World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.114
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Stolnik kaže...

Jedva cekam 0.9.0 {#}

more info

{#} nextgen

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 19:34 (DrNasty).
11 godina
World of Tanks

Wargaming ti znači instalira backdoor na računalo. Lijepo, vrlo lijepo hebem ih špijunsku.

- WG has tools to scan your computer for illegal software and mods, but according to the developers, these are rarely used (only if a player gets reported a lot)

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
4 1 hvala 1
17 godina
World of Tanks

Napokon jedna dobra danas:

da me još nisu ubili na kraju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jucer nisam imo od E-25 Reply evo sad od T34

http://www.mediafire.com/download/z54z4119erm25vq/T34%205000hp.wotreplay

Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Blazene misije, najbolji moneymaker ikad! {#}

btw mrzim arty i samo sto ne rage-am i ne prodam ih sve, nebi moga ni himalaju spogodit u pm {#}

{#}

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

the best game I have ever lost...

amx 13 75

http://wotreplays.com/site/578826#team

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Momci jeste vidili reklamu za wot na RTL-u :P

6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
someguy kaže...

ne.

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
15 godina
someguy kaže...

pošto rijetko gledam našu televiziju nisam,jel ima negdje video na YT ili njihovoj stranici? :D

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
ima li netko imalo sposoban za team companies?

trebam 2, 3 igrača sa t8 koji znaju gdje je prednji a gdje zadnji dio tenka s kojima mogu igrati, jer ako pokušaš upasti u team battle ovako random nema čega nema... šaljite nickove u inbox pa ćemo organizirat neš ako nas se skupi dosta
16 godina
someguy kaže...

Vidio/čuo sam je prije pola sata valjda, ali onako nesvjesno više. Mora da je dosta nova jer sam je danas prvi put zapazio. Nadam se da ću je ponovno vidjeti, ali onda ću više obratiti pozornost.

12 godina
neaktivan
Izzy kaže...
someguy kaže...

Vidio/čuo sam je prije pola sata valjda, ali onako nesvjesno više. Mora da je dosta nova jer sam je danas prvi put zapazio. Nadam se da ću je ponovno vidjeti, ali onda ću više obratiti pozornost.

A i ja je prvi ptu vidim dns. Vidim neka grafika mocna ovo ono , mislio neka nova igra, nije mi bilo jasno kad ono wot :)

15 godina
World of Tanks

dosta za danas

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

heheheh

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

postavio se iza brda i samo kupola virila, par 6ica i jedan tiger su mi punili potencijalnu štetu do kraja bitke :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 17:10 (Predator003).

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad je na RTL hot spotu bio prilog o Wargamingu i WoT-u.

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Koliko je fps-a po vašem mišljenju dovoljno u wot-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
macgyver 53 kaže...

60+

ajde 50 je jos za izdrzati manje ne...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
12 godina
World of Tanks

Prije update-a windowsa sam imao na full rezoluciji i medium-high postavkama oko 60-70 fps-a a poslje update-a mi je pao na 40-55.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

35+ je dovoljno. problem je sto framerate nije konstantan, pa ako si na rubu 30, cesto ce ti padat i do 20, a onda se osjeca trzanje. treba se igrat malo s postavkama da se nadje neki optimum izmedju kvalitete i performansi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 17:41 (Uzemljivac).
15 godina
sve konstantno iznad 35 je dovoljno

problem je u ovom "konstantno"
15 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Kao i većina igara,25+.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
13 godina
neaktivan

60+ je ugodno igranje,30-60 može se igrat li ne ide sve baš glatko.-30 lagg neigrivo..

vi šta govorite da je 30-35 dovoljno varate se,razlika 30 i 60 je ogromna,vjerojatno ste navikli na manji fps pa ne uočavate razliku.

17 godina
Intel&ATI kaže...
macgyver 53 kaže...

60+

ajde 50 je jos za izdrzati manje ne...

Pa po ovome tvom pola ljudi koji igraju bi ili trebali kupiti nove kompove ili prestati {#}

Jednom kada probas igranje zavaljen u krevetu i lap u krilu nema vracanja {#} tako da sam jedno vrijeme igrao na starom lapu sa intelovom HD4000 grafikom i vrtilo se izmedju 20 i 30 fps-a i bilo je sasvim dovoljno za ugodno igranje. Medjutim od zadnjeg patcha nes su cackali po grafici pa je cesto padalo na 15 frejmova i to je vec bilo tesko za igrati. 
Tako preko 20 nije lose, a sve preko 30 je odlicno i iskreno ja ne vidim neku primjetnu razliku izmedju 35 i 60 jer sadasnji lap neke mape vrti na 50+, a neke na 35 - 40 {#}

A ima ljudi na forumu koji igraju i ispod 15 fps-a tako da je i to izvodivo {#} 

15 godina
raptor22 kaže...

60+ je ugodno igranje,30-60 može se igrat li ne ide sve baš glatko.-30 lagg neigrivo..

vi šta govorite da je 30-35 dovoljno varate se,razlika 30 i 60 je ogromna,vjerojatno ste navikli na manji fps pa ne uočavate razliku.

Tocno to, kad se naviknes na 60 sve ispod je koma, al sta ces kad ekipa dribla na kalkulatorima, sve je stvar navike

13 godina
neaktivan
World of Tanks

ma to je sve stvar navike,ja wot mogu pokrenit na max i imam 40fps,to mi malo trza pogotovo kad pratim tenk iz snajperskog moda,zato malo smanjin grafu eto 60+ i odlično,frend mi igra na 25 i to njemo kaže taman "meni ništa ne laga" {#}

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
Dr. Vicko kaže...

Pa po ovome tvom pola ljudi koji igraju bi ili trebali kupiti nove kompove ili prestati {#}

A ima ljudi na forumu koji igraju i ispod 15 fps-a tako da je i to izvodivo {#} 

ja sam govorio za sebe, naravno da je moguce igrati i na 30, ali kad jednom probas na 60 sve ispod ti trza...

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 19:34 (DrNasty).
16 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Tocno to, kad se naviknes na 60 sve ispod je koma, al sta ces kad ekipa dribla na kalkulatorima, sve je stvar navike

ne bih rekao stvar navike, već $

12 godina
World of Tanks

Sa starom grafom sam igro sa 15 fps :D sad sam nedavno tek uzeo novu i imao nekad i preko 70 fps-a sve dok danas nisam instalirao windows update. Nebi mene mučilo 40 fps-a da mi oni nepdadaju na 25. Baš me zanima kako će igra radit sa novom grafikom koju najavljuju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

Prolketinja...konstantni lag spajkovi, masovna smrzavanja uz prosječni ping 150. Kolko dugo to misli trajati. Gamad pohlepna, kaj je tolki problem otvoriti treći server?

Ili je šema ko nekad u Silkroad Online. Prvih godina sve super, kasnije uveli da ako nemaš premium, stalno te izbacuje, nema za tebe mjesta na serveru i sl. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice