World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.141
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Opce se nebi slozio s time. TD Jtiger tier 9 je jedan od najboljih lovaca tog tiera, uz obj 704. Ima prebrutalan top, brzo puni, radi velik dmg... To je bila moja prva linija kada sam poceo igrati, bio sam strasna n00bara sa svakim tenkom, i sve dok nisam uzeo Jtigra, u 300 borbi, ace mastery sa velikih 59% wr za jednu njubaru.

Sretna vam nova 2015.g.g. i sve najbolje tenkisti !!!

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Prelos tenk, svaki udarac sprijeda ti skine motor, popravis ga pa ti ga opet skinu. Taj top je dobar samo na papiru, u praksi puno cesce bounca nego sto bi trebao. Nije ni do koljena objectu, ali naravno svatko ima pravo na svoje misljenje.

Moj PC  
1 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Prelos tenk, svaki udarac sprijeda ti skine motor, popravis ga pa ti ga opet skinu. Taj top je dobar samo na papiru, u praksi puno cesce bounca nego sto bi trebao. Nije ni do koljena objectu, ali naravno svatko ima pravo na svoje misljenje.

Opce se nebi slozio s time.

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2015 17:10 (Thoroughbred).
17 godina
World of Tanks

Imam onog Jagda88 i on mi je veoma dobar tako da mislim da i sa pravim Jagdom ne bi trebalo biti lose. Uglavnom moj cilj je JagdE100 koji mi se fakat svidja, prevelik fun factor 

Ovaj mod sam instalirao preko ovog odem mortis paketa jer uvijek koristim njihov instaler i kao sto je netko i rekao i ako naciljas tenka i netko ga skine sekund prije tebe nece opalit pa ustedi granatu. Ako hoces nekoga namjerno da gadjas nece htjeti i izbaci poruku u chat da ti taj igrac blokira shot sto nekada zna biti i korisno, parkiram se i dodje budala stane ispred ja ga fino naciljam i kliknem i mod ga upozori 

Ali opet je moguce pogoditi svog saigraca slucajno tipa naciljas i u toj sekundi kad opalis tvoj saigrac izleti i pokupi granatu ali to su rijetki slucajevi. Ali me def do sada spasio banova 

1 0 hvala 0
14 godina
dedaa kaže...

Nikako se nebi složio s tobom, JagdTiger je zvijer!

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh ---> http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Taman za misiju,malo damagea za 7 killova.

http://wotreplays.com/site/1482840#westfield-smellsliketeenspirit-e_25

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

za one malo bolje i iskusnije igrace: na super persingu imam posadu sa 3 skilla, a u medjuvremenu guram prema Patton liniji, znaci isto med, sto mislite koliko je dobro ili lose: da istu posadu koristim i za patton liniju (trenutno sam na tier 6), tj da ovu sa super persh. bas dobro "nabudžim" ili da imam drugu posadu?? sto predlazete?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobra stvar premium tenka je da na njemu možeš koristit posadu sa istog tipa tenka, znači pretreniraj tu posadu sa SP-a na mediuma kojeg misliš koristiti, a onda ju možeš ponovo bez gubitaka stavit na SP-a

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2015 20:37 (O B O).

1 0 hvala 0
11 godina
game789 kaže...

Opce se nebi slozio s time. TD Jtiger tier 9 je jedan od najboljih lovaca tog tiera, uz obj 704. Ima prebrutalan top, brzo puni, radi velik dmg... To je bila moja prva linija kada sam poceo igrati, bio sam strasna n00bara sa svakim tenkom, i sve dok nisam uzeo Jtigra, u 300 borbi, ace mastery sa velikih 59% wr za jednu njubaru.

Sretna vam nova 2015.g.g. i sve najbolje tenkisti !!!

dedaa kaže...

Svako ima svoj stile igre, pa prema tome i najbolji tenk, po meni najbolji t 9 TD ako ti se da mozgat i pazit što radiš je su 54 122mm, ja sam se s njim igrao s protivnicima doduše to je bilo prije onog patch-a sto je td-ovim uklonio bonus na camo kad pucaju, no ako ga vozis kako treba opet te nebi trebali vidit ...

Ukoliko mi se neda mozgat previše je Tortose kornjača melje sve pred sobom....

A što se tiče ostalih tenkova zavisi od prigode:

JT je bog kad je u hull downu, jedino 155 mm  topovi i slično mogu odrolat pen za probit super strukturu, ima problem s mantilom no za to zna pre malo ljudi

Obj 704 je dobar td al sam ja od njega imam traume em mi ne paše način na koji se igra, em ga maus moze flenkat....

Fosh je nista specijalno u rangu s vecinom saveznickih teškaša....

WT je camper dream slično tortosu samo je puno mobilniji, bolji od focha radi "kupole "...

T95 bi trebo bit zabavan ovisno od MM i mape :) trebo bi ga uzet sad kroz koji dan 

I na kraju novi britanac ima dobre statse topa a kakav je u praksi ćemo vidit do ljeta ili proljeća zavisi koliko se bude moglo tenkirat :) 

No sve najbolje u novoj godini, punu garažu tenkića, što manje nobova botova i ostale wot populacije u vašim timovima i što je najbitnije dobro se zabavite! 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
14 godina
dedaa kaže...

Daj deda odi spat Jagtiger zvijer od tenka par puta mi je trebala lova reko prodat ću ga,al idem još jednu partiju sa njim- naravno nakon te još jedne partije ga nisam htio prodat super zvijer TD.

Ljudi su ti odgovorili mislim da je rezultat za 100:1 taj tvoj je jedini protiv.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jagdtiger = smece od td-a.

Moj PC  
1 17 hvala 0
15 godina
hummer0 kaže...
dedaa kaže...

Daj deda odi spat Jagtiger zvijer od tenka par puta mi je trebala lova reko prodat ću ga,al idem još jednu partiju sa njim- naravno nakon te još jedne partije ga nisam htio prodat super zvijer TD.

Ljudi su ti odgovorili mislim da je rezultat za 100:1 taj tvoj je jedini protiv.

deda je uvijek u pravu, kako mu se uopće možeš smiješ suprotstavljati?

15 godina
World of Tanks

Kad smo krenuli rasparavljati o Jagdtigeru da se i ja uključim. Vrlo zabavan tenk ako se zna pravilno igrati ali užasno skup za održavanje. Usporedba Ferde i Jtigera je ferdo ima bolji oklop nema week point prednje ploce dok mu je top u banani previše toga je znao neprobiti a dok Jtigera je ako nezastiti prednju plocu imat ćeš rošitljatu. Muku mučim da otkljucam Jagdpanzer E 100 a da neodem u bankrot.

Pozitivno

+Oklop
+Okretljivost
+Penetracija
+Preciznost

Negativno
- Prednja ploca
- Mali dmg
- Skupo održavanje bez prem. acc.
- Slab moneymaker

Zlatno pravilo:Ako nesto radi ne diraj! Pravi balkanci ne čitaju upute da saznaju na početku kako nešto radi ili kako nešto osposobiti, već da vide gdje su zajebali
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 0:59 (zagi55).
Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
zagi55 kaže...

Kad smo krenuli rasparavljati o Jagdtigeru da se i ja uključim. Vrlo zabavan tenk ako se zna pravilno igrati ali užasno skup za održavanje. Usporedba Ferde i Jtigera je ferdo ima bolji oklop nema week point prednje ploće dok mu je top u banani previše toga je znao neprobiti a dok Jtigera je ako nezastiti prednju ploću imat ćeš rošitljatu. Muku mučim da otkljucam Jagdpanzer E 100 a da neodem u bankrot.

Pozitivno

+Oklop
+Okretljivost
+Penetracija
+Preciznost

Negativno
- Prednja ploća
- Mali dmg
- Slab moneymaker

Naveo si mali dmg, a brz reload si zaboravio? :P

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh ---> http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
15 godina
Stolnik kaže...

Naveo si mali dmg, a brz reload si zaboravio? :P

Kako kome meni je puno 10s reload za taj tenk. To mi je jedina devetka u garaži pa nemogu govoriti za druge tenkove u tom tieru. Npr imam kv-2 pa mi uopće ne smeta njegov reload od 20s kad ima bolestan splash dmg.

Zlatno pravilo:Ako nesto radi ne diraj! Pravi balkanci ne čitaju upute da saznaju na početku kako nešto radi ili kako nešto osposobiti, već da vide gdje su zajebali
14 godina
neaktivan
zagi55 kaže...

