World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.506
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Intel&ATI kaže...

lol

ovo me danas doceka

SS je pričao o giftovima koji dolaze od stranaca. Ti prihvatiš gift, a on preko banke povuče uplatu. Na kraju ti WG zablokira račun dok ti sam ne platiš vrijednost tog gifta. Tako da bih ja bio oprezan ako to nije od nekog tipa kojeg poznaješ.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
15 godina
Reichz kaže...

SS je pričao o giftovima koji dolaze od stranaca. Ti prihvatiš gift, a on preko banke povuče uplatu. Na kraju ti WG zablokira račun dok ti sam ne platiš vrijednost tog gifta. Tako da bih ja bio oprezan ako to nije od nekog tipa kojeg poznaješ.

Kontaktirao sam lika za svaki slucaj, ispada da on mene zna, jer ceso platooniram sa streamerima na twitchu, pa me je odlucio pocastiti lol

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakav debil

Moj PC  
31 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Znam da asm dosadan ali ima lki nekih bonus codova :) , sta da vam kazem treb golda i prem!!

Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
swon kaže...

Znam da asm dosadan ali ima lki nekih bonus codova :) , sta da vam kazem treb golda i prem!!

Ima za 75 kn kupis 2500 golda {#}

Vulgar Display Of Power
12 godina
neaktivan
World of Tanks

moze jedno pitanje za vas bolje igrace, jel se moze sa ovom statistikom postat plav po wn8 u odredenom broju bitaka ? :) http://www.noobmeter.com/player/eu/BenQ_Master/515331181/

0 2 hvala 0
17 godina
veks25 kaže...

moze jedno pitanje za vas bolje igrace, jel se moze sa ovom statistikom postat plav po wn8 u odredenom broju bitaka ? :) http://www.noobmeter.com/player/eu/BenQ_Master/515331181/

Zasto ????

Igraj, uzivaj u igri i naravno pokusaj da budes sto bolji ako mozes, ako imas strpljenja i znanja ali da igras sada iskljucivo da bi bio plav po statsima po meni barem nema logike {#} 

12 godina
neaktivan
World of Tanks

pa igram radi zabave al vec kad toliko vremena trosim u to zelim bit sto bolji {#}

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Sumpor mu njegov, D.W.2 i nije neka taljiga... Doduše trebam tek nabaviti 5 cm top... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ekipa kako se uzima gold preko moba? treba frendu.. 

skuzio {#}

xfact
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.7.2014 10:22 (=xfact=).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

ekipa kako se uzima gold preko moba? treba frendu.. 

skuzio {#}

ako si u RH bolje uzet paysafe

15 godina
veks25 kaže...

pa igram radi zabave al vec kad toliko vremena trosim u to zelim bit sto bolji {#}

Ako se dovoljno potrudiš možda i postaneš plav  , a možda i ljubičast :) .

15 godina
neaktivan
World of Tanks

da plav od nedostatka vremena provedenoga van kuće il stana već za kompom danju i noću, a ljubičast ako dovoljno dugo ganjaš grind nečega što ti ne ide pa pop...iš od muke {#}

Noob na profilu... opasnost...
Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

10 poraza za redom.. pauzicaaa{#}

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

10 poraza za redom.. pauzicaaa{#}

Bez brige...bit će toga još...ja sam jučer imao 23 zaredom...{#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Wot u 80 cm

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Na "sovjetskom" acc izgrindam D.W.2 da bi izgurao "Bitka kod Kurska" x3 za Sovjete i Švabe pa ću , rekoh, kupit na akciji KV1S i u jednom danu premiuma ga gurati. Ali bome to jaaako teško ide.

Bolje je, čini se, odmah kupiti KV1 sport pa ga za to vrijeme grindati na običnom acc... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
ja111 kaže...

