World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.400
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
polivalo kaže...

Decki malo bolje citajte nigdje ne pise da je to premium tenk nego reward tank i daje samo 50% za posadu ne za kredite {#} pogledajte rus sta je sa njim uradio i koliko je samo dobio kredita tako da nazalost opet su nas zajebali {#}

https://www.youtube.com/watch?v=rpwaw58lSIA&t=9m12s 

nigdje ne pise da je premium

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Malo zezancije sa rajom iz klana pred klansku{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

http://ftr.wot-news.com/2014/12/02/the-insider-on-hall-of-shame/

"who knows, however it’s most likely shit clans like UNICA and EFE will never appear in an official WG article or contest due their behavior."

{#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
malina22 kaže...
rapture686 kaže...

Da, kao snajper i igram ali trenutačno imam drugi top sa kratkom cijevi, granata jako sporo leti i pen je loš. Grind je preloš al nadam se da će bit lakše, treba samo izdržat do Chi-To.

Nije mi tolika frka koliko je dobar ni Chi-To ni Type 58 jer ih grindam i kupujem čisto zbog misije.  Svejedno, što je bolji tenk lakše će bit misiju završit, Type 58 mora da je super ako ću se preporodit u odnosu na Type T-34 {#}

Ma čim sam počeo micati kameru u garaži vratilo se nazad... prvi bug da je fora {#}

Chi Nu je meni predobar tenk, prva partija u njemu i Ace Tanker sam dobio, predobar mali tenkić. Ja uvijek pustim ostale da idu malo ispred a ja krenem sa strane da kljucam ako sam mid tir a ako sam top tier onda bez problema pika bu + depresija topa i pičiš.

Dobar je samo kad te nitko ne vidi i kad ne primaš pucnjeve. Spor je, užas armor, top je kolko tolko ok ali spor reload. Svaki treći hitac koji me probije je motor oštećen/uništen. Odbio je možda 3 hica otkad ga imam sveukupno. Uspjeva kao snajper ali ni tu nije nešto posebno. Jedina  dobra stvar je depresija topa. Znam da se sa svakim tenkom može dobro odigrat ali generalno ovaj tenk je sranje...

Toni
11 godina
neaktivan
World of Tanks

sinoć počelo 2/10 {#} ali završilo 16/30 {#} (eff/WN8 ~1600/1500) {#}

ako koga zanima koliko je potrebno da t28 prot bude elite samo ću napisati 314350 exp {#}

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
protjeran

Naravno "njubare" nastupaju rano ujutro pa ljut nakon sto nije islo niti u 8icama niti u 10tkama odlucih skinut zvjezdicu sa dobro nam poznatog t37...{#}  Kad ono as tenkist i stronk "carry noobova" , u tier 8-sto da ne....{#}

Posada je nesto losija tako da vjerujem da se moze jos bolje (uvijek se moze bolje {#} ) s njim to odradit pogotovo ako se puca full gold, ja furam nesto vise ap i ostalo gold jer ipak se trenutno nema za premium...{#}

http://wotreplays.com/site/1392324#airfield-tomo53nja-t37

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
13 godina
bivsi branitelj kaže...

sinoć počelo 2/10 {#} ali završilo 16/30 {#} (eff/WN8 ~1600/1500) {#}

ako koga zanima koliko je potrebno da t28 prot bude elite samo ću napisati 314350 exp {#}

Ja se sjetio u 2 u noći da mi fale jošdvije pobjede za 25 golda. Ovako je počelo a misiju sam završio nakon više od sat vremena... {#} Ubibože... {#}

Nisam ja ništa prčko.
15 godina
Tomo53nja kaže...

Naravno "njubare" nastupaju rano ujutro pa ljut nakon sto nije islo niti u 8icama niti u 10tkama odlucih skinut zvjezdicu sa dobro nam poznatog t37...{#}  Kad ono as tenkist i stronk "carry noobova" , u tier 8-sto da ne....{#}

Posada je nesto losija tako da vjerujem da se moze jos bolje (uvijek se moze bolje {#} ) s njim to odradit pogotovo ako se puca full gold, ja furam nesto vise ap i ostalo gold jer ipak se trenutno nema za premium...{#}

Evo mu naslijednika u jednoj od napetijih partija koje sam igrao u zadnje vrijeme...

http://wotreplays.com/site/1392776#el_halluf-damagehigh_reloaded-m41_walker_bulldog

(Ignorirajte očajne shotove na kraju, to se već ruke tresu...{#})

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj jgtiger 8.8cm je veoma zabavan tenk i extra zaradjuje {#}

http://wotreplays.com/site/1393909#malinovka-flexyzor-8_8_cm_pak_43_jagdtiger

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Stronk carry,sam na flanku,lagano šuljanje i 100+ dmg svake 2 sekunde...strava,mislim da će Easy8 ostati u garaži kao keeper,veoma zabavan tenkić

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Izgleda da je lista misija za decembar i januar "lažna":

http://ftr.wot-news.com/2014/12/03/december-mission-list-is-invalid/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Udjem sinoc i ja da odigram koju partiju i rece mi jaran da je on igrao dan ranije i da trebam skupiti onih 20k xpa za dan premiuma. I tako krenem ja ide mene fino cak i zadnja partija ja sa IS7, treba mi nekih 500 xpa a na njemu nisam ni onaj x2 odradio i vodimo jos 10:5. Medjutim citavu partiju nas Buldog serucka, kruzi oko nas i mi mu moramo spotati. A posto ja mrzim takve light igrace ja odlucim da mu sprasim jednu granatu u dupe jer ionako vodimo, on je imao oko 800 HP-a i skinem ja njemu 500 i nesh, zapalim ga i cojk izgori kao djevac u javnoj kuci i ja popijem hladjenje na dan {#}

6 3 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Kako veli ona ciganska pjesma: "Prokleta je Amerika i zlatošto sja..." Neće pa neće do tih 5 pobjeda + be in top 10... {#}

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji je od ova 4 najzabavniji grind? Treba mi nesto sta dosta zaraduje a i zabavno je za igrat...

2 T21
14 VK36.01H
3 M4A3E8
3 M4A3E2
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Toni
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2014 3:04 (rapture686).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Napokon kupio zadnji top na Centurion-u . Do tada je bila patnja igrat , nisam mogao nista probiti a samim time nije bilo ni xp-a . Stavio sam mrežu i optiku , šta da stavim kao 3. opremu ? Na posadi imam sixth sense , i na ostalima camo , sta da stavima kao 2. vještinu ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

WoT Blitz na Androidu.

Toni
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
Rucipe kaže...

Napokon kupio zadnji top na Centurion-u . Do tada je bila patnja igrat , nisam mogao nista probiti a samim time nije bilo ni xp-a . Stavio sam mrežu i optiku , šta da stavim kao 3. opremu ? Na posadi imam sixth sense , i na ostalima camo , sta da stavima kao 2. vještinu ? 

Camo na centurionima je waste of skill, mreža isto tako - waste of slot.

Centurioni su ko štala i nemaju baš velik base camo, a i ne znam da ćeš gdje stajati i glumiti snipera. U tom slučaju ti je udaljenost prijatelj.

Preskilaj na smooth ride, snapshot, safe stowage jer ćeš biti u pokretu i ammo rack je osjetljiv. Za opremu Vstab+optika+rammer (pogotovo ako govoriš o 7/1 i njegovom sporom 105mm).

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2014 10:37 (DrNasty).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

U zaru borbe zaglavim na samom startu nema sanse se izvuc rus mi zavuko do bola,ovaj zivi is7 pokusava da mi pomogne haha{#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

WoT 3on3 kup u subotu s početkom u 16:00h, prijave omogućene onim ekipama koje će do tada imati barem 3 meča na ladderu. Više pročitajte na linku! Osim toga, ekipa s najviše mečeva u prosincu u 3on3 ladderu osvaja 1 mjesec ESL premiuma!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Koja je točno korist od esl premiuma?

Znam da sam to imao oko mjesec dana ali nisam vidio razliku u odnosu na standardni račun.

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

E75 top gun :)

http://wotreplays.com/site/1395575#ruinberg-rapture868-e-75

p.s. još sa topom od Tigra 2, nisam imao previše vremena za grindat zadnji top jer grindam 3 linije za tier 6.

Toni
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2014 14:45 (rapture686).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Zna netko gdje naći/kreirati onaj invite kod za nove igrače i kako to funkcionira?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Otišo Chi-Nu {#}

Otključo danas i JPanther II, nešto brzo prošlo sa JPantherom kad je tako dobar :)

Sad grind Type T-34 pa Crusader i spreman za T-34-85M.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas igrao kratko ali kvalitetno{#} Terorizirao s t37

3 bile first class,evo ace

http://wotreplays.com/site/1397172#lakeville-smellsliketeenspirit-t37

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

večeras 15/23 ali jako nezanimljive borbe....15-2/3 ili 3-15, nije bilo dobre borbe niti kvalitetne ekipe...nekoliko team killova {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bado kaže...

Koji je od ova 4 najzabavniji grind? Treba mi nesto sta dosta zaraduje a i zabavno je za igrat...

sherman jumbo i easy 8 imaju slican gejmplej,mada je 8-ica brzi i agilniji, pravi medium i nasljednik m4 u svakom smislu rijeci

dok je e2 sherman jumbo puno vise oklopljeniji, sa igrom nalik heviju, oce oklop puno toga dingat kad se nakosis, a i prva kupola takodjer, samo ju koci manji view range

obadva mozes igrat na 2 nacina, sa 75mm topovima ili sa 105 i derpat, na tebi je kaj ti vise odgovara

t21 je mini verzija t20, sa scout MM-om i realno ides u t9 borbe, mislim da oce povuc cak i do 10, top je isti ko i kod m4, depresija, brzina, al si suplji, ostaje ti view range i camo bonus, i lako se zaborabis da si u lightu pa se krenes napucavat...

3601h je sporiji, hvy, isto sa 2 opcije-8.8 koji duze cilja i radi veci dmg, ili sa bivsim conical gunom, sadasnjim waffe-nesto, koji je ultrabrz i precizan, ali sa manjim dmg-om

sve oovisi o tebi i koji tip tenka preferiras, nije ista stvar zabavna tebi i meni

Rucipe kaže...

zadnji top je dovoljno precizan da mozes bez vertikala igrat, uzmi ramer, vent i optiku ak volis ic u prve redove, ili ramer, vent i binos ak si kemper koji snajpa iz pozadine

camo net ti nema smisla na mediumima, eventualno na arti, td, i na lightovima koji bush-spotaju, jer se aktivira 5 sec nakon kaj stanes, a bit mediuma je DA NE STOJI i da se KRECE i flenka

kaj se tice skilova, guneru snapshot, ostalima repair

MM9 kaže...

Zna netko gdje naći/kreirati onaj invite kod za nove igrače i kako to funkcionira?

guglaj wot invitation code, imas ih hrpu i na ftr-u,ak neznas kaj je to guglaj ftr

taj code ti vrijedi samo prilikom IZRADE acc-a, ne nakon, tj. moras ga upisat prilikom registracije, jer ak si vec napravio acc onda rade samo bonus codovi, a ti su rijetki kao rozi yeti za nac po netu

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ED63 ne slažem se baš sa mediume, oni su univerzalni od tenka do tenka, recimo Panther je mobilni snajper, imam na njemu camo net, uvalim se na dobru poziviju i bockam sa L100, a kad treba mogu i flenkat jer je solidno brz.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Skidam Test 9.5 vidim radili su FV215b-183 smanjili traverse speed povecali turret armor,idem probat ova nova cuda i malo se opustit {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Koliko je velik test klijent?

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice