Evo da ne pišem svakom posebno, hvala na odgovoru. Nisam znao za ove boje koje prikazuje, nisam ni obraćao pažnju na to. Koliko sam gledao na internetu, vidim da kad je crveno nema šanse da probiješ (oklop je jači od max penetracije koju moja granata proizvodi) kad je zeleno trebalo bi sigurno probit, osim ako ne promaši metu iako je naciljana (oklop je ispod min penetracije koju moja granata proizvodi), a kad je narančasto onda pstoji šansa (oklop je negdje između min i max penetracije...) Evo baš danas igram i naciljam lovca na tenkove u prednji oklop i oštetio ga više puta zaredom (imao sam 5 granata u cijevi), a marker narančast.
Što se tiče golda nisam ga još nikad koristio, ako ga kupujem creditsima preskupo je jer mogu kupiti cijeli magazin običnih granata za praktično 1 ili 2 gold granate. Jedini gold koji trenutno imam je 300 što sam dobio kad sam promijenio password :D. Njega čuvam, neću odmah kupovati premium tenk ili tako nešto, inače sam imao neki početni premium tenk kojeg dodjeli igra sama, ali sam ga prodao radi gužve u garaži :D.
Sviđa mi se ova stranica sa 3d modelom, svakako će pomoći. Hvala na linku.
I na kraju me zanima kakve prednosti/nedostatke imam od horizontalne stabilizacije u snipe modu i serverskog ciljnika? Za dinamičku kameru koliko vidim bolje da je ugašena jer mi se onda stalno trese ekran bilo da ja pucam ili drugi mene pogode, što dosta otežava ciljanje. Inače, sve 3 opcije su mi isključene.