Wot u 80 cm

Mene više zanjima kako je igrat u slow-motion, ako je rezolucija u korak s veličinom ekrana s obzirom na atlonca x2, ja se preporodio od kako sam prešo na i 7 {#} 

I ja sam  neki dan, nakon tri godine poslo u mirovinu 9800 gt. I kad ono otvorim paket Unfair plane War Thunder  verzija grafičke {#} 

Nisu mi htjeli vratit pare nazad, kakav WT ja oću Wot {#}                                 

(zezam se naravno al sam se isto, odvalio kad sam vidio kutiju)

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
13 godina
neaktivan
LordNIbbler kaže...
ja111 kaže...

Wot u 80 cm

Mene više zanjima kako je igrat u slow-motion, ako je rezolucija u korak s veličinom ekrana s obzirom na atlonca x2, ja se preporodio od kako sam prešo na i 7 {#} 

I ja sam  neki dan, nakon tri godine poslo u mirovinu 9800 gt. I kad ono otvorim paket Unfair plane War Thunder  verzija grafičke {#} 

Nisu mi htjeli vratit pare nazad, kakav WT ja oću Wot {#}                                 

(zezam se naravno al sam se isto, odvalio kad sam vidio kutiju)

to sam spojio laptop, i nisam igrao u full hd-u nego na rezoluciji laptopa i na 35 fpsa

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ljudi pogledajte molim vas ovu is7-icu na kraju!!! necete pozalit.. 

http://www.wotreplays.com/site/986676?secret=97ce0cdbdb2d82929ca8782deae21e29

und epic fight das bot ya

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

- there are no plans to buff Super Pershing

ipak nista od buff-a

Of course the SP wont be buffed..those damn commies are still pissed about the cold war {#}{#}

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Vikend je zakon. Botova ko dreka, svi igraju kao da nemaju monitor i imaju jednu tipku na tipkovnici. Lijepo sam se nagubio danas {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Mislim da ću prodati KV1sport. Takva bijeda od oklopa...

EDIT: I uklet je, od 7 bitaka 6 porazi. A kad vidi tier 7 i 8 treba bježati s njim... Koji k ljudi vide u njemu???

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.7.2014 21:44 (Spiridon).
Moj PC  
0 12 hvala 0
13 godina
Spiridon kaže...

EDIT: I uklet je, od 7 bitaka 6 porazi. A kad vidi tier 7 i 8 treba bježati s njim... Koji k ljudi vide u njemu???

Ne znaš ga igrati, kad se privikneš rasturat ćeš s njime, užitak je oneshootati t5 mediumce ili td-ove :)

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
16 godina
neaktivan
Spiridon kaže...

{#}

15 godina
Spiridon kaže...

To je vjerojatno jedan od naj OP tenkova u igri (uz ono švapsko go*no od TDa naravno), samo ga trebaš malo naučiti igrati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.7.2014 21:59 (St0ka).
13 godina
World of Tanks

Ma ne sekiraj se dedaa. Ti bi i s čačkalicom rasturao al' samo je jedan dedaa... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Mastery maloprije sa KV-1S-om ^^

Nego, koliko ste najviše dmg-a napravili s jednim shootom u KV-1S-u? (naravno s najboljim gunom)
Meni je danas enemy KV-1S napravil 488 dmg-a (vozil sam T-44), a nije mi oštetil niti jedan modul ni ništ..
Odkud tak veliki dmg?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bruner kaže...

Mastery maloprije sa KV-1S-om ^^

Nego, koliko ste najviše dmg-a napravili s jednim shootom u KV-1S-u? (naravno s najboljim gunom)
Meni je danas enemy KV-1S napravil 488 dmg-a (vozil sam T-44), a nije mi oštetil niti jedan modul ni ništ..
Odkud tak veliki dmg?

to ti je max dmg kod toga topa i kod IS-a/IS-3, to ti mogu napravit AP ili APCR, a HE radi još više

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
13 godina
neaktivan
Zaja kaže...
swon kaže...

Ima za 75 kn kupis 2500 golda {#}

što sad ste svi pametni,a kad je bilo kodova svi ste grabili čovjek lijepo pita nije u toku....

Team32Ipe77
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice