World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.104.092
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Računaj da  s e100 većinom pucaš heat tako da je trošak veliki .

Dosta često znam biti u plusu i kada spamam samo heat jer radi veliki damage pa i zarađuje dosta.

Ap koristim uslučaju kada naletim na  t8 protivnike ili he protiv mekanih tenkova tipa wte100.

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

1 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Imam jedan problem,otkad je ovaj winter ku*ac došao ne vidim nikake podatke tamo gore,jel zna neko možda rješenje za to?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

isti problem kod mene

13 godina
neaktivan
luka94 kaže...

Imam jedan problem,otkad je ovaj winter ku*ac došao ne vidim nikake podatke tamo gore,jel zna neko možda rješenje za to?

i kod mene je isto....

Team32Ipe77
15 godina
World of Tanks

Izbrisite modove, vanilla ftw

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
never kaže...

Računaj da  s e100 većinom pucaš heat tako da je trošak veliki .

Dosta često znam biti u plusu i kada spamam samo heat jer radi veliki damage pa i zarađuje dosta.

Ap koristim uslučaju kada naletim na  t8 protivnike ili he protiv mekanih tenkova tipa wte100.

Pa i sa e100 nema potrebe spamati heat. Jedino kad je potrebno a to je kad naidje na drugog e100 ili krmaču a nemaš vremena se napucavati sa njima ili su u sakrili donju ploču ili kad smrad iz tvog tira krene spamati golde po tebi ...za sve ostalo standardni ap odradi posao bez problema.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2015 13:44 (malina22).
17 godina
World of Tanks

Ovaj winter mod je taman za grindat posadu, stvarno ide brzo, a i bilo mi je zabavno igrati, sinoć počeo, maloprije završio, hell of a session, preko 600k xp-a u 170 rundi. Bit će dobrih posada, možda možeš tako riješiti problem posade na T-54 Mauro 

http://wotlabs.net/sig_cust/FFFFFF/af7a8eb923d0d8eee911e7119f75b64e/eu/unimatrix_2411/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2015 14:26 (Unimatrix 007).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Svaka ti čast, meni se mozak nakon 2 sata pretvori u kašu

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Unimatrix 007 kaže...

Ovaj winter mod je taman za grindat posadu, stvarno ide brzo, a i bilo mi je zabavno igrati, sinoć počeo, maloprije završio, hell of a session, preko 600k xp-a u 170 rundi. Bit će dobrih posada, možda možeš tako riješiti problem posade na T-54 Mauro 

S obzirom da te posade pocinju sa 100% specijalizacije 600k XP bi trebalo biti negdje skoro 100% 2. skilla, zar ne (negdje 98-99%) ?

Razmisljao sam o tome prvenstveno zbog  T110E5 posade ako odlucim ici na americke HT (u biti nekako me privlaci T57 Heavy, pa se posada lako pretrenira), ali taj mod mi je tako nekako meh da mi se jednostavno neda igrati mada se moze ufarmat stvarno lijepa posada.

If you're not paranoid, you're not paying attention
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Stigla krmaca nisam nesto pretjerano zainteresovan da je vozam al eto neka je

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Unimatrix 007 kaže...

Čoeče, ic tu mač!!!

Nisam ja ništa prčko.
14 godina
began kaže...

Krmača je Jgpz100, a ne E100.

15 godina
began kaže...

I de promijeni omjer slike, kako ti ne smeta gledati tako rastegnute tenkove?

13 godina
neaktivan
Mauro kaže...
Unimatrix 007 kaže...

S obzirom da te posade pocinju sa 100% specijalizacije 600k XP bi trebalo biti negdje skoro 100% 2. skilla, zar ne (negdje 98-99%) ?

Razmisljao sam o tome prvenstveno zbog  T110E5 posade ako odlucim ici na americke HT (u biti nekako me privlaci T57 Heavy, pa se posada lako pretrenira), ali taj mod mi je tako nekako meh da mi se jednostavno neda igrati mada se moze ufarmat stvarno lijepa posada.

zabavno je kad igras u super platoonu, sinoc san igra s ovima iz klana, i u 50% bitaka je ostalih 5 u timu bilo s našeg govornog područja hehehe pa bi se podijelili, WR brutalan :)

17 godina
World of Tanks

Tko veli da se sjedenje u grmu neisplati :D

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
Moj PC  
16 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks
@hummer0 Pa dobro ako nije krmaca krmak jest sigurno asocira na to.
@St0ka A kako u tebe tenkovi izgledaju kao stapici za usi nekima bog nemoze ugodit to se valjda tako rodi i nemogu ja stimat ko neki svako malo te ovo te ono ovo je widescreen monitor star 7 godina i nastimo sam sebi kako mi pase!
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
began kaže...
@St0ka A kako u tebe tenkovi izgledaju kao stapici za usi nekima bog nemoze ugodit to se valjda tako rodi i nemogu ja stimat ko neki svako malo te ovo te ono ovo je widescreen monitor star 7 godina i nastimo sam sebi kako mi pase!

Sumnjam da je imao loše namjere. Želi ti reći da ti je aspect ratio jednostavno krivi, ukoliko ti igra izgleda ovako kao je na SS-u. Vjerojatno ti je na 4:3 u grafičkim postavkama, a igraš na widescreen monitoru.

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
12 godina
neaktivan
World of Tanks
Provjerit cu ja mislim da je 16:10 ali nisam siguram
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel se to samo meni čini ili je M103 jako nerfan, bar što se tiče oklopa u HD verziji

0 0 hvala 0
11 godina
O B O kaže...

Jel se to samo meni čini ili je M103 jako nerfan, bar što se tiče oklopa u HD verziji

Jeste, al skoro svi tenkovi koji predu u hd su nerfani, jer kad predu u Hd dobivaju vrijednosti oklopa slične onom u RL, tj nije armor u jednom sloju nego varira. Npr t54 prije Hd modela je imao frontalno kupolu u cijelom prijesjeku 200 mm, a sad u Hd ima mali dio oko topa, a ostalo je 180 mm i jos xyz površina druge debljine.... 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav,
igrao sam nekada WoT ,download sam ga s oficijalnog sajta, i nije dolazila obavijest da moze ostetiti racunalo.
Sad sam htio download i dosla je obavijest o tome da mi moze ostetiti racunalo, da li je to istina? Da download s nekog drugog sajta?

yogman
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
YoGMan kaže...

Pozdrav,
igrao sam nekada WoT ,download sam ga s oficijalnog sajta, i nije dolazila obavijest da moze ostetiti racunalo.
Sad sam htio download i dosla je obavijest o tome da mi moze ostetiti racunalo, da li je to istina? Da download s nekog drugog sajta?

ti to ozbiljno?

11 godina
YoGMan kaže...

Pozdrav,

Moze i mene sad opicit grom, al vjerovatnost je mala....

Sama igra nebi trebala moć oštetit Pc, ali ako je pc "lošiji" pa se muči gurat wot može se pregrijat pa riknit nakon nekog vremena.... 

Ali najvjerovatnije je da je to zaštita od nekog antivirusnog programa, koji nije uvrstio wot na sigurnu listu... 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
11 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...
YoGMan kaže...

Pozdrav,

ti to ozbiljno?

samo mi dosla obavijest da mi moze ostetiti racunalo 

yogman
13 godina
neaktivan
World of Tanks

evo napokon i ovaj tenk u garaži

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

2 0 hvala 1
15 godina
YoGMan kaže...

Bez brige, neće ništa bit. 

15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
YoGMan kaže...

Bez brige, neće ništa bit. 

mozda prije moze ostetit zivcani sustav nego racunalo :D

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
14 godina
YoGMan kaže...
Del_Boy97 kaže...
YoGMan kaže...

Pozdrav,

ti to ozbiljno?

Istina uvuče ti se u komp i onda više ništa ne možeš igrat osim zaraznog WOTa, znači WOT ti zarazi komp tako da ti je 24 sata upaljen WOT na kompu.Bolje ne skidaj

15 godina
thabigjc kaže...

mozda prije moze ostetit zivcani sustav nego racunalo :D

Mislim da bi WG trebao po zakonu imati disclaimer na webu da igra uzrokuje oštećenje živčanog sustava.  

16 godina
neaktivan
never kaže...

evo napokon i ovaj tenk u garaži

"Napokon".

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice