- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cuj kanta. obj 430 2 je najbolji t9 medium. zao mi je sto sam uzeo t62a i prodao njega.
Jel ja to vidim Hrvatsku zastavu na stadionu
Idem odma po tenkovima poljepit male zastavice, nek se vidi s kim imaju posla, kad upadnem u teren
EDIT: jel se mi utrkujemo il igramo nogomet, mogu turbinu ugradit u tenk
EDIT:2 Tek sada sam primjetio, kada je uklonjen logo klana sa tenkova, sa prednje ploče?
Nogomet je ludnica cak kada smo izgubili jednog igraca pobjedili smo 2:1
Ima netko neki dobar mod za promijenu zvuka šestog čula ili da zna kako ručno promijeniti? Ono njihovo pištanje me nervira, imao sam prije dobar mod "Sauron modpack", al nisu ga updejtali od 9.3, a tutorijali na youtubu u komentarima ljudi masovno pišu da im ne radi?
evo danas igram 2 bitke i sve super sve 5. Ali nakon povratka u garažu imam samo tenk sa kojim sam bio u borbi a ostalih 50 tenkova nema predpostavljam da je do xvm-a od QB pa ako znate neki drugi da radi da instaliram. od modova koristim samo xvm i jimbo aim i zoom
@1BIT
T67 je najbolji tenk u igri. I kad gubiš ne pada ti teško :).
Ajmee, nemrem vjerovat, riješil sam 15-tu misiju za lighta, sasvim slućajno, tu misiju već zadnjih tri mjeseci imam uključenu, baš me razveselilo, sad bum još jednu žensku dobil
Da sam imao jedan pogodak manje, nebi riješio misiju...
REPLAY (strong spotting)
Trenutno stanje, još moram, 15-tu misiju za td-ce riješit da kompletiram posadu
Ajmee, nemrem vjerovat, riješil sam 15-tu misiju za lighta, sasvim slućajno, tu misiju već zadnjih tri mjeseci imam uključenu, baš me razveselilo, sad bum još jednu žensku dobil
Da sam imao jedan pogodak manje, nebi riješio misiju...
REPLAY (strong spotting)
Trenutno stanje, još moram, 15-tu misiju za td-ce riješit da kompletiram posadu
TD-15 je lagana ako imas bilo koji TD Tier8 ili vise.
Ja sam svoju odradio sa WTE-100, s tim tenkom je to bilo prelagano za odraditi :)
TD-15 je lagana ako imas bilo koji TD Tier8 ili vise.
Ja sam svoju odradio sa WTE-100, s tim tenkom je to bilo prelagano za odraditi :)
Ma da, al problem je što slabo igram td-ce, ne paše mi što se top mora rotirati sa tenkom, jedino t67 imam, prošli tjedan sam preko t-34 kupio su-85 i sad idem na su-100, pa ću sa njim probati
No.28 t10 in garage
Get a life omg.
No.28 t10 in garage
Kako vas ne smeta igrati sa krivim omjerom?
Maloprije, mapa ENSK, šijemo ih 12:6 i njihova dvojica nam capaju bazu a nitko od naših retarda neće natrag da brani (moj T1 hevi je bio uništen) i izgubimo...
Nije mi jasan takav mentalni sklop. Ali zbilja... Pa valjda djeca sad spavaju, da odrasla osoba ne zna otići braniti bazu... Svašta!
Evo 7 dana premiuma od world of warship koji vrijedi i za tenkove
http://worldofwarships.eu/en/userbonus/#
Prvo idite check pa onda get bonus
"Captain, there are no available bonuses at the moment. Keep an eye out for upcoming events, which will be announced on the Portal!"
"Captain, there are no available bonuses at the moment. Keep an eye out for upcoming events, which will be announced on the Portal!"
Probaj kasnije,i meni je tako jutros pisalo,pa sam maloprije uspio aktivirat
Probaj kasnije,i meni je tako jutros pisalo,pa sam maloprije uspio aktivirat
Ja isto dobio i uspjesno aktivirao kod.
Najbolje od svega je sto nisam nikada igrao World of Warships, ali dobro dodje 7 dana premiuma na tenkicima :)
Najbolje od svega je sto nisam nikada igrao World of Warships, ali dobro dodje 7 dana premiuma na tenkicima :)
Znači ne treba skidat taj wow ni ništa, samo se prijavit na tom linku sa wg acc-om?
Znači ne treba skidat taj wow ni ništa, samo se prijavit na tom linku sa wg acc-om?
Da.
Da.
ja pokusavam cijeli dan, ali bezuspjesno,,,,,,
Ne radi ni meni.
Evo meni radi.
Znači mene bi one stvari koje se dobiju trebale čekati jednog dana ako se uhvatim brodova?
Znaci samo treba povremeno preko tog linka kliknuti i logirat se da bi eventualno doslo? I jucer i danas mi kaze nema nista