- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
izgleda da ce ovo bit prvi dobar patch nakon 8.0, iskljucivo zbog ovog sistema kaj kaznjava afk
izgleda da ce ovo bit prvi dobar patch nakon 8.0, iskljucivo zbog ovog sistema kaj kaznjava afk
Osim toga AFK....ništa posebno...
i ajde veseli me ljepsi is7 pa da vidimo jesu usrali armor
Jel gurate mediume, lightove za Typa i KV?
Prva 3 dana sam nekako izgurao mediume. Igram s E8 Shermanom, s Jumbom i s T20. Muka živa, topovi preslabi (igrač njubara, više volim hevije). Najteže je izgurati killove (kad ti treba još jedan pen a tvoji ga skinu... ). Dmg i expi su samo fizički posao - pitanje vremena. Po tome mi se čini da je jednostavnije izgurati lightove - samo 5 killova i ostalo je fizički posao (pitanje vremena)...
Mislim da ću prijeći na lov na KV-a, imam Crusadera i okotit ću Leoparda pa nek fizikalija počne...
Trebaju preraditi SP u HD, pa ga još više usrati haha :D
IS-7 bez mitraljeza na kupoli. Sad je preklopljen. Bolje mi je prije izgledao, ali vidjet ćemo kad izađe.
jel se isplati grindat t57 nakon 9.3?
jel se isplati grindat t57 nakon 9.3?
probaj u testu, al po meni svaki tier x autoloader je vrijedan grinda.
koja je ugodnija linija nakon Type T-34, ona koja počinje s 59-16 ili Type 58?
Jel radi test server?
Ja sam pročitao na FTRu da o desetkama ne znaju puno o armoru kao kod T-54 i centa 7/1 pa se armour neće puno mjenjat

Jel radi test server?
Ne

Nešto šteka. Meni se dogodilo da sam sa is-7 pucao granatu za granatom, mada nisu štetu radile, ali je bilo zbunjujuće jer nisam znao kad će mi se reloadat. I lagovi su gadni.
Nešto šteka. Meni se dogodilo da sam sa is-7 pucao granatu za granatom, mada nisu štetu radile, ali je bilo zbunjujuće jer nisam znao kad će mi se reloadat. I lagovi su gadni.
Tako i meni, pucao sam granatu za granatom i samo je nestala nikakvu stetu nije radila...i to 2 put zaredom...

I ja imam problem sa ghoost shel's jednostavno proleti kroz tenk
9.3 test server se uploda
http://dl.wargaming.net/wot/ct/files/WoT_internet_install_ct.exe
izvor FTR link
mrcina
Moze ss. od russian three,baziraj se na sredinu oko kv-1s,kv-85,mt-25 i ovi lightovi,zanima me kao su to izveli,planiram itrazit t-54 light.
mrcina
Moze ss. od russian three,baziraj se na sredinu oko kv-1s,kv-85,mt-25 i ovi lightovi,zanima me kao su to izveli,planiram itrazit t-54 light.
kv-85 i kv1s
pls udri jos ruski tech three ss i baziraj oko ovoga sta su izmjenili
mrcina
kv-85 i kv1s
pls udri jos ruski tech three ss i baziraj oko ovoga sta su izmjenili
evo
ovako na prvu ruku mi se cini da ce kv1s tier 5 biti ubojica a da ce kv85 bit bolji nego prije, zbog 100mm topa i toga kaj sad ima 870hpa
mi koji imamo sad kv1s, hoćemo li dobiti oba 2 tenka u novom patchu?
ne, moraš kupit ovog na tieru 5
mi koji imamo sad kv1s, hoćemo li dobiti oba 2 tenka u novom patchu?
ne, tako su rekli na ftru
Ovaj WoT RNG će mi popit sve živce, najgori sam light igrač na svijetu, sinoć grindam misiju za KV-220 (čisti mazohizam za mene) i ide katastrofa, prvi shot i ode engine i track, mrtav sam, odem spotat, zasvijetli lampica, pukne veza... sljedeći game se spojim, pukne veza u startu, uđem unutra, prvi shot me ammoracka, pa napravim najviše dmg u ELC-u u tier 8 unatoč tome što pokušavam spotati, a ne samo oštećivat tenkove, popušimo game za game-om, moj T34 napravi 5 dmg-a kao top tier i takva sranja.... trebalo je preko 5-6 sati za misiju do jutra....
Danas odem igrati oko pola 6 i ide nevjerojatno, runda za rundom, samo ELC, 16/18, sve solo igra... mrzim lightove... šteta što nemam Chaffeea, siguran sam da bi bilo drugačije...
edit: neznam sto su napravili s optimizacijom al prosjecan fps mi je s nekih 30-35 skocio na 50
Nemoj se previše veseliti, tako je bilo i sa 9.0 testom, a znaš kakvo je smeće bio kad su ga pustili live.