII. Ne pucam gold, igram standard acc tako da mi je bitno kod osmica da nesto stete napravim, a gotovo je nemoguce kad si stalno protiv desetki, tu i tamo nekog probijes, al daleko ispod prosjeka kakav je nekoc bio. Moraju taj VIII MM rjesit sto prije, ima nas koji igramo bez golda a osmice su nekoc bile uzivancija i zarada, a sada me svaki mulac sa tier 9 i 10 busi sa goldom jer ne zna gdje pucat. Za poludit, zato samo x2 dok ne stignu devetke, a blizu su sve.

The quieter you become, the more you are able to hear
15 godina
neaktivan
World of Tanks

nekad nemos nema teorije ... danas pogledam ono imam 92.5% na tigru 2 tenk je solidan mozda ga i probam nagurat na 3 oznake imam oko 1500 dmg prosjek neznam ni kako  sam uspio doc do tih 92.5% vjv ljudi su dosta losi kad ga igraju

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.1.2018 22:03 (Ceranac3).

0 0 hvala 0
7 godina
Ceranac3 kaže...

nekad nemos nema teorije ... danas pogledam ono imam 92.5% na tigru 2 tenk je solidan mozda ga i probam nagurat na 3 oznake imam oko 1500 dmg prosjek neznam ni kako  sam uspio doc do tih 92.5% vjv ljudi su dosta losi kad ga igraju

92.5 % ??? Uuuu...svaka čast.

Ja sam na 8. tieru najlošiji bio sa sa onim švapskim indijem. Lijep tenk po izgledu ,čak ima i dobar top, ali ja sa njime nikako. Tigar II mi je isto dobro sjeo, ali ne baš tako dobro ( negdje oko 50 % ). Ja sam završio sa grindanjem  svega što se tiće 8. tiera. Imam previše tenkova i na 9. i na 10. Baš ih slabo igram. A na 8. tieru trenutno peglam sa STRV S1. Nije mi žao niti lipe što sam ga platio. Definitivno mi odmara živce i popravlja količinu srebrnjaka :-)

Dobar vozač stiže daleko...a ne brzo !
10 godina
neaktivan

> 92.5 % ??? Uuuu...svaka čast.

Rekao bi da misli na MoE, a ne WR :)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa da neznam stvarno kako haha nije da igram s njim nesta pretjerano izgleda da svima ne odgovara taj tenk ja ga igram vise ko neki suport .... od znatizelje sam otisao na test server i odigrao par bitaka sa E75 nemogu vjerovat kako dobar tenk

EDIT: pa da mislio sam na MoE ne na WR :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.1.2018 13:14 (Ceranac3).

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

obavjest - vazna, naravno

posto su nesto shebali na wows i bio je downtime za patch duzi od najavljenog, daju dan premiuma kod log-ina

rok je do 29.1. u 06.00

pa ko to vec ima skinuto, samo zakrpa, ulogira se i pegla.... po tenkovima naravno

(za one kaj neznaju, account je isti za sva tri wg naslova i premium time je u sve tri igre istovremeno

https://worldofwarships.eu/en/news/updates/dasha-in-training-070/

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
protjeran
World of Tanks

Vraćam se nazad nakon  dugo vremena ipak.

Ali samo casual sa novim accom.

Ako imate replay bitke sa kretenom, teamkillerom i općenito idiotom pošaljite mi ga. (dokmanic@gmail.com)

Iako sam nahebo radi "naming&shaming" na wot forumu, sada ću nastaviti još više s time. Idu svi na youtube pa nek se hebu.

Nažalost malo je i na YT takvih videa.

Od sutra kreću i redovni uploadi ako će biti materijala.

https://www.youtube.com/user/ddokmanic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ED63 kaže...

posto su nesto shebali na wows i bio je downtime za patch duzi od najavljenog, daju dan premiuma kod log-ina

rok je do 29.1. u 06.00

pa ko to vec ima skinuto, samo zakrpa, ulogira se i pegla.... po tenkovima naravno

(za one kaj neznaju, account je isti za sva tri wg naslova i premium time je u sve tri igre istovremeno

jooooj

Nisam palio wot od ponedjeljka i nije mi opće falio, baš sam se odmarao, bolje spavao, manje pio...