Kad smo krenuli rasparavljati o Jagdtigeru da se i ja uključim. Vrlo zabavan tenk ako se zna pravilno igrati ali užasno skup za održavanje. Usporedba Ferde i Jtigera je ferdo ima bolji oklop nema week point prednje ploce dok mu je top u banani previše toga je znao neprobiti a dok Jtigera je ako nezastiti prednju plocu imat ćeš rošitljatu. Muku mučim da otkljucam Jagdpanzer E 100 a da neodem u bankrot.

Pozitivno

+Oklop
+Okretljivost
+Penetracija
+Preciznost

Negativno
- Prednja ploca
- Mali dmg
- Slab moneymaker

Ferinand nema weak point prednje ploče? S obzirom na MM koji ima,cijela prednja ploča ferdija je weakpoint + ferdinand ima 2 velika weak spotsa na prednjoj ploči gdje te 120mm penetracije probije bez problema...a mozda i manje penetracije je potrebno.

Neznam jesam li dobro razumio,ali 10 sec za top koji radi 490dmg je prva liga.

17 godina
Thoroughbred kaže...
zagi55 kaže...

Ferinand nema weak point prednje ploče? S obzirom na MM koji ima,cijela prednja ploča ferdija je weakpoint + ferdinand ima 2 velika weak spotsa na prednjoj ploči gdje te 120mm penetracije probije bez problema...a mozda i manje penetracije je potrebno.

Neznam jesam li dobro razumio,ali 10 sec za top koji radi 490dmg je prva liga.

Još bolje od toga, JT ima 560, ne 490 i 10 sec je jako dobro....

14 godina
World of Tanks
JT je super TD. U isto vrijeme sam igrao sa JT i obj. 704. I mogu reci da mi je JT bio sveukupno bolji. Istina da se zapali kao petearda,ali ako sakrijete doljnu plocu onda je veselje za protivnike. Normalno na to jos utjece koja je mapa i kakav je ostatak tima.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

ja imam puno više respekta za 704 nego za jt, i baš bi volio imati 704 u garaži

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

I tako dok wg razmislja kako ce izmusti svoj eigrace konkurencija ne spava

http://aw.my.com

novi tenkovi rakete itd....

7 0 hvala 2
11 godina
xghost kaže...

I tako dok wg razmislja kako ce izmusti svoj eigrace konkurencija ne spava

http://aw.my.com

novi tenkovi rakete itd....

Jedva čekam. Commandera koji je bio/je gift sam uzeo i čekam betu, da se maknem od ovog ruskog smeća. Barem neću trebati imati ultra gejmerski komp da bi imao 60 FPS-a na high postavkama. 

Samomrzeći hrvat
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Zašto mi na premium shopu nema izbora za paysafe??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Očito su maknuli, nema ni kod mene.

16 godina
neaktivan
spaceman kaže...

Očito su maknuli, nema ni kod mene.

Mislim da je bila riječ i ovdje na forumu da će paysafe maknuti kompletno...

11 godina
neaktivan
World of Tanks

paysafe je g..no....pripremio sam bonove u iznosu 300HRK za akcije u prosincu i narafski nisam iskoristio jer sam prekršio njihova pravila, kupljeno u jednoj državi a pokušaj aktiviranja u drugoj...

to je za njih prekršaj i sad traže preslik osobne i još neke dokumente da mi vrate novac (minus otkupnina)

neko vrijeme sam koristio paysafe jer se može koristiti i na "nepoznatim" lokacijama di ne želim raditi login paypal-a, ali opet se vraćam paypal-u...

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Ja sam imao pozitivna iskustva sa paysafe-om, u tih nekoliko navrata u kojem sam ga koristio.

Totalno glupa odluka da ga maknu kao način plačanja. Ne vidim u čemu je problem.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Osobno druge vrste placanja nisam ni koristio osim paysafe i nikad nisam imao problema

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Zna netko neki jednostavan mod? Zanima me samo statistika (wn8), pokazivač štete koju pravim i da vidim koliko je tenkova u bazi prilikom zauzimanja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MM9 kaže...

Zna netko neki jednostavan mod? Zanima me samo statistika (wn8), pokazivač štete koju pravim i da vidim koliko je tenkova u bazi prilikom zauzimanja...

XVM.

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne zelim da mi se promijene markeri i ostale stvari, zelim samo gore nabrojano, dakle pomoglo bi ako netko ima link jer sam ih ne znam modificirati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice