World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.283
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ni ja nemogu spavati u noći ako imam loše statse.

Moj PC  
3 3 hvala 0
17 godina
moderator
Re: World of Tanks
Izzy kaže...

No ja sam zadovoljan s obzirom na kakvom računalu igram i s tim da isključivo igram sam. Nekako mi je najdraže tako.

Moj comp da je dijete, već bi bio drugi osnovne.

Imam 20-25 fps-a na 1280x1024 i ping oko 80-100ms u najboljem slučaju (jer se kačim na baznu udaljenu 6 km). Obično početak fajta i prvi pogoci budu slide show.

tomo104 kaže...

Ni ja nemogu spavati u noći ako imam loše statse.

Ja mogu spavati, al sanjam tenkove. :P

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 14:19 (DrNasty).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

netko za vod? tier 7,8,9??? inbox

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 14:48 (game789).

0 0 hvala 0
13 godina
Izzy kaže...

U usporedbi s vama ja izgledam kao prava njubina. Jedva održavam 49.5. Odnosno stalno sam oko 49.55, ono gore-dolje. Najviše mi je bilo 49.7 i onda sam pao. Ponekad dođem do 49.6, ali onda se ponovno spustim na 49.5-.55.

No ja sam zadovoljan s obzirom na kakvom računalu igram i s tim da isključivo igram sam. Nekako mi je najdraže tako.

Ja znam imati dana kada imam preko 70% pa se znam dignut preko 49.5, ali onda nalete dani da imam ispod 30% pa sve ode u vodu. 

Ali cim prodes Tier V, onda si na konju u niskom tieru rijetko tko ima dobar score.

7 TD.ova zbog cega ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 16:48 (SimeKZ).
15 godina
SimeKZ kaže...

Ali cim prodes Tier V, onda si na konju u niskom tieru rijetko tko ima dobar score.

baš suprotno, puno je lakše kerijati u nižim tierovima

One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina

Ja bih rekao suprotno. U niskom "tieru" sam možeš puno više napraviti i to posebno ako već dugo igraš igru, pa se kasnije vratiš u niže levele.

EDIT: Kasnim...

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 15:21 (Izzy).
15 godina
The Unforgiven kaže...
SimeKZ kaže...

Da ne moram grindati igrao bi samo T10. Na nižima ako upadneš u +2 je zahtjevno. Još ako imaš debile u timu, i ako nemaš ponekad i dosta zlatne municije nije zabavno. Bar meni.

14 godina
Stolnik kaže...

Stigla nova ljubav {#}

nemogu se ne javiti; kaj si dal austinu powersu da ti pofarba tenk  a zafalilo mu ruzicaste? {#} kakve su to sare? {#}

daj to u neku musku blatnu kamuflazu baci da se vidi da je bundesver !

Bolje? {#}

1969 Dodge Charger R/T
11 godina
World of Tanks

Ja muku mučim na 48.85. Igram samo random, klanovi me ne zanimaju. {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

poludil sam zbog siemka

15 0 hvala 0
13 godina
Intel&ATI kaže...
malina22 kaže...
Spiridon kaže...

Ma furat Jumba i nije neka sreća. Najbolje na njemu je stock kupola a top je preslab... Ponekad ode u minus na standardnom računu pa to pokrijem sa M4...

Ako ideš u minus sa 6 tierom...stvarno ne znam šta bi ti rekao...{#}

Kako ne?

Pa imas moj skrin di sam u minusu 40k s hellcatom sa premium accom, dobro vjerojatno nije takav noob pa neide toliko

Salu na stranu, Jumbo ima 128pen pa vjerojatno koristi "noob ammo"

E kad vam Raven veli... Ak' već ne vjerujete meni. Pa davno je jedan kolega stavio ss sa Jumbom gdje je bio preko 20k u minusu s premiumom. Doduše, pucao je gold da spasi bitku i koristio je potrošni materijal. Još sam kontao pa šta da kupujem Jumba??? Ali, ukupno, tenk je u plusu sa običnim acc. 

P.S. DrNasty, sorry ali mislim da bi kraćenje citata omelo čitatelje.

P.S. 2 Meni je win rate 51,07% na acc gdje guram sovjete. Doduše, najviši tier je T-150... I 1730 bitaka. Random only...

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 16:40 (Spiridon).
15 godina
Stolnik kaže...
Stolnik kaže...

Stigla nova ljubav {#}

nemogu se ne javiti; kaj si dal austinu powersu da ti pofarba tenk  a zafalilo mu ruzicaste? {#} kakve su to sare? {#}

daj to u neku musku blatnu kamuflazu baci da se vidi da je bundesver !

Bolje? {#}

Ja JA Gutt Gutt, dass ist zehr gutte kamouflaggen!!!

Manliche, tj. prava muska (sad mi nije palo na pamet cim ju vidim da kazem: yea, groovy baby {#})

alles in ordnung

sry za moj stronk njemacki, bolje mi idu siemka-europski jezici{#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
13 godina
The Unforgiven kaže...
SimeKZ kaže...

Pa ako je meni lakse sad u visem tieru onda mi je lakse... ne razumijem niti TD.ova na svoj post, nema logike.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
SimeKZ kaže...
The Unforgiven kaže...
SimeKZ kaže...

Pa ako je meni lakse sad u visem tieru onda mi je lakse... ne razumijem niti TD.ova na svoj post, nema logike.

Evo npr meni je isto puno lakše igrat više tierove nego niske,u početku sam gurao skoro sve linije istovremeno i kad sam recimo prošao t6 više nisam ni imao manjih tenkova za otvorit dok nisu došli francuzi(davno je to bilo),kad sam krenuo na njih bilo je ovako{#} svi lete naokolo(pozicije sa viših tierova neznače ništa)sve brže puca nego nišani,shellovi lete po cjeloj mapi umjesto di ciljaš,ima tenkova koje jednostavno nemožeš probit...ako sealclubaš sa nekim ultra op tenkom može se napravit puno više sam,nego u višim tijerovima,no ako igraš sa nekim random tenkom puno je teže za igrat barem po meni.

wot:antifa247
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 17:09 (Anti-fa).
15 godina
someguy kaže...

Ovaj tjedan skupio 2 masterya, sa gw tigrom p, stock top a i ne planiram trosit 60k na onaj drugi kad ga dobivam na tigru, drugia mastery je sa rhm :) kako je tenk mocan kolko znaci ˝kupola˝ i low profile sta ce tek bit wt pz4 :)

overall dobar vikend :) zz

jel ja to dobro vidim?

na gw imas bia pa si za drugi skil komanderu stavil 6th i sad je negdi na 91% ili 61%, ne vidim dobro i na loaderu je nekaj kaj mi izgleda sivo

nebu se tak brzo napunilo, bolje da si stavio mentor pa posle promjenil, brze bi se ostali skillali

a na borsigu imas 6th na comm i ostali camo, a drugi skil je svima bia, i negdi je na pola , nevidim tocno, al je to greska, kao da imaju onaj zlatni plus, to ne djeluje

bolje da si stavio svima repair pa kasnije reskillo, ili recon, snapshot, smooth ride i repair

drugi skil treba duplo vise od prvog da se napuni, nemogu sad nac tocno kolko, al puno

dok ti se na puni bia kao drugi skil gubis efekte na posadi koje si mogo imat sa repair, jer ak te pogode u gusjenicu nakon iskoristenog repair kita, lose ti se pise

Spiridon kaže...

Koje sam prosvjetljenje doživio..... to sam pustio 11godišnjem nećaku ... Ode 8k free expa u zrak, doslovno... {#}{#}{#}

E, da, nije dijete krivo, ja sam trebao skontati. ..

nije djete krivo, ti si kriv. a dijete je pametno i skuzil je korist od free expa, al pazi sad, doslovno "free" free expa

ja sam iskoristio 12k da otkljucam kv sa t-28 davnih dana i mislio sam kak je to puno

a posto mali igra wowp, daj mu nek ti odigra 4 tutorijala, dobices 4 puta po 25 golda i mislim 600 free expa, a s goldima konvertas 2500 free expa za pocetak

ajde da te ja utjesim-ja sam grajndal i htel sam otkljucat mislim da kv-13 tada, uglavnom skupio sam oko 45k expa, a trebalo je 55k, tak nekaj

i onda vidim u tech treeju da treba samo 45k...i mislim si wtf? i kliknem research, i istrazio sam ga, ali sa kv-1s i to za 45k free expa {#}, a ovo na 34 85 sam onda moral konvertat u free {#}

Spiridon kaže...

Ma furat Jumba i nije neka sreća. Najbolje na njemu je stock kupola a top je preslab... Ponekad ode u minus na standardnom računu pa to pokrijem sa M4...

ja se sjecam davnih dana kad sam pocel igrat sa t40 i nekoliko partija sam bil u minusu na standard acc, znaci bez opreme, consumablesa, icega, nisam ni znal kaj je to, al bio sam u minusu kad su me roknuli na pocetku borbe

al to nije nis, cak sam i u t34 par puta bio u minusu-znaci moze se(u t X borbi sam bio afk na pocetku, i kad sam krenuo, prelazim ulicu i gnjev bozji pocne padat s neba-prije arty nerfa je to bilo)

jumba furas sa derpom, i koristis kao scouta-spottera, dosta je brz, hull down i sacekusa

jedino ak furas consumables koje nisi kupio na popustu i pucas gold

p.s. ak ti nis ne pomaze, javi se slavkecu on bu ti foto$opiral battle resultse da bus  uvijek u plusu{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 17:12 (ED63).
12 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...

Složi si dobar platoon i to je to. Ja više bez platoon-a ne igram, a i ovi s kojima većinom igram nisu unicumi, znaju biti i zeleni. Al kad igram s njima znam da neće napravit YOLO rush i znam da će mi pomoći i ja njima kad zatreba. Da ne bi bilo da bacam maglu http://www.noobmeter.com/player/eu/xXanarkyXx/501845083/ . Random pičim stalno, odigram CW, ponekad TC al to je rijetko 20 TC u možda 2+ mjeseca. Tako da to nema velik utjecaj na rezultat. I da ako ti nećeš nešto probat više napravit u partiji onda jbg, od drugih ne možeš očekivati.

Budem vise igra platun kad nabavim headset (mic). Rijetko tko zeli igrat i u chatu dogovarat taktiku, premda meni to nije problem. 

Vidim da si iz kazne, pa mozes lako slozit ubitacan vod :)

play2much
16 godina
ED63 kaže...

Pratim vaše zadnje poruke već neko vrijeme i čudim se kako vam se da toliko pisati.{#}

15 godina
Izzy kaže...
ED63 kaže...

Pratim vaše zadnje poruke već neko vrijeme i čudim se kako vam se da toliko pisati.{#}

To isprobava tipkovnicu odkad si je kupil novi laptop, pa se nikak nadivit...Smijeh

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
moderator
Izzy kaže...

Šta ga persiraš, ovdje smo (skoro) svi na ''ti''.

Znamo jedino koga persirati na temi, ipak on ima godina i nick za to. {#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne znam kako je kod vas ali meni od 8.11 patcha lag ne pada ispod 80, stalno je oko 80-100. čekao sam par dana reko možda će pasti međutim ništa. Ima li još netko s ovim problemom?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
weks kaže...

Ne znam kako je kod vas ali meni od 8.11 patcha lag ne pada ispod 80, stalno je oko 80-100. čekao sam par dana reko možda će pasti međutim ništa. Ima li još netko s ovim problemom?

meni je čak igra i onih kritičnih dva-tri dana radila ok. probaj eventualno promjeniti server. {#}

17 godina
neaktivan

Probao,nešto su bzvz čačkali. Prije bi mi bilo oko 40-60ms,ovo je katastrofa sad.

14 godina
neaktivan
weks kaže...

Probao,nešto su bzvz čačkali. Prije bi mi bilo oko 40-60ms,ovo je katastrofa sad.

meni se vrti oko 60, što mi je čist' ok budući da sam znao igrati i na mobilnom internetu. {#}

12 godina
neaktivan
World of Tanks

koristite li server reticle? 

7 da
16 ne
16 šta je to*
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 20:48 (Predator003).

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Danas sam skino igru i poceo je igrati al mi uzasno trza od kamere do poluprozirnog poligona i sl da li mi neko od iskusnijih moze napisati kako da podesim graficke i ostale specifikacije sukladno mom racunalu viditi pod MOJ PC {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Kad na defeat (bez courageous resistancea) dobiješ više expa od onog najboljeg na suparničkoj strani, znaš koliko je sati...-.-"

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

5 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Beware: Teamkilling a Platoonmember punishable by ban

Evo ako niste znali ili već vidili da ne popijete ban bez veze.

wot:antifa247
Moj PC  
2 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
kaw_liga kaže...

Danas sam skino igru i poceo je igrati al mi uzasno trza od kamere do poluprozirnog poligona i sl da li mi neko od iskusnijih moze napisati kako da podesim graficke i ostale specifikacije sukladno mom racunalu viditi pod MOJ PC {#}

Može bit da ti trza zbog laga iz igre,probaj stavit postavke na niže pa vidi koliko imaš fps-a(u gornjem lijevom kutu) bilo bi dobro da imaš više od 30.Kasnije sam podešavaj kako ti odgovara.

15 godina
Izzy kaže...
ED63 kaže...

vjeruj mi, svaki put imam namjeru napisat kratku i jasnu poruku al..... {#}

DamageHigh kaže...
Izzy kaže...
ED63 kaže...

To isprobava tipkovnicu odkad si je kupil novi laptop, pa se nikak nadivit...Smijeh

ma laptop ko da je bio otet i neko mu izvadio pola komponenti

wot je letio kad je lap bio now, a i wowp je radio kakk se spada, sve na autodetect settings

sad mi wowp trza kad se vise aviona priblizi na hrpu

a i wot sam morao stavit na staru grafiku i sve na najmanje, da mogu pristojno igrat

znam da se lap napuni sa prasinom u 14 mjeseci,al bas tolko....

shebali su obje igre i usporili ih nenormalno

a lap je kupljen bas za wot, i uspio je u toj namjeni...do prvog patcha {#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako su mi jaki likovi na wot-u koji su si stavili xvm mod, pa misle da su super pro igrači što vide statistike, pa čim netko nešta prokomentira "stfu 2k battles 40.58% w/l noob" (random brojke). Isto se meni događa a smiješna je stvar što sam skoro svaki put puno bolji od tih istih majmuna, samo mi je W/L loš (oko 44%) jer upadam često u loše timove, i unište me često kao scout-a..

Toni
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 5:08 (rapture686).
Moj PC  
1 12 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice