Ma imao sam do prije 5 min ono smeće od cijevi 85 mm pa je zbog toga ništa nije probijalo ni pogađalo :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma imao sam do prije 5 min ono smeće od cijevi 85 mm pa je zbog toga ništa nije probijalo ni pogađalo :)
Ovaj
85 mm D-5T
ili
85 mm D5T-85BM
Onaj skroz prvi top , cijev . Sada imam 122 mm cijev i probijam i osmice čak .

Pa neka netko reče da nema previše artyja:
Tu bi jedan batcaht dušu dao :D
Daj screen shot poslije završetka Matcha...
Daj screen shot poslije završetka Matcha...
pa to nije on odigrao, vidiš da je neki rus u pitanju
a i ovaj screen je vjerojatno star kada nije bilo limita od 5 artya na svakoj strani
uostalom, takvi ss-ovi se vrte po forumima skoro otkad je igre
A ti stavljas slike stare godinu dana, hardcap arty je stavljen na 5 vec otkad, tak da prestani cupat slike iz guzice.
A ti stavljas slike stare godinu dana, hardcap arty je stavljen na 5 vec otkad, tak da prestani cupat slike iz guzice.
ma prenosim sliku sa službenog foruma.
Taj hardcap nije u potpunosti prisutan. Ako ima previše artya u reu za čekanje onda MM jednostavni višak strpa sve u jednu igru i pusti bez obzira na hardcap. Tako da je moguće i sada završiti u takvoj partiji.
Nego,ljudi...
Za koje tenkove smatrate da su OP u svom tieru?
Nego,ljudi...
za t4 Matilda, danas sam prvo izgubio 7 bitaka za redom da bi osmu napokon dobio
Nego,ljudi...
Kv-1 za t5 i T-62A za t10 sigurno
Šta znači OP ??
Ja 2 dana gubio bitke sa IS , a danas napravio niz od 12 dobivenih :)
Da su prejaki i da im treba pogoršati neke statse:
http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/PurposelyOverpowered
Šta znači OP ??
Ja 2 dana gubio bitke sa IS , a danas napravio niz od 12 dobivenih :)
nisam siguran dal je pitanje bilo retorički ili ne, ali takvi nizovi pobjeda i gubitaka su jednostavno sreća/nesreća za tim koji dobivaš (ovo tvoje s is)
a op znači da je taj tenk općenito bolji od drugih tenkova istog tiera, s ovim o kv1 se definitivno ne slažem, t1heavy i bdr su potpuno sposobni uhvatit se u klinč jedan na jedan s njim, a t62a možda je malo zbog jako brzog punjenja
Šta znači OP ??
OverPowered.
Type 59 kao tier 8 medium...
Type 59 kao tier 8 medium...
Ne vise. Zeznuli su mu gun a i svatko ko vidi type 59 loada gold ammo.
Ima koji nas klan ovdje ? Instaliro sam ponovno pa da malo bacam sa ekipom ?
Nego,ljudi...
tir:
1-britanac medium zbog topa, nekad bio i ms-1 elitan, isto zbog topa
2-amer td t18 sealcubber zbog pokretljivosti, oklopa i opake haubice, na t1e6 loadam apcr samo zbog njega
3- su-26 zbog kupole i topa 122, koji uskoro ide baj baj
sturmpanzer2, zbog 150 topa na svom tiru
bt-sv, vrlo rijedak tenk, zbog matchmakera i super nakosenog oklopa dinga sve zivo
4- matilda zbog oklopa i railguna, su-85b zbog topa 85, t-28 zbog mitraljeza sa 112 pen 57mm i brzine i mobilnosti
su-5 zbog 152 minobacaca sa vrlo strmom parabolom,na malinovki bez beda pogadja motor tenkova kaj su skroz uza zid iza kuca,al samo 14 shellova
grille zbog 150 topa koji dere opaki dmg
zaboravih m5a1 kineza zbog topa koji busi i tir 6,stvarno opako OP u rukama iskusnog wot-era
5- ja ga zovem bor, al je bdr g1b, zbog topa 90, i s-35 ca zbog 105 topa(165 pen, 300dmg, isto ko top na kv-2 107mm
mozda malo i m4 sa 105 i gold ammo, zbog mobilnosti, negativne elevacije topa do -20 mislim, i opake gold granate
elc amx zbog istog 90 mm topa i hebene brzine i mobilnosti, i visine do pola gusjenice skoro svakom tenku
m24 chaffee zbog kombinacije view range-a ko tir x, topa koji je precizan, brz i ima opak pen
6- kv-1s zbog hebenice topa koji oce potegnut i 450 dmg, normalno 390, ko duplonkom po zoharima, male oneshota sam tak,bice jos precizniji
arl 44 zbog topa sa 200+ pen
kv-2 sa 152 derpom zbog PWND_NOOB efekta
moj favorit vk3001h zbog kombinacije topa,brzine i mobilnosti, odlika pravog mediuma
7- t29 zbog force shield kupole
t-34-1 zbog 100mm topa i nevjerojatne mobilnosti i ubrzanja
dalje nisam doso generalno sa vecino tenkova jer sam na prelazu 7 tira u 8 sa dosta grana, pa se ne smatram kvalificiranim trabunjat napamet
ovo sto sam reko je iz iskustva
slobodno me nadopunite / pobijte argumentima / potrolajte
M103 najbolje što sam igrao do sada, jednostavno milina... Još 100.000 expa do T110E5, taman do kraja specijala ću nagrindat pare i istražit ga :D
Znaci za cca tjedan dana ces skupit 100k exp kolko li je ostalo do kraja Big and heavy akcije, btw kolko ti igras dnevno , vidi da igras sa premiumom al opet 100k.
Ako uspijes svaka cast :)
Znaci za cca tjedan dana ces skupit 100k exp kolko li je ostalo do kraja Big and heavy akcije, btw kolko ti igras dnevno , vidi da igras sa premiumom al opet 100k.
Zato da ne...
Sa premiumom ce prosjecno dobivati oko 1k xp-a po bitci (ukoliko igra malo bolje), to je 100 bitaka za 100k xp-a, neka odigra 20 bitaka dnevno za 5 dana ce skupiti
Osim ako ga ne zadesi losa sreca pa uleti u niz od 30 poraza
Sretno druze
Lol pa to može i za manje od punog tjedna, ja i kolega smo znali skupljat po 25k s premiumom svaku večer, a igrali smo po nekoliko sati. Ide to brže nego misliš jednom kad se posvetiš tome i samo šamaraš rundu za rundom bez gubljenja vremena....
15.000 na dan cca. 20 bitaka dnevno ;) prodat ću GW Panthera to mi je još 1.2m u džep jer mi se neda više arty naganjat, pogotovo kad 8.6 kad dođe. U 11 dana sam skupio sa M103 277 bitaka i 216.000 expa i igram samo sa njim... Tako da samo kontinuirano igranje :D A i gušt je igrat sa ovim čudom :)
Ja sam svoj SU-8 prodao čim su ga nerfali...
jer kad vidim koliko se moram mučiti da pogađam, oštećujem i ubijam za smiješnih 35..000 s premiumom ..... smučilo mi se
Ja sam svoj SU-8 prodao čim su ga nerfali...
jer kad vidim koliko se moram mučiti da pogađam, oštećujem i ubijam za smiješnih 35..000 s premiumom ..... smučilo mi se
Ali rekli su popraviti xp i money nerf (-33% i 50% manje od tenkova) na TD-ovima i arty u slijedećem patchu (onaj link par strana prije što je Vicko stavio).
Currently TDs and SPGs receive penalties on the amount of experience points they receive per battle - TDs currently receive 33% less XP, while SPGs receive 50% less than regular tanks.
In Version 0.8.6, we will remove these penalties. This means that TDs and SPGs will receive much more XP per battle
Igra on previse,zivi u mraku,izlazi samo povremeno i to kada treba na wc.Novac trosi na premium,a ne na hranu.Cure i socijalan zivot ne treba ni spominjat.
Znaci sada ce TD dobivat vise exp-a?Cudno,iako mi je par puta znalo biti nejasno kako TD dobije malo expa,a odigrao sam dobru bitku,al posto nisam igrao godinu dana nisam nista htio govorit.
Samo se nadam da ce poskupit gold municiju jer me svi probiju u T28 i to naprijed u 200+mm oklop.