Hvala za info

Nego jel sigurno ovo da se do 29.1 može iskoristit, ja bi to iskoristio sadomazohistički za vikend, jer onda imam najviše vremena za igrat, tj mogu najbolje iskoristit taj premium dan.

15 godina
1BIT kaže...

1)Nisam palio wot od ponedjeljka i  manje pio

2A)Nego jel sigurno ovo da se do 29.1 može iskoristit, 2B)ja bi to iskoristio sadomazohistički za vikend

1)kak mozes manje pit?!!? ak imas vise vremena!!? logicno je da vise pijes

al ajde, necemo te tuzit dedii

2a) sigurno je, ispitivanja su pokazala  a praksa Dasha potvdjuje  da je tako mAJKEmi™

2b) e to moras pitat zenu  jel smijes; cak ni velestovani i uvazeni forumski doktori ovdje nemaju pravo glasa

10 godina
neaktivan
ED63 kaže...

rok je do 29.1. u 06.00

Za ovo treba imati skinut wows i/ili imat neki broj odigranih bitaka u njemu?

17 godina
AirLive kaže...
ED63 kaže...

rok je do 29.1. u 06.00

Ja sam vec imao WoWs i igram ga ponekad i dobio sam dodatni dan premiuma

15 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Trebaš imat wows skinut i instaliran, tj trebaš se ulogirat/upalit u igru nakon zadnjeg update-a i dobiš dan premiuma, za odigrane bitke ti ne znam, ja ih imam svega možda 30-ak, do tier-a 3 sam došao i dobio sam dan premiuma, tak da čini mi se da svima dijele ko se ulogira/upali igru, tj uđe u garažu-dock

Meni vrag nije dao mira, upalio wows, update-ao, dobio dan premiuma, otišao u wot i izgubio pol sata na anketi, anketa se odnosi na operaciu gambit u kojoj sam tenka osvojio, pa valjda brku zanima kak sam zadovoljan sa tenkom, kolko mi je teško bilo, kolko sam zadovoljan, pijem li votku dok igram i kolko...

EDIT:

Zaboravio sam napisati, ste vidli novu talijansku medium liniju koju planiraju uvesti, bit će autoreloaderi, ne autoloaderi, već autoreloaderi, imat će clip sa konstantnim punjenjem, ne da se isprazni clip, pa se puni po minutu, već se clip stalno puni ako fali i jedan shell, zvuči fora, mada to još nije potvrđeno, premišljaju ovi iz wargaminga dal da to implementiraju u igru ili ne, jer bi mogli tenkovi kao biti op u nekim sitluacijama, strongholdu/timskim/klanskim bitkama, ako svi uzmu iste tenkove...

INFO

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.1.2018 16:03 (1BIT).
15 godina
1BIT kaže...
otišao u wot i izgubio pol sata na anketi, anketa se odnosi na operaciu gambit u kojoj sam tenka osvojio, pa valjda brku zanima kak sam zadovoljan sa tenkom, kolko mi je teško bilo, kolko sam zadovoljan

i da li si spreman platit vise za iduci osvojeni tenk, i kolko je to vise za tebe, dal si spreman dat golde ili €ure za "token" da ti stigne u garazu tenk koji si vec osvojio ili dobio "bez placanja" "barem do tada"©®™

lako se meni zahebavat al nije uopce smijesno, znajuci s kim imamo posla

pa da je tenk besplatan sve dok ne platis za njega i onda si ga  "DOBIO"

jel te pito da otkupi nazad dionice po visoj cijeni?

jesi mu reko kolko si manje pio dok nisi igro??!?

prijavice te birtiji pa vise neces moc dobit ni pit dok ne odigras dovoljno sati da dobijes  "TOKEN"

za birtiju. da besplatno pijes. dok ti ne dodje racun. koji moras platit....

17 godina
World of Tanks

Evo jedan Ace iz prve uz kafu :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toxic kaže...

Evo jedan Ace iz prve uz kafu :)

Odoh i ja onda prvo kafu pripremit pa upalit,sinc mi je racunar zamalo dobio krila kroz prozor zbog crvendaca..

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." *
10 godina
neaktivan

1BIT 

autoreloaderi

Takav princip punjenja imaju neki tenkovi u Armored Warfare i nije loše. Ako ne čekaš potpuni reload klipa nego ispucavaš čim se prva napuni imaš klasično punjenje topa, ali ako zujiš (kempaš ili nedajbože relociraš) napuni ti se cijeli klip pa prvi tko naleti...

12 godina
protjeran
World of Tanks

Kad više misle završiti skaliranje HUD-a.

Radi toga nisam nastavio igrati kad sam prešao na 55" ekran, sve mi je presitno na 1080p rezi.

https://www.youtube.com/user/ddokmanic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
Najavljen novi maraton...
Take part in the February mini-marathon! Collect tokens by completing daily missions.
Cross the finish line and walk home with a Premium vehicle!

1 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Pozdrav.

Kako da promijenim skill - perk na zapovjedniku? Ono kad se pričalo da će vezist dobiti šesto čulo, ja stavljao šefu popravke i ta sranja...

Sad imam zapovjednike sa 100% popravka i 8% šeste čune... :/

Fala, đenja...

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ekipa,

mozda nest krivo radim no frustirira me slijedece.

Dakle imao sam t10 tank i na njemu posadu koja je bila 2 ili 3 skilla itd.. dok nisam izgrindao is7 i prebacio posadu na njega..

Sada sam kupio natrag t10, pa jel moguće da posada koja je s tim tenkom imala history od 300+ bitaka i bez obzira sta je sada istrenirana na is7 ne moze vozit t10 bez da je opet retreniram?

Malo mi je ovo glupo.

Sada  imam is3 full posadu s najmanje 2 skilla, is7 full posadu, t10 full posadu, pa dode ovaj novi tenk full posadu..

Gubljenje vremena mi je ovo :( a ocito nema lijeka. a nekak me sijecanje sluzi da sam gledao na twitchu da je upravo netko mijenjao posadu iz tier 10 na t8 i sve mu bilo "bijelo" a nisu u igri bili premium tenkovi..

cak mislim da je to radio skill4ltu

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Da, moguće je... Moraš pretrenirati... Jedino u Prem tenk ne treba, kupi IS6 ili Defendera pa treniraj posade... hehe
15 godina
neaktivan
toxic kaže...

Ekipa,

mozda nest krivo radim no frustirira me slijedece.

Dakle imao sam t10 tank i na njemu posadu koja je bila 2 ili 3 skilla itd.. dok nisam izgrindao is7 i prebacio posadu na njega..

Sada sam kupio natrag t10, pa jel moguće da posada koja je s tim tenkom imala history od 300+ bitaka i bez obzira sta je sada istrenirana na is7 ne moze vozit t10 bez da je opet retreniram?

Malo mi je ovo glupo.

Sada  imam is3 full posadu s najmanje 2 skilla, is7 full posadu, t10 full posadu, pa dode ovaj novi tenk full posadu..

Gubljenje vremena mi je ovo :( a ocito nema lijeka. a nekak me sijecanje sluzi da sam gledao na twitchu da je upravo netko mijenjao posadu iz tier 10 na t8 i sve mu bilo "bijelo" a nisu u igri bili premium tenkovi..

cak mislim da je to radio skill4ltu

Glupo je ali je tako... Jednom kada posadu pretreniras na drugi tenk ponasaju se kao da stari tenk nikad ocima nisu vidjeli. A sto si vidio prebacivanje bez penala si isto dobro vidio. Radi se o prebacivanju posade iz obicnog tenka u premium tenk. Znaci taj t8 je morao biti premium. 

10 godina
neaktivan
Ili je vidio prebacivanje iz tier VIII obicnog tenka u tier X specijalno/nagradno vozilo....
Dosao si do tiera X i vec si trebao shvatiti da je posada ono najvrjednije u ovoj igri...
Budi ponosan!

1 0 hvala 1
17 godina
FrankMartin kaže...
Ili je vidio prebacivanje iz tier VIII obicnog tenka u tier X specijalno/nagradno vozilo....
Dosao si do tiera X i vec si trebao shvatiti da je posada ono najvrjednije u ovoj igri...

Sve ja to razumijem.

Ali pitam cisto onako logicki.. retardirano je u pm.

frustrira me.

i vjerovatno je ovo tvoje u pitanju (specijalno vozilo)

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Misliš da ne može gore i onda naletiš na ovakve budale.

3 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
@toxic

Takva je mehanika igre i nemozes tu nista...na posadi se vrti jako puno golda i silvera tako da oni od toga imaju jako puno koristi....

Ali danas je barem lako posadu dici na koliko toliko pristojnu razinu (skill i pol/dva)...
Tipa Ruska heavy posada... Churchill III + vikend akcija na exp posade + booster 300% na exp posade i za 20/30 partija imas respektabilnu posadu...
Nekada toga nije bilo pa je bilo jako trnovito istrenirati posadu...
Budi ponosan!
13 godina
World of Tanks

Da je moguce tek tako prebacivati posadu s tenka na tenk bez penala svi bi imali jednu posadu po naciji pa to ne bi imalo smisla.

Trenutno je takvo prebacivanje moguce samo na premium tenkovima iste nacije, a mozda ni to nema smisla. Po meni je to vise pay-to-win nego nabacivanje kojekakvih premium OP tenkova. To se najvise vidi na primjeru njemaca jer iste clanove posade mozes koristiti na npr. Loweu, Scorpionu i T55A.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
@Majesty

Nesto si pomjesao. Ista posada se moze bez penala koristiti na regularnom tenku za kojeg je obucena te na premium/specijalnom vozilu iste nacije i klase kao taj za kojeg je obucena.
Na Lowetu, Scorpionu te T55A nemozes koristiti isti posadu bez penala a da ju neprobucis.
Budi ponosan!
15 godina
FrankMartin kaže...
...na posadi se vrti jako puno golda i silvera tako da oni od toga imaju jako puno koristi....
Nekada toga nije bilo pa je bilo jako trnovito istrenirati posadu...

ajmeee nekada....sve pjeske, sve na ruke, sve uz puno muke

i da imas pravo, danas je sve to peechkin dim, sa personalnim rezervama, kaj ti dodje ko premium acc nasjeckan na sate

kad je specijal x2 ili x3 crew exp, uzme se i personal reserves sa +300% crew exp i +100/200% exp i elitani ili premium tenk i peri deri

uz jednu napomenu, da se sve to skupa ustvari ne mnozi nego zbraja, znaci nije npr. x3x3x2=18 nego x3+x3+x2=8 puta a clan koji je zahvacen sa accelerated crew training dobije 16 puta taj osnovni exp

premium acc sve to pojacava, i isto tir premium tenka, sto je nizi to je veci dodatak - tir 2 je +80%

a dok jos nije bilo toga, moglo se u onim 8-bit partijama u specijalnom modu nabit posade samo tak, bili su t110e5, foch155 i neki light u igri, tad se dobijalo za win 5k expa,tak nekaj

i onda je svaka partija bila laka, brzo zavrsila, i dalo se nafarmat posade

Majesty kaže...

Trenutno je takvo prebacivanje moguce samo na premium tenkovima iste nacije, a mozda ni to nema smisla. Po meni je to vise pay-to-winnego nabacivanje kojekakvih premium OP tenkova. To se najvise vidi na primjeru njemaca jer iste clanove posade mozes koristiti na npr. Loweu, Scorpionu i T55A.

mozes ali sa penalima, her hevi posadu stavis u lowe bez penala, na ostalim je u penalu, isto tako, td u td, med u med

a kaj se tice pej tu vin u krivu si i to totalno

ono kaj jest pej to vin je kupovina cromvela B npr i dobijes posadu sa BiA skilom koji je nulti, tj. gratis, isto kao i zenskama

i kad se krene treniranje, toj posadi se drugi skil puni po principu prvog, treci po troskovima drugog, itd

a mozes bilo koji tenk iz berlin paketa kupit kolko puta oces i svaki put dobijes osim golda kao nakknade za tenk i slota, i tu istu posadu

i tako si nakupujes posade s kojima si u debelom plusu u odnosu na obicne posade

i jos ak imas golda da konvertas expe u free expe pa u crew expe, mozes jako brzo napumpati posade bez puno igranja

ja jos samo ocekujem dan kad ce prodavati za pare pakete sa npr. 100k free expa ili recimo crew expa

tada ce se igrica totalno transormirati - sada barem moras igrati da generiras expe koje pretvoris u free expe, al tad necem morat uopce ni igrat, samo klikat u stilu wolet worijora i nakon parsto eura ce ti prva partija u lowetu bit sa posadom od 3-4-5 skilova i eto novog trenda za krumpire, paradajze, fikuse i balvane

jos to kviki bejbi mali izreklamira u stilu "pa ovo je grozno, strasno, OP, "hau teribl", nadam se da ce to skoro maknut, (sjetimo se samo oprostajne kampanje za e-25 od istog doticnog)

za sad se jos uvijek mora igrat... ma serem, ak kupis akaunt i premium tenk za 50€ onda ti nije nita ni platit za bot program da sam pili partije

a da ne pricam kak se nudi na nekim portalima "usluge " grajnda, prelaska osobnih misija, dobivanja marks of excellence, dizanja posade, skupljanja kredita itd

da nebudem propovjednik, i ja sam to napravio jednom davno

dao sam frendovom klincu da se "uci igrat" na mom akauntu, al da samo igra M3 Lee da ja mogu krenut od shermana

zato sam bio kaznjen kad su izasli britanci pa je i tamo bio isti slucaj sa istim tenkom, na istom tiru, al sam tad vec imal posadu sa dva skila, i jos uvjek mi je skor sa tog britanskog lija u stratosferi u odnosu na sve ostale tenkove (nemrem se sad sjetit kak se zove tocno)

a sram me uopce spomenut javno kak sam i navodno vidjen da vozim tenkove i po "other tank game"™, i to ne armord varfer, nego u OTHER other tank game ......... ne nije wot generals

17 godina
Majesty kaže...

Da je moguce tek tako prebacivati posadu s tenka na tenk bez penala svi bi imali jednu posadu po naciji pa to ne bi imalo smisla.

Trenutno je takvo prebacivanje moguce samo na premium tenkovima iste nacije, a mozda ni to nema smisla. Po meni je to vise pay-to-win nego nabacivanje kojekakvih premium OP tenkova. To se najvise vidi na primjeru njemaca jer iste clanove posade mozes koristiti na npr. Loweu, Scorpionu i T55A.

možeš bez penala prbacivati posade samo sa istog na isti tip tenka iste nacije , recimo posadu sa is7 možeš koristiti u is6, kv-5,churchilu 3, defenderu... tj. sa teškog tenka na teški.

te ako recimo imaš ta 4 teškaša kad su x5 eventi olako nabubaš posadu do 2-3 skila. jer se x5 veže za tenk te sa 1 posadom možeš recimo odraditi x5 u ova 4 tenka i to može biti impozantan xp.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.2.2018 13:41 (sokre).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice