World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.275
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
zerocool12 kaže...
Mauro kaže...
ficosime kaže...

Evo da ne pišem svakom posebno, hvala na odgovoru. Nisam znao za ove boje koje prikazuje, nisam ni obraćao pažnju na to. Koliko sam gledao na internetu, vidim da kad je crveno nema šanse da probiješ (oklop je jači od max penetracije koju moja granata proizvodi) kad je zeleno trebalo bi sigurno probit, osim ako ne promaši metu iako je naciljana (oklop je ispod min penetracije koju moja granata proizvodi), a kad je narančasto onda pstoji šansa (oklop je negdje između min i max penetracije...) Evo baš danas igram i naciljam lovca na tenkove u prednji oklop i oštetio ga više puta zaredom (imao sam 5 granata u cijevi), a marker narančast.

Što se tiče golda nisam ga još nikad koristio, ako ga kupujem creditsima preskupo je jer mogu kupiti cijeli magazin običnih granata za praktično 1 ili 2 gold granate. Jedini gold koji trenutno imam je 300 što sam dobio kad sam promijenio password :D. Njega čuvam, neću odmah kupovati premium tenk ili tako nešto, inače sam imao neki početni premium tenk kojeg dodjeli igra sama, ali sam ga prodao radi gužve u garaži :D.

Sviđa mi se ova stranica sa 3d modelom, svakako će pomoći. Hvala na linku.

I na kraju me zanima kakve prednosti/nedostatke imam od horizontalne stabilizacije u snipe modu i serverskog ciljnika? Za dinamičku kameru koliko vidim bolje da je ugašena jer mi se onda stalno trese ekran bilo da ja pucam ili drugi mene pogode, što dosta otežava ciljanje. Inače, sve 3 opcije su mi isključene.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 15:38 (AirLive).
16 godina
neaktivan
lordphoenix kaže...

Neznam jel bilo, al' ako nije evo ga. bonus kod za dan premiuma: WOWSALIENWARE

Što se tiče tih bonus kodova ( nikad nisam nijedan koristio, a nisam ih ni tražio ), može li ih više ljudi aktivirati ( barem ove malene kodove za dan premiuma )?

Vjerojatno je glupo pitanje, ali eto :D ako su neki kodovi tako globalni, ima li još takvih kodova iz prošlosti koji se i dalje mogu aktivirati?

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Evo da ne pišem svakom posebno, hvala na odgovoru. Nisam znao za ove boje koje prikazuje, nisam ni obraćao pažnju na to. Koliko sam gledao na internetu, vidim da kad je crveno nema šanse da probiješ (oklop je jači od max penetracije koju moja granata proizvodi) kad je zeleno trebalo bi sigurno probit, osim ako ne promaši metu iako je naciljana (oklop je ispod min penetracije koju moja granata proizvodi), a kad je narančasto onda pstoji šansa (oklop je negdje između min i max penetracije...) Evo baš danas igram i naciljam lovca na tenkove u prednji oklop i oštetio ga više puta zaredom (imao sam 5 granata u cijevi), a marker narančast.

Što se tiče golda nisam ga još nikad koristio, ako ga kupujem creditsima preskupo je jer mogu kupiti cijeli magazin običnih granata za praktično 1 ili 2 gold granate. Jedini gold koji trenutno imam je 300 što sam dobio kad sam promijenio password :D. Njega čuvam, neću odmah kupovati premium tenk ili tako nešto, inače sam imao neki početni premium tenk kojeg dodjeli igra sama, ali sam ga prodao radi gužve u garaži :D.

I na kraju me zanima kakve prednosti/nedostatke imam od horizontalne stabilizacije u snipe modu i serverskog ciljnika? Za dinamičku kameru koliko vidim bolje da je ugašena jer mi se onda stalno trese ekran bilo da ja pucam ili drugi mene pogode, što dosta otežava ciljanje. Inače, sve 3 opcije su mi isključene.

Zeleno ne znači da ćeš sigurno probit, zeleno znači da je pen tvog topa veći od debljine armora na tenku,no u tu računicu ne ulazi i kut armora,odnosno dal je armor spaced ili ne. Puno puta sa HE granatama možeš napravit neki manji dmg iako ne probijaš tenk.

Kaj se tiče golda,prvenstveno sam govorio o gold granatama, možeš ih kupit za ovaj ingame novac,ali nije isplativo za stalno pucanje. 

--------------------------------------------------------------------------------------------
15 godina
zerocool12 kaže...
AirLive kaže...

Zeleno ne znači da ćeš sigurno probit, zeleno znači da je pen tvog topa veći od debljine armora na tenku,no u tu računicu ne ulazi i kut armora,odnosno dal je armor spaced ili ne. Puno puta sa HE granatama možeš napravit neki manji dmg iako ne probijaš tenk.

Kaj se tiče golda,prvenstveno sam govorio o gold granatama, možeš ih kupit za ovaj ingame novac,ali nije isplativo za stalno pucanje. 

Sta se tice golda, dal je nuberski rokati gold, pa sigurno da je, al ako je gold vec u igri za creditse nema smisla ne iskoristiti ga... al nemoj biti noob i spamati gold, ja na svakom tenku imam barem 5 gold granata, jer kada situacija zagusti ili vidis da je napeto (tipa 5 na 5 ostalo i vazno je da prezivi svatko) onda stavis gold ako nisi siguran da ces penat protivnika... Neke situacije iziskuju gold, ako vidis da imas epic rundu i tjesna ti situacija, ubaci gold granatu 

I svakako imas uvijek par HE granata u tenku, odlicne su protiv tenkova slabijeg oklopa jer stvaraju veci dmg, drugo ako vidis da neki tenk ne mozes penati nikako jer se tako postavio onda izrokaj HE po njemu, sj*bi mu module, top, člana posade i skini nesto hpa  i trece kada trebas decapat kad ti protivnik cappa zastavu, uvijek natovari HE, jer AP pa cak i gold granata nece uvijek probiti i moze biti da neces uspjeti resetirati, HE granata ce načelno u 99% slucajeva napraviti barem 1hp dmg ili ostetiti modul i tak resetirati cap

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 19:33 (ficosime).
16 godina
neaktivan
ficosime kaže...
zerocool12 kaže...
AirLive kaže...

Sta se tice golda, dal je nuberski rokati gold, pa sigurno da je, al ako je gold vec u igri za creditse nema smisla ne iskoristiti ga... al nemoj biti noob i spamati gold, ja na svakom tenku imam barem 5 gold granata, jer kada situacija zagusti ili vidis da je napeto (tipa 5 na 5 ostalo i vazno je da prezivi svatko) onda stavis gold ako nisi siguran da ces penat protivnika... Neke situacije iziskuju gold, ako vidis da imas epic rundu i tjesna ti situacija, ubaci gold granatu 

Jest njuberski al kad te sa vk30.01p stavi u tir 8 match di ne probijaš ni lightove onda moraš ispucat nekoliko gold granata. Inače mislim da je bolje kupit čokoladu nego gold granate ako ti se baš troši lova,jer posada puno znači. Btw. nisu ni te gold granate tako jake kako se misli za njih.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 19:43 (zerocool12).
12 godina
World of Tanks

jadnicak, ni sam nije znao sta ga snaslo....

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
zerocool12 kaže...

Jest njuberski al kad te sa vk30.01p stavi u tir 8 match di ne probijaš ni lightove onda moraš ispucat nekoliko gold granata. Inače mislim da je bolje kupit čokoladu nego gold granate ako ti se baš troši lova,jer posada puno znači. Btw. nisu ni te gold granate tako jake kako se misli za njih.

Upravo to, znao sam bouncat s APCR granatom iz IS-3 govna kao sto su t-150 

marionezi82 kaže...

Oke nez sam ja prolupao il sam corav, al ne kuzim sta je fora na slici? o.O

15 godina
ficosime kaže...
marionezi82 kaže...

Oke nez sam ja prolupao il sam corav, al ne kuzim sta je fora na slici? o.O

Protivnički Platoon1

Pz.1, tier 2 u tier 9 borbi.

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ovo sam napravio s kolegom prošle godine.

Čekali smo jedno cca 3 minute da nas ubaci u borbu, i onda su nas svi prijavili. 

Nikom ništa na kraju. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Juče sam vec sreo u partiji lika sa T-22sr, pa jbt kad prije nema ni sedam dana kako je peč izasao. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

http://thearmoredpatrol.com/2015/11/24/toldi-iii-possible-new-year-gift/

Evo spekulacija sta bi mogao biti poklon za Bozic/Novu Godinu.

Nije dobar kao T-15 (osim sto ima top koji moze penetrirati pristojno), ali poklonjenom konju se ne gleda u zube 

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bilo ih je vec prije patcha, neki supertesteri ili tako nešto. Ja sam ga sreo prije 3 tjedna. mozda je i ovo bio supertester...
16 godina
neaktivan
hoss kaže...
Bilo ih je vec prije patcha, neki supertesteri ili tako nešto. Ja sam ga sreo prije 3 tjedna. mozda je i ovo bio supertester...

Nije supertester vec obican igrac. I koliko znam supertester program je zatvoren na eu/na serveru i radi samo za ruse i da je to odvojen server. To sto si ti vidio pre tri sedmice je vjerovatno bio press nalog koji se da raznim youtuberima da teasaju obican narod. Uzeo sam ss okacicu kad dodjem kuci.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2015 8:31 (malina22).
15 godina
World of Tanks

u tjedan dana sam uparkirao va nova tenka u garažu.e 50m i centurion ax.

čini mi se da je ax bolji.

jel se zna kad bi mogo e50m u hd jer tebnk stvarno ruzno izgleda :D

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

!

jel se zna kad bi mogo e50m u hd jer tebnk stvarno ruzno izgleda

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2015 15:17 (Gozer_87).
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Kakav je centurion ax?

Imam Centuriona 7/1, on mi je jebenica... Jel AX dostojan nasljednik ili?

Rvat katolik!
15 godina
tnakir kaže...
Kill Frenzy kaže...

Kakav je centurion ax?

Imam Centuriona 7/1, on mi je jebenica... Jel AX dostojan nasljednik ili?

ja bi rekao da je

meni se svidja

obj140=t62a=cax>amx30b>patton48=121---e50m neznam tek sam ga danas  kupio ali mislim da ce bit pri vrhu  

paton48 uvjerljivo najgori tier10 medium sto ga imam a nekad mi bio najdrazi.hd ga je sjebao

121 jedaan sam zaboravio.u rangu je sa patonom :D

sad idem na stb 1

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2015 15:47 (Kill Frenzy).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupih tigra P i svaku hebenu rundu sam u minusu ili blizu minusa :( kak igrati te veće tiere a da budeš u plusu?

Inače je ovak tenk super, pravo osvježenje prema ovima koje sam prije igrao.

0 0 hvala 0
16 godina
turbojc kaže...

ovo sam napravio s kolegom prošle godine.

Čekali smo jedno cca 3 minute da nas ubaci u borbu, i onda su nas svi prijavili. 

Nikom ništa na kraju. 

Što bi sada ja tebi i tvom kolegi izgovorio....nemaš pojma i vjeruj mi nebi se smijao....ali banovati će me, a i ostalo je nešto malo kulture u meni.

Frka85
15 godina
neaktivan
S premiumom jedino.

Ili će te popravak ( gubitak ) koštati, ili će te municija ( pobjeda ) koštati. Svakako ti minus ne gine. Osim u premium acc.
Tiger P je još mila majka, zamisli tek Tiger ll. Užas.
Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina

Ne kuzim zas takav problem predstavljaju ti minusi tier VI<? Ovako grindas neku tier osmicu i usput neku peticu i sto izgubis s osmicom dobijes sa peticom ili sesticom.Jos ako se nadodaju misije,nema problema,jedino sto zarada bez premiuma ne ide toliko brzo da se moze oprema kupovat samo ovako ili neki visi tierovi tenkova.

Btw. taman grindam Tiger II i ista stvar kao i sa IS3 ili jos kad sam grindao IS-4,minusi svuda...ali usporedno idem na Black Prince-a i AMX 13 75 i s njima se pokrije vecina troskova.

Di2 &amp; EPS FTW!
16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Ne kuzim zas takav problem predstavljaju ti minusi tier VI<? Ovako grindas neku tier osmicu i usput neku peticu i sto izgubis s osmicom dobijes sa peticom ili sesticom.Jos ako se nadodaju misije,nema problema,jedino sto zarada bez premiuma ne ide toliko brzo da se moze oprema kupovat samo ovako ili neki visi tierovi tenkova.

Btw. taman grindam Tiger II i ista stvar kao i sa IS3 ili jos kad sam grindao IS-4,minusi svuda...ali usporedno idem na Black Prince-a i AMX 13 75 i s njima se pokrije vecina troskova.

Ma,ruzno je za vidit. xD

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Bio sam zadnjih dana na 92-93% za treću marku s mojim najdražim tenkom ( T-34 ), a dns sam imo vremena pa sam išo probati dobiti i tu treću marku.

