ako sam dobro videl nema više popusta kak je bilo svake godine na sve tier IX i X tenkove,mislim da čak i na VIII!?
ako sam dobro videl nema više popusta kak je bilo svake godine na sve tier IX i X tenkove,mislim da čak i na VIII!?
New Year gift je dobar, Panzer 2 + 5x gold consumable svake nacije.
Ne mogu vjerovat da su izmjenili misiju. Kao prvo pun k je teža, kao drugo baš sam htio neki medium tenk, heavy-a imam već dosta.
ajde ako netko hoce pocet igrat igru da mi senda mejl da isprobam ovaj predlozi prijatelja...
placam gajbu pive kad pokupim tier X
Blažen bio test server.
Isprobao sam Foch 155 i sad znam za što pišam krv sve od t5 i fenomenalnog S35CA do ovih french TD-ova t6 i t7 koji kao da su sklepani u Brodosplitu početkom 90-ih za ZNG....
Lijepo je znati da te na kraju čeka ovakva zvijer
Hebote ovaj FCM 50t je gromada od tenka. Francuski Maus
Hebote ovaj FCM 50t je gromada od tenka. Francuski Maus
kaj si ga kupil ili isprobal na test serveru?
kaj si ga kupil ili isprobal na test serveru?
U garaži je
Ali može jagdtiger 8.8. Igrao sam popodne sa buljokim
jel svi dobiju kodove za brodove ili?
Prva partija wowsa i odusevljen sam.
za sve one koji su nakon nerfa otpisali dobar stari hellcat
Trebao sam uzeti t34 ili is-6, a ne fcm. Ne znam ja to igrati
Ja sam ga kupio nakon nerfa... Btw, ne da mi pogledati, kaže: "Izradi kanal"...
Pozz imam pitanje,dali netko možda zna koliko para dode posada za st-1 na 85%?:)
posada moze biti na 75% ak ju uzimas novu za credse, ili 90% ak je bila na 100% pa ju prebacujes u tenk iste klase (iz hvy opet u hvy) ili 80% ak ju sa 100% prebacujes u drugu klasu (iz med u hvy npr.)
ne vidim mogucnost da bude 85% osim ak nije ista klasa i 94% za neki drugi hvy pa ju prebacis u st-i pa padne na 85%
treniranje i pretreniranje je 20k credsa po clanu za sve ovo gore navedeno
ili 200 golda po clanu(ostaje na 100% i mozes pretreniravat unutar iste klase ili za drugu klasu)
na popustima su cijene pola manje (duhhh)
i racunaj da treba 18k expa da dodje od 90 do 100%, i 40k expa od 80 do 100%
Nemogu više...Lud sam k'o šlapa. Jel mi može netko, molim vas, objasniti kako igrati sa ovim gov**m od tenka, ovo smeće od Leoparda PT A. Pa mene šestice buše k'o budalu. Tko me natjera na ovu liniju
ja isto mislim i za loren, nikad kraja nikak do bata doc
Ja se samo nadam da je vrijeda grinda do leoparda 1.
i ja se nadam,nisam ga kupil,u zadnje vrijeme kad izgrindam neku desetku uvijek čekam onaj top of nešto na kojem su 8-9-10 na popustu pa i tak onda kupujem.
sad bi za bozic trebali bit 8-9-10 na -15%
Jel netko igrao malo vise 59-16??? Odlican mi tenkic, uzeo posadu za credits na 75%, stavio rammer,vents,binocs, blizi se prvi set skillova, pa me zanima sta da stavim, na commandera ide sixth, al za ostale nisam siguran, prijedlozi???
prvo svima camo, obavezno, kad krene drugi skil onda preskilas da imas 6th jer ti treba 190k expa dok se napuni prvi skil,a ak uzmes odma 6th nece ti radit jer je perk
zamjeni ramer za optiku da imas bolji view range i u pokretu
i koristi onaj prvi top 57mm, manji je dmg al je veci pen, i puca jednako brzo ko i 76mm dok praznis bubanj
kad sam prvi put ispucal pun klip 76mm u IS i dingo ga i samo trackao, vratio sam se na prvi top,barem imas vise fleksibilnosti jer nemoras gadjat samo zguza vece tenkove, i nisi spustenih gaca dok reloadas
Zamolio me djed mraz da podjelim par poklona sa articom juče...moram priznati da je svaki poklon našao svog vlasnika iz prve
Booo clicker, l2p, camper, n00b, booo
entry daj i ti dodji do te arty, mislim da je tir 9, pa ces vidit kolko je to kliker frendli
Edit: Sad malo gledam karakteristike WZ-111, tj. usporedbu sa IS-6 i 112. Ako dobro vidim manje više su slični.
wz moze biti "djabe" pa je "slicniji" is-6 po meni
sala mala, skoro su skroz isti po ocajnom topu, depresiji, penu i aim timeu
jedino kaj je wz exkluziva i ezoterija
popust na pretreniranje posade dolazi prije tj. prestaje taman kada počne popust na cijenu tenkova...koji smradovi
pa ti i dalje mozes pretrenirat posadu na tenk koji si otkljuco, makar ga nemas u garazi, i ostavit posadu u baraci dok ne kupis tenk
Ono zbog čega ja najviše rageam na arty je to kaj si napravio 8k damagea, izownao 8 igrača, a cijelo vrijeme jednom rukom kopaš nos i između reloada gledaš malo šta ima novog na Bugu...-.-
cek cek malo .....
ak jednom rukom kopas nos, a desnom klikas po bugu, onda znaci ljevom kopas? a nasto onda lici WASD nakon seanse ?
a ak lijevom alt-tabas, onda kopas nos sa desnom, pa kak skrolas? i kak ti izgleda mis nakon 1 dana grajnda arty?
@ Jura
ak su u platunu FCM i T34, mislim da MM cijelog platuna je onda od onog koji ima najveci MM, a to je u tom slucaju t34 koji ide 8-10, dakle mozes sa fcm bez beda u TX (tomato ten)
@ Spiridon
a-32 je bio t4 light koji se dobio za najmanji preorder golda kod prelaska igre iz bete u "gotovu igru"
sad je postao med nakon "rebalansiranja", ostala 2 su pzr V/IV t6 med i alien t8 hvy m6a2e1
http://wiki.wargaming.net/en/Tank:A-32
ajmo odma anketa:
10 | kopa nos s ljevom-jao wasd |
---|---|
0 | kopa s desnom, jao mi$ |
1 | kopa s obje, prebacuje,jao jao |
Ja sam ga kupio nakon nerfa... Btw, ne da mi pogledati, kaže: "Izradi kanal"...
oprosti
Dal ima možda netko jedan invite kod da mi pošalje? Bio bih zahvalan.
Ono zbog čega ja najviše rageam na arty je to kaj si napravio 8k damagea, izownao 8 igrača, a cijelo vrijeme jednom rukom kopaš nos i između reloada gledaš malo šta ima novog na Bugu...-.-
cek cek malo .....
ak jednom rukom kopas nos, a desnom klikas po bugu, onda znaci ljevom kopas? a nasto onda lici WASD nakon seanse ?
WASD ne moraš ni taknut...pa igraš arty...
Jel mi može netko 100% sigurno reci vezano za ovaj RAF? Kad lik kojeg ja inv skupi 1M ex ja dobijem t8 prem med tanka e sad pitanje jel moramo taj 1M biti u paltoonu?
Koliko puta mogu use RAF?
danas sam bio kliker u klanskoj!
jos jedan epic tim,a bome sam i ja glup sto sam isao u rush nepotrebno...uopce nisam gledao rezultat i mapu.
http://wotreplays.com/site/1423946#prokhorovka-smellsliketeenspirit-t37
A ovu tragediju s t54 isto...neznam sta rec,potrosio hrpu golda na e100 snajpajući mu kupolu,ode 37k kredita za niš
ako netko hoce platoon sada tier 6-10, nek se javi tu na PM il ingame.
Jel mi može netko 100% sigurno reci vezano za ovaj RAF? Kad lik kojeg ja inv skupi 1M ex ja dobijem t8 prem med tanka e sad pitanje jel moramo taj 1M biti u paltoonu?
Koliko puta mogu use RAF?
nije tak jednostavno
kao prvo nije premium tenk nego je jedinstveni gift tenk, nema premium zaradu ni manje troskove popravka, samo moze primit posadu iz drugih mediuma bez penala i ima premium crew exp faktor
kad lik kojeg ti invajtas a NIJE IMAO ACC do tada, otkljuca i kupi tX ti dobis tenk
ili kad ti i svi koje si ti invajtao (ako imaju acc zadnja borba treba biti 60 dana prije 30.11.) skupe 1 milju expa igrajuci u platunu s tobom
neznam koje je ogranicenje za tirove i kakvo je vremensko ogranicenje
znaci NE mozes pozvat neaktivnog i dobit tenk kad on kupi tX jer je mozda na tiru 9 i treba mu jako malo da ga kupi
nema nikakve rupe ni varanja, jedino alt acc, skill i pomoc frenda-on grajnda s tobom pa ti s njim
ili uzet hrpu golda, premium i jurit do tira X sam na alt-u i pitanje koja je linija najlaksa za izgrajndat od pocetka bez para i icega
i mislim da mozes imat 50 regruta, za pocetak mozes pozvat 5 novih i 5 neaktivnih
koja je po vama najlaksa linija?
is-7, stb-1 ili nekaj drugo? uk , svabe, kinezi, dajte prijedlog
rusi i svabe od heavy(mala prednost rusima), francuzi i britanci od medium, arty francuzi/britanci/ameri, light nemam pojma
EDIT: TD - Ameri i USSR