World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.775
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Mistercro kaže...
ficosime kaže...

Pijani rusi, otključam top na T-10 i izbaci mi ovo 

Nisu pijani rusi nego si otkljucao top koji je isti za IS4 pa je is4 dobio sve otkljucane module, a sa tim elitni status :)

Nista, u tom slucaju super je znati da imam otkljucan tier X tenk linije koju nisam niti krenuo

15 godina
World of Tanks

Dobar stari E3 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ficosime kaže...
Mistercro kaže...
ficosime kaže...

Pijani rusi, otključam top na T-10 i izbaci mi ovo 

Nisu pijani rusi nego si otkljucao top koji je isti za IS4 pa je is4 dobio sve otkljucane module, a sa tim elitni status :)

Nista, u tom slucaju super je znati da imam otkljucan tier X tenk linije koju nisam niti krenuo

nemaš otključan IS4, već otključane sve module, a to je top 122 mm M62-T2 (ostali moduli su stock). imaš ti preko 200k expa do IS4

11 godina
Mistercro kaže...

Btw sutra radim 24h humanitarni stream, dosta poznatih streamera se najavilo da ce doci i odigrati koji game u platoonu, Orzanel, Anfield, Overlord_prime, Ritagamer, Jingles, Sir_Havoc, biti ce ekipa iz Kazna_kru tima, poznati Hr youtuber Techxpose koji isto igra tenkove itd, pa ako tko zeli moze naletiti, sutra od podne ide pa eto.. Mozda i bude neki giveaway sa bonus kodovima no vidimo to sutra sa wargamingom :)

Gdje se to gleda?

Samomrzeći hrvat
15 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
Mistercro kaže...

Btw sutra radim 24h humanitarni stream, dosta poznatih streamera se najavilo da ce doci i odigrati koji game u platoonu, Orzanel, Anfield, Overlord_prime, Ritagamer, Jingles, Sir_Havoc, biti ce ekipa iz Kazna_kru tima, poznati Hr youtuber Techxpose koji isto igra tenkove itd, pa ako tko zeli moze naletiti, sutra od podne ide pa eto.. Mozda i bude neki giveaway sa bonus kodovima no vidimo to sutra sa wargamingom :)

Gdje se to gleda?

U čarobnu kuglu

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Gleda se na xhamster.com

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

5 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

Gleda se na xhamster.com

Provjereno dobar sadržaj. 

11 godina
World of Tanks

Jesul se ovi iz wargaminga nesto zajebali ili sam ja lud.Na stranici njihovoj pise da ce od 9 do 11 bit x2 svaka pobjeda,sad odigram s t29 i pobjedim,kad ono nema vise x2

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Acex kaže...

Jesul se ovi iz wargaminga nesto zajebali ili sam ja lud.Na stranici njihovoj pise da ce od 9 do 11 bit x2 svaka pobjeda,sad odigram s t29 i pobjedim,kad ono nema vise x2

Sad ti je 11:08

Nego da pitam izbacuje li jos nekoga iz igre van bez ikakvog razloga. Znaci igra mi se gasi sama od sebe, aping mi skace na 800-999 i blokira i trza. Prije 2 dana postavljena nova oprema iz Bnet-a jer sam reklamirao stari router

17 godina
neaktivan
tadic kaže...
Acex kaže...

Sad ti je 11:08

Nego da pitam izbacuje li jos nekoga iz igre van bez ikakvog razloga. Znaci igra mi se gasi sama od sebe, aping mi skace na 800-999 i blokira i trza. Prije 2 dana postavljena nova oprema iz Bnet-a jer sam reklamirao stari router

pa mislil je na datum od 9.01 do 11.01, a ne sate,hahaha

edit:jučer i prekjučer kad sam igral sve ok kod mene

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2016 11:17 (jura).
14 godina
jura kaže...
tadic kaže...

pa mislil je na datum od 9.01 do 11.01, a ne sate,hahaha

edit:jučer i prekjučer kad sam igral sve ok kod mene

Onda sam se ja zeznuo... Uglavnom odigrao par borbi i nema vise x2 poslije prve pobjede. Znaci opet neka laz iz wot-a.

11 godina
World of Tanks

Taman sam mislio istrazit t32 i amx 30 u ova tri dana kad je x2 svaka pobjeda,ali wargaming ocito zaboravio na to

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Acex kaže...

Taman sam mislio istrazit t32 i amx 30 u ova tri dana kad je x2 svaka pobjeda,ali wargaming ocito zaboravio na to

sve je ok.X2 je svaka pobjeda,ali moraš biti među prvih 10 po exp-u

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
13 godina
neaktivan
World of Tanks

X2??? Što onda ne valja sa matematikom dolje??? Jer po meni to ispada X3. Ili je za prvu pobjedu X3?

Sad sam skužio

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2016 16:26 (hoss).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam ni znao za to x2 xD, vidim ja čudno mi sa T54 svaka po 2-3 k expa aj brijem da sam toliko dobar haha :D

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

To je i meni bilo čudno, ja sam prekjučer u timskim bitkama osvojio 1 dan premiuma i jučer cijeli dan igram sa crhurchill III, hitil sam posadu iz T-10 u njega, pa grindam malo, zarada mi je od 20 000 do 40 000 po bitci i stalno mi piše 2k exp, 2,5k exp nakon bitke, ja sav heppy ko ovisnik igram cijeli dan od jutra do 15 popodne, odspavam 2 sata, nešto pojedem i natrag igrat dok mi premium ne istekne, uglavnom uspio sam spiskati 1 800 000 na opremu koja je bila na popustima, te sam u jednom danu uspio zaraditi 1 100 000, a trebam 2 000 000 da bih mogao kupiti vk45.02A, koji je na popustu do 25 (ako se ne varam), tako da imam vremena, T-10 sam igrao samo 32 puta, a imam posadu u fullu sa 85% drugog skilla

Zanimljivo, churchilla III baca sa tierom V i VI, a sa premium accountom samo u tier V, rasturio sam ih ko beba zvečku

60+bitaka+u+jednom+danu+=) 60+bitaka+u+jednom+danu+=)

EDIT:

Danas malo igram sa O-Iem i bounce-a me Rhm, ja tier VI, on Tier VIII, kako sam se nasmijao

BTW: stronk russian programing, shell kasni, a ekspoliza se već dogodila na mom oklopu

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2016 10:52 (1BIT).
Moj PC  
8 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam igrao neko vrijeme i ovih dana sam odigrao koju partiju i ova igra postaje sve ludja lol.

Prvo se parkiram sa scoutum na Jagtigra na gizicu i iz nekog razloga nemogu pucati na njega, morao sam mu stati na side da ga ubijem, onda se parkiram Ferdi na guizicu pucam i granate prolaze kroz njega, niti je dmg, niti ding, nista, samo granate prodju kroz njega lol. Ja igram sa prem Jagtigrom88 i penam is3 u gun mantlet 5/5 s 203 pena, lik mi jebe sve zivo i mrtvo i kaze da ce poslati video wg da me banaju rofl. Igram par partija s m4 i sa drugog kraja mape busim kv1 sa heat derpom kao da ima 13 armora lol, dodje mi da se ispricavam ljudima poslije partije, ovaj m4 derp ima fun factor 11/10 btw.

Jedna stvar se nije promjenila, igru igra i dalje gomila debila. Mapa je El Halluf, mod encounter, lik u t10 partiji igra t57, ocisti sve na sjeveru i kaze da mu treba cap misija za t55a, nas je 5 zivih plus on, u njih ostao neki bot td u bazi i dva artija. Nasa dva lika mu psuju i govrore mu da je bot, t28 prot koji se nije makao iz baze dolazi i pogodi ga, taj prot je imao jedan hit cjelu partiju, za razliku od t57 koji je uradio 3600dmg i jos spotao 1500. Ja igram sa t49, vratim se iz njihove baze, ubijem prota i pomognem t57 da capa. Mislim da bi igraci kao ovaj prot trebali dobiti perma ban, inace to koliko su ljudi jadni u tome da ne zele pomoci nekome oko misije je dno dna.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2016 15:02 (Mquany).

9 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
World of Tanks

:)

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

0 0 hvala 0
14 godina
Mquany kaže...

Nisam igrao neko vrijeme i ovih dana sam odigrao koju partiju i ova igra postaje sve ludja lol.

Prvo se parkiram sa scoutum na Jagtigra na gizicu i iz nekog razloga nemogu pucati na njega, morao sam mu stati na side da ga ubijem, onda se parkiram Ferdi na guizicu pucam i granate prolaze kroz njega, niti je dmg, niti ding, nista, samo granate prodju kroz njega lol. Ja igram sa prem Jagtigrom88 i penam is3 u gun mantlet 5/5 s 203 pena, lik mi jebe sve zivo i mrtvo i kaze da ce poslati video wg da me banaju rofl. Igram par partija s m4 i sa drugog kraja mape busim kv1 sa heat derpom kao da ima 13 armora lol, dodje mi da se ispricavam ljudima poslije partije, ovaj m4 derp ima fun factor 11/10 btw.

Jedna stvar se nije promjenila, igru igra i dalje gomila debila. Mapa je El Halluf, mod encounter, lik u t10 partiji igra t57, ocisti sve na sjeveru i kaze da mu treba cap misija za t55a, nas je 5 zivih plus on, u njih ostao neki bot td u bazi i dva artija. Nasa dva lika mu psuju i govrore mu da je bot, t28 prot koji se nije makao iz baze dolazi i pogodi ga, taj prot je imao jedan hit cjelu partiju, za razliku od t57 koji je uradio 3600dmg i jos spotao 1500. Ja igram sa t49, vratim se iz njihove baze, ubijem prota i pomognem t57 da capa. Mislim da bi igraci kao ovaj prot trebali dobiti perma ban, inace to koliko su ljudi jadni u tome da ne zele pomoci nekome oko misije je dno dna.

Slazem se sa tobom. Na nasu zalost igra je vec odavno izgubila svoj smisao i timsko planiranje koje je potrebno za pobjedu i napredovanje.

Naime igra se svela na GOLD idiote koji odgovaraju WOT-u,a to sto je i igri divlji zapad to nikome vise nije vazno.

Vazno je uzeti sto vise novaca od idiota pa zbog toga na tjednoj bazi izbacuju se "super" gold teknovi tipa is3,sherman,pershing...i milijun drugih jer AMEBE nisu sposobne istraziti i kupiti tier 8 tenk.

Kako onda isplanirati i napraviti nesto sa takvom ekipom koju cini 70% navedenih idiota. 

Sad ce se javiti pametnjakovici tipa "tvoj uspjeh ovisi samo o tebi..." E pa nije tako,ovo je timska igra i uspjeh pojedinca se temelji na sposobnosti suigraca u timu da se organiziraju i naprave nesto na mapi.

Uglavnom WOT yebite se zbog upropastavanja igre koja je bila zanimljiva prve 2-3 godine.

14 godina
neaktivan
tadic kaže...
Mquany kaže...

Slazem se sa tobom. Na nasu zalost igra je vec odavno izgubila svoj smisao i timsko planiranje koje je potrebno za pobjedu i napredovanje.

Naime igra se svela na GOLD idiote koji odgovaraju WOT-u,a to sto je i igri divlji zapad to nikome vise nije vazno.

Vazno je uzeti sto vise novaca od idiota pa zbog toga na tjednoj bazi izbacuju se "super" gold teknovi tipa is3,sherman,pershing...i milijun drugih jer AMEBE nisu sposobne istraziti i kupiti tier 8 tenk.

Kako onda isplanirati i napraviti nesto sa takvom ekipom koju cini 70% navedenih idiota. 

Sad ce se javiti pametnjakovici tipa "tvoj uspjeh ovisi samo o tebi..." E pa nije tako,ovo je timska igra i uspjeh pojedinca se temelji na sposobnosti suigraca u timu da se organiziraju i naprave nesto na mapi.

Uglavnom WOT yebite se zbog upropastavanja igre koja je bila zanimljiva prve 2-3 godine.

E bas zbog takih idiot sam prestao igrat,nisam usao vise od pola godine u igru i nemislim,a stao sam na 21000 bitki i 53%pobjeda,al jednostavno mi se igra zgadila od kad igraju idioti koji  nemogu izucit jednu 8-icu,a o 10-kama da i negovorim,a i ako ima desetku onda je -idiot na kvadrat koji nema pojma,jako žalosno .

13 godina
neaktivan
World of Tanks

http://wotreplays.com/site/2401095#malinovka-rapture868-koda_t_24

Nisam očekivao da će mi česi ovako dobro leć, ne mogu prestat igrat s tom linijom :D

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tadic kaže...

Ovo prvo boldano mi je totalno smiješna konstatacija...Ne znam kakvo ti timsko planiranje očekuješ u randomu gdje te igra baci sa 14 drugih random igrača. U randomu toga nema i što se prije pomiriš s tim lakše će ti biti igrati. Rijetke su situacije kada dobiješ tim koji od početka partije igra pametno. I stoga dolazimo do ovog drugog boldanog...da tvoj uspijeh zavisi od tebe...iako je koncept igre timski da se dva tima bore jedan protiv drugoga u sustini igra je svako za sebe jer random je takav. Osloniti se na random saigrača je kao i bingo...velike sanse su da dobijes a jos vece da neces da dobijes.

11 godina
neaktivan
World of Tanks

ubace 4 tenka tier 5 medu trojke,a nigdje tier-a 4...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Čekaj kad te sa tier 4 ligth tenkom ubaci u tier 7. 

Inače, jeli to ovisi o tenku ili svi tier 4 lightovi mogu vidjeti tier 7 u borbi? Jer sam sa covenanterom odigrao 55 bitaka i nijednom tier 7, a sa ovim kineskim m5a1 stuartom u 6 bitaka već 2 puta vidio sedmice.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2016 21:57 (AirLive).
16 godina
World of Tanks
Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Inače, jeli to ovisi o tenku ili svi tier 4 lightovi mogu vidjeti tier 7 u borbi? Jer sam sa covenanterom odigrao 55 bitaka i nijednom tier 7, a sa ovim kineskim m5a1 stuartom u 6 bitaka već 2 puta vidio sedmice.

Ma nije mi jasno kako mogu sa tier 3 odma na 5 a nema nijedne jedine cetvorke..i nevjerojatno,svi tier 5 su ostali u igri,pa kako li je to moguce 

15 godina
fizicar1 kaže...

ubace 4 tenka tier 5 medu trojke,a nigdje tier-a 4...

tir 4 igraju partiju samo za sebe sa preferential matchmakingom negdje drugdje

AirLive kaže...

normalni MM je +2, a scout MM je +3

jedina je stvar da britanski lightovi nemaju scout MM nego obican

Scouting: Where to Start? – WoTLabs Articles

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Malo sam se navikao na tiger 1, i moram reć da je tenk odličan ( sa jačim otključanim topom, bez tog topa je teško), 3 od 4 gamea napravim bar 1500 dmg, i dobijem cistih 10k capsa bez premiuma :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Saphire kaže...

Malo sam se navikao na tiger 1, i moram reć da je tenk odličan ( sa jačim otključanim topom, bez tog topa je teško), 3 od 4 gamea napravim bar 1500 dmg, i dobijem cistih 10k capsa bez premiuma :D

Nije loš tigar 1, ali pre bušan je i kad te unište, popravci su tolko skupi da se slabo zarađuje sa njim, po mom mišljenju mu je održavanje najveća mana...

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nakon skoro dvije godine neigranja WOT-a ponovno sam pokrenuo grdosije i mogu reći da su mi jako nedostajali :) 

Moj PC  
5 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice