- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I ? Prvi utisci ? Meni je onaj IS M sranje nad sranjima. Kako sam ga kupio tako ga odmah i prodao. Možda su idući nivoi bolji ali nemam snage niti volje grindati. O257 ?! Super oklop ali alfa granata mu baš nije nešto. Po meni T10 ostaje best ! ( na IX tieru). Sreća pa se sa T10 treba grindati na novi X tier koji će stići - jednom! Sve u svemu imam 50 tenkova i više mi apsolutno ništa nije zanimljivo nanovo grindati. Sve je to odavno postalo bez veze. Trebali bi na taj O257 montirati cijev od T10 i motor od IS7. To bi bio super T10O257IS7 model koji bi se mogao super prodavati po super cijeni o d samo 65 eura i to sa posadom. Sve u svemu ----moje mišljenje je--- tresla se brda rodio se miš. Ništa novo, a prosto me strah onih HD mapa kako to bude šljakalo u stvarnosti.
Sve ove novotarije sam prodao i kupio ISU 152 i ful ga opremio. Otključao ga prije skoro 2 godine i nikada ga nisam kupio :-) Kakvi objecti eMovi i pi3darije :-) Stara garda dere. Kažu nije dobar VIII tier...a tu imam ISU 152....T28 prototip i STRV S1....deru li ga deru.....
O257 ?! Super oklop ali alfa granata mu baš nije nešto.
Vidiš, meni je dojam baš suprotan. Gun mi se baš svidio, iako bi handling mogao biti za nijansu bolji, ali s dobrom posadom i equipmentom se da natjerati na pristojnu razinu. A tenk je i vrlo mobilan, iako ni blizu T-10 (na ravnom očekujte 35 km/h, iako mu piše 50 toliko ide samo nizbrdo).
Ono što postaje bolno je da jednom kada čovjek malo pogleda 3D model tenka na tanks.gg, za čas skuži da mu je armor u najmanju ruku jadan ako znaš kamo gađati.
https://tanks.gg/tank/obj-257/model
- donja ploča, koja je ujedno dosta visoko iznad zemlje, pa ju je teško sakriti, je major weakspot s kojim će eventualno samo tier 7 imati problema
- obje kupolice na vrhu, kao i krov direktno iznad cijevi su mekani da mekši ne mogu biti
- i ono najgore od svega, angling u njemu ne dolazi u obzir jer mu pike nose postaje full mekan (između 190 i 210mm), ne trebaš ni gold ammo da probiješ, a velika je meta
Dakle, kako god se namjesti, uvijek imaš weakspotove za gađanje. Jedino reverse sidescraping mi se čini da bi dobro išao s njime. Sa strane ga treba gađat iznad tracksa, a kupolu je bolje uopće ne gađat sa strane jer je dosta dobro oklopljena.
Sve u svemu tenk je dobar. Ali mi neće zamijeniti ni ST-I ni T-10. Svaki ima svoje prednosti i nedostatke.
Mozes ga okrenuti guzicom na zid i okrenut kupolu - onda je gotovo neprobojan s boka.
ma sa 257 sam im das bok da ti pucaju tenk je zvjer .a tek 268 4 ...samo ides i pucas 263 ver2
Krenuo je test server za peč 1.0. :)
konacno sam docekal OPET akciju zamjene staro za novo
nisam golde kupoval od 9-tog mj. i nije mi ni trebalo
al sad bi na prvom alt acc zamjenil t-34-85m koji sam osvojil, za neki t7, jer na tom acc nemam bas ruse osim lightova
i nakon kaj sam se PREPORODIL zamjenom DikeraMaksa za Panter M10 (i na main i na alt )
sad bi se rjesil tog rusa, jer su mi vecinom svabe tam, a imam i pilota t25
pa se sad dvoumim izmedju wafel $tejera i scorpiona, oba t7 td, za $vabe i amere (dragi kolege, nepada mi napamet iskeshirat za RHM scorpiona G ak ste krivo pomislili da sam se zabunil kod pisanja )
i jel neko od vas jednog ili drugog, i koji su dojmovi?
posto je za vikend medium tenk event, vjerojatno nece davat popuste na prem tenkove da se nebi ljudi previse okoristili kod ove zamjene
a na glavnom acc cu se rjesit per$ina konacno jer ga je pilot i vise nego dobro zamjenio, a mozda utrapim i T34, jos cu vidit
i tu neam pojma kaj bi uzo, ocigledno neki jeftiniji t8, ili m4 reversivaloriserefurbi$hed, ili CDC, ili svedjana s1, FV4202, japanca mediuma, ...
ak puknem pa cu si uzet kineze 112 i t-34-3 pa da se patim
P.S. ko nije probo pantera M10, toplo preporucam, ima gun handling slicno kao pilot, puca dosta brzo (ne bas ko e-25), ima pref MM max t8, postao mi je jedan od najdrazih tenkova
naravno da nemoze doc u top 3 di su t-28, t20 jg pantera, al moze odma za tim uz pilota na 4. i 5. mjesto
al sad bi na prvom alt acc zamjenil t-34-85m koji sam osvojil, za neki t7, jer na tom acc nemam bas ruse osim lightova
i nakon kaj sam se PREPORODIL zamjenom DikeraMaksa za Panter M10 (i na main i na alt )
pa se sad dvoumim izmedju wafel $tejera i scorpiona, oba t7 td, za $vabe i amere (dragi kolege, nepada mi napamet iskeshirat za RHM scorpiona G ak ste krivo pomislili da sam se zabunil kod pisanja )
posto je za vikend medium tenk event, vjerojatno nece davat popuste na prem tenkove da se nebi ljudi previse okoristili kod ove zamjene
a na glavnom acc cu se rjesit per$ina konacno jer ga je pilot i vise nego dobro zamjenio, a mozda utrapim i T34, jos cu vidit
i tu neam pojma kaj bi uzo, ocigledno neki jeftiniji t8, ili m4 reversivaloriserefurbi$hed, ili CDC, ili svedjana s1, FV4202, japanca mediuma, ...
P.S. ko nije probo pantera M10, toplo preporucam, ima gun handling slicno kao pilot, puca dosta brzo (ne bas ko e-25), ima pref MM max t8, postao mi je jedan od najdrazih tenkova
naravno da nemoze doc u top 3 di su t-28, t20 jg pantera, al moze odma za tim uz pilota na 4. i 5. mjesto
Nećeš valjda mijenjati tenkove koji se nemogu kupit goldom ni pravom lovom, ne znam kak se ti tenkovi ono zoveju, al mislim na t34-85m i pilota, t34-85m je malo op u tier-u 6, dosta se koristi u strongholdu jer ima dost dobar reload time i dost dobar front armour koji hoće dingati, čak se više koristi nego cromwell, a pilot je jedan jedini, ist kao i t44-100 il ga imaš il ga nemaš
BTW: ja si već godinu i pol šparam za pem osmicu, u međuvremenu uletio pilot, pa sam slabo zarađivo golde, uglavnom i ja sam premišljao o svemu i svačemu, super pero mi je bio na piku, pa sam odustao i gledao m4 rev, pa odustao i pikirao lowe-a, al sad su ubacili i m4 49 u prodaju za golde, definitivno uz lowe-ta bi ga se isplatilo zamijenit/kupit, m4 49 ima dost dobar front armour pa se može malo agresivnije igrati, taj m4 49 je isti m4 49 liberte, samo nema piceka na kupoli, a taj sa picekom se prodaje samo za pravu lovu
Ja sam se isto zapalio, sve kombinacije pregledao šta bi se dalo zamijenit, osvojio sam onog heavy tank no6, (japanski tigar) prem šestica, ne može trenirati opće regularnu heavy japansku posadu, pa nije od neke koristi, isplatlo bi ga se trampit za nešto drugo, al sam odustao, ipak ću nastavti šparati i zarađivati za neku pem osmicu
Nego ot, btw jeste primjetili da je brko dodao detalje na regularni tigar 1, zgleda opakije nego ikad
A od ovih jeftinijih premiuma moja preporuka definitivno za FV4202...
A od lovaca ako mozes uzmi kineskog lovca... Trenutno uz Libertea najbolji premium kojeg mozes uzeti za golde...

Jel mi mozes objasnit kako promjenit tenkove ?
Ides na kupovinu premium tenka kojeg zelis i desno ti stoji opcija trade in...
Tu odaberea kojeg tenka dajes u "zamjenu" citaj dajes ga u pola prodajne cijene i ostatak nadoplacujes... Trejdat mozes samo tenk istog ili nizeg tiera za veci ne obrnuto...

T34-3 kinez je potezak za igrati ali vjerujte mi da 112 ima najbolji mm u igri. Taj tenk je u 80% slucajeva top tier i postao mi je jedan od najdrazih premium tenkova. Moze podnijeti dosta ako se donja ploca drzi zaklonjena, dobra mobilnost za heavija, alpha topa dobra,nije bas precizan ali za jednog brawlera dobar top.
A jesi li razmatrao T54 first prot.?
Nisam igrao vec duze vremena wot-a ali evo nakon jucerasnjeg updejta ili od srijede kad je vec bio wg je opet poceo starom matematikom ruse napravi OP a ostalo sve da je papir znaci medimu obj 430u je bas jebeni OP tenk za obj 268 4 da ne govorim on je posebna prica.Doslovno mi je se igra zgadila.
i jos usput svi deru gold i mm je katastofa
prvi dan sam uspio odigrat tri bitke novog test servera iliti bete i od tada nista. jel se zna kad ce bit ponovo online.dzabe im sve kad nemos igrat
Probao sma ovaj ct server sa hd mapama, mogu reći da će to bit vrhunski, prosjećan fps mi je 44 sa max detaljima, al nemogu procijenit kolko je fluidno jer mi konstantno leg-a zbog pinga, složili su čak tri ct servera, sve jedan gori od drugoga
Ova transparentnost raslinja bi trebala radit samo u snipe modu, ovako iz ptičje perspektive ne izgleda nešto, ko da se ispovračao netko...
kad si igrao?
Njihov tim izgleda imao više krompirića u timu, iako se ni naši nisu dali.
Nećeš valjda mijenjati tenkove koji se nemogu kupit goldom ni pravom lovom, a pilot je jedan jedini,
... ubacili i m4 49 u prodaju za golde, definitivno uz lowe-ta bi ga se isplatilo zamijenit/kupit, m4 49 ima dost dobar front armour pa se može malo agresivnije igrati, taj m4 49 je isti m4 49 liberte, samo nema piceka na kupoli, a taj sa picekom se prodaje samo za pravu lovu
Nego ot, btw jeste primjetili da je brko dodao detalje na regularni tigar 1, zgleda opakije nego ikad
nego jesi vidijo kak je brko ubacio u ranked mogucnosti zarade za dionicare ™ ?
na prvom altu necu dirat pilota, jer sam ga napola kupio, ali mi t-34-85m stvarno netreba na 3 accounta, posebno ne na tom drugom di su najvise njemci, a od rusa samo lighti, pa bi se rjesio t-3485 za nesto sto bi moglo vise posada trenirat
a posto racunam da cu kad tad imat i njem i usa td (stugi 4 i concept), gledam koji ce biti bolji opcenito
wafel mi ce cini bolji zbog topa, elevacije, i generalnih karakteristika(makar je skoro soma skuplji), jer scorpion ima NULA armour, samo 10° elevacije i HEAT kao prem round
a uzo bi sedmkicu jer mi u biti ni jedna sestica ne treba, da ima $maltrum pzr4 uzo bi njega, al nema
a hevi svabo onaj vk tir 7 je jako skup
na main acc sam gledo promjenit pershinga i t34 jer ih ne igram
A od lovaca ako mozes uzmi kineskog lovca... Trenutno uz Libertea najbolji premium kojeg mozes uzeti za golde...
tak sam nekaj i gledo, al od uk imam onaj kromi berlin i matildu Black Prdac
znam da je liberte dobar, al vec imam FCM 50t
Jel mi mozes objasnit kako promjenit tenkove ?
Trade-In | Special Offers | World of Tanks
T34-3 kinez je potezak za igrati ali vjerujte mi da 112 ima najbolji mm u igri. Taj tenk je u 80% slucajeva top tier....
A jesi li razmatrao T54 first prot.?
cak mi je i jucer "Brko" ™ dao 20% popusta na jedan dan, nakon partije sa t-44, al na main acc imam t-34-85m za to, da ne duplam premiume, bolje bi uzo nekaj za naciju kaj nemam
ali isto imam u vidu da se polako rjesavaju tenkova sa PREF MM (+1) i da bi njih valjalo sakupit prije nego ih sve izbace
112 i t-34-3 su u tome a nemam ih
osvojil sam mukte t34, is-6 i persina, ali is-6 ponekad i odigram, a ova dva ne vec jako dugo
pa kaj nebi onda menjal t34 za npr lowe koji me ispadne u pola cijene, a persina za neki jefiniji t8 tipa fv, sta2, cdc ili rèvâlôrísê
i opet se postavlja iskonsko pitanje, kolko para za kolko muzike?
jel uzet one tvrde a skupe, one sa pref MM na odlasku ili neke jeftinije koje svi bu$he?
dok rjesim ovu litru vina, napisacu kaj sam napravil, imam 20€ na pej palu i 180kn na pejsejf, i 0.9 litri vina i nesto od toga nece dozivjet sutrasnji dan
radje kupi jos vina dobroga pa natoci u sebe.jbs tenkove
112 je ok tenk... Dobar oklop no top kao i kod IS6 nakon pojave novih OP premiuma i SuperHeavya tiera VIII i IX trazi dosta golda... A i pref MM nije kao sto je nekad bio... Sad dobijes pet devetki i tu ti ubaci E75, Mauschena i sl. oklopnjake a od osmica Defendera Chrayslera VK 100 01 P Libertea i onda ti skakljaj sa 175 penna :D
Ali znas i sam uzimaj ono sto ti treba za grindat posadu...
I nezz dali igras SH... Onda definitivno Libertea/Lowe/FV/Rev... Jer su dobri za SH a sa klanskim busterima zarada po partiji ide od 150-200k laganini...