Neznam koja je formula za dobivanje marke, ali je ogromna razlika ako napraviš 200-300 dmg više od nekog potrebnog da bi si podigao postotak, isto tako i ako napraviš malo dmga ( negdje s 1k po partiji sam ostajao na istom postotku ). U jednom trenutku sam došao do 94.75%, zatim sam odigrao dvije loše partije i pao na 93.9% i potom 1.9k dmg partija s kojom sam skočio na 94.9%. Tad sam pokupovao što više APCR-ova ( koje inače jaaaako rijetko pucam, jednostavno nemam para za to, a i nisu neophodni za dmg na T-34 ), skočio na 94.95%, pa pao na 94.7% i onda je došla ova partija.

Nekako mi se čini da se može dobiti marka uz jedan veći lucky streak, tj. da noviji gejmovi imaju više utjecaja.

Stavio sam i skrinšot s potrošenim parama ( totalno sam free to play, nemam ni premium acc ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

4 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

Onda izgleda da taj kojeg sam citirao nije detaljno opisao te boje ciljnika. Inaće zadnji put kad sam sreo onog japanca oklopljenog sav se crveni, ali top mu je zelen :D, samo sam ga gledao s brda na brdo, jedva da njega pogodim, kamoli top debljine 1pixel. Ništa od trošenja golda zasada :D. Dobija li se kasnije gold za neke zadatke/misije/nešto treće?

ficosime kaže... 

I svakako imas uvijek par HE granata u tenku, odlicne su protiv tenkova slabijeg oklopa jer stvaraju veci dmg, drugo ako vidis da neki tenk ne mozes penati nikako jer se tako postavio onda izrokaj HE po njemu, sj*bi mu module, top, člana posade i skini nesto hpa  i trece kada trebas decapat kad ti protivnik cappa zastavu, uvijek natovari HE, jer AP pa cak i gold granata nece uvijek probiti i moze biti da neces uspjeti resetirati, HE granata ce načelno u 99% slucajeva napraviti barem 1hp dmg ili ostetiti modul i tak resetirati cap

Koristim nekad HE za spriječit cap, a to da prvo probam sa običnim pa ako ne ide onda sa HE ne ide baš je na ovim niskim tierima ide dosta brzo pa nema vremena. Gold jjoš nisam koristio uopće.

zerocool12 kaže...

Ma taj matchmaking mi se baš ne sviđa, bolje da su stavili da mogu samo susjedni tierovi igrat, ili ako već ima 2 razlike između tierova, onda barem da ovi sa najvišim tierom nemaju heavy tenkove. Jer ja sam tier 3 i kad igram sa tier 3/4/5 uvijek najviše light tenkova je 3, a heavy su skoro svi 5. Evo sad igram sa nekim amer artyjem i treba mu preko 20k iskustva za elite, top se puni svakih 25 sec. Ima li ono iskustvo koje je skroz gore desno na ekranu samo funkciju običnog tj. za unaprjeđivanje modula? I čemu služe ove 3 opcije u postavkama, pogotovo ova zadnja?

16 godina
Blizek kaže...

Bio sam zadnjih dana na 92-93% za treću marku s mojim najdražim tenkom ( T-34 ), a dns sam imo vremena pa sam išo probati dobiti i tu treću marku.

Neznam koja je formula za dobivanje marke, ali je ogromna razlika ako napraviš 200-300 dmg više od nekog potrebnog da bi si podigao postotak, isto tako i ako napraviš malo dmga ( negdje s 1k po partiji sam ostajao na istom postotku ). U jednom trenutku sam došao do 94.75%, zatim sam odigrao dvije loše partije i pao na 93.9% i potom 1.9k dmg partija s kojom sam skočio na 94.9%. Tad sam pokupovao što više APCR-ova ( koje inače jaaaako rijetko pucam, jednostavno nemam para za to, a i nisu neophodni za dmg na T-34 ), skočio na 94.95%, pa pao na 94.7% i onda je došla ova partija.

Nekako mi se čini da se može dobiti marka uz jedan veći lucky streak, tj. da noviji gejmovi imaju više utjecaja.

Stavio sam i skrinšot s potrošenim parama ( totalno sam free to play, nemam ni premium acc ).

Hoćeš li mi molim te objasniti što ti znače te 3 marks oznake? Općenito: da netko zna igrati, da je dobar ili što....imam osijećaj da ljudi jure te oznake kao ludi jer nešto žele dokazati (ne prozivam te nego mi općenito nije jasno). Tebi čestitam što si to postigao...nije lako...ja ih imam na Dicker max-u ali ne zato jer sam ih jurio nego jer sam guštao igrati sa tim ludim td-om. LP

Frka85
15 godina

Ja sam se do sad barem 10x opekao na te marke,uvijek idem za nekim k'o ima najmanje 2 i onda ispadne neka siemka...

Di2 &amp; EPS FTW!
15 godina
AirLive kaže...
 inače sam imao neki početni premium tenk kojeg dodjeli igra sama, ali sam ga prodao radi gužve u garaži :D.

I na kraju me zanima kakve prednosti/nedostatke imam od horizontalne stabilizacije u snipe modu i serverskog ciljnika? Za dinamičku kameru koliko vidim bolje da je ugašena...

inace se premium tenkovi NE PRODAJU jer uvijek dobro dodju, neznam kakva je to morala bit guzva na tiru 1-2-3 da se proda premium tenk koji za pocetak stampa kredite i dobar je za trening posade

kaj se tice 3 opcije - dinamicka kamera znaci da se slika trese kod svakog pucnja i pogotka- odma sam iskljucio

serverski ciljnik je vrlo korisna stvar jer ti pokazuje ciljnik koji vidi server, a ne onaj koji ti vidis u klijentu, pa izgleda ko da malo "pliva" ali se u to uracuna lag i s njime vidite isto i ti i server, i nema onog nanisanio sam skroz i onda fulao...

horiz. stab. neam pojma kaj je, meni je sve pogaseno

Blizek kaže...
Što se tiče tih bonus kodova ( nikad nisam nijedan koristio, a nisam ih ni tražio ), može li ih više ljudi aktivirati ( barem ove malene kodove za dan premiuma )?

Vjerojatno je glupo pitanje, ali eto :D ako su neki kodovi tako globalni, ima li još takvih kodova iz prošlosti koji se i dalje mogu aktivirati?

sumnjam da se neki iz proslosti mogu aktivirat, a ak su tak globalni, najcesce ih mogu aktivirat svi, osim ak nisu samo za odredjenu regiju...

i da znas, razlikuj bonus kodove- za sve trenutne igrace- i invite kodove koji se upisuju prilikom registracije acc-a, znaci samo za nove igrace, a to znaci ak imas acc i vec igras, nemozes ga iskoristit

a kaj se tice kodova iz proslosti, provrti ovu temu unazad di su forumasi pisali kak se mogu generirat neki kodovi i automatski ubacivat pa ako prodje - prodje

zerocool12 kaže...

nisi u pravu - cokolada se potrosi samim ulaskom u borbu, a gold granate ti ostaju ak ih ne ispucas

osim toga, po meni se ne isplati stavljat cokolada ak ti neznas di gadjat lightove da ih probijes

zadnji put kad sam sustavno koristio hranu kao consumable je u onom nesretnom grindu, nznm vise jel per$in ili is-6, kad je sa t6 trebalo napravit hrpu expa, pa sam u japanca stavio i vidla se razlika, od spotanja, reloada i aim time-a do repair time-a i to ima smisla kad se rade expi, ak se radi dmg ili kilovi, vise znace gold granate

zerocool12 kaže...

Kupih tigra P i svaku hebenu rundu sam u minusu ili blizu minusa :( kak igrati te veće tiere a da budeš u plusu?

ak sa njim koji ima granate od 200+ pen i 252 credsa cijene ides u minus, kak ces onda sa tirom 8 kad ti svaka granata bude 4x skuplja tj. soma credsa? a pen skoro isti?

AirLive kaže...
 Ma taj matchmaking mi se baš ne sviđa, bolje da su stavili da mogu samo susjedni tierovi igrat, ili ako već ima 2 razlike između tierova, onda barem da ovi sa najvišim tierom nemaju heavy tenkove. Jer ja sam tier 3 i kad igram sa tier 3/4/5 uvijek najviše light tenkova je 3, a heavy su skoro svi 5. Evo sad igram sa nekim amer artyjem i treba mu preko 20k iskustva za elite, top se puni svakih 25 sec. Ima li ono iskustvo koje je skroz gore desno na ekranu samo funkciju običnog tj. za unaprjeđivanje modula? I čemu služe ove 3 opcije u postavkama, pogotovo ova zadnja?

samo da znas, vecina tenkova ima +2 MM, osim skautova koji imaju +3 MM

iskustvao skroz desno je takozvano sloobodno iskustvo, koje se moze koristiti na bilo kojem tenku za istrazivanje modula, bilo da ga imas ili nemas(ako je put do njega otkljucan)

obavezno si procitaj neke upute i prirucnike za nubove da ne gubis vreme bezveze radeci gluposti, ima pun kufer dobrih guideova napisanoh

pocevsi od PDF fajla u instalacijskom folderu wot

p.s. g.j. live za laptop temu

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
sirka666 kaže...
stručnjak kaže...

Jeli bolje kupovati premium preko pay pala-a ili preko pay safe card-a?

Sve isto, na oba načina se instantno aktivira.

da da ALI ....

ako se uzme pejsejf (edo preporucuje ) to je skroz sigurno, anonimno, ostatak mozes opet ukucat i potrosit do kraja, i kaj je najvaznije, kolko ti pise cijena u kunama tolko ti skine s kartice

a sa pejpalom mi se dogodilo da mi skine vise za "konverziju valute" i "razliku tecaja" jer su cijene u eurima a skida se lova sa kartice na kojoj su u kunama, tako da idem radje na pejsejf, imas na svakom kiosku

rapture686 kaže...

Trebam pomoć kod LT-7 za T28 Concept... misija je spotati 2 SPG i naneti štetu ili bilo koji kritični pogodak.

Znači uz spotanje 2 SPG sam pokušao oštetiti njih, ubiti jednog ili oba, oštetiti neki drugi tenk... ali nikako da se završi misija? Bug ili nešta krivo radim?

mozda si trebal stetu i kill našpravit bas na spg-ima?

game789 kaže...
Mislim da trebas igrati sa minimalno tier 6 tenkom za tu misiju a ti si mozda igrao sa t5

za t28 moze t5, tek u t-55nva i obj 260 t6 min

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
10 godina
neaktivan
ED63 kaže...

inace se premium tenkovi NE PRODAJU jer uvijek dobro dodju, neznam kakva je to morala bit guzva na tiru 1-2-3 da se pr+oda premium tenk koji za pocetak stampa kredite i dobar je za trening posade

kaj se tice 3 opcije - dinamicka kamera znaci da se slika trese kod svakog pucnja i pogotka- odma sam iskljucio

serverski ciljnik je vrlo korisna stvar jer ti pokazuje ciljnik koji vidi server, a ne onaj koji ti vidis u klijentu, pa izgleda ko da malo "pliva" ali se u to uracuna lag i s njime vidite isto i ti i server, i nema onog nanisanio sam skroz i onda fulao...

horiz. stab. neam pojma kaj je, meni je sve pogaseno

samo da znas, vecina tenkova ima +2 MM, osim skautova koji imaju +3 MM

iskustvao skroz desno je takozvano sloobodno iskustvo, koje se moze koristiti na bilo kojem tenku za istrazivanje modula, bilo da ga imas ili nemas(ako je put do njega otkljucan)

obavezno si procitaj neke upute i prirucnike za nubove da ne gubis vreme bezveze radeci gluposti, ima pun kufer dobrih guideova napisanoh

pocevsi od PDF fajla u instalacijskom folderu wot

p.s. g.j. live za laptop temu

A išao sam za tim da isprobavam tenk po tenk, kad jednog dovedem do elite statusa (što je dovoljno vremena da ga upoznam i vidim odgovara li mi), onda to isto radim sa drugim tenkom i tako se brzo napune slotovi. Premium tenk mi se nije činio ništa posebnim pa sam ga prodao ko i druge da napravim mjesta. Vjerojatno je bolji tenk čim je premium, ali nisam tada još znao to iskoristiti. To za serv. ciljnik sam čitao, probat ću uključit i testirat. Gledao sam malo neke guide/savjete za taktike, nisam baš drugo, ali dobro dođe svakako. Evo trebalo mi je guglati da bi skužio da je +2mm/+3mm vezano za matchmaking, inaće vidim sad po ovome da će bit veselo kad me sa tier 4 lightom ubaci u bitku sa tier 7 :D.

15 godina
ED63 kaže...

da da ALI ....

ako se uzme pejsejf (edo preporucuje ) to je skroz sigurno, anonimno, ostatak mozes opet ukucat i potrosit do kraja, i kaj je najvaznije, kolko ti pise cijena u kunama tolko ti skine s kartice

a sa pejpalom mi se dogodilo da mi skine vise za "konverziju valute" i "razliku tecaja" jer su cijene u eurima a skida se lova sa kartice na kojoj su u kunama, tako da idem radje na pejsejf, imas na svakom kiosku

Cijene su u kunama.

Swedish latin super funk.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice