World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.293
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

svasta sam dozivio od arty t9,10 al ovo jos ne, bar do sada, ono kad te  tier 7 gw panther pogodi dok si u full hp centurion t9, i ostavi na 20 hp, znaci oplete za 1600 hp, strasno, *ebena igra

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2016 1:05 (game789).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
game789 kaže...

svasta sam dozivio od arty t9,10 al ovo jos ne, bar do sada, ono kad te  tier 7 gw panther pogodi dok si u centurionu t9 full hp i ostavi na 20 hp, znaci oplete za 1600 hp, strasno, *ebena igra

Cesto arty probija centurion tenkove, mene je T92 dok sam bio u hull down sa AX probio kroz kupolu... sigurno me arty vise puta probijala u centurionima nego u leopardima...

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Da ali t10 arty, ali ovaj govnar je bio t7, gdje mu je sa heatom 1200 max dmg naravno ako pogodi motor ili vrh kupole, ali on odvali 1600. Sad i nikad vise ..... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2016 1:23 (game789).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije velika razlika u penu tier 7 i 10 arty, tamo gdje moze probiti tier 10 moze i tier 7 arty na cent 7/1... a za dmg ne znam sta bi reko...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ED63 kaže... 

obratite paznju na novoinstaliranu opremu i consumable bez cega ovo nebi bilo moguce

Cooler se raspada od muke :D. Inače, koliko bitaka "traje" taj consumables?

10 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

Ćobi neznam po čemu T49 nije klasičan scout...ima prilično standardan camo za lighta svog tiera...ja sam uredno bio naprijed na standardnim pozicijama za scouta s njim...bush camp,ili hill rush na minesu npr...

Moj tim je jučer pojeo jedan T49 na Malinovci, ja sam prvi pao u T28 proti nakon 20 sekundi bitke, samo mi se upalila lampica i u 3 šusa sam bio dolje. A svaki put se krećem istom, "sigurnom" rutom, išao gore na brdo ili dolje braniti onaj put uz rijeku (ovisi u kojem sam tenku/tieru). I još pingnem na onaj centralni grm da je lik vjerojatno tamo, ali uskoro više nisam imao kome pingati :)... gledam poslje bitke statse, lik je imao oko 5000 spot dmg.

15 godina
MM9 kaže...

Cent. AX - 8,2k dmg, skoro 3k asista i nema ace-a...

ja sam mislio da je to ocito iz aviona, roko si i spotal nizi tir od sebe, 8-ice i 9-etke, i zato nema ejsa

da si to napravio desetkama, bilo bi

uvijek se dobije daleko vise expa sto je veca razlika u tiru onog koji radi dmg i onog koji ga prima - da si to sa tir 8 napravio, sigurno ejs bez beda

MM9 kaže...
Jel to kinesko pivo kao kineski prem consumable?

kaj ti pak je? kakvo kinesko, ??!?

ovo je TAJLANDSKO pivo, i nije prem conumable nego obican  , prem bi bio whiskey

a sigurno se pitate kako sad tajlandsko kad nema tajlandskih tenkova???!?

pa logicno je, ja sam supertester i prvo uzivo testiram consumablese, pa ako prodju test, krenuce se u izradu thai tree-ja

posto je najava za to Soon ™, ja nastojim testirati utjecaj na svaku naciju, liniju i tir u znanstvene svrhe cisto da se vidi moze li se smanjiti utjecaj pinga 250 na gejmplej koristeci obicni consumable... i moze se, kao sto vidite par postova nazad u partiji sa tajpom, a glavna fora je kad sam vidio MM napisal sam u chat onak u zahebanciji "so i'm the scout in this MM" a tim mi odgovori "kinda"

cak sam otkrio da daju vise od +10% na skil posade ako se koriste po 2 komada za jednu partiju

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
AirLive kaže...
 Cooler se raspada od muke :D. Inače, koliko bitaka "traje" taj consumables?

cons. traje 1/2 do jednu cijelu bitku i mora se aktivirat odma na odbrojavanju dok nije prekasno jer ak se ugrije ne daje svojih +10%

a cooleru pomaze val hladnoce koji je spustio temp sa tropskih 30 na 12 C, hladi i laptop i mene, moram ukljucit drhtanje da se ne aktivira brain-freeze

MoF0 kaže...
Moj tim je jučer pojeo jedan T49 na Malinovci....lik je imao oko 5000 spot dmg.

da nije slucajno dedaa igrao u svojoj bird of pray (romulan cloack build)

p.s. nek neko opet napise ko je dedaa i da nezna nikog ko se zove dedaa, ide odma kod dedee na razgovor informativno-vaspitni ™

uputnice su spremne kod sva tri forumska doktora

10 godina
neaktivan
ED63 kaže... 

cons. traje 1/2 do jednu cijelu bitku i mora se aktivirat odma na odbrojavanju dok nije prekasno jer ak se ugrije ne daje svojih +10%

Navodno da igranje scouta i pasivni spot u nekom grmu troši te cons ko ludo.

ED63 kaže...

p.s. nek neko opet napise ko je dedaa i da nezna nikog ko se zove dedaa, ide odma kod dedee na razgovor informativno-vaspitni ™

uputnice su spremne kod sva tri forumska doktora

Ja sam mislio pitat, ali ništa sad. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2016 10:54 (AirLive).
15 godina
AirLive kaže...
Navodno da igranje scouta i pasivni spot u nekom grmu troši te cons ko ludo.
ED63 kaže...

p.s. nek neko opet napise ko je dedaa i da nezna nikog ko se zove dedaa

Ja sam mislio pitat, ali ništa sad

not fair plane kemp bu$h jako trosi consumablese jer nesmes pucat iz grma nego samo cekas da ti se upali "lampica" ™

a onda jurit kolko te hp/toni nosi dok te ne oneshotaju

ali je jos gore dok se igra arty. puno slobodnog vremena i samo jedna ruka ti treba za klikanje

nekak sam se naucil pit s ljevoma

dedaa je "onaj cije ime ne spominjemo na glas" (vidi heri potera za detalje)

dedaa je bog, batina i car kaj se tice tenkova i njegov post je jaci od EULA-e

dedaa je the artist formally known as GuntherPrien, dok ga nije neki nub reportal i moral je menjat nick(neznam jel moral i platit to)

sad se klice drugacije

da imas neznam kakav dobar skor, uber ultra 1337 super pr0, ak dedaa veli da nevalja onda nevalja

dedaa je uvijek u pravu, dedaa zna bolje, dedaa moze bolje

i izricito je zabranio postanje bilo kakvih skrinshotova ispod ejs tonkera - to mozes cak i negdje iskopat unazad nekog vremena tu na forumu, ali se postavlja pitanje dali vjerujes svojim ocima ili vjerujes dedii

p.s. dole je novi set konzumnih dobara, primjeticete stronk coffee i kukiz i brownie

posebo je namijenjen aktivnom gejmpleju, flenkanju i spotanju s medsima, aktivnom skautanju s lightovima, i pushanju s hevijima

dokazano smanjuje utjecaj krumpira i paradajzicha i bejbi tomata na zivcani sustav

ispitivanja su pokazala i praksa potvrdjuje da konzumacija samo jednog od ovih konzumabla tokom sesije smanjuje zivciranje za 67% i krvni tlak za 43%

majkemi ™

16 godina
World of Tanks

ja da tako peglam moro bi promjenit nick is kemperske pi### u kempersko prase, iako realno kakvo je stanje već sam i mogao.

Dirty dosen
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2016 14:20 (Pislje).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ED63 kaže...

Je, samo što se meni ne pali lampica (jer je nemam) nego se (za)palim ja. A što se tiče arty tu si uvijek u minusu na kraju bitke radi previše tih cons. a i ne smije se bit previše opušten sa cons u lijevoj i mišem u desnoj ruci jer ako ti iznenada uleti neki light, a nemaš potporu onda si najebao.

Skužio sam inače ko je deda, s tim nickom sam samo potvrdio.

A te nove cons ti je dobro držati kod ispuha od laptopa da ostanu topli.

14 godina
Thoroughbred kaže...

Ćobi neznam po čemu T49 nije klasičan scout...ima prilično standardan camo za lighta svog tiera...ja sam uredno bio naprijed na standardnim pozicijama za scouta s njim...bush camp,ili hill rush na minesu npr...

T49 mi je, iako full istražen pomoću free expa i posadom s bulldoga (ne baš sjajna), još uvijek "friški" tenk. Prije nego što sam ga krenuo igrat sam čitao po forumima preporuke za opremu i gameplay, tako da sam na njega nabacio vents, optiku i vstab. I mogu reći da puno bolje igram nego na početku. Ono što sam mislio reći jest da T49 nije tako sjajan scout u usporedbi s AMX ili RU istog tiera. A ta situacija na Malinovci mi nije nikako išla u korist niti sam mogao puno napraviti.

Sad sam se sjetio da moram poništiti skilove posadi 

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Može mi neko objasniti na koji način funkcionira ovo pretreniranje posade za određene tenkove. Npr. imam t40, američki tier 4 TD, idem na zapovjednika i vidim da može sjest u neki tier 10 premium medium, ali na popisu nema tier 5 heavy. Nisam ni išao za tim da ne može sjesti u svaki tenk svoje nacije, pa eto ako bi neko ukratko objasnio u čemu je stvar.

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Sto reci, rijesim sam pola neprijateljskog tima, a moji moroni ne mogu ni 3 ostala tenka rijesit. Ostao sam sam protiv dva O-Ni-ja, jedan od naprijed, drugi od nazad i pusiona...

Rvat katolik!

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Svaki clan moze u bilo koji tenk samo ga moras pretrenirati....goldom ili silverom...koliko ja kuzim gledas da kako linijom ides prema vecim tierevima posadu isto tako prebacivas i pretreniravas za veci tier iste klase her onda pretreniravanjem najmanje gubis i imas bolju posadu na vecem tieru...

A sto se tice premium vozila bez penala mozes bilo koju posadu iste nacije i klase vozila staviti u premium tenk te nacije i klase vozila bez penala i pretreniravanja...

Primjer posada iz KV1 u Churchill III....Oba su ruski teskasi....no nemozes sa T34-85 jer je om medium...
Budi ponosan!
14 godina
neaktivan
World of Tanks

jel vi mozete uc u igru,meni nece ni u eu1 ni u eu2,nzm zasto.

0 0 hvala 0
15 godina
DM-969 kaže...

Navodno su serveri pali. Tako barem Quickybaby i njegov Twitch chat kažu.

Swedish latin super funk.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

nakon patnje sa centurionom konacno stigla nagrada, 21 desetka u garazi,

spremni za misiju 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2016 22:21 (game789).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
DM-969 kaže...

kvikiii 

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
14 godina
Thoroughbred kaže...
sirka666 kaže...
DM-969 kaže...

kvikiii 

nije,evo ga mrtav je  =)

10 godina
neaktivan
FrankMartin kaže...
Svaki clan moze u bilo koji tenk samo ga moras pretrenirati....goldom ili silverom...koliko ja kuzim gledas da kako linijom ides prema vecim tierevima posadu isto tako prebacivas i pretreniravas za veci tier iste klase her onda pretreniravanjem najmanje gubis i imas bolju posadu na vecem tieru...
A sto se tice premium vozila bez penala mozes bilo koju posadu iste nacije i klase vozila staviti u premium tenk te nacije i klase vozila bez penala i pretreniravanja...
Primjer posada iz KV1 u Churchill III....Oba su ruski teskasi....no nemozes sa T34-85 jer je om medium...

Hmm, ne znam jesmo se najbolje razumjeli... Znam da pretreniravanjem posade u različite vrste tenkova gubim, tj. dobivam penalty i znam tu shemu sa premium vozilima istog tipa bez penaltya, ali nisam to pitao.

Ja npr. imam t40 američki tier 4 TD i ako kupim američki tier 5 HT koji se zove t1 heavy, ja ne mogu prebacit/pretrenirat zapovjednika npr. iz ovog t40 jer jednostavno nema te opcije. Mene zanima da mi neko objasni tu shemu.

Evo ss ako nije jasno.

17 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Hmm, ne znam jesmo se najbolje razumjeli... Znam da pretreniravanjem posade u različite vrste tenkova gubim, tj. dobivam penalty i znam tu shemu sa premium vozilima istog tipa bez penaltya, ali nisam to pitao.

Ja npr. imam t40 američki tier 4 TD i ako kupim američki tier 5 HT koji se zove t1 heavy, ja ne mogu prebacit/pretrenirat zapovjednika npr. iz ovog t40 jer jednostavno nema te opcije. Mene zanima da mi neko objasni tu shemu.

Evo ss ako nije jasno.

nema te opcije, jer nemaš T1 heavy u garaži

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
10 godina
neaktivan

Klikni na ono "trenutno vozilo", pa ti automatski sve poštela, onda samo odaberi jednu od one 3 penalty opcije (200 golda 0 penalty, 20000 srebra....).

10 godina
neaktivan

Nemam ni ova 3 na slici pa su na listi...

17 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Nemam ni ova 3 na slici pa su na listi...

da,ali ova tri su premium tenkovi i zato ti možda daje mogućnost za njih, nisam doma na kompu pa ne mogu pogledati, ali moraš kupiti tenk za koji misliš pretrenirati posadu

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 10:24 (jura).
10 godina
neaktivan

Je, zabobravio sam da su to premiumi, ali opet priča ne drži vodu. Npr. nemam t67 za koji znam da nije premium, a i nemam ga u garaži. Nisam ga nikad ni imao, nisam zapravo nikad još kupio nijedan tier 5 tenk u igri.

Ne trebaš me citirati, znam da se odgovor odnosi na mene.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 10:32 (AirLive).
10 godina
neaktivan
Da ti budem iskren neznam zasto ti daje mogucnost da ga pretreniras za T67 mozda jer ga imas istrazenoga? No nebitno ti je jer nema smisla da posadu drzia na T40 a pretreniras ju za T67 nego tek kada kupis T67 i stavis posadu na njega onda ide pretreniravanje...ista stvar i sa T1 Heavy kad ga kupis i stavis tu posadu na njega ako zelis dobit ces sigurno mogucnost pretreniravanja za njega...
Budi ponosan!
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Možeš prebacit posadu iz T40 u T1 heavy,penalty je veći...a za gold ga nema.

EDIT: Kupi T1 heavy bez posade,posadu iz T40 prebaci u barake i onda mozes prebacit na t1 heavy.

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 10:55 (Thoroughbred).

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Je, imam ga istraženog, onda je do toga. Znači ja mogu istu posadu bez problema vozati u bilo koji tenk i vrstu tenka od tiera 1 do 10? Naravno iste nacije.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice