- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Wargaming ti znači instalira backdoor na računalo. Lijepo, vrlo lijepo hebem ih špijunsku.
- WG has tools to scan your computer for illegal software and mods, but according to the developers, these are rarely used (only if a player gets reported a lot)
Evo jucer nisam imo od E-25 Reply evo sad od T34
http://www.mediafire.com/download/z54z4119erm25vq/T34%205000hp.wotreplay
Blazene misije, najbolji moneymaker ikad!
btw mrzim arty i samo sto ne rage-am i ne prodam ih sve, nebi moga ni himalaju spogodit u pm
Momci jeste vidili reklamu za wot na RTL-u :P
ne.
pošto rijetko gledam našu televiziju nisam,jel ima negdje video na YT ili njihovoj stranici? :D
trebam 2, 3 igrača sa t8 koji znaju gdje je prednji a gdje zadnji dio tenka s kojima mogu igrati, jer ako pokušaš upasti u team battle ovako random nema čega nema... šaljite nickove u inbox pa ćemo organizirat neš ako nas se skupi dosta
Vidio/čuo sam je prije pola sata valjda, ali onako nesvjesno više. Mora da je dosta nova jer sam je danas prvi put zapazio. Nadam se da ću je ponovno vidjeti, ali onda ću više obratiti pozornost.
Vidio/čuo sam je prije pola sata valjda, ali onako nesvjesno više. Mora da je dosta nova jer sam je danas prvi put zapazio. Nadam se da ću je ponovno vidjeti, ali onda ću više obratiti pozornost.
A i ja je prvi ptu vidim dns. Vidim neka grafika mocna ovo ono , mislio neka nova igra, nije mi bilo jasno kad ono wot :)
heheheh
Sad je na RTL hot spotu bio prilog o Wargamingu i WoT-u.
Koliko je fps-a po vašem mišljenju dovoljno u wot-u?
60+
ajde 50 je jos za izdrzati manje ne...
Prije update-a windowsa sam imao na full rezoluciji i medium-high postavkama oko 60-70 fps-a a poslje update-a mi je pao na 40-55.
35+ je dovoljno. problem je sto framerate nije konstantan, pa ako si na rubu 30, cesto ce ti padat i do 20, a onda se osjeca trzanje. treba se igrat malo s postavkama da se nadje neki optimum izmedju kvalitete i performansi.
problem je u ovom "konstantno"
Kao i većina igara,25+.
60+ je ugodno igranje,30-60 može se igrat li ne ide sve baš glatko.-30 lagg neigrivo..
vi šta govorite da je 30-35 dovoljno varate se,razlika 30 i 60 je ogromna,vjerojatno ste navikli na manji fps pa ne uočavate razliku.
60+
ajde 50 je jos za izdrzati manje ne...
Pa po ovome tvom pola ljudi koji igraju bi ili trebali kupiti nove kompove ili prestati
Jednom kada probas igranje zavaljen u krevetu i lap u krilu nema vracanja tako da sam jedno vrijeme igrao na starom lapu sa intelovom HD4000 grafikom i vrtilo se izmedju 20 i 30 fps-a i bilo je sasvim dovoljno za ugodno igranje. Medjutim od zadnjeg patcha nes su cackali po grafici pa je cesto padalo na 15 frejmova i to je vec bilo tesko za igrati.
Tako preko 20 nije lose, a sve preko 30 je odlicno i iskreno ja ne vidim neku primjetnu razliku izmedju 35 i 60 jer sadasnji lap neke mape vrti na 50+, a neke na 35 - 40
A ima ljudi na forumu koji igraju i ispod 15 fps-a tako da je i to izvodivo
60+ je ugodno igranje,30-60 može se igrat li ne ide sve baš glatko.-30 lagg neigrivo..
vi šta govorite da je 30-35 dovoljno varate se,razlika 30 i 60 je ogromna,vjerojatno ste navikli na manji fps pa ne uočavate razliku.
Tocno to, kad se naviknes na 60 sve ispod je koma, al sta ces kad ekipa dribla na kalkulatorima, sve je stvar navike
ma to je sve stvar navike,ja wot mogu pokrenit na max i imam 40fps,to mi malo trza pogotovo kad pratim tenk iz snajperskog moda,zato malo smanjin grafu eto 60+ i odlično,frend mi igra na 25 i to njemo kaže taman "meni ništa ne laga"
Pa po ovome tvom pola ljudi koji igraju bi ili trebali kupiti nove kompove ili prestati
A ima ljudi na forumu koji igraju i ispod 15 fps-a tako da je i to izvodivo
ja sam govorio za sebe, naravno da je moguce igrati i na 30, ali kad jednom probas na 60 sve ispod ti trza...
Tocno to, kad se naviknes na 60 sve ispod je koma, al sta ces kad ekipa dribla na kalkulatorima, sve je stvar navike
ne bih rekao stvar navike, već $
Sa starom grafom sam igro sa 15 fps :D sad sam nedavno tek uzeo novu i imao nekad i preko 70 fps-a sve dok danas nisam instalirao windows update. Nebi mene mučilo 40 fps-a da mi oni nepdadaju na 25. Baš me zanima kako će igra radit sa novom grafikom koju najavljuju.
Prolketinja...konstantni lag spajkovi, masovna smrzavanja uz prosječni ping 150. Kolko dugo to misli trajati. Gamad pohlepna, kaj je tolki problem otvoriti treći server?
Ili je šema ko nekad u Silkroad Online. Prvih godina sve super, kasnije uveli da ako nemaš premium, stalno te izbacuje, nema za tebe mjesta na serveru i sl.