World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.072.876
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

novosti u 9.12.

Т-44-100 -Suspension- Т-44-100
Terrain resistance - hard terrain: new 0.5, old 0.6, difference -0.1
Terrain resistance - medium terrain: new 0.6, old 0.7, difference -0.1
Terrain resistance - soft terrain: new 1.5, old 1.6, difference -0.1
Hull traverse rate: new 51, old 46, difference 5

-Gun-Turret - Т-44-100- 100 mm LB-1
Ammunition

UBR-412
Minimal penetration: new 137, old 131, difference 6
Maximal penetration: new 229, old 219, difference 10

jel neko zna kak se moze doc do ovog tenka?

jos jedan izrod, uz T-44-85 i T-44-122

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Re: World of Tanks
ED63 kaže...

novosti u 9.12.

Т-44-100 -Suspension- Т-44-100
Terrain resistance - hard terrain: new 0.5, old 0.6, difference -0.1
Terrain resistance - medium terrain: new 0.6, old 0.7, difference -0.1
Terrain resistance - soft terrain: new 1.5, old 1.6, difference -0.1
Hull traverse rate: new 51, old 46, difference 5

-Gun-Turret - Т-44-100- 100 mm LB-1
Ammunition

UBR-412
Minimal penetration: new 137, old 131, difference 6
Maximal penetration: new 229, old 219, difference 10

jel neko zna kak se moze doc do ovog tenka?

jos jedan izrod, uz T-44-85 i T-44-122

lol rusi otkrili kloniranje.

edit: kada uspiješ sa g.w.e. 100 i ap zrnom i 303 pena avg.  zveknuti wtf e100 na 500m u hull i bouncati, NEPROCJENJIVO. od onolike kupole i hulla ja ga deknem baš od naprijed za čisti odbijanac.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2015 11:49 (sokre).
11 godina
World of Tanks

Evo jedne jutarnje opustajuce s cromwellom,kad izgubim zivce s desetkama uzmem ovu malu zvijer  i odma me oraspolozi.

http://replays.quickybaby.com/result.php?id=172719#personal

Evo i jedne s is-3,prakticki ja i t-10 carryali game.7 killova 4000 stete,i nakraju mi m103 ukrade 8 kill

http://replays.quickybaby.com/result.php?id=172743

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2015 12:29 (Acex).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

I ovako cijeli dan... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2015 14:46 (ficosime).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
ficosime kaže...

I ovako cijeli dan... 

Meni je danas najgori dan od kada uopce igram igru.

Kontam si fino imam vremena da si nagrindam kredita u premiumima i to.

Prvih 10 partija = 10 poraza. Nebi pobjedio da se na glavu popnes.

11. partija, uzmem Obj140 da probam srecu s njim, napokon pobjedimo, ugasim igru i to je to za danas 

Ne sjecam se da je ikad bilo tako lose...

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
16 godina
World of Tanks

Jeli bolje kupovati premium preko pay pala-a ili preko pay safe card-a?

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
stručnjak kaže...

Jeli bolje kupovati premium preko pay pala-a ili preko pay safe card-a?

Sve isto, na oba načina se instantno aktivira.

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ništa posebno, ali evo ako netko oće vidit kako se cromwellom uništava O-NI

REPLAY

(malo me ping mučio...)

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

LoL ovaj E5 definitivno treba malo jaci nerf, ista mapa no ovaj puta malo manje dmg XD samo 9,2k dmg... ne planiram igrati niti jednu drugu desetku dok je ovo cudo ovako OP, prosječan dmg po partiji 3500+ sto nema sanse da drzim s nekim drugim tenkom...

http://wotreplays.com/site/2291934#fjords-panzer_meyer-t110e5

Jedna u platoonu sa 15k+ dmg

http://wotreplays.com/site/2291940#mines-panzer_meyer-t110e5

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
MM9 kaže...

LoL ovaj E5 definitivno treba malo jaci nerf, ista mapa no ovaj puta malo manje dmg XD samo 9,2k dmg... ne planiram igrati niti jednu drugu desetku dok je ovo cudo ovako OP, prosječan dmg po partiji 3500+ sto nema sanse da drzim s nekim drugim tenkom...

http://wotreplays.com/site/2291934#fjords-panzer_meyer-t110e5

Jedna u platoonu sa 15k+ dmg

http://wotreplays.com/site/2291940#mines-panzer_meyer-t110e5

Mislim da je on dobio buff sa prelaskom na HD model i bilo je po forumu vajnanja da je sad OP.

Ja sam sad malo vise igrao ponovo JT88 jer sam farmao kredite i isto tako mi se cini da je sada u HD dobio prostojan buff. Puno vise bounca frontalno nego prije.

Sad, da li je to stvarno ili se meni samo cini, ali imam osjecaj da me je puno teze frontalno probiti nego prije. Onaj speed buff sa 28km/h na 38km/h osjetis samo nizbrdo 

11 godina
Mauro kaže...

Mislim da je on dobio buff sa prelaskom na HD model i bilo je po forumu vajnanja da je sad OP.

Ja sam sad malo vise igrao ponovo JT88 jer sam farmao kredite i isto tako mi se cini da je sada u HD dobio prostojan buff. Puno vise bounca frontalno nego prije.

Sad, da li je to stvarno ili se meni samo cini, ali imam osjecaj da me je puno teze frontalno probiti nego prije. Onaj speed buff sa 28km/h na 38km/h osjetis samo nizbrdo 

Otvor za mitraljez na gornjoj ploči više nije weakspot i ima istu debljinu kao i gornja ploča. Donjoj ploči je promjenjen kut za nekih 2-3 stupnja ako sam u pravu.

Malo je teže za probiti, ali definitivno ne treba iću u bitku yolo style 

Samomrzeći hrvat
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel zna netko što se dogodilo s E5 prelaskom na HD model? Stvarno je lutrija penat ga,nešto su morali smradovi napravit s tim tenkom.

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

Jel zna netko što se dogodilo s E5 prelaskom na HD model? Stvarno je lutrija penat ga,nešto su morali smradovi napravit s tim tenkom.

Ne znam sta su napravili s kapicom, nekad mi se posreci pa ju mogu probiti bez golda (1 od 10 pokusaja a mozda i gore), a nekad opet imam problema probiti i sa goldom... cini mi se da je i donja ploca sada dosta jaca, pogotovo sredisnji dio...

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Upravo s kapicom imam problem,totalna lutrija...donja ploča za sad prolazi sve što sam pogodio,ali kapica...taj tenk je sad u hull downu totalno OP

Bas to sta kazes prolazi 1/10 suteva,uzas

Sto je najgore,prodje snapshot u kapicu,a kad imam priliku ciljat u miru bas mi ga WG fino metne.

0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Ja kad se s  e5 susretnem jedino ga mogu probit u donju plocu u one lijeve i desne kutove,ali to sam ga probijo s obj 140 i is7 s 250 penetracije,za ostale tenkove ne znam,ali definitivno za mene je e5 najbolji heavy tenk zasad.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

T110E5 morate gađati na ova mjesta:

- donja ploča lijevo i desno gdje su kuke za vuču

- kupola mali donji rub kupole gdje je mitraljez.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma ta kapica trolla za pop...znam gdje su weakspotovi al jednostavno je lutrija...

0 0 hvala 0
11 godina
Thoroughbred kaže...

Gdje si ti bio zadnjih par mjeseci? 

Uglavnom dobio je buff i postao OP i to brutalan OP. Već razmišljaju o nerfu jer je statistika za E5 na RU serverima u mjesec dana porasla za 5% (winrate) što je ipak malo previše i prebrzo.

Dobro, ako razmislimo nije OP jer je to tenk koji ima armor samo sprijeda. Sve ostale strane su papir, samo treba flenkat to čudo 

Samomrzeći hrvat
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Vajnate za e5 lel.. A svaki rus bilo med ili heavy poslje t7 je op u hulldownu..strasno.. Nemos probit amera u turet i odma cmizdrenje

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 14:17 (=xfact=).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Ovako je meni svaki vikend kad igram.

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

http://wotreplays.com/site/2292781#himmelsdorf-rapture868-amx_elc_bis

Jeste vidjeli kad da se ELC hrva sa AT-7 i pobijedi?

Toni
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 16:14 (rapture686).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Obožavam ovaj tenk 

Jel bilo kakvih promjena kod KV-1 u zadnjem updejtu? Primjetio sam da je sada drugačije boje, i da su poradili na HD modelu, al jel ima kakvih buffova ili nerfova? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Ne pitam vezano uz taj tenk nego općenito na koje dijelove tenka trebam paziti tj. gađati, osim od iza i sa strane (ako sam u prilici naravno)? Pitam u smislu postoje li neka pravila koja su općepoznata po tom pitanju?

Evo nekidan igram i vodimo dosta. Ostalo nas 7-8 (većinom tier 3 laki tenkovi i možda koji tenk destroyer) na 3 heavy tenka tier 5 i svi izginemo, a ovima ništa, gađaš ih ništa ne probija.

Isto tako jednom sam došao sa leđa ovom japanskom heavy tenku sa nekim lakim tier 3 tenkom i kružim oko njega, ali ništa ne probija. Mislim da me nije mogo naciljat jer je dosta visok, a ja sam mu bio blizu jako pa ne može spustit top tako nisko. Na kraju se ne sjećam više jeli me neko drugi ubio ili me ovaj pregazio :D.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Trebam pomoć kod LT-7 za T28 Concept... misija je spotati 2 SPG i naneti štetu ili bilo koji kritični pogodak.

Znači uz spotanje 2 SPG sam pokušao oštetiti njih, ubiti jednog ili oba, oštetiti neki drugi tenk... ali nikako da se završi misija? Bug ili nešta krivo radim?

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AirLive kaže...
sirka666 kaže...

Ne pitam vezano uz taj tenk nego općenito na koje dijelove tenka trebam paziti tj. gađati, osim od iza i sa strane (ako sam u prilici naravno)? Pitam u smislu postoje li neka pravila koja su općepoznata po tom pitanju?

Evo nekidan igram i vodimo dosta. Ostalo nas 7-8 (većinom tier 3 laki tenkovi i možda koji tenk destroyer) na 3 heavy tenka tier 5 i svi izginemo, a ovima ništa, gađaš ih ništa ne probija.

Isto tako jednom sam došao sa leđa ovom japanskom heavy tenku sa nekim lakim tier 3 tenkom i kružim oko njega, ali ništa ne probija. Mislim da me nije mogo naciljat jer je dosta visok, a ja sam mu bio blizu jako pa ne može spustit top tako nisko. Na kraju se ne sjećam više jeli me neko drugi ubio ili me ovaj pregazio :D.

Nisam siguran za experimental ali OI i ovi poslje njega su isto debeli od naprijed i od iza ,tak da ti je tu najbolje gađat sastrane,no do tier 4 su ti tenkovi jednostavno pre slabi za napravit bilo što. Inače, ona strelica s kojom nišaniš dok ti je zelena onda imaš šanse probiti dok je narančasta ili crvena nemaš,no iako je zelena ne znači da ćeš 100% probiti na tom mjestu tenk. Inače uglavnom gađaj sastrane i od iza (ali pazi kod takvih tenkova kao što je OI,O-ni itd.) te ako im na kupoli strši onaj ulaz za posadu onda gađaj to (kao što je kod VK-a ili tigrova),također su slabiji oni otvori kroz koje zapovjednik vidi ili di je mitraljez i generalno su tenkovi malo slabiji od gore (al opet ima iznimaka). I pazi na kut pod kojim pucaš,obično želiš da ti granata leti pod kutem od 90* na površinu koju želiš pogoditi.

Btw. za susret s OI-em je dobro potrošit malo golda,jer je ljepo vidjet kad ga uništiš. Iako je gad debeli i dobro se drži.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 23:58 (zerocool12).
12 godina
neaktivan
Mislim da trebas igrati sa minimalno tier 6 tenkom za tu misiju a ti si mozda igrao sa t5
16 godina
AirLive kaže...
sirka666 kaže...

LFP ti je u pravilu weak spot i najlaksi za penetrirati, ali imas tenkova kojima tamo ne prolazi. VK 45.02B mozes do sutra gadjati u LFP jer mu to nije weak spot.

Ako tenk ima onu malu kupolu na kupoli to je takodjer dobro mjesto za gadjati. Driver port na vecini tenkova je isto tako weak point, ali nije pravilo. Koliko sam skuzio npr. na JT88 sada taj port nije weak spot i ima isto oklopa kao i UFP.

Mjesto koje je isto jako dobro za gadjati posebno ako je tenk nakosen ili ga imas sa strane je prednji kotac. Lijepi pogodak u prednji kotac ce uglavnom trackat tenk, a u vecini slucajeva ce i penetrirati tako da imas trackanog protivnika i radis mu stetu. Uz top koji brzo puca (dovoljno brzo da se tracksi ne poprave sami izmedju dva pucanja) mozes imat perma-trackanog protivnika kojeg malo po malo ubijes. Jos ako je TD bez turreta mozes ga ubijati polako, a da ti on ne moze uzvratiti.

Aim indicator ti moze biti isto neki orjentir. Ako je zeleni onda postoji mogucnost da tu penetriras (nije garantirano), ali ako je narandjasti ili crveni nemoj niti pokusavati.

Imas na netu dosta weak spot guideova, pa ih malo prouci da vidis gdje je koje tenku weak spot. Naucis ih i onda cim ga vidis znas gdje gadjati.

Dobro je znat i koliko koji tenk ima HP sa stock turretom, a koliko sa upgradeanim i koji ima los stock turret.

Npr. kada vidim E-75 koji ima 1820HP znam da ima stock turret i niti ne trudim se gadjati mu LFP ili kupolu. Zasviram mu drito kroz turret jer znam da mu je stock od papira. Naravno, nije tako kod svih tenkova, ali ima ih kojima je najlakse prosvirati kroz stock turret. Najljapse kad vidis frontalno okrenut VK45.02B koji je odlicno oklopljen sprijeda koji ima 1850HP. Direkt u turret, pa nek se misli :)

Ali najbolje ti je po netu istraziti gdje je kojem tenku weak spot jer nesto sto je generalno weak spot kod vecine (kao npr. LFP) kod nekih tenkova nije i mozes tamo gadjati do sutra bez da penetriras.

11 godina
World of Tanks

A vidi, ove specijalne kamuflaže su došle 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AirLive kaže...
sirka666 kaže...

1.stranica: WoT guru

2.stranica:All about tanks  ovdje takoder imas i opcenito sve o tenkovima, tipovi granata i slicno

3.stranica i po meni najbolja: Tanks.gg

Jednostavno odaberes tenk, i imas sve, od skrivenih statistika kao sto su ground resistance itd, ugl za oklop, odaberes tenk i u gornjem desnom kutu imas "3D MODEL", odaberes to i mozes namjestati kut tenka, polozaj kupove i procuiti kada mozes penat drugi tenk i isto tako pogledat koji ti najbolji kut nakosavanja za neki tvoj tenk

Nadam da se je pomoglo 

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Neznam jel bilo, al' ako nije evo ga. bonus kod za dan premiuma: WOWSALIENWARE

6 0 hvala 5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice