Rijetko gledam omjer ispaljenih hitaca/pogodaka,ali 20/7 i to jos 4 penetracije,koga si ti gadjao?
Mausa očigledno
Rijetko gledam omjer ispaljenih hitaca/pogodaka,ali 20/7 i to jos 4 penetracije,koga si ti gadjao?
Mausa očigledno
Ja sam svoj SU-8 prodao čim su ga nerfali...
jer kad vidim koliko se moram mučiti da pogađam, oštećujem i ubijam za smiješnih 35..000 s premiumom ..... smučilo mi se
Ali rekli su popraviti xp i money nerf (-33% i 50% manje od tenkova) na TD-ovima i arty u slijedećem patchu (onaj link par strana prije što je Vicko stavio).
Currently TDs and SPGs receive penalties on the amount of experience points they receive per battle - TDs currently receive 33% less XP, while SPGs receive 50% less than regular tanks.
In Version 0.8.6, we will remove these penalties. This means that TDs and SPGs will receive much more XP per battle
Ali će opet biti smanjeno ili modificirano nešto jer trenutno možeš za dobru rundu bez premiuma odnijet po 900-1000 xp-a u rundi, a sumnjam da će dopustit da zarađujemo 2000 xp-a bez premiuma za dobre runde... al bilo bi lijepo, jer ovo sad je čisto mučenje i ne isplati se igrat s artyem, em malo zaradi po pitanju xp-a, a koštaju puno na višim tierovima, em često idu u minus već na tier 6 i dalje...
Type 59 kao tier 8 medium...
Ne vise. Zeznuli su mu gun a i svatko ko vidi type 59 loada gold ammo.
Vidiš čim ljudi moraju loadati gold ammo,to meni znači da je op.
Nego,ljudi...
Za koje tenkove smatrate da su OP u svom tieru?
tir:
1-britanac medium zbog topa, nekad bio i ms-1 elitan, isto zbog topa
2-amer td t18 sealcubber zbog pokretljivosti, oklopa i opake haubice, na t1e6 loadam apcr samo zbog njega
3- su-26 zbog kupole i topa 122, koji uskoro ide baj baj
sturmpanzer2, zbog 150 topa na svom tiru
bt-sv, vrlo rijedak tenk, zbog matchmakera i super nakosenog oklopa dinga sve zivo
4- matilda zbog oklopa i railguna, su-85b zbog topa 85, t-28 zbog mitraljeza sa 112 pen 57mm i brzine i mobilnosti
su-5 zbog 152 minobacaca sa vrlo strmom parabolom,na malinovki bez beda pogadja motor tenkova kaj su skroz uza zid iza kuca,al samo 14 shellova
grille zbog 150 topa koji dere opaki dmg
zaboravih m5a1 kineza zbog topa koji busi i tir 6,stvarno opako OP u rukama iskusnog wot-era
5- ja ga zovem bor, al je bdr g1b, zbog topa 90, i s-35 ca zbog 105 topa(165 pen, 300dmg, isto ko top na kv-2 107mm
mozda malo i m4 sa 105 i gold ammo, zbog mobilnosti, negativne elevacije topa do -20 mislim, i opake gold granate
elc amx zbog istog 90 mm topa i hebene brzine i mobilnosti, i visine do pola gusjenice skoro svakom tenku
m24 chaffee zbog kombinacije view range-a ko tir x, topa koji je precizan, brz i ima opak pen
6- kv-1s zbog hebenice topa koji oce potegnut i 450 dmg, normalno 390, ko duplonkom po zoharima, male oneshota sam tak,bice jos precizniji
arl 44 zbog topa sa 200+ pen
kv-2 sa 152 derpom zbog PWND_NOOB efekta
moj favorit vk3001h zbog kombinacije topa,brzine i mobilnosti, odlika pravog mediuma
7- t29 zbog force shield kupole
t-34-1 zbog 100mm topa i nevjerojatne mobilnosti i ubrzanja
dalje nisam doso generalno sa vecino tenkova jer sam na prelazu 7 tira u 8 sa dosta grana, pa se ne smatram kvalificiranim trabunjat napamet
ovo sto sam reko je iz iskustva
slobodno me nadopunite / pobijte argumentima / potrolajte
Na t-34-1 si zaboravio spomenuti kupolu,
Ja sam svoj SU-8 prodao čim su ga nerfali...
jer kad vidim koliko se moram mučiti da pogađam, oštećujem i ubijam za smiješnih 35..000 s premiumom ..... smučilo mi se
Ali rekli su popraviti xp i money nerf (-33% i 50% manje od tenkova) na TD-ovima i arty u slijedećem patchu (onaj link par strana prije što je Vicko stavio).
Currently TDs and SPGs receive penalties on the amount of experience points they receive per battle - TDs currently receive 33% less XP, while SPGs receive 50% less than regular tanks.
In Version 0.8.6, we will remove these penalties. This means that TDs and SPGs will receive much more XP per battle
bili živi pa vidjeli, očito su pokušali smanjiti br.artija po partiji sa nerfom xp-a i keša i nisu baš uspjeli.
a današnjih dana preživjeti sa arti i biti produktivan je postala umjetnost.
Pogotovo ako u 10 partija 3-4 puta dobiješ Himmelsdorf...
Pogotovo ako u 10 partija 3-4 puta dobiješ Himmelsdorf...
Ja sa Hummelom kad dobijem Himmelsdorf loadam zlatne i igram kao TD
Zna biti veoma zanimljivih partija
ja se često znam naklati fino na himmelsdorfu sa artyjem.. samo obj.212 mrzim kada dobijem tamo, jer dok se pomaknem na iole korisno mjesto, prođe partija..
ali zato se sa lor.155.51 da svašta napraviti..
Dok ne promašiš :)
ja sam jučer defendao bazu s PzE100, u bazi naša tri artija... i naleti mi BatChat... BAM opalim po njemu, zapali se, gori i lik ugasi požar i ostane mu 12HPa..
ubio je mene, sve tri artiljerije.... a ovi što su igrali artiljeriju mi pisali "idiot, noob, learn to play...."
što sam trebao iskočit iz grma i nasmrt ga preplašit da se da u bijeg?
M103 najbolje što sam igrao do sada, jednostavno milina... Još 100.000 expa do T110E5, taman do kraja specijala ću nagrindat pare i istražit ga :D
Kolega,ako si slobodan večeras poslije 22h mogli bi platoon s M103 bacit...taman mi treba 5k expa za zadnji gun i moram malo posadu trenirat ;)
Dok ne promašiš :)
ja sam jučer defendao bazu s PzE100, u bazi naša tri artija... i naleti mi BatChat... BAM opalim po njemu, zapali se, gori i lik ugasi požar i ostane mu 12HPa..
ubio je mene, sve tri artiljerije.... a ovi što su igrali artiljeriju mi pisali "idiot, noob, learn to play...."
što sam trebao iskočit iz grma i nasmrt ga preplašit da se da u bijeg?
Zato sam i rekao da zna biti zanimljivih partija, ne da su sve
Ali je fakat gust stat iza zgrade u prolazu i lik naidje iza coska pa do vrata raja
Kad smo kod artija sa AMX 12t mi fali jedno 60k xp-a za onu francusku tier VI artiljeriju pa da li mi je bolje gurati tu granu ili uzimati KV2 pa ici na onu sovjetsku artiljeriju???
Slabo sam igrao sa artiljerijama do sada ali otkrio sam da su pravi odmor ponekad pa ne znam koje su u globalu bolje francuske ili ruske??
Naravno da bat artiljerija sa autoloaderom djeluje zanimljivo ali i reload od jedno 80 sekundi djeluje veoma frustrirajuce
Kad smo kod artija sa AMX 12t mi fali jedno 60k xp-a za onu francusku tier VI artiljeriju pa da li mi je bolje gurati tu granu ili uzimati KV2 pa ici na onu sovjetsku artiljeriju???
Slabo sam igrao sa artiljerijama do sada ali otkrio sam da su pravi odmor ponekad pa ne znam koje su u globalu bolje francuske ili ruske??
Naravno da bat artiljerija sa autoloaderom djeluje zanimljivo ali i reload od jedno 80 sekundi djeluje veoma frustrirajuce
ja ti mogu reći da mi je francuski arty puno zabavniji i definitivno se osjećam korisnije s njime.
lor.155.50 nema extra jak top ali puni 16.4 sekundi i bez problema se utrkuje sa light tenkovima.
lor.155.51 ima jači top, puni 20 sec. i već i radi malo bolji dmg., i isto juri sumanuto. oba su puno preciznija od rusa također, ciljaju brže i pokrivaju puno puno veću površinu mape bez micanja na trackovima i ponovnog ciljanja..
također sa lor.155.51 imam bolji avg. dmg po partiji nego sa obj.212 i 261..
b-chat155 sam probao samo na test serveru 2 partije, i bio sam oduševljen..
top je isti kao i sa su8 (t5). nije to tako loše, ali naravno kada se usporedi sa 203mm je smiješan..
a ruku na srce, 33k xp-a i nije extra puno
Ja trenutno igram S51 sa stockom. Nije tako loše, napravim i do 3k damagea. Može se.
a da se igrat, al ne mogu garantirat da ćeš uživat
nije to tak puno, da, ali sa vozilom koje voliš igrat (do s-51 sam doašo preko elitanog KV-a (starog, oko 150k XP-a je bio onda) i to samo zato jer je KV kao tier 5 tenk prije bio neopisivo OP
nije to tak puno, da, ali sa vozilom koje voliš igrat (do s-51 sam doašo preko elitanog KV-a (starog, oko 150k XP-a je bio onda) i to samo zato jer je KV kao tier 5 tenk prije bio neopisivo OP
Ja sam došao do S-51 sa KV-2 i 152mm derp gunnom, so much fun, grind mi je prošao jako brzo, ali s AMX 12t nisam imao živaca jednostavno, radije sam išao po arty liniji laganini nego se zamarao ovime, a i bilo mi je šteta xp koji sam jedva skupio na njemu dat za arty pa onda opet grindat za 13 75 koji je još gori...
Probao sam na test serveru sve artye i mogu reć da je Lorraine 155 50 meni najzabavniji arty u igri, odličan reload time, solidan dmg za svoj MM, veoma brz i jako lako se repozicionirat, odličan stroj i preporučio bih ga prije nego S-51, iako i on ima svojih trenutaka kad uspiješ one-shotat tier 9 tenk
Ja sam došao do S-51 sa KV-2 i 152mm derp gunnom, so much fun, grind mi je prošao jako brzo, ali s AMX 12t nisam imao živaca jednostavno, radije sam išao po arty liniji laganini nego se zamarao ovime, a i bilo mi je šteta xp koji sam jedva skupio na njemu dat za arty pa onda opet grindat za 13 75 koji je još gori...
Probao sam na test serveru sve artye i mogu reć da je Lorraine 155 50 meni najzabavniji arty u igri, odličan reload time, solidan dmg za svoj MM, veoma brz i jako lako se repozicionirat, odličan stroj i preporučio bih ga prije nego S-51, iako i on ima svojih trenutaka kad uspiješ one-shotat tier 9 tenk
Meni je ok taj 155 50, nista vise...
Koliko puta pogodis metar od tenka i 0 dmg splash, a i kad pogodi neke tenkove dmg je za plakati
Koliko puta pogodis metar od tenka i 0 dmg splash, a i kad pogodi neke tenkove dmg je za plakati
A jbg, nisu nit napravljeni da rade splash, ali može se dosta napraviti jer brzo pucaju Više me iritira kad punim sa S-51 40 sekundi i onda mi se frajer izmakne u zadnji čas... a imam samo 12 granata...
Pozz.
Kako da kupim tenk? Imam tih srebrnjak i kupio bih T2 medium tier 2 ali kad klikam po trgovini ništa mi ne dopušta.
Bitno da sam se zahebo i kupio prije Pz I (smeće s čačkalicom od topa)...
Pozz.
Kako da kupim tenk? Imam tih srebrnjak i kupio bih T2 medium tier 2 ali kad klikam po trgovini ništa mi ne dopušta.
Bitno da sam se zahebo i kupio prije Pz I (smeće s čačkalicom od topa)...
Istraživanjem modula i tenkova.
Ovo je stara slika ali mislim da će ti biti jasnije:
da, ali zato se može brže namjestiti na poziciju za pucanje, brže nacilja, precizniji je, pokriva veći dio mape i puca 2.5 granate dok s51 ispuca jednu.. upitno je koliko je to manji dmg..
da ne spominjem kada scouti dođu, sa francuzima se puno lakše obraniti. ili kada je navala na bazu a tvoja ekipa je probila na drugu stranu, za čas šturneš iz baze prema svojima i možeš opet biti koristan i pucati nazad po bazi. rijetki su tenkovi koji ga mogu uloviti
zapravo ja kada sam krenuo na francuski arty, mislio sam da će ih biti muka igrati zbog slabijih topova, ali sada definitivno mislim da su u konačnici puno korisnije artice.
da, ali zato se može brže namjestiti na poziciju za pucanje, brže nacilja, precizniji je, pokriva veći dio mape i puca 2.5 granate dok s51 ispuca jednu.. upitno je koliko je to manji dmg..
da ne spominjem kada scouti dođu, sa francuzima se puno lakše obraniti. ili kada je navala na bazu a tvoja ekipa je probila na drugu stranu, za čas šturneš iz baze prema svojima i možeš opet biti koristan i pucati nazad po bazi. rijetki su tenkovi koji ga mogu uloviti
Pa upravo to, dok prosječni igrač okrene školski autobus (SU-14) on je već mrtav...imao sam taj arty, strava, prođe partija dok se ja okrenem na početku igre i nađem mjesto s kojeg ću gađati
Jel ima neki mod da vrati tech tree okomito? Ovako vodoravno mi je nakaradno.
zapravo ja kada sam krenuo na francuski arty, mislio sam da će ih biti muka igrati zbog slabijih topova, ali sada definitivno mislim da su u konačnici puno korisnije artice.
Sve to stoji, ali neznam, zivcira me kad mediumi s boka uzmem 250
Ili maloprije Ferdinandu s boka 280
Imam nekoliko problema sa light tankovima koji su tier IV i V. Trenutno npr imam kineskog stuarta koji je po igri i match makingu čisti scout i svaki put me stavlja na dno. Jednostavno mrzim scoutove ili možda neznam igrati sa njima. Koji je moj posao zaletiti se i umrijeti jer ja nemogu nikoga oštetiti. Koja je svrha takvih tenkova meni treba 11000 exp za kineski t34 a to nikad neću skupiti jer svaki put umerem u stuartu.