World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.104.014
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
Nemaš pojma u što se upuštaš. Poslušaj moj savjet i pritisni ALT+F4.
Frka85
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Igra je izvor frustracija,ali i užitka...dobro je da izaziva mixed feelings,jer bi u suprotnom vrlo brzo dosadila.

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

5 0 hvala 0
15 godina
Thoroughbred kaže...

Igra je izvor frustracija,ali i užitka...dobro je da izaziva mixed feelings,jer bi u suprotnom vrlo brzo dosadila.

Da, vidiš da te ne ide, odustaneš vratiš se za par sati, vidiš da te dobro ide, ostaneš igrati sve dok ide. Kao kladionica.

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Tako je,a ne glavom kroz zid...evo ja jučer imao 9 poraza za redom...ugasio igru i upalio za 2 sata,6 pobjeda za redom...i za to nije kriva igra već igrači.

RNG je kriv za sve ostalo

Koliko nesreće meni,toliko i svim ostalim igračima...kad bi svima sve prolazilo,tek onda nebi valjalo...zamisli nema RNG-a i tomato te buši iz udaljenosti 500m iz baze (s IS6 npr,stronk camp base) svaki šut,koliko bi to tek bilo frustrirajuće?

1 0 hvala 0
16 godina
Meni osobno nije problem izgubiti...ali kada dobiješ pola igrača u timu koji su botovi nemam riječi. Što reći kada igrač ima 24k paartija i prosječnu štetu 314....doslovno. I takvih redovno 4 do 5 po partiji. Naravno nisam ni ja pro...zaj....i na partiju. Lik vozi scout tenka, stisne 3 puta R i on je svoje obavio. Lik vozi Is-4, stane ispred svih ko hrabri Pero i gotov za 30s.Ajme
Nervira me jer moji porazi traju 4 minute u najboljem slučaju, nervira me konstantni porazi od 15-2, nervira me jer toliko brzo izginemo da ne napravim ništa bitno. Nervira me j.... WG daje x2 za nešto pa tate daju sinovima da trolaju ljude jer valjda će pobijediti 1 od 10.
Eto puno nerviranja za ništa...lol Biti će bolje...xd
Frka85
13 godina
neaktivan

sada mi je lakše ..već sam mislio da mi comp ne valja i da je uklet ali koliko vidim to je samo WG  

iks
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni kad dop*zdi uzmem artija i iskaljujem se na nevinim kemperima. I to onako blindshot jer otprilike znam di se skrivaju tdovi po nekim mapama pa mi se redovito psuje majka cheaterska u chat.

--------------------------------------------------------------------------------------------

6 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Morate razumijeti da je igra free for all, tako da ima djece, ljudi koji upale igru da potroše vrijeme, casual igrača, normalnih igrača i ljubičastih narkomana koji misle ako su ljubičasti da su boga za bradu uhvatili. I na kraju jako mali broj onih koji dobro iskoriste igru kao RavenHR.

Najviše je igrača u prve dvije skupine, preko 60%. Sljedećih 25% je casual i ostatak nas budala 

Moram priznati da se neko vrijeme već uopće ne živciram zbog igre jer:

a) Ne mogu apsolutno ništa ako me arty one-shota (pokoja psovka i ideš dalje)

b) Ne mogu utjecati na mm (pokoja psovka i ideš dalje)

c) Ne mogu utjecati na to kako će drugi igrači igrati (pokoja psovka i ideš dalje)

Mogu samo ja (ili kao dio platoona) najbolje odigrati s obzirom na uvjete i to je to. Živcirati se zbog bilo čega drugog nema smisla jer ne možeš utjecati na ništa, a samo sebi škodiš.

Ako ne ide, gasi igru, promjeni server. Ili zovi nekog u platoon da podijeli tvoju nesreću. Ako ide, onda peglaj do kad ide ili zovi nekog u platoon da podijeli tvoju sreću 

Ako baš ništa ne funkcionira, probajte staviti poljske zastave na sve tenkove jer to vam daje 400% na cammo rating, i 0.1 accuracy 

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2016 12:56 (Entry Point).
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Par postova prije sam spomenuo da jako dugo nisam igrao WOT, ali ovako na prvu nakon 2 dana igranja mislim da ima nekakvog napretka u igri.. partije duže traju i ono što bi se reklo borbeno je..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...

Par postova prije sam spomenuo da jako dugo nisam igrao WOT, ali ovako na prvu nakon 2 dana igranja mislim da ima nekakvog napretka u igri.. partije duže traju i ono što bi se reklo borbeno je..

Igraj još

10 godina
neaktivan
ED63 kaže...

normalni MM je +2, a scout MM je +3

jedina je stvar da britanski lightovi nemaju scout MM nego obican

Scouting: Where to Start? – WoTLabs Articles

Hvala na odgovoru. Inače, ima li neka dobra stranica gdje je opisano kako na kojoj mapi se igra barem otprilike. Nekad bacim oko na ovu stranicu dok odbrojava do početka runde ako mi inače ne ide na toj mapi ili mi je nova mapa. Ako ima neka bolja slobodno preporučite.

Ako mi ide inače, onda me nije briga za preporuke. Idem na svoje "sretno" mjesto. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2016 14:29 (AirLive).
10 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

Meni kad dop*zdi uzmem artija i iskaljujem se na nevinim kemperima. I to onako blindshot jer otprilike znam di se skrivaju tdovi po nekim mapama pa mi se redovito psuje majka cheaterska u chat.

Ne moraš ići na blind, ako znaš gdje se obično krije arty onda malo čekaš dok ne ispali 1. hitac i vidiš odakle je ispalila. Ako pogodiš znat ćeš jer bude "prigušen" hitac. Ako faliješ obično nije neki problem jer arty to niti ne primijeti jer je u "arty modu". Ako pogodiš i ne ubiješ iz 1. onda će shvatiti obično i pomaknut se, tu onda prati jer obično ne paze pa ruše stabla, kućice, ograde... samo da se pomaknu :D. Ja to nekad radim, ali samo kad su barem 3 arty sa svake strane jer ako ih je malo onda je mala vjerojatnost da ćeš ih naći i bezveze gubiš vrijeme umjesto da pomažeš timu. Ali npr. ako imaš u protivničkom timu 3 arty i top tier su onda ako skineš naslijepo (ali sa znanjem gdje su) 1 ili 2, onda si dosta pomogao svom timu.

16 godina
AirLive kaže...
zerocool12 kaže...

Ne moraš ići na blind, ako znaš gdje se obično krije arty onda malo čekaš dok ne ispali 1. hitac i vidiš odakle je ispalila. Ako pogodiš znat ćeš jer bude "prigušen" hitac. Ako faliješ obično nije neki problem jer arty to niti ne primijeti jer je u "arty modu". Ako pogodiš i ne ubiješ iz 1. onda će shvatiti obično i pomaknut se, tu onda prati jer obično ne paze pa ruše stabla, kućice, ograde... samo da se pomaknu :D. Ja to nekad radim, ali samo kad su barem 3 arty sa svake strane jer ako ih je malo onda je mala vjerojatnost da ćeš ih naći i bezveze gubiš vrijeme umjesto da pomažeš timu. Ali npr. ako imaš u protivničkom timu 3 arty i top tier su onda ako skineš naslijepo (ali sa znanjem gdje su) 1 ili 2, onda si dosta pomogao svom timu.

nije mislio na arty, već na ostale tenkove. npr. jednom sam one-shotao Batchata skrivenog u grmu na početku partije, nije bio spotan, ali sam vidio da su moji suigrači bili spotani na tom dijelu mape. bilo je očitom da baš u tom grmu leži zec :-)

ili npr.imaš na Prokhorovci jedan grm na E1 koji često posjećuju skauti, pa kad vidim da rokaju po mojima na liniji 1 i 2 samo naslijepo zveknem jednu granatu u taj grm...

16 godina
World of Tanks

Pozdrav, tenkaroši, zna li netko kakav je status sa onim britanskim mediumom tier 10, koji bi trebao postati premium osmica, kakvi će biti zahtjevi da se njega osvoji?

di treba potpisat?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako vidis da neprijatelj ima nasha i/ili tostera velika je vjerojatnost da je u pozadini za grmom tako da ih je jako lako unistiti na sljepo. Također jedni od omiljenih su mi togovi i oi-evi s njihovom brzinom i velicinom pogodis ih kad god hoces. Iako mi je dosadno igrati sa artijom moram zbog misija. Jednom kad znas di se otprilike krecu koji tenkovi sijes nered kolko zelis.

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
shark kaže...

Pozdrav, tenkaroši, zna li netko kakav je status sa onim britanskim mediumom tier 10, koji bi trebao postati premium osmica, kakvi će biti zahtjevi da se njega osvoji?

oko 19.01. su rekli da bi trebale doći misije...

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2016 15:17 (jura).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo ako koga zanima,naletio sam na neke nacrte koji pokazuju debljinu oklopa na njemačkim vozilima,ima još puno toga (ima i za ruse neš) ali server je užasno loš i teško je doći do toga, tak da ako koga zanima mogu još uploadati kad proradi.

btw. što da stavim na leoparda (najviše zbog misija) coated ili binoculars? 

2 Coated Optics
0 Binoculars
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2016 17:24 (zerocool12).

2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Kupio sam makatu wot, pa eto imam još dva invite coda za nove igrače

T2 light premium tenk+garage slot

7 dana premiuma

1000 golda

Pa ako nekog zanima, ili zna nekoga tko bi zelio poceti igrati neka se javi na PM, meni ne trebaju pa da ne propadne

EDIT: Da nije dupli post, posto je akcija jos 12 sati pa molim savjet za trecu opremu na cromwellu i fireflyu, cromwell igram dosta agresivno, u pocetku malo spotanja, a firefly igram kao polu td/polu medium, dolje su slike posade i opreme 

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2016 18:07 (ficosime).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
dado314 kaže...

nije mislio na arty, već na ostale tenkove. npr. jednom sam one-shotao Batchata skrivenog u grmu na početku partije, nije bio spotan, ali sam vidio da su moji suigrači bili spotani na tom dijelu mape. bilo je očitom da baš u tom grmu leži zec :-)

ili npr.imaš na Prokhorovci jedan grm na E1 koji često posjećuju skauti, pa kad vidim da rokaju po mojima na liniji 1 i 2 samo naslijepo zveknem jednu granatu u taj grm...

Je vidim sad, moja greška. A ovo što sam rekao za arty ja osobno nekad koristim i zna biti korisno za tim.

13 godina
neaktivan
ficosime kaže...

Kupio sam makatu wot, pa eto imam još dva invite coda za nove igrače

T2 light premium tenk+garage slot

7 dana premiuma

1000 golda

Pa ako nekog zanima, ili zna nekoga tko bi zelio poceti igrati neka se javi na PM, meni ne trebaju pa da ne propadne

EDIT: Da nije dupli post, posto je akcija jos 12 sati pa molim savjet za trecu opremu na cromwellu i fireflyu, cromwell igram dosta agresivno, u pocetku malo spotanja, a firefly igram kao polu td/polu medium, dolje su slike posade i opreme 

Ventilacija na oba.

Toni
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li je malinovka obrisana. I prohhorovka i vatrena izbocina?????? Igram LT15 za t55a i zadnjih 1000 bitaka nema tih mapa!!!! Imam osjecaj da cu prodat acc i pocet igrat supermario

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta je pao server EU1, nemremo strongohld odigrat, u jednom nas izbaci u pol bitke, a u drugom na kraju bitke nam neda van, izađem iz igre na alt+ctr+del i nemrem se više spojit na EU1, na EU2 ide bez problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ja sam imao problema i sa eu2. Poginem u bitci i nakon par minuta pogledam jeli mi tim dobio ili izgubio. Piše mi da mi je tenk još u bitci, a postotak pobjeda je drugačiji od prošle bitke. Odspojim se da ponovno uđe i neće. Nakon par puta je uspjelo, ali neko vrijeme nije htjelo ni eu1 ni eu2. Inače mi stoji na auto, ali sam mijenjao. Više od pola sata sam čekao da mi se tenk vrati iz bitke.

EDIT: Vidim sad da je eu1 nedostupan, valjda je onda meni nešto sa vezom bilo kod eu2.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2016 0:01 (AirLive).
16 godina
cveletdi kaže...

Da li je malinovka obrisana. I prohhorovka i vatrena izbocina?????? Igram LT15 za t55a i zadnjih 1000 bitaka nema tih mapa!!!! Imam osjecaj da cu prodat acc i pocet igrat supermario

Ja sam odigrao više od 100 partija sa wz 132 i niti jednom ali bez zaj.... nijti jednom prohorovka ili malinovka....užas užasa.

Frka85
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa ni ja ne zajebavam. Bar 500 da ne kazem 1000 i neda. Ensk baren 80puta. Pa dan ga jebo. Nemos da zuna imat 7000 bez te 3 mape. Imo na redshire i murovanki po 6000 al nemos 7. 

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

8 partija za redom pobjede sa T-127. Šteta što nije moj acc...

Evo jedna masna iz Ruinberga (kad sam se sjetio da mi strojnice ne mogu ništa). Igrano na EU2, na EU1 se nije htio spojiti...

Nisam ja ništa prčko.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2016 0:32 (Spiridon).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Da, baš sam htio reći, sad je i meni EU1 nedostupan

BTW: hahah, lik je popizdil na mene, al nisam niš kriv, fakat kako je moguće da dva puta penam sa IS-3 prednju gornju ploću na Obj.140, i to je lik još na brdu, a ja ga odozdola gađam, a gađal sam ga sa AP standardnim granatama... ja tier VIII, on tier X

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
1BIT kaže...

To je i meni bilo čudno, ja sam prekjučer u timskim bitkama osvojio 1 dan premiuma i jučer cijeli dan igram sa crhurchill III, hitil sam posadu iz T-10 u njega, pa grindam malo, zarada mi je od 20 000 do 40 000 po bitci i stalno mi piše 2k exp, 2,5k exp nakon bitke, ja sav heppy ko ovisnik igram cijeli dan od jutra do 15 popodne, odspavam 2 sata, nešto pojedem i natrag igrat dok mi premium ne istekne, uglavnom uspio sam spiskati 1 800 000 na opremu koja je bila na popustima, te sam u jednom danu uspio zaraditi 1 100 000, a trebam 2 000 000 da bih mogao kupiti vk45.02A, koji je na popustu do 25 (ako se ne 

EDIT:

Danas malo igram sa O-Iem i bounce-a me Rhm, ja tier VI, on Tier VIII, kako sam se nasmijao

BTW: stronk russian programing, shell kasni, a ekspoliza se već dogodila na mom oklopu

ma smijurija od igre stvarno.....ja upalim s vremana na vrijeme tek toliko da vidim neku novu glupost koju su ubacili pa sam vidio tog O-I ma genijalno.....

Team32Ipe77
15 godina
Entry Point kaže...
a) Ne mogu apsolutno ništa ako me arty one-shota (pokoja psovka i ideš dalje)

b) Ne mogu utjecati na mm (pokoja psovka i ideš dalje)

c) Ne mogu utjecati na to kako će drugi igrači igrati (pokoja psovka i ideš dalje)

ja sam tolko puta lupal sakom po stolu pored misha jer sam jednom lupio po tastaturi, 80 kuna i vozi dalje - al sad nemogu jer sam na lap tastaturi  a usb mi ne stane na stol, al da ima neka periferija da se nabija po njoj shakom  a ona ti puni bateriju, nebi ni trebal uticnicu

AirLive kaže...

Inače, ima li neka dobra stranica gdje je opisano kako na kojoj mapi se igra barem otprilike.

najbolje ima kod kralja, cara i boga i batine skautanja -tazilona (sry dedaa) ProScout

mister hrv i njegovi savjeti

Lert's collection of guides - Game Guides and Tutorials - World of Tanks official forum  vodici za nove

KingAlphyn's Noob-Friendly Tips - Game Guides and Tutorials - World of Tanks official forum  isto tako

Video: Tank Academy - Scouting | Videos | World of Tanks

Video Tutorial: The Camo Factor | Videos | World of Tanks

in memoriam: crtica... pocivaj u digitalnom miru  Video: T-50-2 Review | Videos | World of Tanks

zerocool12 kaže...
btw. što da stavim na leoparda (najviše zbog misija) coated ili binoculars? 

leopard tir 5: vent, optika i binos

Leopard 1 - vent, optika i vertikal

ficosime kaže...
savjet za trecu opremu na cromwellu i fireflyu, cromwell igram agresivno, u pocetku malo spotanja, a firefly igram kao polu td/polu medium,

firefly - posada ok, mislim da ti cak ide i vertikal gore, ali posto kempas i imas skilse, netreba vertikal, a ni optika zbog binosa, znaci samo vent i ramer, standardna postava, vent povecava dodatno punjenje a i preciznost

crommie - e kad bi tu iso vertikal .... nemas puno izbora, ramer vent i optika, al si po " mojem misljenju " ™ shebo posadu, guneru stavi snap shot, a i comanderu  i loaderu ce trebat pun quratz da se napune perkovi... ljudi cesto stavljaju taj deadeye ali je to samo 3% sanse za kritikal, a ti je jedan od 33 shuta, po meni premalo, i daleko je bolji npr. designated target koji da osvjetljava jos 2 sekunde ekstra, ali je primaran snap, posebno na takvom tenku koji najvise puca iz pokreta, nemre uzet Vstab i ima gun handling ko kv-2

Spiridon kaže...

Šteta što nije moj acc...

ma ti si kralj alt accountova

imam ja 3-4 od frendova kaj ih ne koriste, 2 svoja alt, a i na glavnom bi se dalo grajndat 2-3 smjene dnevno ak imas viska vremena, ja ne drhtim od vajolet stet pedding-a

P.S. ujutro oko 2.30 po vasem vremenu se srusil wowp server i bio off duze vrijeme, vjerojatno je lociran negdje uz eu 2 pa zato

po mojem vremenu je zato jer je edo u tajlandu ali i dalje cita forum

ping wowp 250-300, ping wows 150, da ne vjerujes, sigurno je taj server negdje u rusiji

dosta laprdanja, treba zgrajndat centa 1-2-7 dok je premium zajt (hvala wowp )

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
17 godina
Negdje sam naletio na info da uz deadeye imaš više criteva ali da se samim time i dosta povećava količina criteva koji nerade dmg. Dobiješ obavijest da si ga critnuo a o dmg niti riječi. Ugl. Ne isplati se trošiti skill na to.

Taj info imam od kad su uveli deadeye jedino ako nisu nešto mijenjali.
ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice